על סגרים ונגיפים (אשכול קורונה)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל

האם תהיה מוכן להתחסן בחיסון כאשר תהיה לך האפשרות?

כן
90
74%
לא
19
16%
מתלבט
13
11%

סך הכול הצבעות: 122
בלומי האדום
קיבל.ה  69 לייקים

באמת לא היית בדובאי ?
יש לך אח תאום ?
viewtopic.php?f=3&t=1539
תהייה בריא!
בלומי האדום
קיבל.ה  69 לייקים

וקצר לנושא,
1. הוא לא ואני לא מתכוון לפנק בלינקים מהעבר
אין הגנה של 100 אחוד לאחר הזריקה הראשונה ולא לאחר השנייה, ולכן תמיד אפשר להידבק ולהדביק
דרך אגב, במיוחד לאחר הזריקה הראשונה, תניד ביקשו מהאוכלוסיה להיזהר מהידבקות. מעניין למה ?
ואם זה עוזר לנושא ההדבקה, למה צריך ריחוק פיזי, מסיכות וכל הבולשיט הנלווה (שלא תהייה טעות, אני בעד. רק מעלה טעייה)
2. לבריאות עם החיסון הרביעי. אתה חלק מהגשת הבקשה הרשמית של פייזר ל- FDA מהיום , לבוסטר רביעי או שני. איבדתי את הספירה.
וגם החישוב שלך לגבי חודשי החיסון ותחילת האומיקרון לא נכונים.
ולמה לקבל זריקה רביעית, אם השלישית עוזרת, וגם היום עוד עוזרת. אולי כי אין ממש אסטרטגיה מאחורי הריקה הרביעית, ורק תגובה של פאניקה. בדיעבד, זה גם לא ממש עזר להוריד את המספרים, אבל תמיד אפשר להאשים את הלא מחוסנים, ולא לחשב מסלול מחדש.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

קונדום לא נותן הגנה של 100% מפני איידס. זו סיבה לא להשתמש בו? 99% הגנה זה חסר ערך לגמרי?

אפשר להידבק עם חיסון, אבל הסיכוי לזה הרבה יותר נמוך מאשר בלי חיסון. כחברה, אנחנו צריכים להתחסן כי הורדת מספר החולים בעשרות אחוזים מצילה חיי אלפים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

איציק, ממש ממליץ להסתכל על גרפים של הדבקה של משרד הבריאות בתקופה האחרונה ובגל שבין יולי לאוקטובר. מבטיח שתווכח שהחיסון לא מונע הדבקה, לא מול הדלתא ולא מול האומיקרון, לא ב90 אחוז, לא ב80 אחוז ולא ב70 אחוז. לפי הגרפים האלו לא מדובר אפילו ב50 אחוז.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אני אסתכל לבד על גרפים של משרד הבריאות? מה, יש לי תסביך גדלות?
נתתי פה לינק למטא מחקר. של מקצוענים. מדענים שזה המקצוע שלהם.
הם סיכמו 32 מחקרים שהוכיחו שהחיסון מוריד הדבקה.
אם אני אסתכל על גרפים ואחשוב שאני רואה שהחיסון לא מוריד הדבקה ההסבר היחיד לזה יהיה שאני מטומטם לאללה.
לא רוצה להרגיש ככה, אז אני לא אנסה להתחרות במקצוענים.
בליצנים באינטרנט לעומת זאת אין לי בעיה להתחרות. אני אביא מחקרים מדעיים כשהם יביאו גרפים מהונדסים חסרי מקור.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
D&3
קיבל.ה  1005 לייקים

אם היית מסתכל היית מגלה שהוא משקר, כרגיל.
בספטמבר אוקטובר יש אחוזי הגנה גבוהים, הרבה הרבה מעל 50% באוכלוסיה המבוגרת.

זה כאילו שהבוסטר החזיר את ההגנה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

האדום הצורר כתב: 15 מרץ 2022, 21:59 כן כן, הבעיה כאמור היא אצלי. טקנובוי, אני ממש מציע להרחיב קצת את הקריאה לגבי מר באנסל. אולי זה יהיה לך מאיר עיניים.
אם יש לך משהו לספר לי על מר באנסל אז תספר. אל תשלח אותי לטיולים במאורות הארנב שאתה ביקרת בהן.
פשוט תספר לי את מה שאתה חושב במקום הרמיזות הילדותיות האלה ולשלוח אותי לעבוד.
תגיד. תאיר את עיניי לגבי מר באנסל.
פעם אחת תספר לי משהו שלא ידעתי במקום הניסיון האינפנטילי הזה לזרוק בוץ.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

האדום הצורר כתב: 16 מרץ 2022, 08:50 אלו מחקרים מאוד ספציפיים שלא משקפים את ההדבקה באוכלוסייה הכללית. כפי שכבר הראיתי פה בערך עשר פעמים לאורך האשכול האחוזים במניעת הדבקה הרבה הרבה הרבה יותר נמוכים (עד לא קיימים, אליבא דפייזר) גם בתקופת הדלתא.
למיטב זכרוני בכל הפעמים שניסית להראות דבר כזה, הראית בעיקר שאתה לא ממש יודע לקרוא מחקר.
אבל אתה מוזמן לנסות שוב.

שים לב: להביא לינק צמוד לטענה ולהתעלם מזה שמסבירים לך איך ולמה אתה טועה זה לא נקרא ש"הראית פה" את הדבר הזה.
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 16 מרץ 2022, 11:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

דל פיירו כתב: 15 מרץ 2022, 23:13
teknoboy כתב: 15 מרץ 2022, 19:18
דל פיירו כתב: 15 מרץ 2022, 19:15 ולמה שבני12 כתב, אפשר על אותו עיקרון לומר שאם כן מתחסנים אז אי אפשר להוכיח שהקורונה עולה ויורדת מעצמה ללא קשר לחיסון.
אפשר בקלות, כי לא בכל מקום יש אותה רמת חיסון ולא בכל המקומות עבר בדיוק אותו זמן מאז החיסון וכו' וכו', לכן בעצם די קל לבדוק את מה שאתה חושב שאי אפשר לבדוק.
דרך אגב, בדקו.
אתה רוצה ספוילר או שתלך לחפש לבד?
1. היופי הוא שתמיד אתה תמצא הסבר שיצדיק את קיום החיסון והמגבלות, אז אין הרבה על מה לדבר איתך
2. יש מדינה עם אחוז מחוסנים נמוך ותמותה נמוכה?
״יש שם פחות בדיקות״
יש מדינה עם מעט מגבלות ותמותה נמוכה?
״היא שונה מישראל וההבדלים נובעים מזה שהיא אחרת״
יש מדינה שהגל בה למטה?
״התחילו לחסן שם אחרינו״
הגל למעלה?
״התחילו לחסן אחרינו״

3. השערת המחקר שלך היא שהחיסון הוא זה שמוריד את הגל ואתה תמיד תאמין לזה לא משנה מה יהיה. לא תבדוק ולא תעלה על הדעת שיכול להיות שזה לא מדויק.

4. בפועל הגלים עולים ויורדים עולים ויורדים בעיקר עקב מספר הבדיקות.
המתים בכל מדינה לא משתנים בצורה ניכרת בין מקומות שמתחסנים ולא מתחסנים. ברמה הגלובאלית אין שום קולרציה מובהקת המוכיחה סיבתיות לחיסונים ככאלו שמורידים את הגל.
מדינות סופר מחוסנות היו בשיאים מטורפים ובתחתית ההדבקה. מדינות ממש לא מחוסנות היו בשיאים והיו בתחתית.

5. עכשיו כל השגבים יקפצו ויגידו שאני שקרן. זה לא ישנה את המציאות
1. להצדיק אין שום בעיה (זה מצמצם הדבקה) אבל זאת בכלל לא השאלה. השאלה היא עד כמה כל צעד מצמצם את ההדבקה, ואז מקבלי ההחלטות יכולים לשקול כל צעד וצעד לגופו ולהחליט מה מתאים למדינה שלהם.
2. בתור התחלה, אתה לא חושב שיש הבדלים בין מדינות? אתה מצפה לראות אותה תמונה במדינה עם 65% חיסון וקרבה פיזית גדולה בין אנשים כמו במדינה שיש בה 93% חיסון ושאנשים בחיים לא נוגעים בה אחד בשני ולא מתקרבים פיזית???
דבר שני, אני חושש שהדוגמאות שלך די מעידות שאתה לא ממש מבין את הדיון ואת הטענות השונות שעלו בו, אבל נסלח לך כי אלתרת מהר.
3. אתה ממש לא מבין איך עושים מחקר, נראה לי. אולי כדאי ללמוד טיפה על הנושא לפני שמתחילים לחלק לאחרים הסברים.
4. זהו שלא. קל לבדוק את כל הפרמטרים האלה ולבדוק את המתאם. כמו כן נראה לי שאתה טיפה הופך פה את סדר הסיבתיות.
למשל: האם יותר אנשים מרגישים לא טוב כי המדינה מספקת בדיקות? לא נראה לי. יותר סביר שיותר אנשים הולכים להיבדק כי הם מרגישים לא טוב.
לגבי מה שאתה מקשקש פה על הקורלציות: מוזמן לבדוק שוב, ואם תמצא שאין שום קורלציה בין רמת החיסון (וסוגי מגבלות אחרים, אם אתה בקטע) לעוצמת גלי ההדבקה אתה מוזמן ואף מתבקש לשתף פה את הממצא המהפכני.
5. אתה לא שקרן, פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר (ומצד שני אתה לא מפסיק לדבר).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

teknoboy כתב: 16 מרץ 2022, 11:47
האדום הצורר כתב: 16 מרץ 2022, 08:50 אלו מחקרים מאוד ספציפיים שלא משקפים את ההדבקה באוכלוסייה הכללית. כפי שכבר הראיתי פה בערך עשר פעמים לאורך האשכול האחוזים במניעת הדבקה הרבה הרבה הרבה יותר נמוכים (עד לא קיימים, אליבא דפייזר) גם בתקופת הדלתא.
למיטב זכרוני בכל הפעמים שניסית להראות דבר כזה, הראית בעיקר שאתה לא ממש יודע לקרוא מחקר (או אנגלית).
אבל אתה מוזמן לנסות שוב.

שים לב: להביא לינק צמוד לטענה ולהתעלם מזה שמסבירים לך איך ולמה אתה טועה זה לא נקרא ש"הראית פה" את הדבר הזה.
כן, הבעיה היא לא במציאות, אלא באיך שאני קורא אנגלית. כשפייזר כותבת ביולי במסמך רשמי שלה שהחיסון לא יעיל במניעת הדבקה מול הדלתא (או בכלל, אחרי פרק זמן מסוים) זה כי אני לא יודע לקרוא אנגלית. וכשעכשיו הקבוצה הנדבקת ביותר באופן עקבי בישראל במשך חודש (אחרי ולפני מדידה ל-100 אלף תושבים) היא מחוסנים זה גם כי אני לא יודע לקרוא אנגלית. לגבי באנסל, לא צריך מחילת ארנב, מספיק גוגל כדי להכיר קצת את האיש ופועלו. בכל מקרה, נתתי פה כבר לינק בדיון הקודם על מודרנה שמסתבר שלא קראת למרות שטענת שכן, שעוסק בו בהרחבה.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

האדום הצורר כתב: 16 מרץ 2022, 12:00
למיטב זכרוני בכל הפעמים שניסית להראות דבר כזה, הראית בעיקר שאתה לא ממש יודע לקרוא מחקר (או אנגלית).
אבל אתה מוזמן לנסות שוב.

1. כן, הבעיה היא לא במציאות, אלא באיך שאני קורא אנגלית.
2. כשפייזר כותבת ביולי במסמך רשמי שלה שהחיסון לא יעיל במניעת הדבקה מול הדלתא (או בכלל, אחרי פרק זמן מסוים) זה כי אני לא יודע לקרוא אנגלית.
3. וכשעכשיו הקבוצה הנדבקת ביותר באופן עקבי בישראל במשך חודש (אחרי ולפני מדידה ל-100 אלף תושבים) היא מחוסנים זה גם כי אני לא יודע לקרוא אנגלית.
4. לגבי באנסל, לא צריך מחילת ארנב, מספיק גוגל כדי להכיר קצת את האיש ופועלו. בכל מקרה, נתתי פה כבר לינק בדיון הקודם על מודרנה שמסתבר שלא קראת למרות שטענת שכן, שעוסק בו בהרחבה.
1. את ההערה על האנגלית ערכתי בינתיים, בתור התחלה. מתנצל על הפגיעה ומקווה שלא נעלבת.
2+3. הבעיה במקרה הזה היא לא אנגלית אלא שאתה לא יודע לקרוא מחקר או נתון או אפילו אמירה פשוטה, ולכן אתה מוציא דבקים מהקשרם, ולוקח נתון אחד או אמירה אחת והופך אותם לחזות הכול. כאילו שהמציאות בינארית, שחור לבן, כן ולא, אחד ואפס. נדמה לי שרמת ההבנה שלך טיפה יותר מפותחת מזה.
4. לא זוכר את הלינק. אתה מוכן לפנק שוב, או שתסתפק בטריק של חובבי Q ורפטיליאנים (שעל פניו נראה שאתה נפלת בו) ותשלח אותי לחפש בגוגל בתקווה שאפול על פיגור מאותו סוג שאתה נפלת עליו ואבלע אותו בעיניים עצומות בדיוק כמוך?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

בלומי האדום כתב: 16 מרץ 2022, 10:44 באמת לא היית בדובאי ?
יש לך אח תאום ?
viewtopic.php?f=3&t=1539
תהייה בריא!
אכן כתבתי את ההודעה בשביל אחי (אבל לא תאום, אין לי תאום). הוא מוסר שהיה נהדר!
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

בלומי האדום כתב: 16 מרץ 2022, 10:53 וקצר לנושא,
1. הוא לא ואני לא מתכוון לפנק בלינקים מהעבר
אין הגנה של 100 אחוד לאחר הזריקה הראשונה ולא לאחר השנייה, ולכן תמיד אפשר להידבק ולהדביק
דרך אגב, במיוחד לאחר הזריקה הראשונה, תניד ביקשו מהאוכלוסיה להיזהר מהידבקות. מעניין למה ?
ואם זה עוזר לנושא ההדבקה, למה צריך ריחוק פיזי, מסיכות וכל הבולשיט הנלווה (שלא תהייה טעות, אני בעד. רק מעלה טעייה)
2. לבריאות עם החיסון הרביעי. אתה חלק מהגשת הבקשה הרשמית של פייזר ל- FDA מהיום , לבוסטר רביעי או שני. איבדתי את הספירה.
וגם החישוב שלך לגבי חודשי החיסון ותחילת האומיקרון לא נכונים.
ולמה לקבל זריקה רביעית, אם השלישית עוזרת, וגם היום עוד עוזרת. אולי כי אין ממש אסטרטגיה מאחורי הריקה הרביעית, ורק תגובה של פאניקה. בדיעבד, זה גם לא ממש עזר להוריד את המספרים, אבל תמיד אפשר להאשים את הלא מחוסנים, ולא לחשב מסלול מחדש.
שוב הודעה מוזרה
1) מי אמר שהוא עוזר במאה אחוז? הוא עוזר (כלומר, עזר) מאוד, אבל לא במאה אחוז. אין מאה אחוז פה
2) הסברתי בדיוק למה לקבל זריקה רביעית אם גם השלישית עוזרת, בייחוד לקבוצת סיכון. לשמחתי, המספרים גם הראו שזה משתלם
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

teknoboy כתב: 16 מרץ 2022, 12:57
האדום הצורר כתב: 16 מרץ 2022, 12:00
אבל אתה מוזמן לנסות שוב.

1. כן, הבעיה היא לא במציאות, אלא באיך שאני קורא אנגלית.
2. כשפייזר כותבת ביולי במסמך רשמי שלה שהחיסון לא יעיל במניעת הדבקה מול הדלתא (או בכלל, אחרי פרק זמן מסוים) זה כי אני לא יודע לקרוא אנגלית.
3. וכשעכשיו הקבוצה הנדבקת ביותר באופן עקבי בישראל במשך חודש (אחרי ולפני מדידה ל-100 אלף תושבים) היא מחוסנים זה גם כי אני לא יודע לקרוא אנגלית.
4. לגבי באנסל, לא צריך מחילת ארנב, מספיק גוגל כדי להכיר קצת את האיש ופועלו. בכל מקרה, נתתי פה כבר לינק בדיון הקודם על מודרנה שמסתבר שלא קראת למרות שטענת שכן, שעוסק בו בהרחבה.
1. את ההערה על האנגלית ערכתי בינתיים, בתור התחלה. מתנצל על הפגיעה ומקווה שלא נעלבת.
2+3. הבעיה במקרה הזה היא לא אנגלית אלא שאתה לא יודע לקרוא מחקר או נתון או אפילו אמירה פשוטה, ולכן אתה מוציא דבקים מהקשרם, ולוקח נתון אחד או אמירה אחת והופך אותם לחזות הכול. כאילו שהמציאות בינארית, שחור לבן, כן ולא, אחד ואפס. נדמה לי שרמת ההבנה שלך טיפה יותר מפותחת מזה.
4. לא זוכר את הלינק. אתה מוכן לפנק שוב, או שתסתפק בטריק של חובבי Q ורפטיליאנים (שעל פניו נראה שאתה נפלת בו) ותשלח אותי לחפש בגוגל בתקווה שאפול על פיגור מאותו סוג שאתה נפלת עליו ואבלע אותו בעיניים עצומות בדיוק כמוך?
https://www.statnews.com/2017/01/10/mod ... uble-mrna/

https://www.statnews.com/2016/09/13/mod ... tech-mrna/

"But interviews with more than 20 current and former employees and associates suggest Bancel has hampered progress at Moderna because of his ego, his need to assert control and his impatience with the setbacks that are an inevitable part of science. Moderna is worth more than any other private biotech in the US, and former employees said they felt that Bancel prized the company’s ever-increasing valuation, now approaching $5 billion, over its science."

תהנה. זה עוד הרבה לפני הקורונה, מאז הוא הפליא עוד לעשות.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

וואו, יש בעולם איש עסקים מפוקפק. ממש ערערת את כל השקפת עולמי.
שאלה קטנה, האם אתה מאמין או לא מאמין לניסוי הקליני שהחברה ביצעה? זה שנבדק ואושר על ידי הרגולטורים.
שאלת המשך, אם אתה לא מאמין, איך אתה מסביר את ההלימה בין תוצאות הניסוי לבין הנתונים שנאספים מהשטח מאז?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

נחזור לבסיס, ברשותך. מה היה לנו עד כה? חיסון שלא עוזר במניעת הדבקה, ואולי עוזר קצת למשך תקופה קצרה, אבל הגיע לרוויה מבחינת היעילות שלו במניעת הדבקה לפי רשויות הבריאות בעולם, אחרי שניתן 3-4 פעמים בשנה אחת, ולא הוריד את התמותה הכוללת מכל הסיבות בהשוואה ללפני מתן החיסונים. תופעות הלוואי לחיסוני הmrna הן רבות יותר מכל חיסון קודם באוכלוסייה הכללית.
איך כל זה תואם למחקרים המקוריים של פייזר או מודרנה?
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

האדום הצורר כתב: 16 מרץ 2022, 15:44 נחזור לבסיס, ברשותך. מה היה לנו עד כה? חיסון שלא עוזר במניעת הדבקה, ואולי עוזר קצת למשך תקופה קצרה, אבל הגיע לרוויה מבחינת היעילות שלו במניעת הדבקה לפי רשויות הבריאות בעולם, אחרי שניתן 3-4 פעמים בשנה אחת, ולא הוריד את התמותה הכוללת מכל הסיבות בהשוואה ללפני מתן החיסונים. תופעות הלוואי לחיסוני הmrna הן רבות יותר מכל חיסון קודם באוכלוסייה הכללית.
איך כל זה תואם למחקרים המקוריים של פייזר או מודרנה?
נראה לי ששום דבר ממה שכתבת לא נכון, אז אני אשמח לקבל מקורות לכל הדברים האלה, כמקובל ממי שטוען טענות.
ולא, "תחפש לבד בגוגל אני לא עובד אצלך" זאת לא תשובה שמתאימה לרמה שלך.
אני גם מזכיר לך שכבר טענת פה את כל הטענות האלה, לחלקן אפילו ניסית להביא סימוכין שחשבת שתומכים בהן, וכל פעם הסבירו לך (ובקלות) למה אתה מדבר שטויות.
אבל אתה מוזמן לנסות שוב.
מצד שני אתה יכול פשוט לחזור ושוב ושוב על הטענות השגויות שלך (ושאתה יודע שהן שגויות כי כבר אמרנו לך, ככה שאתה אומר לא-אמת במודע, תקרא לזה איך שבא לך) ולהתפלא שמתייחסים אליך כמו אל אדם שמנותק מהמציאות. איך שבא לך. מה שיותר מתאים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

רגע, חשבתי שאנחנו אמורים לדברר את פייזר - מה פתאום אנחנו מגנים גם על מודרנה? איפה הצ'ק שלי מהם?..
חופש לפלסטין 🇵🇸 כל הכוח למעמד העובדים :hammersickle: كل القوة للطبقة العاملة 🇵🇸 الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية :lol: נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

its-sick כתב: 16 מרץ 2022, 11:32 אני אסתכל לבד על גרפים של משרד הבריאות? מה, יש לי תסביך גדלות?
נתתי פה לינק למטא מחקר. של מקצוענים. מדענים שזה המקצוע שלהם.
הם סיכמו 32 מחקרים שהוכיחו שהחיסון מוריד הדבקה.
אם אני אסתכל על גרפים ואחשוב שאני רואה שהחיסון לא מוריד הדבקה ההסבר היחיד לזה יהיה שאני מטומטם לאללה.
לא רוצה להרגיש ככה, אז אני לא אנסה להתחרות במקצוענים.
בליצנים באינטרנט לעומת זאת אין לי בעיה להתחרות. אני אביא מחקרים מדעיים כשהם יביאו גרפים מהונדסים חסרי מקור.
הנה גם ה-cdc מצטרף לליצני האינטרנט, והעריך את ההגנה של תכשיר פייזר במניעת הדבקה של דלתא ב-53%, אחרי 4 חודשים, בנובמבר:

https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meeti ... er-508.pdf
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

ותן לי לנחש, בראש הגאוני שלך 53% שקול לאפס אחוז.
בעולם כולו חוסנו מיליוני אנשים, אז בראש המטומטם וחסר המושג שלי גם חצי מהמיליונים הללו שלא נדבקו זה הישג אדיר.
אבל מה אני מבין, אני מטומטם, רק לי 53% נראה המון. גאון אמיתי כמוך יודע שזה אומר שהחיסון לא מונע הדבקה.
لا إله
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

https://www.thelancet.com/journals/lanc ... 8/fulltext

הנה הלנסט, גם משום מה מצטרף לקונספירטורים, וקובע אפקטיביות של 47 אחוז במניעת מחלה אחרי 5 חודשים.

ולא, זה לא אני שקבעתי שהחיסון יעיל באפס אחוז אחרי 5 חודשים, זה פייזר במסמך רשמי שלה, על בסיס הנתונים מישראל, בשיא תקופת הדלתא. נתתי את הלינק פה כבר פעמיים.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

גם 47% זה המון. הרבה יותר מ"לא מונע".

צריך לחסן כל כמה חודשים. זה ידוע. זה עדיין לא אומר "החיסון לא מונע הדבקה", זה לא אומר "החיסון לא יעיל" וזה לא אומר "אין טעם לחסן".
גם הנוגדנים שנוצרים מהמחלה דועכים בגוף באותו קצב, בגלל זה אין חסינות עדר ויש עוד ועוד גלים.
החיסון הוריד ההדבקה בעשרות אחוזים, ויעילותו דעכה עם הזמן. לכן צריך בוסטרים.
וההדבקה היא רק החלק הקטן יחסית. החיסון מוריד את התמותה של נדבקים גם כן בעשרות אחוזים, שזה שקול למיליוני אנשים שהיו מתים ולא מתו.
למה לעזאזל אתה חושב שהלינקים שהבאת אומרים שלא צריך לחסן?
لا إله
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

47% אחוז זה ממש לא המון, והחברה המייצרת דיברה על אפס אחוז במסמך רשמי שלה. גם אם נניח שהאמת איפשהו באמצע, זה עדיין חיסון מאוד לא יעיל בהשוואה לחיסונים אחרים שקיימים היום (עם תופעות לוואי מדווחות רבות בהשוואה לחיסוני השגרה), כמו שאנחנו רואים בשטח בישראל שוב ושוב ו... שוב. הדיון פה התחיל מהפרדה בין האפקטיביות של החיסון במניעת מחלה מול האומיקרון בהשוואה לואריאנטים אחרים, הפרדה שאינה קיימת במציאות אלא רק בהנדוסי תודעה אינטרנטים, ועל כך גם הגבתי.
מעבר לכך, הנוגדנים בגוף ממחלה ממש לא דועכים באותו קצב של דעיכת החיסון, וגם לא תמצא שום מחקר עדכני שטוען כך. ההגנה מהחלמה גדולה בהרבה מההגנה המתקבלת מכל חיסון שקיים היום, בטח מזה של פייזר.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

לא הבנתי, אתה מביא לנו מחקרים שמראים יעילות, כולל במניעת הדבקה ואחרי חודשים ממתן החיסון, בתור הוכחה לזה שהחיסון לא עושה כלום?
זה קצת כמו להביא גלובוס בתור הוכחה לזה שהעולם שטוח.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

אני מביא מחקרים שמראים שהטענה שרק מול האומיקרון יעילות החיסון הייתה נמוכה בהרבה בהשוואה לתכשירים אחרים אותם אנו מכנים חיסון, אינה נכונה.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

האדום הצורר כתב: 16 מרץ 2022, 21:18 אני מביא מחקרים שמראים שהטענה שרק מול האומיקרון יעילות החיסון הייתה נמוכה בהרבה בהשוואה לתכשירים אחרים אותם אנו מכנים חיסון, אינה נכונה.
אז בעצם הטענה שלך היא שהחיסונים האלה לא מספיק טובים בשבילך? לא ברמה שלך? אתה לא מתחסן בחיסון שהיעילות שלו אחרי X חודשים נמוכה מY אחוזים כי אתה לא איזה מסכן?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

לא, הנה משהו שדומה לטענה שלי:

https://brownstone.org/articles/freedom ... al-status/
אינתי עומרי, הפועל.
D&3
קיבל.ה  1005 לייקים

אזכיר שוב שהצורר משקר, בספטמבר אוקטובר( בדלתא ) יעילות החיסון הייתה גבוהה מאוד, הרבה יותר מ50%
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

אגב, לא היתה ולא תהיה הזדמנות אמיתית להעריך את משך תקופת ההגנה של הבוסטר מפני דלתא, מהסיבה הפשוטה שדלתא ז״ל..
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

האדום הצורר כתב: 16 מרץ 2022, 21:42 לא, הנה משהו שדומה לטענה שלי:

https://brownstone.org/articles/freedom ... al-status/
אז אם כל מה שיש לך וכל מה שמנחה אותך זה איזו תפיסה אינפנטילית של "חרויות הפרט" (שזה גם ככה מושג אינפנטילי של ליברטריאנים, אבל נראה לי שאתה בדרך להפוך אפילו אותו לקריקטורה), למה אתה מתעקש פעם אחרי פעם לבזות את עצמך עם ניסיונות מגוחכים להשחיר על החיסון?
אתה עד כדי כך מתבייש במי שאתה ובמה שמנחה אותך שאתה מעדיף להסתתר מאחורי טענות שמציגות אותך כמטומטם שלא מבין את היסודות של מה שהוא מדבר עליו?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

D&3 כתב: 16 מרץ 2022, 21:46 אזכיר שוב שהצורר משקר, בספטמבר אוקטובר( בדלתא ) יעילות החיסון הייתה גבוהה מאוד, הרבה יותר מ50%
מעניין שאני משקר אבל אפילו במחקר פח שאיציק הביא מציינים שיעילות החיסון מול הדלתא במניעת הדבקה היא 39 אחוז בישראל.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

125 עמודים של זה.
125.
125.
125.
זה פשוט לא נתפש.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

כשאתה צודק, אז אתה צודק. ויכוחים עם מטומטמים הוא בהחלט אחד הדברים המאד מיותרים שהאינטרנט הביא לחיינו.
זה עדיין פחות גרוע מטיקטוק.
لا إله
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

KingAlpaca כתב: 17 מרץ 2022, 08:09 125 עמודים של זה.
125.
125.
125.
זה פשוט לא נתפש.
ברשתות החברתיות שמתי לעצמי וטו לא לריב עם קובידיוטים, הם פשוט אחוזי אטרף ומציפים כל דבר ומטמטמים לך את השכל. פה לצערי אני עוד נגרר לפעמים לויכוח עם אחד שלא מבין למה לנרמל ואחד שבזמן שרק בישראל נתנו חיסונים התלונן שאנחנו המדינה היחידה בעולם עם תו ירוק…
כמה שאתה צודק וכמה זה מיותר
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

ביזוי האחר כשיטת דיון כשנגמרים הטיעונים לב לב
אינתי עומרי, הפועל.
D&3
קיבל.ה  1005 לייקים

שקרים בדיות וסתם דברים ללא הקשר כשיטת דיון כשמעולם לא היו טיעונים לב לב
D&3
קיבל.ה  1005 לייקים

KingAlpaca כתב: 17 מרץ 2022, 08:09 125 עמודים של זה.
125.
125.
125.
זה פשוט לא נתפש.
לכמה עמודים אפשר למשוך אשכול על הנדסת אקלים?
מוכן למלא את ה role של חבר בכת אם אין מתנדבים למען הניסוי, יש לי הרבה חומר
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

האדום הצורר כתב: 17 מרץ 2022, 11:57 ביזוי האחר כשיטת דיון כשנגמרים הטיעונים לב לב
אח יקר, לזרוק פה שקרים ולהתעלם מההפרכות שלהם זה לא "דיון", זה הטרלה.
ואף אחד לא ביזה אותך, להפך, אתה מקבל פה יחס הרבה יותר טוב ממה שמגיע לך והרבה הרבה הרבה יותר טוב מהיחס שאתה נותן פה לכולם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

אוקיי. הנה דוגמא לשיפוט מציאות תקין
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

אינתי עומרי, הפועל.
שליחת תגובה