הפועל תל אביב סכנין - 20:00
אם הקהל מגיע עם דגלי ישראל, אז הפועל צריכה לעלות בתלבושת של נבחרת ישראל, וכולנו נשיר "ישראל עולה", נצבע את הפנים בכחול-לבן, וננופף בדגלי כחול-לבן קטנים כאלה.
אולי גם נרסס אחד את השני בספריי שלג, ונביא את צביקה פיק שישיר את ההמנון.
אולי גם נרסס אחד את השני בספריי שלג, ונביא את צביקה פיק שישיר את ההמנון.
- הפוסט קיבל 5 לייקיםסומך • כרובית • teknoboy • pelegs • KingAlpaca
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
אין ספק שבלם מהנוער, אם למקין או ישראלוב, זה עדיף על טראורה. אם הם יודעים שאחרי משחק טוב, הם יצטרכו לשחק עם כספת כבדה קשורה לרגליים שלהם, עם תג מחיר של בלם מצ׳לסי, אז הכל בסדר.
דגלים? מה לגבי דגלים עם כיתוב ״ניסנוב out”?
חוץ ממאבקים וסוגיות פוליטיות מדינתיות, יש לנו בעצמנו מאבק חשוב.
דגלים? מה לגבי דגלים עם כיתוב ״ניסנוב out”?
חוץ ממאבקים וסוגיות פוליטיות מדינתיות, יש לנו בעצמנו מאבק חשוב.
- הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 608 לייקים
בדיוק כמו שלגיטימי השלט ביציע של "מייצגים" ביציע כי יש אוהדים בקהל שמזדהים עם המסר שהשלט מעביר(וכן אני יודע שאין לזה שום קשר למדינת היהודים) ככה בדיוק אני מצפה שנכבד אנשים שהופעת דגלי ישראל ביציע זה משהו שהם רוצים לייצג בימים כאלה..
אני כן אגיד שאני מאוד מקווה שהדגלים יהיו ביציע כחלק מהזדהות עם הימים הלא קלים שאנחנו עוברים כעם ופחות כי זהות היריבה שלנו מייצגת מגזר מסוים - כי אם זה ככה אז לא רק שזה מיותר זה גם מתסיס, מאבד מהמטרה ובעיקר מאוד מאוד מעייף
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אתה מעוניין לראות דגלי ישראל, אוהד אחר ירצה את הדגל הדרוזי, אוהד נוסף דגל חב"ד, אוהדת אחרת עם דגל הגאווה והופ קיבלת יציע מלא ג'אנק פוליטי בצבעים שנואיםאייבר דה-בונלס כתב: ↑02 אפריל 2022, 11:44בדיוק כמו שלגיטימי השלט ביציע של "מייצגים" ביציע כי יש אוהדים בקהל שמזדהים עם המסר שהשלט מעביר(וכן אני יודע שאין לזה שום קשר למדינת היהודים) ככה בדיוק אני מצפה שנכבד אנשים שהופעת דגלי ישראל ביציע זה משהו שהם רוצים לייצג בימים כאלה..
אני כן אגיד שאני מאוד מקווה שהדגלים יהיו ביציע כחלק מהזדהות עם הימים הלא קלים שאנחנו עוברים כעם ופחות כי זהות היריבה שלנו מייצגת מגזר מסוים - כי אם זה ככה אז לא רק שזה מיותר זה גם מתסיס, מאבד מהמטרה ובעיקר מאוד מאוד מעייף
תשאירו את הזבאלה הפוליטי הזה מחוץ ליציעים. זה רק מזיק להפועל.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
למקין בהרכב מרגש אותי. הלוואי שיצליח
-
- קיבל.ה 914 לייקים
הימורים אם אייזן עולה בלם שמאלי או קשר אחורי?
-
- קיבל.ה 564 לייקים
תמיד נחמד להזכר שמטומטמים יש בכל קהל, בכל גיל, מין ודת
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
שער 5 מלא בדגלי ישראל, מרגיש כאילו אני נמצא בדוחא ביציע של בית״ר.
עוד תעודת עניות לקהל הזה שאיבד את הזהות שלו, ולארגון שמתיימר לייצג אותו שחי עם זה בשלום.
שהאנשים עם הדגלים האלה יתאספו בכיכר ויפגינו. מי הם שייצגו אותי?!
יושב ביציע ומתבייש.
עוד תעודת עניות לקהל הזה שאיבד את הזהות שלו, ולארגון שמתיימר לייצג אותו שחי עם זה בשלום.
שהאנשים עם הדגלים האלה יתאספו בכיכר ויפגינו. מי הם שייצגו אותי?!
יושב ביציע ומתבייש.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםKingAlpaca • יפתח16
- רועי גווארה
- קיבל.ה 247 לייקים
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 564 לייקים
-
- קיבל.ה 400 לייקים
אף שידור לא עובד
אנטי ביתר לשעבר
עזוב רגע בעד או נגד.
למה הם מייצגים אותך ? הם מייצגים את עצמם ואת דעותיהם וזכותם. נעים בעין או לא. אף אחד מהם לא אמר שהוא מדבר גם בשמך...
חיה ותן לחיות...
- הפוסט קיבל לייק אחדרדפוקס
- SickleCell
- קיבל.ה 414 לייקים
אל תירא הפועל, אל תירא!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
- הפוסט קיבל לייק אחדרועי גווארה
- סומך
- קיבל.ה 1098 לייקים
זה פותח דף שגיאה 404
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים
במה אתה מתבייש?
i stand with israel
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
מה אתה אומר?!
יש פה 15 דגלים תלויים, המשחק הזה מצולם ומחר אראה כותרת שאומרת ״אוהדי הפועל תא הניפו דגלים״ ולא ״רמי וניסים הניפו דגל״. אני חלק מאוהדי הפועל תא. אני גם מהמר שרוב אוהדי הפועל לא רוצים דגלים ביציע ולכן דעתי יותר מלגיטימית. אני חי ונותן לחיות, אבל לגמרי מותר לי לבקר את זה, ואני עושה זאת גם פה ביציע וגם פה בפורום.
אין דבר יותר פופוליסטי מלהביא דגלים למשחק הזה ובכלל.
אני רוצה לראול מה היה קורה אם היו עכשיו בשער 5 דגלי שלום עכשיו או דגלים מפייסים אחרים (לא פלסטין). איפה היה הפלורליזם אצל אותם אנשים. הקהל התקלקל, אני כנראה זה שאצטרך להתרגל ללאומנות המבחילה הזו. ואני ממש לא איזה שמאלני עוכר ישראל, אני פשוט חושב שזה לא המקום.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםסומך • teknoboy • KingAlpaca
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1234 לייקים
זה לא רק פופוליסטי, זה גם נגד המהות של המועדון הזה.
בנוסף, כשעושים את זה מול סכנין, זה כבר מתחיל להריח בית"רי.
בנוסף, כשעושים את זה מול סכנין, זה כבר מתחיל להריח בית"רי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 810 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1098 לייקים
אתה ילד או שאתה סתם מיתמם?! למה אתה חושב שמישהו פחות אוהב את המדינה ממך כי אתה לאומן בשקל תשעים? פחחחחחח
ועכשיו, אפשר להניח לדיון המטומטם ולהביא לפה לינק תקין??????????????
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- הפוסט קיבל לייק אחדראס.אל.סיני
- DJSavta
- קיבל.ה 327 לייקים
מפספסים הזדמנות בצד אחד וחוטפים בצד השני.
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
אנשים זורקים חפצים ומעלים אותנו לכותרות כל שני וחמישי ואני לא מרגיש שהם מייצגים אותי או שזה מקומי להרגיש מבויש בגלל אנשים שמעולם לא פגשתי והקשר היחידי שלי אליהם הוא צבע החולצה האהובה עלינו...צ'ימבויקה כתב: ↑02 אפריל 2022, 20:36מה אתה אומר?!
יש פה 15 דגלים תלויים, המשחק הזה מצולם ומחר אראה כותרת שאומרת ״אוהדי הפועל תא הניפו דגלים״ ולא ״רמי וניסים הניפו דגל״. אני חלק מאוהדי הפועל תא. אני גם מהמר שרוב אוהדי הפועל לא רוצים דגלים ביציע ולכן דעתי יותר מלגיטימית. אני חי ונותן לחיות, אבל לגמרי מותר לי לבקר את זה, ואני עושה זאת גם פה ביציע וגם פה בפורום.
אני רוצה לראול מה היה קורה אם היו עכשיו בשער 5 דגלי שלום עכשיו או דגלים מפייסים אחרים (לא פלסטין). איפה היה הפלורליזם אצל אותם אנשים. הקהל התקלקל, אני כנראה זה שאצטרך להתרגל ללאומנות המבחילה הזו. ואני ממש לא איזה שמאלני עוכר ישראל, אני פשוט חושב שזה לא המקום.
- הפוסט קיבל לייק אחדshai.m
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1234 לייקים
ישראל עצובה עצובה...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
-
- קיבל.ה 564 לייקים
אני לא יודע איפה להתחיל אפילו עם הבעיות במחצית הזאת
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
הקבוצה הכי חלשה בפליאוף התחתון אני חושש שנסיים פה בלי נקודה
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
עוד מחצית שהיינו צריכים לסיים ביתרון קליל ובמקום זה אנחנו בפיגור בגלל איבודים מטופשים וחוסר יכולת לעשות את הפעולה המסיימת.
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Ghost
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
החיבור שיצרת מגוחך. המהות והזהות של מועדון כדורגל מתעצבת בדיוק ברגעים כמו היום. היא התעצבה אגב בצורה דומה לפני 20 בדיוק כאשר 10,000 ישראלים (!) נסעו לעודד את הפועל במילאנו.Kanta כתב: ↑02 אפריל 2022, 20:47אנשים זורקים חפצים ומעלים אותנו לכותרות כל שני וחמישי ואני לא מרגיש שהם מייצגים אותי או שזה מקומי להרגיש מבויש בגלל אנשים שמעולם לא פגשתי והקשר היחידי שלי אליהם הוא צבע החולצה האהובה עלינו...צ'ימבויקה כתב: ↑02 אפריל 2022, 20:36מה אתה אומר?!
משם נולד השלט. אני מתחבר לשלט הזה. זה לא עושה אותי פחות אזרח וגם לא יותר אוהד. זו פשוט דעתי.
- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים