חדשות מהזווית היהודית

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

Hapolo כתב: 29 מרץ 2022, 21:52
D red imperia כתב: 29 מרץ 2022, 21:42
Hapolo כתב: 29 מרץ 2022, 21:38

מה הקשר אנטישמיות ומה הקשר דרוזי?
ואם להיכנס לדברים שלך בכל זאת , אז במקרה של הדרוזי יש 2 מצבים אפשריים- או שזה בסדר מבחינתם כי הדרוזים "איתנו" או שאם הוא היה יודע שהוא דרוזי הוא לא היה יורה בו. תסכים איתי שאם אחד מההרוגים היה ערבי אז בטוח שזו לא הייתה הכוונה של הרוצח?
אני מניח שאם זה היה ערבי חייל מג"ב הם היו הורגים גם אותו אבל אין לי מושג מה עבר לחלאות האדם האלה בראש. אני רק קצת מעודד מזה שהם חסו על הקשיש האתיופי שבמקרה עבר לידם ברחוב, בניגוד לפיגועים האחרים.
אז היו הורגים גם אותו , זה לא סותר את כל מה שאמרתי פה על הרג יהודים ישראלים באשר הם .
ויפה שאתה מצליח למצוא את הטוב באירוע הזה מעניין אם גם כשערבי נהרג ע"י חייל אתה מעודד מזה שהוא לא ירה גם בכל הקשישים מסביב
1. הלוואי שלא יהיו פיגועים בכלל ובני אדם לא יירצחו.
2. אם כבר מתרחשות פעולות טרור אני מעדיף שתהיינה מופנות נגד מטרות צבאיות ולא נגד אזרחים שנמצאים מחוץ למעגל הלחימה ולא יכולים להגן על עצמם.
מספיק ברור?
שער 5 זה הלב
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  813 לייקים

D red imperia כתב: 29 מרץ 2022, 21:58
Hapolo כתב: 29 מרץ 2022, 21:52
D red imperia כתב: 29 מרץ 2022, 21:42

אני מניח שאם זה היה ערבי חייל מג"ב הם היו הורגים גם אותו אבל אין לי מושג מה עבר לחלאות האדם האלה בראש. אני רק קצת מעודד מזה שהם חסו על הקשיש האתיופי שבמקרה עבר לידם ברחוב, בניגוד לפיגועים האחרים.
אז היו הורגים גם אותו , זה לא סותר את כל מה שאמרתי פה על הרג יהודים ישראלים באשר הם .
ויפה שאתה מצליח למצוא את הטוב באירוע הזה מעניין אם גם כשערבי נהרג ע"י חייל אתה מעודד מזה שהוא לא ירה גם בכל הקשישים מסביב
1. הלוואי שלא יהיו פיגועים בכלל ובני אדם לא יירצחו.
2. אם כבר מתרחשות פעולות טרור אני מעדיף שתהיינה מופנות נגד מטרות צבאיות ולא נגד אזרחים שנמצאים מחוץ למעגל הלחימה ולא יכולים להגן על עצמם.
מספיק ברור?
אם זה החידוד לסלט שעשית מקודם אז כן
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Hapoelian
קיבל.ה  407 לייקים

benaim כתב: 29 מרץ 2022, 21:53
Hapoelian כתב: 29 מרץ 2022, 21:51 400 מטר מהבית שלי..
מפחיד ועצוב. עצוב שבלב המדינה שלנו אי אפשר להסתובב חופשי מפחד שיתפרו אותך בראש עם M16. לא יודע כמה מדינות בעולם היו נותנות לזה להתקיים בכלל.
זה הפתח לשומר החומות 2 (הראשון היה בדיחה), חודש הרמדאן היר ווי קאם.
אני חושב שאנחנו בפתחה או לפחות התקרבנו משמעותית אל עבר מלחמת אזרחים. לי נפל האסימון כבר במאי שנה שעברה אבל הלוואי ואני טועה.
תיהיה מלחמת אזרחים, במוקדם או במאוחר.
במאי זאת הייתה ההכנה, אין לכם מושג מה הולך במסגדים ברחבי הארץ..
It's 1991 and I refuse to come wack
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

אני מבין שחולי הנפש תאבי הדם באשכול עדיין מפנטזים על "מלחמת אזרחים". דבר נורמלי לחשוב עליו אחרי עוד רצח המוני.

עצוב ומרגיז, נוראי. תנחומיי למשפחות, אין יותר מה להגיד :sh-cry: :rose:
נערך לאחרונה על ידי הגלמוד מלוד ב 29 מרץ 2022, 22:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

לא צריך סתם להעליב את קהילת חולי הנפש. הם רובם הרבה יותר שקולים ורציונליים מהימין בישראל, ומצבם לא באשמתם, להבדיל.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
Hapoelian
קיבל.ה  407 לייקים

אנחנו החולי נפש? מפנטזים? אתה לא שווה תשובה יגמור. תמשיך לעצום עיניים.
It's 1991 and I refuse to come wack
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

איך אתם מתעסקים ב11 נרצחים בתוך שבוע כאשר יש פלסטינים שעקרו להם עצי זית? תתביישו
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

Hapoelian כתב: 29 מרץ 2022, 22:09 אנחנו החולי נפש? מפנטזים? אתה לא שווה תשובה יגמור. תמשיך לעצום עיניים.
כן אחי, מי שמפנטז על מלחמות אזרחים וכמה דם הולך להישפך ב"מלחמה" הזאת הוא חולה נפש. תנחומיי.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

Red Or Dead כתב: 29 מרץ 2022, 22:11 איך אתם מתעסקים ב11 נרצחים בתוך שבוע כאשר יש פלסטינים שעקרו להם עצי זית? תתביישו
זה הפשע שישראל ביצעה כלפי העם הפלסטינאי? עקירת עצי זית?
אתה בטוח בזה? תענה בכנות.
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 29 מרץ 2022, 22:11
Hapoelian כתב: 29 מרץ 2022, 22:09 אנחנו החולי נפש? מפנטזים? אתה לא שווה תשובה יגמור. תמשיך לעצום עיניים.
כן אחי, מי שמפנטז על מלחמות אזרחים וכמה דם הולך להישפך ב"מלחמה" הזאת הוא חולה נפש. תנחומיי.
הם לא מפנטזים על דם, הם מרגישים מותקפים וחוששים מהחודש הקרוב ומאמינים שצריכים לתת מכת מנע כדי לשקם את ההרתעה שכנראה נשחקה. זו דעה לגיטימית כל עוד הם לא קוראים לפגיעה בחפים מפשע.
שער 5 זה הלב
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

D red imperia כתב: 29 מרץ 2022, 22:14
הם מאמינים שצריכים לתת מכת מנע

זו דעה לגיטימית כל עוד הם לא קוראים לפגיעה בחפים מפשע.
מה לדעתך 2 המשפטים האלה אומרים אחד ליד השני
D&3
קיבל.ה  1005 לייקים

כל כדור שנורה מרחיק עוד קצת את האפשרות לעתיד טוב יותר, עצוב
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 29 מרץ 2022, 22:16
D red imperia כתב: 29 מרץ 2022, 22:14

הם מאמינים שצריכים לתת מכת מנע

זו דעה לגיטימית כל עוד הם לא קוראים לפגיעה בחפים מפשע.
מה לדעתך 2 המשפטים האלה אומרים אחד ליד השני
מנע מלשון מניעה, מניעת הידרדרות. הכוונה לא לטבח המוני אלא לסיכול טרור.
שער 5 זה הלב
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 29 מרץ 2022, 22:06 אני מבין שחולי הנפש תאבי הדם באשכול עדיין מפנטזים על "מלחמת אזרחים". דבר נורמלי לחשוב עליו אחרי עוד רצח המוני.

חבל שאתה מזלזל בפגועי נפש שאתה בוחר להשתמש באתגרים עמם הם חיים כקללה.
לענייננו, מקווה שהמגזר הערבי יתאפס על עצמו ויבין שאנחנו כאן כדי להשאר. לאחר מכן נוכל להתקדם לשיח על חיים משותפים על האדמה הזאת.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 29 מרץ 2022, 22:14
Red Or Dead כתב: 29 מרץ 2022, 22:11 איך אתם מתעסקים ב11 נרצחים בתוך שבוע כאשר יש פלסטינים שעקרו להם עצי זית? תתביישו
ישראל בסכסוך מתמשך מול עם שמובל על ידי ארגוני טרור ושולח מחבלים עם נשק לרסס אזרחים חפים מפשע
הנהגת אותו העם זרקה לזבל כל הצעה, מרחיקת לכת ככל שהייתה, להגיע להסדר ומדינה משלהם
לצערי חלק ממחנה השמאל(שאני אגב חלק ממנו) שרוי בהזיות, לא מחובר למציאות, ובזמן שמתוך העם עליו הוא כל כך טורח להגן יוצאים מאות פיגועים בשנה (שרובם מסוכלים), הם עסוקים בלבלבל את המוח על כל מיני הריסות עצים וחרטות כאלו או אחרות

הגיע הזמן להתעורר
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

benaim כתב: 29 מרץ 2022, 22:25
הגלמוד מלוד כתב: 29 מרץ 2022, 22:06 אני מבין שחולי הנפש תאבי הדם באשכול עדיין מפנטזים על "מלחמת אזרחים". דבר נורמלי לחשוב עליו אחרי עוד רצח המוני.

לענייננו, מקווה שהמגזר הערבי יתאפס על עצמו ויבין שאנחנו כאן כדי להשאר. לאחר מכן נוכל להתקדם לשיח על חיים משותפים על האדמה הזאת.
אתה צודק... אבל אולי כדאי שגם אתה תפנים שיש כאן 4 מליון פלשתינאים ואולי יותר שחיים בעוני וצפיפות בגללך? שיש כאן 4 מליון פלשתינאים שמרגישים נגזלים ונכבשים על ידך? שאתה מקשה עליהם קיום בכבוד. לראות את בני משפחותיהם. שקברו את יקריהם בגלל חיילך ועוד?

אולי כשאתה תבין את זה והם יבינו את מה שאתה אומר יהיה כאן סיכוי לעתיד טוב יותר... אבל קודם כל תכיר בפשעיך ובמציאות שיש כאן.
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

El dudernio כתב: 29 מרץ 2022, 22:31

אתה צודק... אבל אולי כדאי שגם אתה תפנים שיש כאן 4 מליון פלשתינאים ואולי יותר שחיים בעוני וצפיפות בגללך? שיש כאן 4 מליון פלשתינאים שמרגישים נגזלים ונכבשים על ידך? שאתה מקשה עליהם קיום בכבוד. לראות את בני משפחותיהם. שקברו את יקריהם בגלל חיילך ועוד?

אולי כשאתה תבין את זה והם יבינו את מה שאתה אומר יהיה כאן סיכוי לעתיד טוב יותר... אבל קודם כל תכיר בפשעיך ובמציאות שיש כאן.
זה לא מקרה של ביצה או תרנגולת, לי לפחות זה ברור.
ברגע שה'נגזלים' יניחו את נשקם, ניתן יהיה להתקדם אל עבר החיים בכבוד שאתה מדבר עליהם.
מבחינתי שימשיכו להרגיש נגזלים ונכבשים כל עוד זה שומר על הבטחון שלי ושל משפחתי.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

Red Or Dead כתב: 29 מרץ 2022, 22:27
ישראל בסכסוך מתמשך מול עם שמובל על ידי ארגוני טרור ושולח מחבלים עם נשק לרסס אזרחים חפים מפשע
הנהגת אותו העם זרקה לזבל כל הצעה, מרחיקת לכת ככל שהייתה, להגיע להסדר ומדינה משלהם
לצערי חלק ממחנה השמאל(שאני אגב חלק ממנו) שרוי בהזיות, לא מחובר למציאות, ובזמן שמתוך העם עליו הוא כל כך טורח להגן יוצאים מאות פיגועים בשנה (שרובם מסוכלים), הם עסוקים בלבלבל את המוח על כל מיני הריסות עצים וחרטות כאלו או אחרות

הגיע הזמן להתעורר
איזה באסה למדינת ישראל שיום אחד היא התעוררה ופתאום בלי שום הסבר נזרקה ל"סכסוך מתמשך מול עם שמובל על ידי ארגוני טרור". שום דבר לא קרה לפני פשוט יום בהיר אחד העולם התחיל. מה זה ה"מטריאליזם היסטורי" הזה שאתה מנסה להגיד אני לא מכיר סורי
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 29 מרץ 2022, 22:40

הגיע הזמן להתעורר
איזה באסה למדינת ישראל שיום אחד היא התעוררה ופתאום בלי שום הסבר נזרקה ל"סכסוך מתמשך מול עם שמובל על ידי ארגוני טרור". שום דבר לא קרה לפני פשוט יום בהיר אחד העולם התחיל. מה זה ה"מטריאליזם היסטורי" הזה שאתה מנסה להגיד אני לא מכיר סורי
איזה באסה לפלסטינים שסתם ככה כוחות צבא וביטחון צריכים להיות בערים שלהם, הרי הם מלאכים תמימים וזכים, שום דבר לא קרה בעשרות השנים האחרונות פשוט יום בהיר אחד העולם התחיל.
אבל היי, עצרו שני פלסטינים ששמעו מוזיקה וגם הרסו כמה עצי זית! אפרטהייד!
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  813 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 29 מרץ 2022, 22:40

הגיע הזמן להתעורר
במובן מסויים זה אכן כך ,רוב רובם של אזרחי המדינה נולדו לסיטואציה הזו , אני לא לקחתי שטח של אף אחד ולא הרגתי אף אחד , אז מה אתה אומר בעצם שזה בסדר להרוג אותי? שאני צריך לעזוב את המדינה? שזו הדרך הנכונה והטבעית , שזה בסדר לרצוח ישראלי כי הוא ישראלי ? מה השורה התחתונה?
רדיוס לבית"ר!
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

benaim כתב: 29 מרץ 2022, 22:35

ברגע שה'נגזלים' יניחו את נשקם, ניתן יהיה להתקדם אל עבר החיים בכבוד שאתה מדבר עליהם.
ואז הם ימשיכו להרוג בכך כי זה מה שעושים אנשים במצוקה עם שנאה יוקדת... זה לא שאני תומך בזה אבל זאת המציאות ולהגיד שאתה לא תעשה כלום עד שהיא לא תשתשנה מבלי לנסות לשנות אותה די מקבע את מעגל הדמים ודואג שלא יגמר, כאשר אתה רק שופך לתוכו דלק שוב ושוב כדי ללבות את האש.

שוב כמו שכבר כתבתי כאן. אני לא רואה איך בשנים הקרובות הדם יפסיק להישפך אבל אנחנו חייבים לעשות משהו כדי שבאחד הימים זה יקרה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

מחליא לראות מה שקורה במדינה הזו.
אנשים מחכים לפיגוע הראשון כדי להוציא את הגזענות המכוערת שלהם החוצה, וכמובן שבראש הרשימה כדורגלני ארצנו, שרובם ככולם משחקים עם ערבים בקבוצה.
ייאוש.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

הוקיץ' כתב: 29 מרץ 2022, 23:06 מחליא לראות מה שקורה במדינה הזו.
אנשים מחכים לפיגוע הראשון כדי להוציא את הגזענות המכוערת שלהם החוצה, וכמובן שבראש הרשימה כדורגלני ארצנו, שרובם ככולם משחקים עם ערבים בקבוצה.
ייאוש.
וביבראס נאתכו 1 :bow:
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

ייאוש.
איפה נאמרו אמירות גזעניות ע"י כדורגלנים? שתף פה
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

El dudernio כתב: 29 מרץ 2022, 22:58

ואז הם ימשיכו להרוג בכך כי זה מה שעושים אנשים במצוקה עם שנאה יוקדת... זה לא שאני תומך בזה אבל זאת המציאות ולהגיד שאתה לא תעשה כלום עד שהיא לא תשתשנה מבלי לנסות לשנות אותה די מקבע את מעגל הדמים ודואג שלא יגמר, כאשר אתה רק שופך לתוכו דלק שוב ושוב כדי ללבות את האש.

שוב כמו שכבר כתבתי כאן. אני לא רואה איך בשנים הקרובות הדם יפסיק להישפך אבל אנחנו חייבים לעשות משהו כדי שבאחד הימים זה יקרה.
ממליץ לך לקרוא את מאמרו של ז'בוטינסקי ז"ל -" על קיר הברזל".
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  813 לייקים

benaim כתב: 29 מרץ 2022, 23:14
ייאוש.
יש אנשים שגם מחכים להזדמנות לשלוף את קלף הגזענות , לא משנה מה הקונטקסט ועומק הדברים
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Haunter
קיבל.ה  337 לייקים

ערב מזעזע אני עם דמעות בעיניים מעצב וגם מפחד
חופש לפורום שדים מPELEGES

חופש לפורום שדים מPELEGES
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  813 לייקים

Haunter כתב: 29 מרץ 2022, 23:31 ערב מזעזע אני עם דמעות בעיניים מעצב וגם מפחד
אבל התגובות של האנשים(קיצוניות ככל שיהיו) הם הדבר הבאמת מזעזע שקרה היום! אלוהים שישמור מכל הקיצוניים , מכל הצדדים מימין ומשמאל , הם הסכנה הכי גדולה לעתיד שלנו פה
רדיוס לבית"ר!
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

Hapolo כתב: 29 מרץ 2022, 23:36
אבל התגובות של האנשים(קיצוניות ככל שיהיו) הם הדבר הבאמת מזעזע שקרה היום! אלוהים שישמור מכל הקיצוניים , מכל הצדדים מימין ומשמאל , הם הסכנה הכי גדולה לעתיד שלנו פה
יש הרבה דברים שלא צריך להאמר כמו הרצון לנקום בבלתי מעורבים וכו' אבל אין ספק שיש להם את כל הסיבות לחשוש מערבים. רבים גדלו לתוך מציאות של אוטובוסים מתפוצצים, ירי באולמות אירועים ומעשי טבח.
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

El dudernio כתב: 29 מרץ 2022, 22:58

מה בדיוק אבל צריך לעשות כדי שזה יקרה באחד הימים? ומה בדיוק אתה רוצה לשנות?
האלימות שלהם מסונכרנת עם הרמאדן, לא עם אירועי קק״ל. כל עוד ההנהגה החברתית שלהם תגיע מהמסגדים הם ימשיכו להיות חברה אלימה (לא רק כלפינו).
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

כן, אתם שם בימין: השפה שאתם נוקטים בה לאחר אירועי טרור היא מחרידה. הסתה וגזענות מהזן הירוד ביותר. לפעמים אני נתקל בהתבטאויות נאציות של ממש. מחליא לראות בכל פעם מחדש עם איזה אנשים אני צריך לנשום אותו אוויר, אפילו לא ברמה הפוליטית אלא ברמה האנושית-תרבותית.
שער 5 זה הלב
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

לאיפה נכנסת העובדה שגם היום אחד הנרצחים הוא ערבי שניסה להגן על חפים מפשע לתוך תאוריית ה"מלחמת אזרחים" שאנשים פה מפנטזים עליה, אגב?
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  813 לייקים

D red imperia כתב: 30 מרץ 2022, 00:23
כן, אתם שם בימין: השפה שאתם נוקטים בה לאחר אירועי טרור היא מחרידה. הסתה וגזענות מהזן הירוד ביותר. לפעמים אני נתקל בהתבטאויות נאציות של ממש. מחליא לראות בכל פעם מחדש עם איזה אנשים אני צריך לנשום אותו אוויר. אפילו לא ברמה הפוליטית אלא ברמה האנושית-תרבותית.
מסיתים וקיצוניים יש וכמו שאמרתי צריך להיזהר מהם.
אני לא מצליח לראות את העניין כגזעני , ולא אנטישמי מצד שני , לפני קום המדינה היחסים בין ערבים ויהודים לא היו ככה מן הסתם הנושא פה הוא בעיקר על בסיס ציוני , לאומני היסטורי וכו'. אגב אני לא ימני ולא שמאלני , לא מאמין בקונספט של אג'נדה קבועה במציאות משתנה , לא מסתדר לי. אבל זה שמה שאתה מתמקד בו אחרי רצח של 5 אנשים זה התגובות של אנשים לדבר הזה גורם לתהות אם אתה מסתכל על הדברים בצורה נייטרלית או משוחדת , אם הערבים ימשיכו לרצוח והיהודים ימשיכו לפרסם פוסטים גזעניים בפייסבוק העניין השני באמת יהיה הבעיה הגדולה שלך?
רדיוס לבית"ר!
אדום מטלי
קיבל.ה  557 לייקים

"מלחמת אזרחים" עלאק.
מה בדבר מלחמה של מדינה נגד האזרחים שלה?
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

ייאוש.
אין לי ספק שבעיניך הדברים הם לא גזענות (כמו רבים מהדברים שכתבת בנושא הזה) ואין לנו בכלל בסיס משותף לדיון, אבל שיהיה.

בוריס קליימן: "איפה האידיוטים שצעקו לשחרר את פלסטין? הם חיים לצידנו, עובדים לצידנו ואז רוצחים אותנו".
אה, "הם". כי ערבים זה לא "אנחנו". וכמובן, שזה לא אינדיבידואליים שעשו את זה, זה ה"הם".

מנשה זלקה: "לכו הביתה סמרטוטים, ראש הממשלה העציצי החליפי ותומכי הטרור".
כמובן שחברי הכנסת והממשלה הערביים הם תומכי טרור. הרי הם ערבים. לא משנה שהם גינו את הפיגועים (וכמובן שהם חייבים לגנות, הרי זה חלק מהם עד שיוכח אחרת).

שון וייסמן: "עונש מוות למחבלים בלה בלה בלה, לקחת למשפחות שלהם את תעודות הזהות בלה בלה בלה".
שון החמוד בעד עונשים חמורים אבל לא לרוצחים יהודיים, אלא רק למחבלים. ומן הסתם צריך לשלול למשפחות שלהם את האזרחות, לא פחות. אני מניח שזה לא מעניין אותו שהמשפחות שלהם יצאו נגדם והתנערו מהם.

זה המסר. יש אנחנו ויש אותם. הם יכולים לחיות פה, אבל שידעו שיש חוקים לנו וחוקים להם, ועד שיוכח אחרת הם בוגדים ותומכי טרור.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

הוקיץ' כתב: 30 מרץ 2022, 00:55 אה, "הם". כי ערבים זה לא "אנחנו". וכמובן, שזה לא אינדיבידואליים שעשו את זה, זה ה"הם".
בערך חצי מהמשתתפים בדיון לא מסוגלים אפילו לדמיין עולם שאין בו דיכוטומיה ערבים\יהודים ולא מסוגלים לדמיין אדם ששייך לאחת מהקבוצות האלה והזהות שלא לא מוגדרת במאה אחוז על ידי ההשתייכות הזאת (במיוחד במקרה של הזר\אחר, כמובן, אבל גם על עצמם הם לא מדלגים עם התפיסה הזאת)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  813 לייקים

הוקיץ' כתב: 30 מרץ 2022, 00:55
ייאוש.
אין לי ספק שבעיניך הדברים הם לא גזענות (כמו רבים מהדברים שכתבת בנושא הזה) ואין לנו בכלל בסיס משותף לדיון, אבל שיהיה.

בוריס קליימן: "איפה האידיוטים שצעקו לשחרר את פלסטין? הם חיים לצידנו, עובדים לצידנו ואז רוצחים אותנו".
אה, "הם". כי ערבים זה לא "אנחנו". וכמובן, שזה לא אינדיבידואליים שעשו את זה, זה ה"הם".

מנשה זלקה: "לכו הביתה סמרטוטים, ראש הממשלה העציצי החליפי ותומכי הטרור".
כמובן שחברי הכנסת והממשלה הערביים הם תומכי טרור. הרי הם ערבים. לא משנה שהם גינו את הפיגועים (וכמובן שהם חייבים לגנות, הרי זה חלק מהם עד שיוכח אחרת).

שון וייסמן: "עונש מוות למחבלים בלה בלה בלה, לקחת למשפחות שלהם את תעודות הזהות בלה בלה בלה".
שון החמוד בעד עונשים חמורים אבל לא לרוצחים יהודיים, אלא רק למחבלים. ומן הסתם צריך לשלול למשפחות שלהם את האזרחות, לא פחות. אני מניח שזה לא מעניין אותו שהמשפחות שלהם יצאו נגדם והתנערו מהם.

זה המסר. יש אנחנו ויש אותם. הם יכולים לחיות פה, אבל שידעו שיש חוקים לנו וחוקים להם, ועד שיוכח אחרת הם בוגדים ותומכי טרור.
למה גזענות אבל? העובדה שיש 2 קבוצות עם סכסוך ובתוכן אנשים עם כאב ושנאה גדולה על הבסיס הזה לא הגיונית מספיק? גזענות יש בלי קשר , זה ממש לא השורש של העניין פה .
רדיוס לבית"ר!
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 30 מרץ 2022, 00:30 לאיפה נכנסת העובדה שגם היום אחד הנרצחים הוא ערבי שניסה להגן על חפים מפשע לתוך תאוריית ה"מלחמת אזרחים" שאנשים פה מפנטזים עליה, אגב?
רס"ם אמיר חורי ז"ל הוא גיבור ישראל ואין מספיק מילים שיתארו את הצער שלי על מותו. בחר לקשור את גורלו עם מדינת ישראל ובחר לשרת כשוטר ולהגן על כל אזרחיה מפני הטרור הערבי.
גם הערבים עצמם הם קורבן לטרור הערבי, בין אם במישרין ובין אם בעקיפין.
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

אדום מטלי כתב: 30 מרץ 2022, 00:48 "מלחמת אזרחים" עלאק.
מה בדבר מלחמה של מדינה נגד האזרחים שלה?
דהוי, התבלבלת באשכול.
פה זה לא תעמולת השקר מהאשכול בו אתה פעיל.
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

teknoboy כתב: 30 מרץ 2022, 00:58
הוקיץ' כתב: 30 מרץ 2022, 00:55 אה, "הם". כי ערבים זה לא "אנחנו". וכמובן, שזה לא אינדיבידואליים שעשו את זה, זה ה"הם".
בערך חצי מהמשתתפים בדיון לא מסוגלים אפילו לדמיין עולם שאין בו דיכוטומיה ערבים\יהודים ולא מסוגלים לדמיין אדם ששייך לאחת מהקבוצות האלה והזהות שלא לא מוגדרת במאה אחוז על ידי ההשתייכות הזאת (במיוחד במקרה של הזר\אחר, כמובן, אבל גם על עצמם הם לא מדלגים עם התפיסה הזאת)
'הם' זה לא כולם, אבל כולם זה 'הם'.
שליחת תגובה