מעקב אחרי אדומים לשעבר
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
אז מזה שהוא צריך לשאוף גבוה יותר הגענו לזה שהוא יעדיף לחתום בקבוצת יורוקאפ?
תומר גינת הישראלי הכי טוב ובכיר היום חוץ מאבדיה (ואולי טי.ג'יי ליף), וסיכוי גבוה שהוא יגיע למכבי וגם יהיה שם הישראלי הבכיר ביותר.
תומר גינת הישראלי הכי טוב ובכיר היום חוץ מאבדיה (ואולי טי.ג'יי ליף), וסיכוי גבוה שהוא יגיע למכבי וגם יהיה שם הישראלי הבכיר ביותר.
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
זה קלאסי מכבי לעשות כל דבר כדי להחתים אותו, גם כי הוא ישראלי יותר טוב מכל מה שיש שם וגם כי זה יכאיב מאוד לקהל שלנו.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
וגם כי זה יהיה מהלך מטומטם
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אני יכול להבטיח לך שהוא לא יחתום במכבי. דבר ראשון זה נוגד את הערכים שלו, שעל זה תומר לא יעבור. בנוסף הוא יודע שזה יקבור את הקריירה שלו להיות שם שחקן ספסל ביורוליג עם ה 9 זרים שלהם
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני מאמין שהוא יחתום בירושלים.
הוא אמר כמה פעמים שהחיים בחו"ל לא קלים לו, הם יתנו לו כסף טוב ויותר דקות משחק וזה ירגיש לו בסדר כי זה לא מכבי.
אני מקווה בשבילו ובשבילנו שפשוט ימשיך בקבוצה הנוכחית שלו.
מצד שני, אם יחתום בירושלים בטח יעשה שם עונה טובה ואז עונה גרועה ואז יחזור אלינו
הוא אמר כמה פעמים שהחיים בחו"ל לא קלים לו, הם יתנו לו כסף טוב ויותר דקות משחק וזה ירגיש לו בסדר כי זה לא מכבי.
אני מקווה בשבילו ובשבילנו שפשוט ימשיך בקבוצה הנוכחית שלו.
מצד שני, אם יחתום בירושלים בטח יעשה שם עונה טובה ואז עונה גרועה ואז יחזור אלינו
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
לכל האנשים שחושבים שתומר מסתובב ברחובות עם פטיש ביד אחת ומגל ביד השנייה , הוא אמר השבוע שהוא התקדם המון ושהוא ברמת יורוליג.
למי נראה לכם האמירה הזאת היתה מכוונת?
למי נראה לכם האמירה הזאת היתה מכוונת?
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
לדעתי ללכת למכבי בסיטואציה הרעילה הנוכחית שם תהיה טעות עבורו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1180 לייקים
סלח לי שאני לא מתרשם מאמירות כאלה של שחקן שאומר שהוא לעולם לא יחתום במכבי כי זה נגד הערכים שלו.נייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 07:18אני יכול להבטיח לך שהוא לא יחתום במכבי. דבר ראשון זה נוגד את הערכים שלו, שעל זה תומר לא יעבור. בנוסף הוא יודע שזה יקבור את הקריירה שלו להיות שם שחקן ספסל ביורוליג עם ה 9 זרים שלהם
אני עובד עם מישהי שמכירה אותו הרבה שנים, ויצא לי כמה פעמים לדבר איתה עליו, ולמרות שהיא טוענת שהוא אוהד הפועל והוא באמת אהב לשחק אצלנו ואהב את הקהל וכל הקלישאות האלה, אני מתקשה להאמין שאם מכבי תציע מספיק כסף הוא לא ילך לשם. מצד שני הוא לא יהיה שחקן ברמת nba ואני מאמין שגם הוא יודע את זה, אז אני לא יודע מה היורוליג יתן לו אם יש קבוצה אחרת שמשחקת באירופה ומציעה לו מספיק כסף. אני חושב שללכת למכבי פשוט יבזבז לו את הזמן כי הוא יחמם את הספסל באירופה
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
בראייה אובייקטיבית, מרגיש לי שצבע הדרכון מאוד משפיע שם, ואני לא יודע אם זה יהיה נכון לו. סבבה שהוא יכול להיות שם הישראלי הבכיר, האם זה יבטיח לו דקות משחק ושלא יקברו אותו? הסיטואציה שם רעילה ורעה בטירוף (שלא ייגמר לעולם), ואני לא חושב שזה יעשה לו טוב.
ברמה הסובייקטיבית, עם כל הערכים והאהבה שיש לו להפועל, הוא בסוף יעשה מה שטוב לקריירה שלו ולא לנו
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
-
- קיבל.ה 645 לייקים
הוא גדל כאוהד הפועל בשער 5, לא הסכים לשמוע הצעות מקבוצות אחרות אחרי עונת השיא שלו בלאומית כי הוא רצה להגיע להפועל.Red_man כתב: ↑27 פברואר 2022, 10:46סלח לי שאני לא מתרשם מאמירות כאלה של שחקן שאומר שהוא לעולם לא יחתום במכבי כי זה נגד הערכים שלו.נייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 07:18אני יכול להבטיח לך שהוא לא יחתום במכבי. דבר ראשון זה נוגד את הערכים שלו, שעל זה תומר לא יעבור. בנוסף הוא יודע שזה יקבור את הקריירה שלו להיות שם שחקן ספסל ביורוליג עם ה 9 זרים שלהם
אני עובד עם מישהי שמכירה אותו הרבה שנים, ויצא לי כמה פעמים לדבר איתה עליו, ולמרות שהיא טוענת שהוא אוהד הפועל והוא באמת אהב לשחק אצלנו ואהב את הקהל וכל הקלישאות האלה, אני מתקשה להאמין שאם מכבי תציע מספיק כסף הוא לא ילך לשם. מצד שני הוא לא יהיה שחקן ברמת nba ואני מאמין שגם הוא יודע את זה, אז אני לא יודע מה היורוליג יתן לו אם יש קבוצה אחרת שמשחקת באירופה ומציעה לו מספיק כסף. אני חושב שללכת למכבי פשוט יבזבז לו את הזמן כי הוא יחמם את הספסל באירופה
אני יכול להבטיח לך כאן ועכשיו שבמכבי הוא לא ידרוך ואם הוא ישחק בארץ זה רק בהפועל. נחכה ונראה
-
- קיבל.ה 645 לייקים
הוא בן אדם חכם וגם כשמכבי הציעו לו שנה שעברה הוא לא הסכים ללכת לשם. אומר לך את זה מידיעה שהוא פסל על ההתחלה כשהוא שמע את השם מכבי.
הוא מכוון לקבוצת יורוליג אחרת באירופה
-
- קיבל.ה 1180 לייקים
אני אשמח לגלות שאתה צודק ואני טועה. אני חושב שתומר גבוה ישראלי מעולה והוא התקדם מאוד בצרפת. אבל לצערי ניסיון העבר מלמד אותנו אחרת...נייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 14:09הוא גדל כאוהד הפועל בשער 5, לא הסכים לשמוע הצעות מקבוצות אחרות אחרי עונת השיא שלו בלאומית כי הוא רצה להגיע להפועל.Red_man כתב: ↑27 פברואר 2022, 10:46סלח לי שאני לא מתרשם מאמירות כאלה של שחקן שאומר שהוא לעולם לא יחתום במכבי כי זה נגד הערכים שלו.נייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 07:18
אני יכול להבטיח לך שהוא לא יחתום במכבי. דבר ראשון זה נוגד את הערכים שלו, שעל זה תומר לא יעבור. בנוסף הוא יודע שזה יקבור את הקריירה שלו להיות שם שחקן ספסל ביורוליג עם ה 9 זרים שלהם
אני יכול להבטיח לך כאן ועכשיו שבמכבי הוא לא ידרוך ואם הוא ישחק בארץ זה רק בהפועל. נחכה ונראה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני מכיר עוד מישהו שגדל בשער 5....נייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 14:09הוא גדל כאוהד הפועל בשער 5, לא הסכים לשמוע הצעות מקבוצות אחרות אחרי עונת השיא שלו בלאומית כי הוא רצה להגיע להפועל.Red_man כתב: ↑27 פברואר 2022, 10:46סלח לי שאני לא מתרשם מאמירות כאלה של שחקן שאומר שהוא לעולם לא יחתום במכבי כי זה נגד הערכים שלו.נייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 07:18
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
לך לאתר של האולטראס, בגלריה יש תמונה של גל מקל על הברזלים באוסישקין עם חולצה של הפועלנייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 14:09הוא גדל כאוהד הפועל בשער 5, לא הסכים לשמוע הצעות מקבוצות אחרות אחרי עונת השיא שלו בלאומית כי הוא רצה להגיע להפועל.Red_man כתב: ↑27 פברואר 2022, 10:46סלח לי שאני לא מתרשם מאמירות כאלה של שחקן שאומר שהוא לעולם לא יחתום במכבי כי זה נגד הערכים שלו.נייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 07:18
הוא ספורטאי מקצועי. אם זה יהיה מכבי ב350k או הפועל ב150K, לצערי הבחירה שלו תהיה די ברורה (או שהוא ממש דביל, ואז אני אעריץ אותו לנצח נצחים וגם אשקול לקעקע את המספר שלו)
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
תומר לא גדל בשער 5 ולא גדל כאוהד הפועל, פשוט היו כמה חבר'ה מהשכבה שהם אוהדים שרופים שטיפטפו לו על הפועל. בכל מקרה יש לנו מעגלי חברים משותפים ולהבנתי ירושלים זאת לא אופציה, ומכבי זאת תיהיה סופר ברירת מחדל וצריכה להיות הצעה כספית מאוד גבוהה. (תאמינו או לא)
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
שמע אתה חרטטן גדול, אחרי זה אל תבכה כשלא לוקחים אותך ברצינות.נייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 14:09הוא גדל כאוהד הפועל בשער 5, לא הסכים לשמוע הצעות מקבוצות אחרות אחרי עונת השיא שלו בלאומית כי הוא רצה להגיע להפועל.Red_man כתב: ↑27 פברואר 2022, 10:46סלח לי שאני לא מתרשם מאמירות כאלה של שחקן שאומר שהוא לעולם לא יחתום במכבי כי זה נגד הערכים שלו.נייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 07:18
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אולי חרטטן אבל כל מה שאמרתי בערך צדקתי, מוזמן לקרוא.אדום אש כתב: ↑28 פברואר 2022, 10:25שמע אתה חרטטן גדול, אחרי זה אל תבכה כשלא לוקחים אותך ברצינות.נייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 14:09הוא גדל כאוהד הפועל בשער 5, לא הסכים לשמוע הצעות מקבוצות אחרות אחרי עונת השיא שלו בלאומית כי הוא רצה להגיע להפועל.Red_man כתב: ↑27 פברואר 2022, 10:46
סלח לי שאני לא מתרשם מאמירות כאלה של שחקן שאומר שהוא לעולם לא יחתום במכבי כי זה נגד הערכים שלו.
אני אמרתי להחזיר את פרנקו כשהיינו מקום אחרון ברגע שפל של המועדון, תראה איפה אנחנו עכשיו.
אני אמרתי בשום פנים ואופן לא לחתוך את גייקובן בתחילת עונה בזמן כולם יצאו עליי, תראה איך הוא עכשיו.
יפה שאתה אומר חרטטן, אבל חרטטן שתמיד צודק בזמן שאתם אוהדים ממורמרים שתמיד מתבכיינים וטועים בכל דבר
-
- קיבל.ה 129 לייקים
אתה חרטטן לא כי צדקת או לא צדקת בדברים אחרים בדיעבד (אחלה של צ'רי פיקינג, אני לא הולך לעבור על ההודעות שלך),נייט רובינסון כתב: ↑28 פברואר 2022, 10:43אולי חרטטן אבל כל מה שאמרתי בערך צדקתי, מוזמן לקרוא.אדום אש כתב: ↑28 פברואר 2022, 10:25שמע אתה חרטטן גדול, אחרי זה אל תבכה כשלא לוקחים אותך ברצינות.נייט רובינסון כתב: ↑27 פברואר 2022, 14:09
הוא גדל כאוהד הפועל בשער 5, לא הסכים לשמוע הצעות מקבוצות אחרות אחרי עונת השיא שלו בלאומית כי הוא רצה להגיע להפועל.
אני אמרתי להחזיר את פרנקו כשהיינו מקום אחרון ברגע שפל של המועדון, תראה איפה אנחנו עכשיו.
אני אמרתי בשום פנים ואופן לא לחתוך את גייקובן בתחילת עונה בזמן כולם יצאו עליי, תראה איך הוא עכשיו.
יפה שאתה אומר חרטטן, אבל חרטטן שתמיד צודק בזמן שאתם אוהדים ממורמרים שתמיד מתבכיינים וטועים בכל דבר
אלא כי מה שציטטתי אותך אומר במקור זה חירטוט שאתה לא יכול לעמוד מאחוריו גם מבחינת התוכן וגם מבחינת הניסוח.
וזה שאני בא אלייך ואתה אומר "אתם" בטח לא מוסיף לקרדאביליות שלך. מכאן תיקח את זה לאן שבא לך.
-
- קיבל.ה 492 לייקים
תהרגו אותי למה ויכוח על אופיו של ים מדר הופך לכ"כ אמוציונלי ואישי 

- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
מילא אמוציונלי, הוא הופך לויכוח על איפה תומר גינת ישחקאוהד כורסא כתב: ↑28 פברואר 2022, 13:46 תהרגו אותי למה ויכוח על אופיו של ים מדר הופך לכ"כ אמוציונלי ואישי![]()

עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
כתבה נחמדה בויינט על חיים זלוטיקמן הגדול - לדעתי אחד מגדולי השחקנים ששיחקו בהפועל אי פעם.
https://www.ynet.co.il/sport/article/hjr0qvyeq
אמנם הכתב הוא כתבלב החצר רפאל נאה, אבל עדיין שווה קריאה.
https://www.ynet.co.il/sport/article/hjr0qvyeq
אמנם הכתב הוא כתבלב החצר רפאל נאה, אבל עדיין שווה קריאה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
כריס אוואנס חתם בהפועל אילת
לאחרונה שיחק בווירטוס רומא ובליגה האיראנית (17.5 נק' למשחק)
לאחרונה שיחק בווירטוס רומא ובליגה האיראנית (17.5 נק' למשחק)
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
דבון אקון-פרסל קרע את גיד אכילס במשחק (חסר חשיבות) של גלאטסריי. הוא הוביל את ליגת האלופות של פיב"א במדד יעילות עם 16.6 נקודות ו-5.5 ריבאונדים למשחק.
גייב יורק (!) הגיע ל-נבא. עלה מהספסל בהפסד של אינדיאנה לפילדלפיה ונתן כמה דקות לא רעות בכלל.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
-
- קיבל.ה 263 לייקים
אדריאן בנקס במשחק מפלצתי בניצחון של טרייסטה על רג׳יו אמיליה 109-103 לאחר שתי הארכות. שיחק 46 דקות בהן קלע 36 נקודות, קטף 11 רריבאונדים, סחט 10 עבירות שהובילו גם ל- 13/15 מקו והגיע לסה"כ מדד 51 !!
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
-
- קיבל.ה 36 לייקים
בריסקר….
חבל חבל
כל הכבוד לו על ההתקדמות
חבל חבל
כל הכבוד לו על ההתקדמות
-
- קיבל.ה 950 לייקים
פרנקו היה מחסל גם אותו
יאללה הביתה!!!
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
אין לו מקום בהפועל. הרי אדם אמסלם ובני עדיפים עליו. 
Sent from my IN2025 using Tapatalk

Sent from my IN2025 using Tapatalk
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
מן הסתם הוא מרוויח הרבה יותר מרז אדם ואמסלם שבכלל על משכורת חייל.
אבל אני הייתי הולך עליו בעונה הבאה במקום להאריך חוזה לבר טימור לשלוש שנים.
אבל אני הייתי הולך עליו בעונה הבאה במקום להאריך חוזה לבר טימור לשלוש שנים.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
הוא עזב את הפועל בתקופה שלפני פרנקו עוד בתקופה של בית הלחמי שהעדיף את ים מדר לפניו.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אני מתכוון למקרה והוא היה בקבוצה עכשיוADOM כתב: ↑24 אפריל 2022, 22:33הוא עזב את הפועל בתקופה שלפני פרנקו עוד בתקופה של בית הלחמי שהעדיף את ים מדר לפניו.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 164 לייקים
-
- קיבל.ה 164 לייקים
יכול להיות שאתה צודק שגם בתקופה הזו פרנקו היה מוריד לו את החופש שמקבל בגלבוע, אבל חייבים להיות הוגנים זה לא רק פרנקו, יש מעט מאמנים ישראליים שנותנים לקלעים ישראליים להרגיש חופש לזרוק, כאילו רק עם אתה זר זה מותר. היסטורית רק במועדונים כמו גלבוע וגליל חופש כזה ומעט ניצנים בנס ציונה.יהלום14אדום כתב: ↑24 אפריל 2022, 22:36אני מתכוון למקרה והוא היה בקבוצה עכשיו
-
- קיבל.ה 645 לייקים
וואלה לקבוצה כמו שלנו לא בטוח שבריסקר עדיף מגיל בני. ברור שכשחקן בריסקר יותר טוב, אבל ליד יאנג גייקובן וטוקוטו דחוף לנו עוד סקורר שרק זורק ולא שומר בכלל? אתם שוכחים שגיל בני עצר את ווילביקין 3 פעמים רצוף וניצח לנו 3 דרבים ועוד הרבה משחקים בזכות ההגנה שלו