רז שלמה
מאחר וכשחוליית ההגנה בנוכחות מלאה גרופר (ליידנר) גוטליב קולו ואבו עביד...
אני לא חושב שיש לרז שלמה מקום כרגע ברביעיה,אבל אני חושב שכן שווה לנסות אותו כקשר אחורי.
סה''כ יש לו משחק ראש לא רע והוא נתן כמה גולים עם הראש,אייזן כרגע לא מועיל לא למעלה ולא למטה ואני חושב ששווה לנסות את רז שלמה בתפקיד הזה.
דעתכם?
אני לא חושב שיש לרז שלמה מקום כרגע ברביעיה,אבל אני חושב שכן שווה לנסות אותו כקשר אחורי.
סה''כ יש לו משחק ראש לא רע והוא נתן כמה גולים עם הראש,אייזן כרגע לא מועיל לא למעלה ולא למטה ואני חושב ששווה לנסות את רז שלמה בתפקיד הזה.
דעתכם?
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
זה היה התפקיד שלו בנוער, לא?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 608 לייקים
הייתי תומך בזה אם איכשהו היה חסר לנו קשר שאפשר לתת לו להיות נטו גרזן אבל כשיש לך 3 שחקנים כאלה(אליאס, שייזן ובואטנג) שאיכשהו עוד מצליחים לתרום בצורה מוגבלת להתקפה(היום זה אליאס, עונה שעברה זה היה אייזן ולפני לקח את המושכות בואטנג) אתה לא צריך עוד אחד כזה..
במיוחד לא אחד שידוע באיבודי כדור במקומות מסוכנים
הפועל צריכה שחקנים בקישור שיודעים להניע כדור ולתת פס קדימה מסוכן זה שאין אף אחד כזה לא אומר שצריך לחפש עוד אחד בסגנון
אני כן אסייג ואומר שאעדיף שרז יעלה מחליף לקישור מאשר שיקבור אותנו ויעלה מחליף כבלם
במיוחד לא אחד שידוע באיבודי כדור במקומות מסוכנים
הפועל צריכה שחקנים בקישור שיודעים להניע כדור ולתת פס קדימה מסוכן זה שאין אף אחד כזה לא אומר שצריך לחפש עוד אחד בסגנון
אני כן אסייג ואומר שאעדיף שרז יעלה מחליף לקישור מאשר שיקבור אותנו ויעלה מחליף כבלם
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
שבר את הסטטיסטיקה ולא הביא כדור ליריב על מגש של כסף
היה יחסית סביר, לא הסתבך כהרגלו שזו לפי דעתי ההפתעה הכי גדולה מהמשחק הזה, יותר מהגול
-
- קיבל.ה 22 לייקים
היום באימון קיבל קללות עסיסיות כמו ״סרטון בראש״ וכו מילד חרא מסריח שכל מה שהוא איחל לרז שלמה אני מאחל לו כפול 4.
״סבסטיאן סימרוטיץ׳ 3-0 להפועל ת״א, ערימת שחקנים אדומים מאושרת, הקהל שלהם מקפץ ביציע דגלים אדומים לבנים מתנופפים ימינה ושמאלה...״
אדום בבית כתב: ↑23 דצמבר 2020, 14:26 מאחר וכשחוליית ההגנה בנוכחות מלאה גרופר (ליידנר) גוטליב קולו ואבו עביד...
דעתכם?
סהכ יש לו שיווי משקל לא רע,חברותי וטוב עם אנשים. למה שלא ילך למלצר ויעזוב אותנו כבר בשקט? לא חשבת על זה נכון?
כדור פוגע לפיבן בעקב
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
עמנואל בואטנג מבקיע את שער הבכורה שלו בישראל
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
עמנואל בואטנג מבקיע את שער הבכורה שלו בישראל
- הפוסט קיבל לייק אחדאוף גוזל
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
באמת גועל נפשדוקטור אלה כתב: ↑25 דצמבר 2020, 13:44 היום באימון קיבל קללות עסיסיות כמו ״סרטון בראש״ וכו מילד חרא מסריח שכל מה שהוא איחל לרז שלמה אני מאחל לו כפול 4.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 608 לייקים
חתיכת אפס כל מי שמקלל דברים כאלה במסגרת ספורט ובמיוחד במיוחד שמדובר בשחקן של הפועל, גרוע ככל שיהיהדוקטור אלה כתב: ↑25 דצמבר 2020, 13:44 היום באימון קיבל קללות עסיסיות כמו ״סרטון בראש״ וכו מילד חרא מסריח שכל מה שהוא איחל לרז שלמה אני מאחל לו כפול 4.
ויצא לי לחשוב על זה בעקבות הפוסט, אם כבר עמדות חדשות לרז שלמה אז משחק ראש זה הדבר היחיד שיש לנבוט הזה, למה לא חלוץ?
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 337 לייקים
די מביש אם אף אוהד לא הגיב לילד הזהדוקטור אלה כתב: ↑25 דצמבר 2020, 13:44 היום באימון קיבל קללות עסיסיות כמו ״סרטון בראש״ וכו מילד חרא מסריח שכל מה שהוא איחל לרז שלמה אני מאחל לו כפול 4.
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
אם אנחנו ממשיכים לשחק עם 3 בלמים אני משוכנע שהוא עוד יראה הרבה דקות משחק בהפועל.
כן הוא הבלם הרביעי אבל זה יבטיח לו הרבה דקות וליד שחקנים טובים ומנוסים ממנו וזה יול רק לשפר אותו
כן הוא הבלם הרביעי אבל זה יבטיח לו הרבה דקות וליד שחקנים טובים ומנוסים ממנו וזה יול רק לשפר אותו
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
אני חושב שאם רוצים שהוא יצבור ביטחון, צריך פשוט לומר לו - כל כדור שמגיע אליך תעיף לצד השני של המגרש.
כשיפסיק לאבד בכל משחק 2-3 כדורים בהנעת כדור, אולי יחזור לו הביטחון לתת פס שמאלה וימינה.
כשיפסיק לאבד בכל משחק 2-3 כדורים בהנעת כדור, אולי יחזור לו הביטחון לתת פס שמאלה וימינה.
הבנאדם אסון מהלך, אפילו צלם מעורב יותר באירועים בהגנה מאשר הוא.
המקום היחיד שיש לו בקבוצה זה ביציע ולא מעבר, שחקן חלש
המקום היחיד שיש לו בקבוצה זה ביציע ולא מעבר, שחקן חלש
"אני אוהב אותך
כל כך אוהב אותך"
כל כך אוהב אותך"
בהתחלה חשבתי שהוא פוטנציאל אבל הוא פשוט לא, בלם גרוע שמרבה לטעות
-
- קיבל.ה 666 לייקים
הייתי מחזיר את רז שלמה לקישור האחורי, העמדה המקורית שלו. בלם הוא לא ואני בספק אם יהיה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
גם אני חשבתי שהוא צריך להתחיל לשחק בקישור. אבל כל הטעויות שלו מגיעות ממסירות על מטר, איך אפשר לשים אצלו את המפתחות כקשר אחורי?
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
דווקא פה בסכנין הוא נתן כדור יפה לגרופר בצד מעמדה של קשר.
לא שאני אומר שהוא יהיה אימפריה, בינוני או גרוע בעמדה הזו - אבל נראה לי שהרמת ראש ולחפש שחקנים שעושים תנועה יש לו (כקשר).
לא שאני אומר שהוא יהיה אימפריה, בינוני או גרוע בעמדה הזו - אבל נראה לי שהרמת ראש ולחפש שחקנים שעושים תנועה יש לו (כקשר).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
באמת כדור טוב. אבל גם במשחק הזה סיפק כמה איבודים יפים בפס על שני מטר.
לצערי בדיוק כמו שבווידאו של הנגר הזה שהביאו משוודיה יש גולים יפים, גם פה, על פס כזה לא הייתי מניח את רז בקישור.
כרגע הייתי ממקד את כל המאמצים במכירה שלו, כל עוד נשמר קצת אבק כוכבים של פוטנציאל. 200-300 אלף יורו זה סכום נאה שיכול לעזור לנו עכשיו.
לצערי בדיוק כמו שבווידאו של הנגר הזה שהביאו משוודיה יש גולים יפים, גם פה, על פס כזה לא הייתי מניח את רז בקישור.
כרגע הייתי ממקד את כל המאמצים במכירה שלו, כל עוד נשמר קצת אבק כוכבים של פוטנציאל. 200-300 אלף יורו זה סכום נאה שיכול לעזור לנו עכשיו.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
היום בעצם גם חירב משחק וגם חירב לנו הזדמנות לקבל עליו כסף
כל הכבוד
כל הכבוד
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
שחקן מזעזע.
עם זאת, אין לי ספק שבמועדון אחר היו מוציאים ממנו יותר ומשפרים אותו. אצלנו הוא במקרה הטוב נתקע במקום.
עם זאת, אין לי ספק שבמועדון אחר היו מוציאים ממנו יותר ומשפרים אותו. אצלנו הוא במקרה הטוב נתקע במקום.
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
היו לי משחקים נוראיים וחלק מהם הוא הפסיד במו רגליו. היום אני לא חושב שהוא היה גרוע משאר הקבוצה או שהיו לו טעויות יוצאות דופן.
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
-
- קיבל.ה 337 לייקים
מי שפיטר את רפואה חתום על הירידה הזאת ועל הפח אשפה שנוצר מהקבוצה הזאת.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםבר קולמוסא • SickleCell
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
אני לא סגור שהוא היה צריך לשמור עליו בקרן וגם אם כן והוא איבד אותו, היו לו כמה תיקולים לא רעים ומשחק סביר עד הדקה ה60 , זה פשוט נהיה קל מידי וסוג של תסמונת ספורי להתנפל עליו אחרי כל הפסד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
סתכל פה מ-2:00 עד 2:04 בסלואו מושן:שחר כתב: ↑29 דצמבר 2020, 00:30אני לא סגור שהוא היה צריך לשמור עליו בקרן וגם אם כן והוא איבד אותו, היו לו כמה תיקולים לא רעים ומשחק סביר עד הדקה ה60 , זה פשוט נהיה קל מידי וסוג של תסמונת ספורי להתנפל עליו אחרי כל הפסד.
סבבה, הוא היה סביר עד הדקה ה-60. מדקה 60 הוא צופה במתרחש מעמדת הבלם.
- כרובית
- קיבל.ה 877 לייקים
-
- קיבל.ה 826 לייקים
פעם שחקנים ברמה שלו היו יכולים לשחק במקרה הטוב בגביע הטוטו מדי פעם, היום הם בהרכב של הפועל תל אביב.
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
מעדיף לשחק ב10 שחקנים בידיעה שהוא לא שומר על שום שחקן.
-
- קיבל.ה 59 לייקים
המשחק הזה הבליט כמה הרבה אצלו זה עניין של ביטחון בעייני. כשהוא מתחיל את המשחק טוב, הוא בסדר. כשהוא עודה טעות אחת, הוא ממשיך לטעות ברצף.
-
שחקן שיש לו פוטנציאל ובקבוצה בריאה יש צוות שיאמן אותו, יש שחקנים וותיקים שידריכו אותו, הוא יכול לבנות ביטחון.
אבל שום דבר לא צומח כאן כבר שנים, וגם הוא קורבן של זה.
חשש גדול שאם יעבור למ*בי הוא יהפוך להיות שחקן רציני. מצד שני, בהפועל הוא לא שווה כלום.
חשש גדול שאם יעבור למ*בי הוא יהפוך להיות שחקן רציני. מצד שני, בהפועל הוא לא שווה כלום.
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
לא הוא לא.אין חשש כזה.RedIa כתב:שחקן שיש לו פוטנציאל ובקבוצה בריאה יש צוות שיאמן אותו, יש שחקנים וותיקים שידריכו אותו, הוא יכול לבנות ביטחון.
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
לכו!
-
- קיבל.ה 735 לייקים
מכבי התקשרו ואמרו שהם התבלבלו בין רז שלמה לאושר דווידה