חוץ ממוריס.את מי עוד הביא שהשפיע על הקבוצה?De Niro כתב:רשימה בלתי נגמרת של שחקנים , שבנתה את השלד של קבוצת העשור של שנות השמונים.Nati כתב:סתם בא לי לפתוח את הדיון.De Niro כתב:הסקאוט הכי טוב בהיסטוריה של מועדון הפועל ת"א הוא דוביד שוויצר ז"ל. אפשר לסגור את הדיון.
על סמך מה קבעת את זה?
אחת הדוגמאות הבולטות היא הבאתו של מוריס ז'אנו למועדון מב"ש.
מבחינת כשרון נטו , לא הייתה מאז קבוצה כזו למועדון.אולי גם לא תהיה.
ינואר בפתח
-
- קיבל.ה 1780 לייקים
-
- קיבל.ה 1780 לייקים
מה שכן,הוא החזיר את הבן של אלוהים.שכנראה שהיה חוזר בכל מקרה.
-
- קיבל.ה 2477 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יוסי זאנהNati כתב:חוץ ממוריס.את מי עוד הביא שהשפיע על הקבוצה?De Niro כתב:רשימה בלתי נגמרת של שחקנים , שבנתה את השלד של קבוצת העשור של שנות השמונים.Nati כתב: סתם בא לי לפתוח את הדיון.
על סמך מה קבעת את זה?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1178 לייקים
תהייה שעלתה לי, אם גם ככה אנחנו עם חצי ממכסת הזרים ואין תקציב בכלל אז למה לא להשאיל זרים מקבוצות בחו"ל אמנם הם לא של דודו דהאן אבל אני מניח שהצליח למצוא איזה זר או שניים שיהיו הרבה יותר טובים מהזבל שהולך אצלנו עכשיו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
היום ההתאחדות הודיעה שאסור להנחית זרים בארץההוא שאמרו לו כתב:תהייה שעלתה לי, אם גם ככה אנחנו עם חצי ממכסת הזרים ואין תקציב בכלל אז למה לא להשאיל זרים מקבוצות בחו"ל אמנם הם לא של דודו דהאן אבל אני מניח שהצליח למצוא איזה זר או שניים שיהיו הרבה יותר טובים מהזבל שהולך אצלנו עכשיו
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1178 לייקים
וואלה? בגלל הקורונה וכאלה?De Niro כתב: ↑28 דצמבר 2020, 23:11היום ההתאחדות הודיעה שאסור להנחית זרים בארץההוא שאמרו לו כתב:תהייה שעלתה לי, אם גם ככה אנחנו עם חצי ממכסת הזרים ואין תקציב בכלל אז למה לא להשאיל זרים מקבוצות בחו"ל אמנם הם לא של דודו דהאן אבל אני מניח שהצליח למצוא איזה זר או שניים שיהיו הרבה יותר טובים מהזבל שהולך אצלנו עכשיו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
חיובי.ההוא שאמרו לו כתב:וואלה? בגלל הקורונה וכאלה?De Niro כתב: ↑28 דצמבר 2020, 23:11היום ההתאחדות הודיעה שאסור להנחית זרים בארץההוא שאמרו לו כתב:תהייה שעלתה לי, אם גם ככה אנחנו עם חצי ממכסת הזרים ואין תקציב בכלל אז למה לא להשאיל זרים מקבוצות בחו"ל אמנם הם לא של דודו דהאן אבל אני מניח שהצליח למצוא איזה זר או שניים שיהיו הרבה יותר טובים מהזבל שהולך אצלנו עכשיו
כתבה מוואלה! ספורט, ההתאחדות לכדורגל הודיעה: אסור להנחית זרים עד הודעה חדשה
https://sports.walla.co.il/item/3407914
-
- קיבל.ה 1780 לייקים
שני שחקנים עושה אותו הסקאוט הכי טוב בהיסטוריה?De Niro כתב:יוסי זאנהNati כתב:חוץ ממוריס.את מי עוד הביא שהשפיע על הקבוצה?De Niro כתב:רשימה בלתי נגמרת של שחקנים , שבנתה את השלד של קבוצת העשור של שנות השמונים.
אומנם לא ממש בהפועל,אבל יש לך מושג עם כמה שחקנים שהוא הביא הוא נפל?
שוקו נומדר ואמיגה שולחים לך ד״ש.
גם בהפועל הוא נפל עם בני כהן ונחמיאס.
כל זה לא מוריד בהיותו המאמן הכי גדול בישראל.אבל תפסיק לקבוע דברים שאין לך שום מושג בהם.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מה שאני שכחתי אתה לעולם לא תלמד.Nati כתב:שני שחקנים עושה אותו הסקאוט הכי טוב בהיסטוריה?De Niro כתב:יוסי זאנהNati כתב: חוץ ממוריס.את מי עוד הביא שהשפיע על הקבוצה?
כל זה לא מוריד בהיותו המאמן הכי גדול בישראל.אבל תפסיק לקבוע דברים שאין לך שום מושג בהם.
-
- קיבל.ה 1780 לייקים
אם אתה אומר.מי אני שהתווכח איתךDe Niro כתב:מה שאני שכחתי אתה לעולם לא תלמד.Nati כתב:שני שחקנים עושה אותו הסקאוט הכי טוב בהיסטוריה?De Niro כתב:יוסי זאנה
-
- קיבל.ה 1780 לייקים
סתם שאלה.
בן כמה אתה אם מותר לי לשאל?
בן כמה אתה אם מותר לי לשאל?
-
- קיבל.ה 2477 לייקים
ייתכן ויחזרו לאופציית בן שהר, למרות שבשבועות האחרונים היו סקפטיים לגבי צירופו, גם בגלל שהוא לא ממהר לשוב ארצה וגם בגלל השכר הגבוה (זאב גרינברג הבהיר כי לא יהיה מימון חיצוני עבור שחקן). במועדון רוצים לצרף עוד שני שחקנים לפחות כשהם צריכים לעמוד במגבלת רשת הביטחון.
ספורט 5
גם אם זה נכון, נדמה שאנחנו המועדון היחיד בארץ שבכל כתבה עליו, מציינים שצריך לעמוד במגבלת רשת הביטחון
האם רשת הביטחון תיזכר כמי שהורידה אותנו ליגה?
ספורט 5
גם אם זה נכון, נדמה שאנחנו המועדון היחיד בארץ שבכל כתבה עליו, מציינים שצריך לעמוד במגבלת רשת הביטחון
-
- קיבל.ה 2477 לייקים
״ בימים הקרובים אמורה להתקבל תשובה ממכבי תל אביב בנוגע למספר שחקנים שהמאמן התעניין בהם וגם ההנהלה צריכה לתת למאמן תשובות בנוגע לזר שנמצא על הפרק. למעשה, קלינגר רוצה להגיע למצב שעם פתיחת חלון ההעברות - ב-10 בינואר - יהיו לו 3-4 שחקני הרכב חדשים. בדרך כלל כשלמאמן יש שאיפות כאלה בהפועל תל אביב, להנהלה יש שאיפה להחליף אותו. ימים יגידו לאן הדברים יילכו״
walla
המשפט האחרון מאוד נכון לגבי הבעלים הנפלאים
walla
המשפט האחרון מאוד נכון לגבי הבעלים הנפלאים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
למה שהם ישלמו לך עליו שקל? מה הם עיוורים? מפגרים?
אם כבר, הייתי מוכר אותו לחוגג. גם אפשר לעשות קופה וגם הוא רוצה להעיף חצי סגל.
מכבי זו לא הכתובת לרז שלמה. זו קבוצה מקצוענית שמונהלת על ידי אנשי מקצוע.
אם כבר, הייתי מוכר אותו לחוגג. גם אפשר לעשות קופה וגם הוא רוצה להעיף חצי סגל.
מכבי זו לא הכתובת לרז שלמה. זו קבוצה מקצוענית שמונהלת על ידי אנשי מקצוע.
-
- קיבל.ה 953 לייקים
אם אתה היית בעלים של מכבי היית מסכים לעסקה כזאת?לירון האדום כתב: ↑28 דצמבר 2020, 22:15 אם אפשר לזרוק את שלמה ולקבל כמה שחקנים(לא בשאלה!!) ממכבי אז בכיף
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אין לנו אפילו עמדת מינוף
long live the zapta
-
אם מפסידים בשבת אין צורך בחיזוק בינואר.
לעלות עם הנוער ולהתחיל לבנות בסיס מחדש.
לעלות עם הנוער ולהתחיל לבנות בסיס מחדש.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
מה בדיוק רשת הביטחון אומרת? כמה כסף מקבלים מהם?dino כתב: ↑29 דצמבר 2020, 07:32 ייתכן ויחזרו לאופציית בן שהר, למרות שבשבועות האחרונים היו סקפטיים לגבי צירופו, גם בגלל שהוא לא ממהר לשוב ארצה וגם בגלל השכר הגבוה (זאב גרינברג הבהיר כי לא יהיה מימון חיצוני עבור שחקן). במועדון רוצים לצרף עוד שני שחקנים לפחות כשהם צריכים לעמוד במגבלת רשת הביטחון.
ספורט 5
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 960 לייקים
כ- 8 מיליון ש"ח, הקבוצות צריכות לקצץ בתקציר שהיה להן בשיעור של 25% ולא לחרוג ממנוred in blood כתב: ↑29 דצמבר 2020, 13:52מה בדיוק רשת הביטחון אומרת? כמה כסף מקבלים מהם?dino כתב: ↑29 דצמבר 2020, 07:32 ייתכן ויחזרו לאופציית בן שהר, למרות שבשבועות האחרונים היו סקפטיים לגבי צירופו, גם בגלל שהוא לא ממהר לשוב ארצה וגם בגלל השכר הגבוה (זאב גרינברג הבהיר כי לא יהיה מימון חיצוני עבור שחקן). במועדון רוצים לצרף עוד שני שחקנים לפחות כשהם צריכים לעמוד במגבלת רשת הביטחון.
ספורט 5
יאללה הביתה!!!
רז זהבי מעדכן ברדיו 5 שקוטליה כמעט סגור באום אל פחם ורומז בהמשך על סיפור פיקנטי מגוחך שקשור לעניין
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
איזה הסדר מטומטם.יהלום14אדום כתב: ↑29 דצמבר 2020, 14:13כ- 8 מיליון ש"ח, הקבוצות צריכות לקצץ בתקציר שהיה להן בשיעור של 25% ולא לחרוג ממנוred in blood כתב: ↑29 דצמבר 2020, 13:52מה בדיוק רשת הביטחון אומרת? כמה כסף מקבלים מהם?dino כתב: ↑29 דצמבר 2020, 07:32 ייתכן ויחזרו לאופציית בן שהר, למרות שבשבועות האחרונים היו סקפטיים לגבי צירופו, גם בגלל שהוא לא ממהר לשוב ארצה וגם בגלל השכר הגבוה (זאב גרינברג הבהיר כי לא יהיה מימון חיצוני עבור שחקן). במועדון רוצים לצרף עוד שני שחקנים לפחות כשהם צריכים לעמוד במגבלת רשת הביטחון.
ספורט 5
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 2477 לייקים
בכל מקרה, בכל חלון העברות, אם תשימו לב, יש לניסנובים תירוצים שונים למה הם נפגעו, יש צורך בקיצוץ ואין להם כסף להוציא ולא כי הם לא רוצים להוציא שקל
-
- קיבל.ה 960 לייקים
מאוד מטומטםred in blood כתב: ↑29 דצמבר 2020, 14:59איזה הסדר מטומטם.יהלום14אדום כתב: ↑29 דצמבר 2020, 14:13כ- 8 מיליון ש"ח, הקבוצות צריכות לקצץ בתקציר שהיה להן בשיעור של 25% ולא לחרוג ממנו
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2477 לייקים
״ סמואל הולם, השבדי-יהודי שסיים בידוד והחל להתאמן עם הקבוצה, ימשיך להיבחן במטרה להרשים ולחתום כישראלי.״
one
תהיו בטוחים שהוא מוצר המקס סטוק הבא שלנו, בייבי של הבעלים, למכור אחרי שקונים בגרוש.
הם הרי לא יכולים להמנע מזה
one
תהיו בטוחים שהוא מוצר המקס סטוק הבא שלנו, בייבי של הבעלים, למכור אחרי שקונים בגרוש.
הם הרי לא יכולים להמנע מזה
כל השיטה שעוד מחכים שהוא ירשים, בלשון עתיד, היא פסולה מהיסוד.
כאילו מה? מחכים שיצא לו וולה לחיבור באימון ?
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
ברח חזרה לשבדיה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 2477 לייקים
״ הקשר/חלוץ היהודי-שבדי, סמואל הולם, שנבחן בהפועל תל אביב בימים האחרונים, שב למולדתו לאחר שהוזעק בדחיפות על ידי משפחתו, כאשר מדובר בבעיה רפואית דחופה שצצה מהרגע להרגע והוא היה חייב לטוס באופן מידי כדי לשהות ולתמוך במשפחתו הקרובה.״
one
למישהו יש אמא פולניה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מרתיח את הדם שקבוצה כמו מכבי פתח תקווה שיש לה 3 וחצי אוהדים בלחץ מוכרת ומגדלת שחקנים כמו סלומון ועבדה בהון בזמן שאנחנו איפה שאנחנו אין לזה תרוץ פשוט
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא הייתי משווה בין סולומון לעבדה.רק הפועל כתב:מרתיח את הדם שקבוצה כמו מכבי פתח תקווה שיש לה 3 וחצי אוהדים בלחץ מוכרת ומגדלת שחקנים כמו סלומון ועבדה בהון בזמן שאנחנו איפה שאנחנו אין לזה תרוץ פשוט
סולומון הוא כשרון של פעם בדור , והוא לא גדל שם.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
לא בהכרח משווה אבל עדיין זו קבוצה זעירה וההתנהלות שלנו ביחס אליהם זה חרפה זה מועדון שלרוב האנשים יש משפחה גדולה יותר מכמות האוהדים שלהם ועדיין יש להם שחקנים נורמלים בניגוד אלינו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זה נכון גם לשאר המועדונים בליגה ביחס אלינו.רק הפועל כתב:לא בהכרח משווה אבל עדיין זו קבוצה זעירה וההתנהלות שלנו ביחס אליהם זה חרפה זה מועדון שלרוב האנשים יש משפחה גדולה יותר מכמות האוהדים שלהם ועדיין יש להם שחקנים נורמלים בניגוד אלינו
אצלנו הניהול רע , וזו התוצאה המקצועית של זה.
אבל מחלקת הנוער שלנו היא נקודת האור הכמעט יחידה שנותרה.
למעשה , הניהול המקצועי במחלקת הנוער הוא היפוך כמעט מוחלט למה שנעשה בקבוצה הבוגרת.זה נראה כמו דבר די מדהים ונדיר לכשעצמו במועדוני כדורגל.
-
- קיבל.ה 1082 לייקים
קוטליה הזה זה לא פחות משערורייה.
מאיפה הניסנובים מצליחים למצוא את החובבנים האלה?
מאיפה הניסנובים מצליחים למצוא את החובבנים האלה?
הוא בא רק לקבל חיסון !!dino כתב: ↑30 דצמבר 2020, 18:25
״ הקשר/חלוץ היהודי-שבדי, סמואל הולם, שנבחן בהפועל תל אביב בימים האחרונים, שב למולדתו לאחר שהוזעק בדחיפות על ידי משפחתו, כאשר מדובר בבעיה רפואית דחופה שצצה מהרגע להרגע והוא היה חייב לטוס באופן מידי כדי לשהות ולתמוך במשפחתו הקרובה.״
one
למישהו יש אמא פולניה
מסכן כנראה כבר לא ירשים באימון כפי שכולם מצפים. יתכן ואשכרה יצטרכו ללכת על שחקן מוכח לשם שינוי(?)
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
קוטליה חתם באום אל פחם.
לשחקנים שלנו יש ביקוש רק בלאומית, כמו שכולם פה רואים ואומרים כל שבוע. סגל של ליגה לאומית.
לשחקנים שלנו יש ביקוש רק בלאומית, כמו שכולם פה רואים ואומרים כל שבוע. סגל של ליגה לאומית.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 2477 לייקים
אם מפטרים את אודליה(זאביק יחזור מפינת החדר), את המאמן כושר(ניסנוב יכול) וסוגרים את המים בחודרוב למשך חצי שנה, יהיה לנו תקציב להביא עוד שחקן
שחקן, עוד שחקן אחד!
עוד בנאדם ששיחק כדורגל בוייטנאם או משהו.
שחקן, עוד שחקן אחד!
עוד בנאדם ששיחק כדורגל בוייטנאם או משהו.
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
מה זה קשור?
קוטליה כבר לא שחקן של הפועל.
ברגע שהוא חתם במקום אחר אתה מחוייב לחלק יחסי מהחוזה שלו ולא על כולו.
אתה לא חשוף לתביעות וכו'.
זה טוב שהוא חתם שם. אני מבין את הרצון להיות ציני על כל מה שקשור למועדון, אבל ברצינות אתם נהנים מזה? אתם מרגישים ככה כאוהדין טובים?
-
- קיבל.ה 695 לייקים
אפשר לא להיות ציני כשמצד אחד מבלבלים את השכל על תקציב ותקרת שכר ומצד שני במסגרת התקציב מביאים שחקנים דרג ז כמו קוטאליה או ההוא שכבר נחתך בתחילת העונה או ניב סרדל. איך אפשר לא להיות ציני כשכל זר שהם מביאים הופך להיות שחקן ליגה לאומית?El dudernio כתב:מה זה קשור?
קוטליה כבר לא שחקן של הפועל.
ברגע שהוא חתם במקום אחר אתה מחוייב לחלק יחסי מהחוזה שלו ולא על כולו.
אתה לא חשוף לתביעות וכו'.
זה טוב שהוא חתם שם. אני מבין את הרצון להיות ציני על כל מה שקשור למועדון, אבל ברצינות אתם נהנים מזה? אתם מרגישים ככה כאוהדין טובים?