האגרוף - סדרה בyes על גמר הפלייאוף ב92
-
- קיבל.ה 163 לייקים
מתחיל היום.
מקווה שיהיה דרך שיוקלט ויעלה ברשתות כדי ששאר האוהדים יראו
מקווה שיהיה דרך שיוקלט ויעלה ברשתות כדי ששאר האוהדים יראו
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

-
- קיבל.ה 338 לייקים
יש איזה דרך לראות את הפרקים באינטרנט מחו״ל ?
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מאמין שזה יעלה באתר סדרות
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 170 לייקים
ראיתי את הפרק הראשון ואחלה של יצירה. אחרי צפייה בפרק גאה עוד יותר שבחרתי הפועל.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
כל שלושת הפרקים כבר ב VOD של יס
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 163 לייקים
הפרק הראשון לצפייה ישירה ביוטיוב של יס
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

סדרה מצויינת! מומלץ בחופ לכל אוהד הפועל!
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
איך אני רואה את הפרק הבא???אדום עד לגרדום כתב:
הפרק הראשון לצפייה ישירה ביוטיוב של יס
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
מעלה בי זכרונות.
בפרט כנער בשנות ה-80 ההם.
אני חושב שזו סדרה שתגרום לאדם שאינו מכיר את היריבות בין שני המועדונים, הזדהות וסימפטיה עם הפועל.
בפרט כנער בשנות ה-80 ההם.
אני חושב שזו סדרה שתגרום לאדם שאינו מכיר את היריבות בין שני המועדונים, הזדהות וסימפטיה עם הפועל.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
איך כל פעם שאני רואה אותו אני חווה מחדש את הבחילה הזאת, אין אדם מאוס יותר בכדור הזה משימון מזרחי זה לא יאמן.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בהחלט סדרה טובה.
חבל שלא עושים כאלו יותר בארץ.
הסדרה מדגישה טוב יותר מה זה הפועל ומה זה מכב*.
חבל שלא נתנו עוד דוגמאות מהעבר על השיפוט שהיה תמיד בכיס שלהם.
גם את המשחק הראשון בסדרה יכולנו לנצח אילולא שופטים שפשוט הרשו לעצמם להמציא דברים לא הגיוניים.
בסופו של דבר שום דבר לא השתנה פה.
השנה מול הרצליה מאירסון הוכיח את זה.
חולון הייתה פיבוריטית וטובה יותר לדעתי.
אבל ברגע שהמשחק לא הלך לכיון שלהם הגיע מאירסון.
גם את המשחק הראשון בסדרה יכולנו לנצח אילולא שופטים שפשוט הרשו לעצמם להמציא דברים לא הגיוניים.
נערך לאחרונה על ידי Chegi ב 25 מרץ 2022, 17:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אחלה תוכנית. אבל התירוצים של מכב ללמה האגרוף סבבה ושהכל שטויות זה מרהיב כמה אפשר לשקר לעצמך ולכולם. מליאמניק עם ההסבר הכי טוב להחלטה של השופטים על האגרוף, אין שופט שיש לו את הביצים להיות זה שעוצר את הרצף.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
למען הדור שלא ידע...
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
מישהו יכול להזכיר מתי היו מקבלים אחת ועוד אחת מהעונשין?
תודה
תודה
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אחרי שבע עבירות קבוצתיות במחצית, מהעבירה השמינית והלאה כל עבירה נתנה 1+1 (עבירה בזריקה עדיין נתנה 2 זריקות כמו בשבע העבירות הראשונות).
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
הכי אהבתי אותו אומרפרימו לוי כתב:איך כל פעם שאני רואה אותו אני חווה מחדש את הבחילה הזאת, אין אדם מאוס יותר בכדור הזה משימון מזרחי זה לא יאמן.
אנחנו יודעים להפסיד
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
איך אני רואה את שני הפרקים הנוספים אם אין לי ייס?!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
https://www.tvnetil.net/review/3837/סומך כתב:איך אני רואה את שני הפרקים הנוספים אם אין לי ייס?!
עוד לא העלו את 2 ו3 בטח בקרוב יעלו
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
איך צופים בוידאו באתר הזה?Chegi כתב: ↑26 מרץ 2022, 14:32https://www.tvnetil.net/review/3837/סומך כתב:איך אני רואה את שני הפרקים הנוספים אם אין לי ייס?!
עוד לא העלו את 2 ו3 בטח בקרוב יעלו
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
הפרק הראשון היה מצוין לדעתי. וכמה נוסטלגיה עם שמות של גיבורי ילדות, אח אח איפה היום ניר רכליס ועמי נאווי המלך?
ועניינית - וודקה עליי בחינם בכל רחבי הארץ ביום שחתן הפרס מתפגר. איזו חלאתיות נוטפת ממנו.... רואים בסדרה עד כמה התמנון הצהוב (אני מתכוון לקבוצה עצמה) מושחת ומשחית.
ועניינית - וודקה עליי בחינם בכל רחבי הארץ ביום שחתן הפרס מתפגר. איזו חלאתיות נוטפת ממנו.... רואים בסדרה עד כמה התמנון הצהוב (אני מתכוון לקבוצה עצמה) מושחת ומשחית.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
איזה כיף אני שומע פידבק מאוהדים ניטרליים שראו את הפרקים על מה זה מכבי וזה משמח אותי
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
אתה שוכח שהוא מסכן,הוא התמודד מול ההסתדרות.קפטן ג'ק כתב:הפרק הראשון היה מצוין לדעתי. וכמה נוסטלגיה עם שמות של גיבורי ילדות, אח אח איפה היום ניר רכליס ועמי נאווי המלך?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הוא לא מסכן אבל יש אמת בטענות שלו.Nati כתב: ↑27 מרץ 2022, 09:42אתה שוכח שהוא מסכן,הוא התמודד מול ההסתדרות.קפטן ג'ק כתב:הפרק הראשון היה מצוין לדעתי. וכמה נוסטלגיה עם שמות של גיבורי ילדות, אח אח איפה היום ניר רכליס ועמי נאווי המלך?
דר"א מה שמעיד כמה הוא חלאה דורסנית יותר מהכל בפרק זאת האמירה שלו שישר סגרתי את המגרש עם יוטא ואחרי זה עם בלוקים ודרשתי מההנהלה לרכוש כרטיסים....
ברור עכשיו בשנות ה 20 של המאה ה 22 שזה הדבר הנכון אבל לפני יותר מ 50 שנה? הבן אדם ניהולית כלכלית היה המודל לחמדנות הקפיטליסטית ומול הכלום ושום גבר שהיה מולו הוא פשוט דרס כל מה שזז.
-
- קיבל.ה 186 לייקים
סדרה מצוינת. נוגעת יפה ביריבות ההיסטורית בין המועדונים מההתחלה ועד לרגע האגרוף של מרסר לשטיינהאואר.
רגע השיא הכל כך מובהק הזה, שבו שחקן נותן נוק-אאוט לשחקן אחר מול העיניים של אחד השופטים, וגם אם נניח שיתר השופטים לא ראו - הם קיבלו ממנו דיווח (עובדה שנשרקה טכנית), מעיד בצורה כל כך מדויקת על הפער הבלתי-ספורטיבי (מעבר לפער הכלכלי - בחסות כספי ציבור והערוץ הראשון) שהקבוצה הזאת נהנתה ממנו.
תחושת הגועל הכי גדולה שלי היתה מההתייחסות של שמעון מזרחי ושחקני עבר במכבי לאותו ארוע. גם בחלוף שנים, הם מנסים להצדיק או להמעיט בהחלטה הבזיונית (עם כל מיני בלבולי מוח מפגרים, שמהווים זלזול באינטיליגנציה) של השופטים סביב ארוע כל כך מובהק. מועדון ספורטיבי לפחות היה בא ואומר, כן השופטים עשו טעות חמורה ואנחנו הרווחנו ממנה הפעם. אבל הם אשכרה חיים באיזה תחושה שהכל מותר להם והכל מגיע להם, שהם אפילו את זה לא מסוגלים לומר. גם הרמיזות לאמירה גזענית (שלא שמעתי טענה כזאת אפילו ממרסר) דוחות.
רגע השיא הכל כך מובהק הזה, שבו שחקן נותן נוק-אאוט לשחקן אחר מול העיניים של אחד השופטים, וגם אם נניח שיתר השופטים לא ראו - הם קיבלו ממנו דיווח (עובדה שנשרקה טכנית), מעיד בצורה כל כך מדויקת על הפער הבלתי-ספורטיבי (מעבר לפער הכלכלי - בחסות כספי ציבור והערוץ הראשון) שהקבוצה הזאת נהנתה ממנו.
תחושת הגועל הכי גדולה שלי היתה מההתייחסות של שמעון מזרחי ושחקני עבר במכבי לאותו ארוע. גם בחלוף שנים, הם מנסים להצדיק או להמעיט בהחלטה הבזיונית (עם כל מיני בלבולי מוח מפגרים, שמהווים זלזול באינטיליגנציה) של השופטים סביב ארוע כל כך מובהק. מועדון ספורטיבי לפחות היה בא ואומר, כן השופטים עשו טעות חמורה ואנחנו הרווחנו ממנה הפעם. אבל הם אשכרה חיים באיזה תחושה שהכל מותר להם והכל מגיע להם, שהם אפילו את זה לא מסוגלים לומר. גם הרמיזות לאמירה גזענית (שלא שמעתי טענה כזאת אפילו ממרסר) דוחות.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
מי שלא היה בשנות ה70 אף פעם לא יבין.ולא משנה עד כמה הסדרה הזאת טובה
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
ראיתי את שני הפרקים הראשונים, ואין לי את הכח הנפשי לראות את השלישי. מפחד מהזכרונות הקשים.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אפשר לקרוא לזה חמדנות ואפשר לקרוא לזה מקצוענות, שם כבר ב69 החליטו שכל מי שיבוא לראות משחק צריך לשלם על כרטיס, אצלנו גם בימי גושינסקי עם הכסף והכוכבים תרבות ההזמנות והכנסת אוהדים דרך דלתות צדדיות שלטה.El dudernio כתב: ↑27 מרץ 2022, 10:36הוא לא מסכן אבל יש אמת בטענות שלו.Nati כתב: ↑27 מרץ 2022, 09:42אתה שוכח שהוא מסכן,הוא התמודד מול ההסתדרות.קפטן ג'ק כתב:הפרק הראשון היה מצוין לדעתי. וכמה נוסטלגיה עם שמות של גיבורי ילדות, אח אח איפה היום ניר רכליס ועמי נאווי המלך?
דר"א מה שמעיד כמה הוא חלאה דורסנית יותר מהכל בפרק זאת האמירה שלו שישר סגרתי את המגרש עם יוטא ואחרי זה עם בלוקים ודרשתי מההנהלה לרכוש כרטיסים....
ברור עכשיו בשנות ה 20 של המאה ה 22 שזה הדבר הנכון אבל לפני יותר מ 50 שנה? הבן אדם ניהולית כלכלית היה המודל לחמדנות הקפיטליסטית ומול הכלום ושום גבר שהיה מולו הוא פשוט דרס כל מה שזז.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
סדרה מדהימה, רק מי שרואה שיתכונן לקבל עצבים בכל הגוף.
שווה לציין את ווילי סימס, היחיד מאנשי מכבי שמודה שהשופטים היו בעד מכבי (אמנם בהתייחס לסדרה ב-85 כשעוד היה שחקן הפועל).
שווה לציין את ווילי סימס, היחיד מאנשי מכבי שמודה שהשופטים היו בעד מכבי (אמנם בהתייחס לסדרה ב-85 כשעוד היה שחקן הפועל).
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
העלו פה את ה2 הראשונים:gsh כתב:יש לינק ל2 הפרקים הנוספים?
https://www.tvnetil.net/review/3837
השלישי בטח יעלה בקרוב
-
- קיבל.ה 101 לייקים
איפה צופים בפרק באתר הזה?Chegi כתב: ↑27 מרץ 2022, 18:19העלו פה את ה2 הראשונים:gsh כתב:יש לינק ל2 הפרקים הנוספים?
השלישי בטח יעלה בקרוב
זה נראה כמו אתר של סיקורים בלבד.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
יש שם איזה פרסומת למנוע חיפוש, אתה צריך להכנס לשם, לעשות קופי פייסט לשם הפרק ולחפש אותו במנוע חיפוש הזה.Matan כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:15איפה צופים בפרק באתר הזה?Chegi כתב: ↑27 מרץ 2022, 18:19העלו פה את ה2 הראשונים:gsh כתב:יש לינק ל2 הפרקים הנוספים?
השלישי בטח יעלה בקרוב
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בדיוק.Ron.T כתב:יש שם איזה פרסומת למנוע חיפוש, אתה צריך להכנס לשם, לעשות קופי פייסט לשם הפרק ולחפש אותו במנוע חיפוש הזה.Matan כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:15איפה צופים בפרק באתר הזה?Chegi כתב: ↑27 מרץ 2022, 18:19 העלו פה את ה2 הראשונים:
השלישי בטח יעלה בקרוב
זה קצת "מסורבל" אבל זה שטויות.
זה היה החלטת בית המשפט בתביעה שזירה הגישו נגדם כדי שיסגרו.
האתר היחיד לדעתי ששרד תביעה שלהם.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
אחרי הסדרה אני יכול להגיד
איפה מאירסון הנחמד והחמוד לעומת דוד דגן… הגניבה הכי גדולה בהיסטוריה של הכדורסל.
שרף וגודס צריכים לקבל קללות לא פחות משמעון. זוג מבחילים.
מה שמדהים בסדרה הזאת, שאם הייתי אוהד מכבי כמעט כל רגע הבטן הייתה מתהפכת לי על זה שכל הכוכבים של הפועל עברו אלינו ושחלק גדול מהאליפויות נלקחו בגלל השופטים, לעומת זאת, כאוהד הפועל רק עשה לי הרגשה שלמה יותר לגבי האהבה שלי
מה שמדהים בסדרה הזאת, שאם הייתי אוהד מכבי כמעט כל רגע הבטן הייתה מתהפכת לי על זה שכל הכוכבים של הפועל עברו אלינו ושחלק גדול מהאליפויות נלקחו בגלל השופטים, לעומת זאת, כאוהד הפועל רק עשה לי הרגשה שלמה יותר לגבי האהבה שלי
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הרצליה*Chegi כתב: ↑25 מרץ 2022, 17:51 בהחלט סדרה טובה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מה ההבדל בין דגן למאירסון? זה שרק לאחד ועוד אחד כשהייתה עבירה לשלוש, והשני פשוט לא שרק על עבירה לשלוש.Money כתב: ↑28 מרץ 2022, 00:16 אחרי הסדרה אני יכול להגיד
כן ברור לי שאתה מדבר על האגרוף אבל לדעתי זה השופט השני שעמד עם הפנים לתקרית ולא הרחיק, דגן עומד מול המזכירות ומסמן על העבירת תוקף שהייתה קודם. גם הכעס של השחקנים של הפועל הוא בעיקר כלפי השופט השני וגם השופט שמתראיין דיבר על השני. אגב לא הייתי ב92 זה הכל הנחות והבנות שלי מצפייה בפרקים.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
זה החשש שלי. עוד לא ראיתי אבל רק להיזכר בדרבים ההם של שנות השמונים והתשעים גורם לי לתחושת קבס.יובל כתב:סדרה מדהימה, רק מי שרואה שיתכונן לקבל עצבים בכל הגוף.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ה-70 או ה-80? לאן אתה חותר?Nati כתב:מי שלא היה בשנות ה70 אף פעם לא יבין.ולא משנה עד כמה הסדרה הזאת טובה
Sent from my HD1903 using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מבחינתי אין הבדל בין דגן ל מאירסון.Money כתב:אחרי הסדרה אני יכול להגיד
מאירסון מתחילת המשחק דפק אותנו, העבירה של ה3 הייתה השיא אבל ממש לא היחידה.
אפילו בדוח שהשופטים הוציאו שהיה חסר בו מחצית ראשונה היה הזוי כמות ה"טעויות" לטובת הרצליה.