בדיוק. הבעיה שגם במשחק הקודם מול חיפה לא היה לנו מה להפסיד ולא נראה שזה חדר לקודקוד של השחקנים.
מקווה שהפעם מישהו ידאג שהם יבינו את זה.
אוף טופיק,
די רד אימפריה משתמש בלתי אך גם משתמש וואו והתגובה שלו לטכנית לצורר זהב.
בדיוק. הבעיה שגם במשחק הקודם מול חיפה לא היה לנו מה להפסיד ולא נראה שזה חדר לקודקוד של השחקנים.
סבבה, גם אני לא סובלת דרבים אבל אפשר להגיב אחרת, סך הכל אף אחד לא רוצה להפסיד וכולנו רוצים שהפועל תהיה קבוצה מקצוענית שמגיעה כמה שיותר גבוה ולא מדשדשת לה בפליאוף תחתון כל שנה וגרוע מזה קבוצה תחתית שרק נאבקת על הישארותD red imperia כתב:הגישה שלי היא שעד שלא יהיה לנו סיכוי ממשי לנצח בדרבי, עדיף להמעיט בדרבים ככל האפשר. זה מאריך להם את הרצף, זה מגדיל את הפער במאזן הדרבים והכי חשוב, זו מכה מוראלית לאוהדים ולמועדון שסוחבים איתם את הכאב הצורב למשך שנים. אני לא רואה שום סיכוי לעשות משהו בדרבים הקרובים, וחמור מכך יש כאן פוטנציאל לאסון במחזור האחרון.
אוקיי, אז כל אחד שלא מסכים לדעותיך הוא בבון. טוב שוידאנו.D red imperia כתב: ↑18 מרץ 2022, 10:52בבון שאינו מודע לבבוניותו, את המקרתיזם המעופש שלך תעשה במרכז הליכוד.7even כתב: ↑18 מרץ 2022, 05:30WTF.D red imperia כתב: ↑17 מרץ 2022, 21:29
אנחנו אולי לא נגד מנצ'סטר סיטי וריאל מדריד, אבל גם הם לא נגד טוטנהם וסביליה.
ב-8 שנים האחרונות, מאז עונת רב"ש אז ניצחנו את שתיהן, לא ניצחנו באף דרבי, את חיפה ניצחנו פעם אחת במשחק החזרה מהקורונה.
ספק רב אם יש קבוצה אחרת בליגת העל עם מאזן כל כך פתטי נגד השתיים הללו. בוודאי שאין סיבה שהמאזן ישתנה בפלייאוף הנוכחי לאור הרמה המבישה של הסגל הנוכחי.
לכן ההשוואה שלך היא דווקא בהחלט במקום, אולי אפילו את ריאל מדריד אפשר לנצח פעם אחת ב-8 שנים של מפגשים. ראה בילבאו בגביע.
שמע אם פעם חשבתי שאתה אוהד מכבי מילדות ועד היום, ואתה פה נטו להטרלות....עכשיו אני בטוח.
אתה לא בבון, בחיים אל תקרא לי מכב*סט7even כתב: ↑18 מרץ 2022, 12:42אוקיי, אז כל אחד שלא מסכים לדעותיך הוא בבון. טוב שוידאנו.D red imperia כתב: ↑18 מרץ 2022, 10:52בבון שאינו מודע לבבוניותו, את המקרתיזם המעופש שלך תעשה במרכז הליכוד.
נראה שיש פה הרבה קופים אבל בן אנוש אחד בלבד.
רק רציתי לוודא.
לא בטוח שהוא אוהד הפועל לפי הדיבור הזה
לא מבין כבר מה קורה בפורום שלנו.לירון האדום כתב: ↑18 מרץ 2022, 13:01לא בטוח שהוא אוהד הפועל לפי הדיבור הזהכרובית כתב:מה הקטע לדבר ככה לא הבנתי, מה זה תאכלו את הדייסה? כולנו פה אוהדי הפועל וכולנו יחד בזה, לא מבינה את הדיבור הזהD red imperia כתב:
רציתם פלייאוף עליון לא? עכשיו תאכלו את הדייסה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אין קשר בין מה שכתבת להודעות שלודוגיס כתב:לא מבין כבר מה קורה בפורום שלנו.לירון האדום כתב: ↑18 מרץ 2022, 13:01לא בטוח שהוא אוהד הפועל לפי הדיבור הזהכרובית כתב:מה הקטע לדבר ככה לא הבנתי, מה זה תאכלו את הדייסה? כולנו פה אוהדי הפועל וכולנו יחד בזה, לא מבינה את הדיבור הזה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
ברור שכולנו פה רוצים שהקבוצה תגיע כמה שיותר גבוה. נכון יש פה אנשים שמסתכלים על הסגל שיש עכשיו ואומרים וואו זה הולך להיות כואב. והאמת שזה לא חייב להיגמר בארבע וחמש בשביל שזה יהיה כואב בעניים. לקבל שתים ולא לשחק כדורגל זה מצער לא פחות. בכל מקרה אם זה הסגל שיש לנו איתם אחרי חמש שנים וזה סגל שהגענו לפליאוף קשה לי להאמין שיש לנו עתיד עם הניסנוב הזה ומקווה מאוד שהקיץ הזה נעשה שינוי
תן לי להבין - היה משחק כלשהו שאתה רצית שהפועל לא תנצח?
viewtopic.php?p=85081#p85081red in blood כתב: ↑18 מרץ 2022, 23:10תן לי להבין - היה משחק כלשהו שאתה רצית שהפועל לא תנצח?
לא? אז גם אתה רצית פלייאוף עליון.
אהבתי את הרעיון שורד יעזור בלחץ, נראה לי שהוא פחות בעניין.El dudernio כתב: ↑16 מרץ 2022, 21:31 לא הייתי מסכן את ינקוביץ זה המשחק הכי קשה בפליאוף.
ההרכב שלדעתי צריך לעלות זה
--------------בקר-------------
לידנר----גוטליב---טראורה---ביטון
--------------איזן-------------
------ורד-----------אליאס-----
-------------פלומן-------------
‐-------סניור-------דוידה-------
4:4:2 יהלום כאשר השלישיה הקידמית בליווי ורד לוחצים למעלה ואליאס ואיזן מגבים.
למרות שלדעתי נפתח ככה
-------איזן---------אליאס------
--ורד---------------------דוידה
‐----------‐--תומר-------------
צריך להצדיק את ההבאה והמשכורת של פלומןgershon כתב:מדוע סניור משחק בנוער ולא בבוגרים?
עדיף שלא יעזור, אחרת זה פאולים מטומטמים ליד הרחבה ואדום עוד לפני המחציתיהלום14אדום כתב: ↑19 מרץ 2022, 11:05אהבתי את הרעיון שורד יעזור בלחץ, נראה לי שהוא פחות בעניין.El dudernio כתב: ↑16 מרץ 2022, 21:31 לא הייתי מסכן את ינקוביץ זה המשחק הכי קשה בפליאוף.
למרות שלדעתי נפתח ככה
אמרו השבוע במגרש פתוח שהצוות בנוער כועס על רפואה שמאז החל לקחת להם שחקנים הם עושים תוצאות רעות והידרדרו בטבלה.gershon כתב:מדוע סניור משחק בנוער ולא בבוגרים?
לא הבנתי, הניסנובים לא השכילו להביא בינואר שחקנים שהיינו צריכים, אנחנו עם סגל חסר כמעט כל משחק, עזבו אותנו עוד שחקנים מאז נגמר החלון וכועסים על רפואה ששחקני נוער משחקים בבוגרים?Chegi כתב:אמרו השבוע במגרש פתוח שהצוות בנוער כועס על רפואה שמאז החל לקחת להם שחקנים הם עושים תוצאות רעות והידרדרו בטבלה.gershon כתב:מדוע סניור משחק בנוער ולא בבוגרים?
לזכות רפואה אפשר להגיד שכבר ביום ה3 אחרי שחתם הלך לראות את הנוער.
דעתי היא שהנוער בא לשרת את הבוגרת ולא ההפך ואם רפואה רוצה שחקן מסוים אסור לו לחשוש, בעיקר אחרי המשחק בשבת שסוף סוף סניור הראה ניצוצות בבוגרים.
אין מצב בעולם שזה נכון או אפילו חצי נכוןכרובית כתב: ↑19 מרץ 2022, 14:23לא הבנתי, הניסנובים לא השכילו להביא בינואר שחקנים שהיינו צריכים, אנחנו עם סגל חסר כמעט כל משחק, עזבו אותנו עוד שחקנים מאז נגמר החלון וכועסים על רפואה ששחקני נוער משחקים בבוגרים?Chegi כתב:אמרו השבוע במגרש פתוח שהצוות בנוער כועס על רפואה שמאז החל לקחת להם שחקנים הם עושים תוצאות רעות והידרדרו בטבלה.gershon כתב:מדוע סניור משחק בנוער ולא בבוגרים?
דעתי היא שהנוער בא לשרת את הבוגרת ולא ההפך ואם רפואה רוצה שחקן מסוים אסור לו לחשוש, בעיקר אחרי המשחק בשבת שסוף סוף סניור הראה ניצוצות בבוגרים.
מרשים מאוד
בעיקר אם זה נאמר במגרש פתוח, שם נמצאים שניים שעושים תחרות בניהם מי פחות אמין- צנציפר וההכי לא אמין לצדו רז זהביפישונט כתב: ↑19 מרץ 2022, 14:44אין מצב בעולם שזה נכון או אפילו חצי נכוןכרובית כתב: ↑19 מרץ 2022, 14:23לא הבנתי, הניסנובים לא השכילו להביא בינואר שחקנים שהיינו צריכים, אנחנו עם סגל חסר כמעט כל משחק, עזבו אותנו עוד שחקנים מאז נגמר החלון וכועסים על רפואה ששחקני נוער משחקים בבוגרים?Chegi כתב:אמרו השבוע במגרש פתוח שהצוות בנוער כועס על רפואה שמאז החל לקחת להם שחקנים הם עושים תוצאות רעות והידרדרו בטבלה.
מרשים מאוד
בדיוק. לא ברורה לי המנטרה מאחורי תעדוף הנוער.Chegi כתב: ↑19 מרץ 2022, 13:01אמרו השבוע במגרש פתוח שהצוות בנוער כועס על רפואה שמאז החל לקחת להם שחקנים הם עושים תוצאות רעות והידרדרו בטבלה.gershon כתב:מדוע סניור משחק בנוער ולא בבוגרים?
אפשר להפסיק עם קלישאות?Xavi כתב: ↑19 מרץ 2022, 12:59עדיף שלא יעזור, אחרת זה פאולים מטומטמים ליד הרחבה ואדום עוד לפני המחציתיהלום14אדום כתב: ↑19 מרץ 2022, 11:05אהבתי את הרעיון שורד יעזור בלחץ, נראה לי שהוא פחות בעניין.El dudernio כתב: ↑16 מרץ 2022, 21:31 לא הייתי מסכן את ינקוביץ זה המשחק הכי קשה בפליאוף.
למרות שלדעתי נפתח ככה