ממתי זריקת גלילי נייר הפכה למשהו שראוי לעונש? 40 שנה זורקים גלילי נייר
בית הדין של ההתאחדות
-
- קיבל.ה 960 לייקים
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
ממתי שעושים את זה כשהמשחק משוחק ועוצרים התקפה באמצע בגלל זה.יהלום14אדום כתב: ↑07 אוקטובר 2021, 11:39ממתי זריקת גלילי נייר הפכה למשהו שראוי לעונש? 40 שנה זורקים גלילי ניירבני12 כתב: ↑07 אוקטובר 2021, 00:02ולא ניתן לדחוף את הקבוצה בלי להתנהג כמו מטומטמים?D red imperia כתב: ↑06 אוקטובר 2021, 23:20
אילולא הדחיפה של הקהל, אנחנו מפסידים את המשחק הזה ב-1000 אחוז
אף אחד לא נותן עונש כשזורקים גלילי נייר בעליית שחקנים
בוואן כתוב שזה על איזה מצית שנזרקה ולא על הגלילי נייר.יהלום14אדום כתב: ↑07 אוקטובר 2021, 11:39ממתי זריקת גלילי נייר הפכה למשהו שראוי לעונש? 40 שנה זורקים גלילי ניירבני12 כתב: ↑07 אוקטובר 2021, 00:02ולא ניתן לדחוף את הקבוצה בלי להתנהג כמו מטומטמים?D red imperia כתב: ↑06 אוקטובר 2021, 23:20
אילולא הדחיפה של הקהל, אנחנו מפסידים את המשחק הזה ב-1000 אחוז
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 960 לייקים
אז מצד אחד שיפסיקו עם הטמטום של זריקת מצתים, זה מסוכן.
מצד שני על מצית 20 אלף?
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
תאור: תקרית; - בדקה ה- 48 למשחק, הושלכה כמות רבה של גלילי נייר מיציע אוהדי קבוצת הפועל ת"א (מאחורי השער) לתוך רחבת השער. בעקבות כך, במשחק הופסק לשתיים וחצי דקות עד לפינוי הגלילים. - בדקה ה- 59, הושלכו גלילי פלסטיק מיציע אוהדי הפועל ת"א. - בדקה ה- 88 למשחק הושלכו 4 מצתים מיציע אוהדי הפועל ת"א. - בדקה ה- 90 למשחק, 2 אוהדי הפועל ת"א ניסו להיכנס לכר הדשא ללא הצלחה ונתפסו ע"י כוח השיטור.
-
- קיבל.ה 960 לייקים
לא רואה שום הבדל בין זריקת גלילי נייר בתחילת המשחק או לזריקת גלילי נייר בתחילת המחצית השניה.
מאוד מסוכן
מאוד מסוכן
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
יש הבדל אם זה בזמן שהמשחק משוחק (עומדים לדין) או שהמשחק לא משוחק (לא עומדים לדין)יהלום14אדום כתב: ↑07 אוקטובר 2021, 16:32 לא רואה שום הבדל בין זריקת גלילי נייר בתחילת המשחק או לזריקת גלילי נייר בתחילת המחצית השניה.
מאוד מסוכן
20 אלף זה כסף קטן...יהלום14אדום כתב: ↑07 אוקטובר 2021, 15:48אז מצד אחד שיפסיקו עם הטמטום של זריקת מצתים, זה מסוכן.אדום בבית כתב: ↑07 אוקטובר 2021, 14:18בוואן כתוב שזה על איזה מצית שנזרקה ולא על הגלילי נייר.יהלום14אדום כתב: ↑07 אוקטובר 2021, 11:39
ממתי זריקת גלילי נייר הפכה למשהו שראוי לעונש? 40 שנה זורקים גלילי נייר
מצד שני על מצית 20 אלף?
פעם נתנו רדיוס בלי קהל למשחק נגד חיפה על שקית גרעינים..
ובאמת אני חושב שהמועדון צריך לשים רשתות מאחורי שער 4-5.
יחסוך לנו המון כסף ועונשים.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 574 לייקים
אם הבנתי נכון כתבות משנות גולדהאר, אחת הסיבות שהם נענשים פחות בחומרה היא שהם מענישים בעצמם אוהדים סוררים ,או לפחות מסייעים למשטרה לאתר אותם.
עכשיו ,אני מכיר את הגישה שלא מלשינים וזה, אבל הדביליזם של כמה אוהדים (וזו שאלה כמה הם אכן אוהדים אם העונשים על כלל הקבוצה לא מזיזים להם) עולה לנו ביוקר
עכשיו ,אני מכיר את הגישה שלא מלשינים וזה, אבל הדביליזם של כמה אוהדים (וזו שאלה כמה הם אכן אוהדים אם העונשים על כלל הקבוצה לא מזיזים להם) עולה לנו ביוקר
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
יאלה , הגיע הזמן שלכם להראות כאילו אתם לפחות מנסים להיראות אובייקטיבים ולתת לשלושת התכשיטים הנוצצים שלכם את העונשים שנתתם לנו,
רדיוסים , סגירת שערים , איסור הכנסת כלי עידוד ,
ועכשיו! , לא בגביע השוקו עונה הבאה.
החבילה המלאה , זו שאני נהניתי ממנה.
ולא מעניין אותי כמה מכבי מספרים לכם שהם מנסים להילחם בתופעה , הם יישפטו על המעשים שלהם , דיר בלאק!
אנחנו יודעים שזה יכאב לכם, אבל אנחנו מאחוריכם בהצלחה
רדיוסים , סגירת שערים , איסור הכנסת כלי עידוד ,
ועכשיו! , לא בגביע השוקו עונה הבאה.
החבילה המלאה , זו שאני נהניתי ממנה.
ולא מעניין אותי כמה מכבי מספרים לכם שהם מנסים להילחם בתופעה , הם יישפטו על המעשים שלהם , דיר בלאק!
אנחנו יודעים שזה יכאב לכם, אבל אנחנו מאחוריכם בהצלחה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 337 לייקים
יקבלו על תנאי כרגיל. הקהל הכי אלים וגזעני בארץ בפור, לא מקבל מהתקשורת רבע מהטיפול שאנחנו מקבלים. אם אוהד הפועל היה דופק קרש לאוהד באר שבע בראש, או אם אוהדי הפועל היו רוגמים אוטובוס אוהדים של קריית שמונה היית שומע על זה שנים. איכשהו הם תמיד מתחת לרדאר. כל פעם שיש דיון על אלימות בספורט ישימו את התמונה של הכסא הנשרף בשער 5 ולא תמונה כמעט זהה באותו דרבי משער 11.
הם הרביצו לשחקנים המוסלמיים של ביטר ואיכשהו ביטר יצאה יותר גזענית מהסיפור. הם גירשו כמעט כל שחקן ערבי ששיחק שם וכרגע הם גמרו לשחקן ערבי אחר את הקריירה בשביל שיהיה להם עלה תאנה.
הם מורסה שמתנפחת וכשזה מתפוצץ כל פעם מחדש מופתעים ומסתירים.
האבנים על האוטובוס של בש היו צריכות לפתוח את החדשות היום, הם לא היו. בכותרות של ערוצי הספורט יש רק את ההפסד שלהם בכדורזל ולמרות שזה משמח, זה לא הסיפור הראשי של אתמול.
הם הרביצו לשחקנים המוסלמיים של ביטר ואיכשהו ביטר יצאה יותר גזענית מהסיפור. הם גירשו כמעט כל שחקן ערבי ששיחק שם וכרגע הם גמרו לשחקן ערבי אחר את הקריירה בשביל שיהיה להם עלה תאנה.
הם מורסה שמתנפחת וכשזה מתפוצץ כל פעם מחדש מופתעים ומסתירים.
האבנים על האוטובוס של בש היו צריכות לפתוח את החדשות היום, הם לא היו. בכותרות של ערוצי הספורט יש רק את ההפסד שלהם בכדורזל ולמרות שזה משמח, זה לא הסיפור הראשי של אתמול.