על זה אני מסכים, אני לא מתייחס למה שהאנשים הספיצפיים הללו כותבים.תא מרבוטא כתב: ↑29 מרץ 2022, 13:30אני מסכים ולכן אני ממשיך בדיון החשוב שואל שאלות ,מביא דוגמאות. בדיון הספציפי עם מי שגם לא ישתכנע וגם הופך את זה להאשמות והשמצות, פלוס התעלמות מטיעונים- אני לא משתתףאדום מטלי כתב: ↑29 מרץ 2022, 13:28 תא מרבוטא:
אנשי הימין הקיצוני כאן לא ישתכנעו, וכאמור האמת לא מעניינת אותם. באספקט הזה הויכוח מיותר. אבל אטען שוב: בגלל שיש כאן הרבה קוראים פאסיביים, יש ערך לכך שאנשים מביאים מקורות מידע, מחקרים, מאמרים, ומסבירים בעצמם את המציאות. קוראים פאסיביים, בגלל שהם לא צריכים לנצח אף אחד בויכוח, יכולים להיות פתוחים יותר לשמוע ולשנות את דעתם, או לחזק את הידע שלהם אם הוא בכוון הנכון.
חדשות מהזווית היהודית
-
- קיבל.ה 557 לייקים
-
- קיבל.ה 557 לייקים
-
- קיבל.ה 1005 לייקים
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
הם אולי לא חברים שלו, אבל הוא טורח לשים פה כל הזמן ידיעות על דברים רעים שערבים עושים, כדוגמא לזה שערבים הם רוצחים צמאי דם.
מעניין אותי מה זה אומר על כל היהודים, כשיהודים הם אלה שמבצעים לינצ'ים או פשעי שנאה אחרים.
נערך לאחרונה על ידי kruvi ב 29 מרץ 2022, 16:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
בכל חברה יש עשבים שוטים ואלימים, גם אצלנו ואני בז להם.
כשם שיש אשכול זווית' פלסטינית' שמביא עמו תעמולה אנטי ציונית יחד עם סיפורים ספק נכונים, אני בוחר להציב כאן ידיעות עובדתיות על מנת לאזן מול האשכול ההוא.
לא כל הערבים רוצחים צמאי דם מן הסתם, אבל חלק נכבד מהם כן.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
ארץ ישראל היפה - שני חברים, עולה חדשה מצרפת ודרוזי מכפר בצפון.
כמה חבל שחבר'ה צעירים כאלה צריכים למות ולקפח את חייהם כל כך מוקדם בגלל טרוריסטים צמאי דם.

כמה חבל שחבר'ה צעירים כאלה צריכים למות ולקפח את חייהם כל כך מוקדם בגלל טרוריסטים צמאי דם.

It's 1991 and I refuse to come wack
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אז רגע, עכשיו גם מטרות צבאיות כבר לא לגיטימיות? רק שואל.
שער 5 זה הלב
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
זה די ברור שפעולות נגד חיילים לא מוגדרות כטרור בשום צורה.
יש טענה של המשטרה שתוכנן טבח של אזרחים, ואני נוטה להאמין שזה נכון. זה די מתאים לאג'נדה.
יש טענה של המשטרה שתוכנן טבח של אזרחים, ואני נוטה להאמין שזה נכון. זה די מתאים לאג'נדה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
הפיגוע שארע לפני כמה ימים בבאר שבע אכן היה טבח המוני וחסר אבחנה. במקרה דנן אני רואה שנפגעו בעיקר חיילים. עבור רוב הציבור הישראלי אין הבדל, אבל קיים הבדל והוא מהותי. על אחת כמה וכמה כשברור שבמקרה הנ"ל המפגעים חסו על חיים של עוברי אורח אותם יכלו לחסל בנקל.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 271 לייקים
שפלה ופחדנית ככל שתהיה, פגיעה בכוחות הבטחון לא יכולה להחשב כרצח.
במקרה הנוכחי לא הייתה כוונה לפגוע ספציפית בחיילים, אחרת לא היו מחכים לאוטובוס או מגיעים עם אלפי כדורים.
במקרה הנוכחי לא הייתה כוונה לפגוע ספציפית בחיילים, אחרת לא היו מחכים לאוטובוס או מגיעים עם אלפי כדורים.
-
- קיבל.ה 331 לייקים
למה פגיעה בחיילים היא שפלה ופחדנית?
ולמה אתה חושב שלא היתה כוונה לפגוע ספציפית בחיילים?
אגב, אם שואלים אותי, אז לפגוע בחיילים כשהם בדרך הביתה לא שקול ללפגוע בחיילים כשהם בתפקיד (ישראל אגב לא מחכה שהמטרות שלה "יהיו בתפקיד"). כמו כן, אם הבנתי נכון, אחרי שהרגו את החיילים הם ירו לכל עבר... נדמה שבנס לא נפגעו אזרחים. לא יודע מה הם חשבו שהם עושים ומה הם רצו לעשות, אבל השיוך הדעאשי שלהם מיתר את הדיון קצת.
ולמה אתה חושב שלא היתה כוונה לפגוע ספציפית בחיילים?
אגב, אם שואלים אותי, אז לפגוע בחיילים כשהם בדרך הביתה לא שקול ללפגוע בחיילים כשהם בתפקיד (ישראל אגב לא מחכה שהמטרות שלה "יהיו בתפקיד"). כמו כן, אם הבנתי נכון, אחרי שהרגו את החיילים הם ירו לכל עבר... נדמה שבנס לא נפגעו אזרחים. לא יודע מה הם חשבו שהם עושים ומה הם רצו לעשות, אבל השיוך הדעאשי שלהם מיתר את הדיון קצת.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
כי מי שמגיע לרחוב ראשי בעיר גדולה לא מחפש לפגוע בחיילים אלא בכל הבא ליד.
קומון סנס.
קומון סנס.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אנשים שיודעים בוודאות שהם ימותו בשל המעשה שהם עומדים לעשות לא נקראים פחדנים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 271 לייקים
עוד פיגוע קשה בלב הארץ.
החלמה מהירה לנפגעים

החלמה מהירה לנפגעים

-
- קיבל.ה 2399 לייקים
מדינת טרור מפחיד להסתובב ברחובות כבר
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
יש מצב שהגל הזה נובע מהפשיטה המסיבית של המשטרה על משפחות הפשע במגזר.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אם הוא היה כזה, הוא היה מוכוון למטרות משטרה ולא כלפי אזרחים ללא הבחנה.D red imperia כתב: ↑29 מרץ 2022, 20:42 יש מצב שהגל הזה נובע מהפשיטה המסיבית של המשטרה על משפחות הפשע במגזר.
מאמין שלא כתבת את התגובה הזאת ממקום רע אלא ממקום של תקווה שאנחנו לא בפתחה של תקופה נוספת של טרור ערבי רצחני נגד יהודים.
נערך לאחרונה על ידי benaim ב 29 מרץ 2022, 20:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
ההבדל בתוצאות בנפגעים קשור באיכות הנשק מניח(נשק צהלי תיקני)
m16 למרכז הגוף זאת פציעה קשה מאוד במינימום
m16 למרכז הגוף זאת פציעה קשה מאוד במינימום
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אלה פיגועים מאד עלובים וחסרי תכנון רציני. כמו רוב הפיגועים, אגב. התהייה היחידה שלי היא למה דווקא עכשיו.benaim כתב: ↑29 מרץ 2022, 20:45אם הוא היה כזה, הוא היה מוכוון למטרות משטרה ולא כלפי אזרחים ללא הבחנה.D red imperia כתב: ↑29 מרץ 2022, 20:42 יש מצב שהגל הזה נובע מהפשיטה המסיבית של המשטרה על משפחות הפשע במגזר.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 271 לייקים
למה? רמדאן.
משהו בחודש הזה מוציא מלא מעט מהם את הרצון לרצוח יהודים או לכל הפחות לפגוע בהם.
ואלה לא פיגועים עלובים, נראה שהם מתוכננים היטב ולראיה המספר המזעזע של 11 נרצחים ישראלים בשבוע.
משהו בחודש הזה מוציא מלא מעט מהם את הרצון לרצוח יהודים או לכל הפחות לפגוע בהם.
ואלה לא פיגועים עלובים, נראה שהם מתוכננים היטב ולראיה המספר המזעזע של 11 נרצחים ישראלים בשבוע.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
תעשה לי טובה, אני ואתה בשיחה של 5 דקות מתכננים פיגוע עם לפחות 20 הרוגים. תכנון אף פעם לא היה הצד החזק שלהם.
רמדאן אמור להתחיל בשבוע הבא, אני לא כל כך רואה את הקשר.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 271 לייקים
בוא נשים את השיח התיאורטי בצד.D red imperia כתב: ↑29 מרץ 2022, 21:00תעשה לי טובה, אני ואתה בשיחה של 5 דקות מתכננים פיגוע עם לפחות 20 הרוגים. תכנון אף פעם לא היה הצד החזק שלהם.
רמדאן אמור להתחיל בשבוע הבא, אני לא כל כך רואה את הקשר.
הרמדאן מתחיל בשבת הקרובה אגב, ההקצנה הדתית מתחילה עוד לפני.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אין פה שום תכנון, סתם ירי ספונטני במקומות לא אסטרטגיים או מקום שרוב הציבור בו בכלל לא משתתף בסיכסוך ורק מהווה נטל על היישות הציונות. רמאדן מגיע בכל שנה ולא זכורים לי אירועים כאלה.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
לא זכור לי גלי טרור שקשורים ברמדאן או בשבוע שלפניו בשנים קודמות (נניח בצד את השנה שעברה שבעיניי לא היה קשר ישיר לרמדאן).
ייתכן ויש סיבה שאינני מודע אליה, למשל התגרויות בהר הבית, לכן שאלתי. נראה לאן זה יתפתח.
תנחומיי למשפחות הנפגעים
ייתכן ויש סיבה שאינני מודע אליה, למשל התגרויות בהר הבית, לכן שאלתי. נראה לאן זה יתפתח.
תנחומיי למשפחות הנפגעים

שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
אני רואה פה הצדקות של חלק מהמשתמשים לניסיון מסע הרצח שהיה אתמול? זה פשוט הזוי וזה אפילו לא עניין של שמאל וימין היה פה פוטנציאל לברוך מרזל 2 רק מהצד ההפוך אבל היי בואו נריע ללוחמי הצדק מדעש ( ובלי להתייחס למה שהיה היום)
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
לא ידועה לי עדיין זהות המחבל, אבל כדאי מאד לערביי ישראל לעצור את הגל הזה, אחרת הם ישלמו על זה ביוקר. מעבר לפעילות השבכ שתמרר את חייהם, אני מריח פעולת תגמול סטייל רצח הנער אבו-ח'דיר, ומשם אסקלציה חריפה שכמו תמיד תסתיים כשידה של ישראל על העליונה, פלוס נזקים כרוניים למרקם החיים בין יהודים לערבים שיכללו חנק כלכלי על המגזר הערבי בכל הענפים.
שער 5 זה הלב
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
המחבל תושב ג'נין. מנחם במשהו.
שער 5 זה הלב
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
האבחנה הזאת בין חייל ואזרח היא די לא רלוונטית כשכל האזרחים פה הם/היו חיילים בסדיר ומילואים , צבא זה חלק אינטגרלי מהמדינה הזאת , נגיד שנרצח בחור במדים , אם הוא היה נרצח יום אחרי זה אחרי שגזר את החוגר שלו אז כל משמעות האירוע משתנה? בואו נדבר תכלס הפיגועים האלה הם פרופר נגד יהודים ישראלים באשר הם בין אם זה חייל בגולני או חייל בקריה שהפעילות המבצעית שלו מסתכמת בשידוך דפים או אזרח עובר אורח , הכל מזכה אותך ב-72 פסוקות רגליים(למי שכתב פה שבן אדם שהולך לרצוח בידיעה שהוא הולך למות הוא לא פחדן).
אז לעשות את ההבדלות האלה זה מגוחך כשהסיבה שהאנשים האלה נמצאים במדים , רובם לפחות היא בגלל שקורים דברים כאלה בין היתר , אז עכשיו מגיע להם למות כי הם חיילים! אז תגידו לי שכבשו להם את השטח ויש להם זכות היסטורית לעשות את הדבר הזה וגם על זה אפשר להתווכח כנראה , אבל כמה דקות אחרי שנרצחו כמה אנשים ברחוב מועלות פה נקודות על כוונת המשורר ומתי זה בסדר ומתי לא , פשוט תודו בזה שכשערבי רוצח יהודי זה בסדר כי זה לא באמת משנה אם הוא חייל עכשיו או אתמול
אז לעשות את ההבדלות האלה זה מגוחך כשהסיבה שהאנשים האלה נמצאים במדים , רובם לפחות היא בגלל שקורים דברים כאלה בין היתר , אז עכשיו מגיע להם למות כי הם חיילים! אז תגידו לי שכבשו להם את השטח ויש להם זכות היסטורית לעשות את הדבר הזה וגם על זה אפשר להתווכח כנראה , אבל כמה דקות אחרי שנרצחו כמה אנשים ברחוב מועלות פה נקודות על כוונת המשורר ומתי זה בסדר ומתי לא , פשוט תודו בזה שכשערבי רוצח יהודי זה בסדר כי זה לא באמת משנה אם הוא חייל עכשיו או אתמול
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 400 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אני פחדן על אמת. פחדנים אמיתיים לא מסוגלים להתאבד.
لا إله
لا إله
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אחד מההרוגים היה דרוזי. זה עדיין אנטישמיות בעיניך?Hapolo כתב: ↑29 מרץ 2022, 21:29 האבחנה הזאת בין חייל ואזרח היא די לא רלוונטית כשכל האזרחים פה הם/היו חיילים בסדיר ומילואים , צבא זה חלק אינטגרלי מהמדינה הזאת , נגיד שנרצח בחור במדים , אם הוא היה נרצח יום אחרי זה אחרי שגזר את החוגר שלו אז כל משמעות האירוע משתנה? בואו נדבר תכלס הפיגועים האלה הם פרופר נגד יהודים ישראלים באשר הם בין אם זה חייל בגולני או חייל בקריה שהפעילות המבצעית שלו מסתכמת בשידוך דפים או אזרח עובר אורח , הכל מזכה אותך ב-72 פסוקות רגליים(למי שכתב פה שבן אדם שהולך לרצוח בידיעה שהוא הולך למות הוא לא פחדן).
שער 5 זה הלב
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
מה הקשר אנטישמיות ומה הקשר דרוזי?D red imperia כתב: ↑29 מרץ 2022, 21:34אחד מההרוגים היה דרוזי. זה עדיין אנטישמיות בעיניך?Hapolo כתב: ↑29 מרץ 2022, 21:29 האבחנה הזאת בין חייל ואזרח היא די לא רלוונטית כשכל האזרחים פה הם/היו חיילים בסדיר ומילואים , צבא זה חלק אינטגרלי מהמדינה הזאת , נגיד שנרצח בחור במדים , אם הוא היה נרצח יום אחרי זה אחרי שגזר את החוגר שלו אז כל משמעות האירוע משתנה? בואו נדבר תכלס הפיגועים האלה הם פרופר נגד יהודים ישראלים באשר הם בין אם זה חייל בגולני או חייל בקריה שהפעילות המבצעית שלו מסתכמת בשידוך דפים או אזרח עובר אורח , הכל מזכה אותך ב-72 פסוקות רגליים(למי שכתב פה שבן אדם שהולך לרצוח בידיעה שהוא הולך למות הוא לא פחדן).
ואם להיכנס לדברים שלך בכל זאת , אז במקרה של הדרוזי יש 2 מצבים אפשריים- או שזה בסדר מבחינתם כי הדרוזים "איתנו" או שאם הוא היה יודע שהוא דרוזי הוא לא היה יורה בו. תסכים איתי שאם אחד מההרוגים היה ערבי אז בטוח שזו לא הייתה הכוונה של הרוצח?
רדיוס לבית"ר!
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אני מניח שאם זה היה ערבי חייל מג"ב הם היו הורגים גם אותו אבל אין לי מושג מה עבר לחלאות האדם האלה בראש. אני רק קצת מעודד מזה שהם חסו על הקשיש האתיופי שבמקרה עבר לידם ברחוב, בניגוד לפיגועים האחרים.Hapolo כתב: ↑29 מרץ 2022, 21:38מה הקשר אנטישמיות ומה הקשר דרוזי?D red imperia כתב: ↑29 מרץ 2022, 21:34אחד מההרוגים היה דרוזי. זה עדיין אנטישמיות בעיניך?Hapolo כתב: ↑29 מרץ 2022, 21:29 האבחנה הזאת בין חייל ואזרח היא די לא רלוונטית כשכל האזרחים פה הם/היו חיילים בסדיר ומילואים , צבא זה חלק אינטגרלי מהמדינה הזאת , נגיד שנרצח בחור במדים , אם הוא היה נרצח יום אחרי זה אחרי שגזר את החוגר שלו אז כל משמעות האירוע משתנה? בואו נדבר תכלס הפיגועים האלה הם פרופר נגד יהודים ישראלים באשר הם בין אם זה חייל בגולני או חייל בקריה שהפעילות המבצעית שלו מסתכמת בשידוך דפים או אזרח עובר אורח , הכל מזכה אותך ב-72 פסוקות רגליים(למי שכתב פה שבן אדם שהולך לרצוח בידיעה שהוא הולך למות הוא לא פחדן).
ואם להיכנס לדברים שלך בכל זאת , אז במקרה של הדרוזי יש 2 מצבים אפשריים- או שזה בסדר מבחינתם כי הדרוזים "איתנו" או שאם הוא היה יודע שהוא דרוזי הוא לא היה יורה בו. תסכים איתי שאם אחד מההרוגים היה ערבי אז בטוח שזו לא הייתה הכוונה של הרוצח?
שער 5 זה הלב
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
400 מטר מהבית שלי..
מפחיד ועצוב. עצוב שבלב המדינה שלנו אי אפשר להסתובב חופשי מפחד שיתפרו אותך בראש עם M16. לא יודע כמה מדינות בעולם היו נותנות לזה להתקיים בכלל.
זה הפתח לשומר החומות 2 (הראשון היה בדיחה), חודש הרמדאן היר ווי קאם.
מפחיד ועצוב. עצוב שבלב המדינה שלנו אי אפשר להסתובב חופשי מפחד שיתפרו אותך בראש עם M16. לא יודע כמה מדינות בעולם היו נותנות לזה להתקיים בכלל.
זה הפתח לשומר החומות 2 (הראשון היה בדיחה), חודש הרמדאן היר ווי קאם.
It's 1991 and I refuse to come wack
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
אז היו הורגים גם אותו , זה לא סותר את כל מה שאמרתי פה על הרג יהודים ישראלים באשר הם .D red imperia כתב: ↑29 מרץ 2022, 21:42אני מניח שאם זה היה ערבי חייל מג"ב הם היו הורגים גם אותו אבל אין לי מושג מה עבר לחלאות האדם האלה בראש. אני רק קצת מעודד מזה שהם חסו על הקשיש האתיופי שבמקרה עבר לידם ברחוב, בניגוד לפיגועים האחרים.Hapolo כתב: ↑29 מרץ 2022, 21:38מה הקשר אנטישמיות ומה הקשר דרוזי?
ויפה שאתה מצליח למצוא את הטוב באירוע הזה מעניין אם גם כשערבי נהרג ע"י חייל אתה מעודד מזה שהוא לא ירה גם בכל הקשישים מסביב
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אני חושב שאנחנו בפתחה או לפחות התקרבנו משמעותית אל עבר מלחמת אזרחים. לי נפל האסימון כבר במאי שנה שעברה אבל הלוואי ואני טועה.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אני לא בטוח שהם חסו עליו בכוונה תחילה. זה לא שארגון דאעש (או כל ארגון טרור איסלאמי, הם פשוט אותו חרא) שם לעצמו כמטרה לא לפגוע באזרחים.D red imperia כתב: ↑29 מרץ 2022, 21:42אני מניח שאם זה היה ערבי חייל מג"ב הם היו הורגים גם אותו אבל אין לי מושג מה עבר לחלאות האדם האלה בראש. אני רק קצת מעודד מזה שהם חסו על הקשיש האתיופי שבמקרה עבר לידם ברחוב, בניגוד לפיגועים האחרים.Hapolo כתב: ↑29 מרץ 2022, 21:38מה הקשר אנטישמיות ומה הקשר דרוזי?