שאר הליגה 21/22
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
לא זוכר תחתית כזאת חלשה. 4 קבוצות שלא מסוגלות לנצח כלום חוץ מאחת את השנייה.
-
- קיבל.ה 314 לייקים
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
בית"ר לא תרד השנה לצערי הרב.
שני המשחקים האחרונים שלהם נגד קרית שמונה וחדרה יהיו בסגנון בית שאן.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 26 לייקים
נכון, אני גם חושב ככה, עוד במיוחד שדראפיץ' מאמן את ק"ש, הוא אוהב את ביתר ויעלה נגדה עם הנוער.D red imperia כתב: ↑22 מרץ 2022, 00:33 בית"ר לא תרד השנה לצערי הרב.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
קש אני מסכים, חדרה למה?D red imperia כתב: ↑22 מרץ 2022, 00:33 בית"ר לא תרד השנה לצערי הרב.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
קמפיין הדמעות של אוהדי בית"ר יהיה זהה לקמפיין של בית שאן בזמנו, קבוצות שאין להן על מה לשחק ולא שונאות את בית"ר יפתחו להם רגליים.מריו פצ'אלקה כתב: ↑22 מרץ 2022, 15:16קש אני מסכים, חדרה למה?D red imperia כתב: ↑22 מרץ 2022, 00:33 בית"ר לא תרד השנה לצערי הרב.
שער 5 זה הלב
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ואשדוד שג'קי חייב שביטר תישאר בחיים? והוא לכאורה לפי השמועות האיש שתרם כדי שביטר לא תתפרק? יש ספק בכלל מה תהיה התוצאה ביניהם?הצבי ישראל כתב:נכון, אני גם חושב ככה, עוד במיוחד שדראפיץ' מאמן את ק"ש, הוא אוהב את ביתר ויעלה נגדה עם הנוער.D red imperia כתב: ↑22 מרץ 2022, 00:33 בית"ר לא תרד השנה לצערי הרב.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
הפועל ירושלים זה סיפור עצוב של עמותת אוהדים שנשארו בלי שליטה על הניהול של המועדון. הזדמנות נדירה לתקוע יתד בליגת העל,מתרסקת בגלל צמד מנהלים שניתקו קשר עם המציאות : שי אהרון וזיו אריה. יחד מובילים את הפועל ירושלים למצולות. היתה הזדמנות לשרוד בעונה חלשה מאד של קבוצות בתחתית.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זו לא הסיבה.קבוצה עם תקציב כל כך נמוך לא יכולה לשרוד בליגת העל בטווח הארוך.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 404 לייקים
תקציבים של קבוצות ליגת העל (הקבוצות עם התקציבים נמוכים מ-21 מיליון שח) כפי שפורסמו אתר ערוץ 5:
הפועל נוף הגליל - 14 מיליון ש"ח
הפועל חדרה - 14 מיליון ש"ח
מ.ס אשדוד - 17 מיליון ש"ח
בני סכנין - 18 מיליון ש"ח
הפועל ירושלים - 20 מיליון ש"ח
. הפועל חיפה - 20 מיליון ש"ח
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
השאלה היא תקציב שכר השחקנים ולא התקציב התפעולי , שיש לו עלויות שונות ונפרדות.הלוטוס הלבן כתב:תקציבים של קבוצות ליגת העל (הקבוצות עם התקציבים נמוכים מ-21 מיליון שח) כפי שפורסמו אתר ערוץ 5:
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
בשורה התחתונה, אין פערי תקציב משמעותיים בין קבוצות התחתית הקלאסיותDe Niro כתב: ↑23 מרץ 2022, 09:24השאלה היא תקציב שכר השחקנים ולא התקציב התפעולי , שיש לו עלויות שונות ונפרדות.הלוטוס הלבן כתב:תקציבים של קבוצות ליגת העל (הקבוצות עם התקציבים נמוכים מ-21 מיליון שח) כפי שפורסמו אתר ערוץ 5:
הפועל ירושלים תקציבית מועמדת לירידה בדיוק כמו עוד 5-6 או 7 קבוצות
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני חושב שהזרים והישראלים שיש להם פחות טובים משל שאר הקבוצות למעט נוף הגליל וזה כנראה כן קשור בשכר.dino כתב:בשורה התחתונה, אין פערי תקציב משמעותיים בין קבוצות התחתית הקלאסיותDe Niro כתב: ↑23 מרץ 2022, 09:24השאלה היא תקציב שכר השחקנים ולא התקציב התפעולי , שיש לו עלויות שונות ונפרדות.הלוטוס הלבן כתב: תקציבים של קבוצות ליגת העל (הקבוצות עם התקציבים נמוכים מ-21 מיליון שח) כפי שפורסמו אתר ערוץ 5:
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
לא בטוח בכלל, עם ״כנראה״ לא הולכים למכולת.
יכול להיות בחירות קלוקלות
וגם אם כן, יכול להיות שתקציבית היתה אפשרות, אבל מעדיפים להשקיע בישראלים מבחינת חלוקת העוגה(כמו אצלנו בהפועל)
בשני המקרים זה עניין של צוות מקצועי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לדעתי , כשמדובר בכל כך הרבה שחקנים זה לא רק עניין של בחירת שחקנים.dino כתב:לא בטוח בכלל, עם ״כנראה״ לא הולכים למכולת.De Niro כתב: ↑23 מרץ 2022, 09:35אני חושב שהזרים והישראלים שיש להם פחות טובים משל שאר הקבוצות למעט נוף הגליל וזה כנראה כן קשור בשכר.dino כתב:
בשורה התחתונה, אין פערי תקציב משמעותיים בין קבוצות התחתית הקלאסיות
יכול להיות בחירות קלוקלות
וגם אם כן, יכול להיות שתקציבית היתה אפשרות, אבל מעדיפים להשקיע בישראלים מבחינת חלוקת העוגה(כמו אצלנו בהפועל)
בשני המקרים זה עניין של צוות מקצועי.
גם מהלאומית הם התקשו מאד לעלות ליגה וזה לא מקרי כנראה.
לקבוצות האחרות שצויינו יש בעלים פרטי או לפחות תקצוב משמעותי מהרשות המקומית.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 23 מרץ 2022, 09:44, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
ראשי קבוצת אל עין מאיחוד האמירויות ינסו לאתר נותני חסות בולטים עבור מכבי חיפה. מנכ"ל קבוצת ההשקעות אל עין, רשאד עבדאללה, התרשם מאוד מהמועדון, המתקנים והקהל הירוק כששהה בישראל והתארח במשחק נגד הפועל נוף הגליל, וכעת כחלק משיתוף הפעולה מנסה לנצל את קשריו כדי לאתר ספונסרים. כזכור, במהלך הביקור של יעקב שחר אצל הקבוצה האמירתית הוא נפגש גם עם אנשי עסקים במטרה למצוא נותני חסויות וכעת עבדאללה עצמו ינסה לקדם את הנושא.
ספורט 1
הפועל מזכירה את שמעון פרס בלוזריות שלה
גם כשאולי היא ההכי מתאימה למצב שיהיו לה ספונסרים ערבים, גם שם היא מסוגלת להפסיד(אפילו אולי לביבי/ביטר)
לפחות בימי מודעות חברתיים של אודליה, בזה אנחנו נאמברו אונו
ספורט 1
הפועל מזכירה את שמעון פרס בלוזריות שלה
גם כשאולי היא ההכי מתאימה למצב שיהיו לה ספונסרים ערבים, גם שם היא מסוגלת להפסיד(אפילו אולי לביבי/ביטר)
לפחות בימי מודעות חברתיים של אודליה, בזה אנחנו נאמברו אונו
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
לפי ההיגיון שלך דווקא סכנין הכי מתאימים
ובבקשה תשאיר את הדעות הפוליטיות האישיות שלך מחוץ לכאן
ובבקשה תשאיר את הדעות הפוליטיות האישיות שלך מחוץ לכאן
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
לכן אני רוצה שיבוא להפועלרדפוקס כתב: ↑23 מרץ 2022, 12:37שרון מימר לא מאמן את סכנין מינואר...
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
זכותכם לא להחזיק ממימר, אבל לא הבנתי עד עכשיו מה הופך את רפואה ליותר ראוי או נחשב ממנו? מדובר באותו קליבר של מאמנים.
אני גם חייב לציין שלי אישית כבר נמאס מכל המכב*סטים שעברו פה בשנים האחרונות.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
רפואה / קלינקר / איוניר / סילבס / מימר כולם אותו דבר כמו רבים אחרים. לכן אין שום תועלת להחליף 1 בשני... המקריות בתוצאה זהה אצל כולם והתוצאות בהתאם.D red imperia כתב: ↑23 מרץ 2022, 14:12זכותכם לא להחזיק ממימר, אבל לא הבנתי עד עכשיו מה הופך את רפואה ליותר ראוי או נחשב ממנו? מדובר באותו קליבר של מאמנים.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אם המאמן זה לא הבעיה, מה לדעתך הבעיה?El dudernio כתב: ↑23 מרץ 2022, 17:12רפואה / קלינקר / איוניר / סילבס / מימר כולם אותו דבר כמו רבים אחרים. לכן אין שום תועלת להחליף 1 בשני... המקריות בתוצאה זהה אצל כולם והתוצאות בהתאם.D red imperia כתב: ↑23 מרץ 2022, 14:12זכותכם לא להחזיק ממימר, אבל לא הבנתי עד עכשיו מה הופך את רפואה ליותר ראוי או נחשב ממנו? מדובר באותו קליבר של מאמנים.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
מה זה קליבר, לפי איזה דירוג?D red imperia כתב: ↑23 מרץ 2022, 14:12זכותכם לא להחזיק ממימר, אבל לא הבנתי עד עכשיו מה הופך את רפואה ליותר ראוי או נחשב ממנו? מדובר באותו קליבר של מאמנים.
השאלה בסוף איזה כדורגל אתה רואה מהם.
זה שלך נמאס ממכביסטים זה נחמד, רק מדגיש את העובדה שאוי ואבוי אם הקבוצה תהיה בידיים של האוהדים
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אני לא יודע אם זה אינדיקציה כי הוא לא אוהד הפועל.redrony כתב: ↑23 מרץ 2022, 18:54מה זה קליבר, לפי איזה דירוג?D red imperia כתב: ↑23 מרץ 2022, 14:12זכותכם לא להחזיק ממימר, אבל לא הבנתי עד עכשיו מה הופך את רפואה ליותר ראוי או נחשב ממנו? מדובר באותו קליבר של מאמנים.
זה שלך נמאס ממכביסטים זה נחמד, רק מדגיש את העובדה שאוי ואבוי אם הקבוצה תהיה בידיים של האוהדים
אינתי עומרי, הפועל.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
האדום הצורר כתב: ↑23 מרץ 2022, 18:59אני לא יודע אם זה אינדיקציה כי הוא לא אוהד הפועל.redrony כתב: ↑23 מרץ 2022, 18:54מה זה קליבר, לפי איזה דירוג?D red imperia כתב: ↑23 מרץ 2022, 14:12
זכותכם לא להחזיק ממימר, אבל לא הבנתי עד עכשיו מה הופך את רפואה ליותר ראוי או נחשב ממנו? מדובר באותו קליבר של מאמנים.

שער 5 זה הלב
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
הדירוג הוא רזומה הצלחות בקבוצות קודמות. לא ראיתי שרפואה עשה בקריירה שלו משהו משמעותי יותר ממימר.redrony כתב: ↑23 מרץ 2022, 18:54מה זה קליבר, לפי איזה דירוג?D red imperia כתב: ↑23 מרץ 2022, 14:12זכותכם לא להחזיק ממימר, אבל לא הבנתי עד עכשיו מה הופך את רפואה ליותר ראוי או נחשב ממנו? מדובר באותו קליבר של מאמנים.
ומי זה "האוהדים"? כל הבעלים של הפועל בהווה ובעבר, פרט לטביב, היו אוהדים.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
קשה לומר מתרסקת בסופו של יום זה המקום הריאלי שלה (תחתית ליגת העל במקסימום) כל דבר אחר זו הצלחה אדירה מבחינתםהלוטוס הלבן כתב: ↑22 מרץ 2022, 19:58 הפועל ירושלים זה סיפור עצוב של עמותת אוהדים שנשארו בלי שליטה על הניהול של המועדון. הזדמנות נדירה לתקוע יתד בליגת העל,מתרסקת בגלל צמד מנהלים שניתקו קשר עם המציאות : שי אהרון וזיו אריה. יחד מובילים את הפועל ירושלים למצולות. היתה הזדמנות לשרוד בעונה חלשה מאד של קבוצות בתחתית.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
זה שתקציב השחקנים שלל הוא חמישית מזה של מכבי במקרה הטוב וכמו של הפועל חדרה במקרה הרע.האדס כתב: ↑23 מרץ 2022, 17:15אם המאמן זה לא הבעיה, מה לדעתך הבעיה?El dudernio כתב: ↑23 מרץ 2022, 17:12רפואה / קלינקר / איוניר / סילבס / מימר כולם אותו דבר כמו רבים אחרים. לכן אין שום תועלת להחליף 1 בשני... המקריות בתוצאה זהה אצל כולם והתוצאות בהתאם.D red imperia כתב: ↑23 מרץ 2022, 14:12
-
- קיבל.ה 419 לייקים
התקציב של הפועל ירושלים, מוכיח שהפועל תל אביב יכולה להיות של האוהדים.
בלי להביא שקל מהבית (ככל שידוע לי), הם מעמידים תקציב של 20 מליון שקל. בהתחשב בפער בהכנסות בינינו לבינם, סביר להניח שנוכל להעמיד תקציב של 30-35 מליון שקלים לפחות, בלי שטביב, ניסנוב או רמון יביאו שקל מהבית.
אני חושב ומקווה שהפועל תהיה של האוהדים בסוף. ממילא העיקר בקבוצת כדורגל זה הקהילתיות והחיבור לקהל. בעלים שמנותקים מהקהל וגורמים לו למיאוס מהקבוצה, הם בעלים נוראיים - בין אם מדובר באוליגרך, ומקל וחומר כשמדובר בניסנובס.
בלי להביא שקל מהבית (ככל שידוע לי), הם מעמידים תקציב של 20 מליון שקל. בהתחשב בפער בהכנסות בינינו לבינם, סביר להניח שנוכל להעמיד תקציב של 30-35 מליון שקלים לפחות, בלי שטביב, ניסנוב או רמון יביאו שקל מהבית.
אני חושב ומקווה שהפועל תהיה של האוהדים בסוף. ממילא העיקר בקבוצת כדורגל זה הקהילתיות והחיבור לקהל. בעלים שמנותקים מהקהל וגורמים לו למיאוס מהקבוצה, הם בעלים נוראיים - בין אם מדובר באוליגרך, ומקל וחומר כשמדובר בניסנובס.
רואה שחורות המקורי
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
זה כל העניין תמציתי ומדויקר.ש כתב: ↑24 מרץ 2022, 09:35 התקציב של הפועל ירושלים, מוכיח שהפועל תל אביב יכולה להיות של האוהדים.
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 858 לייקים
הבנתי. אז בוא ניקח את רוני לוי לפי הגישה הזו. אני לא אכנס עכשיו לעניינים מקצועיים, אבל הצלחה של מאמן נמדדת ביותר מאיזה מקום הוא סיים לעומת איזה תקציב יש לוD red imperia כתב: ↑23 מרץ 2022, 19:11הדירוג הוא רזומה הצלחות בקבוצות קודמות. לא ראיתי שרפואה עשה בקריירה שלו משהו משמעותי יותר ממימר.redrony כתב: ↑23 מרץ 2022, 18:54מה זה קליבר, לפי איזה דירוג?D red imperia כתב: ↑23 מרץ 2022, 14:12
ומי זה "האוהדים"? כל הבעלים של הפועל בהווה ובעבר, פרט לטביב, היו אוהדים.
זה שמאמן הוא ״מכביסט״ (מי ישמע רפואה מכביסט גדול) בכלל לא צריך להוות שיקול
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
להפועל ירושלים יש "תושב" משלהם שדואג להזרים כסף. השנה הצטרף אליו גם אורי אלון.ר.ש כתב: ↑24 מרץ 2022, 09:35 התקציב של הפועל ירושלים, מוכיח שהפועל תל אביב יכולה להיות של האוהדים.
אם תמצא אוהד הפועל שיסכים לתת ערבות אישית של 10 מליון כל שנה ולהכניס את היד לכיס כשצריך מבלי להיות דומיננטי בקבלת ההחלטות אז בכיף.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
אי אפשר שבמקום אוהד אחד שישים ערבויות על עשרה מליון, אלף אוהדים ישימו ערבויות על 10,000 כל אחד?El dudernio כתב: ↑24 מרץ 2022, 11:35להפועל ירושלים יש "תושב" משלהם שדואג להזרים כסף. השנה הצטרף אליו גם אורי אלון.ר.ש כתב: ↑24 מרץ 2022, 09:35 התקציב של הפועל ירושלים, מוכיח שהפועל תל אביב יכולה להיות של האוהדים.
אם תמצא אוהד הפועל שיסכים לתת ערבות אישית של 10 מליון כל שנה ולהכניס את היד לכיס כשצריך מבלי להיות דומיננטי בקבלת ההחלטות אז בכיף.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. אני לא בטוח שהבקרה תקבל את זה... אפשר אולי לשים כסף בחשבון נאמנות שיהווה את הערבות... ואז מנהל החשבון הוא בעצם הערב... אבל נראה לי פרוצדורה.ר.ש כתב: ↑24 מרץ 2022, 11:38אי אפשר שבמקום אוהד אחד שישים ערבויות על עשרה מליון, אלף אוהדים ישימו ערבויות על 10,000 כל אחד?El dudernio כתב: ↑24 מרץ 2022, 11:35להפועל ירושלים יש "תושב" משלהם שדואג להזרים כסף. השנה הצטרף אליו גם אורי אלון.ר.ש כתב: ↑24 מרץ 2022, 09:35 התקציב של הפועל ירושלים, מוכיח שהפועל תל אביב יכולה להיות של האוהדים.
ב. גם אם אפשר אני לא רואה את זה קורה. אוהדי הפועל טובים בלדבר פחות בלעשות.
ג. עדיף כבר להתחיל לחסוך כסף כדי לסגור את החובות....
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
הרעיון של בעלות, חלקית או מלאה של אוהדים הוא רעיון יפה אלא שהוא נידון לכישלון. ניסינו עם עמותת האדומים וקיבלנו פארסה. זה לא עובד בישראל.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 623 לייקים
בהחלט נכון, אפשר להעמיד תקציב של 35 מיליון ש"ח, אבל עדיין נהיה באותו מקום ולא נתחרה על אליפות.ר.ש כתב: ↑24 מרץ 2022, 09:35 התקציב של הפועל ירושלים, מוכיח שהפועל תל אביב יכולה להיות של האוהדים.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
הפועל פת מתעללת בבני יהודה והלוואי ויצליחו לעלות הם מועדון שתמיד חיבבתי
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הלוואיHaunter כתב:הפועל פת מתעללת בבני יהודה והלוואי ויצליחו לעלות הם מועדון שתמיד חיבבתי