מעללי הניסנובס
-
- קיבל.ה 101 לייקים
לדעתי מעכשיו יכניסו סעיף לחוזה של מקסימום השתתפות בשכר, וזהו.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
צריכים להתייחס למאמנים כמו לשחקנים.
להגיד למאמן שכל עוד הוא מקבל שכר מהמועדון גם עם מדובר על ישיבה של רגל על רגל בבית הוא מחוייב לו.
האירגון מצא אותו לא עומד בדרישות של התפקיד שאליו הוא מונה. אנחנו לא פוגעיםמלו בתנאים ונותנים לו את בירכתנו לחפש מועדון חדש. עד אז אפשר לתת לו לעשות השתלמויות למאמני הנוער וכו'
ככה אם מועדון ירצה הוא מחויב בהסמתנו והמאמן מיצדו מחוייב לנסות למקסם את השכר שלו במועדון האחר
להגיד למאמן שכל עוד הוא מקבל שכר מהמועדון גם עם מדובר על ישיבה של רגל על רגל בבית הוא מחוייב לו.
האירגון מצא אותו לא עומד בדרישות של התפקיד שאליו הוא מונה. אנחנו לא פוגעיםמלו בתנאים ונותנים לו את בירכתנו לחפש מועדון חדש. עד אז אפשר לתת לו לעשות השתלמויות למאמני הנוער וכו'
ככה אם מועדון ירצה הוא מחויב בהסמתנו והמאמן מיצדו מחוייב לנסות למקסם את השכר שלו במועדון האחר
-
- קיבל.ה 753 לייקים
בכל חוזה, יש פרק של סיום החוזה TERMINATION.
שם מציינים את התנאים והתרופות שזכאי כל צד להפעיל לסיום החוזה. מניסיוני בעבר, זהו אחד הנושאים שעליו מדברים לא מעט במומ !
גם בחוזה סטנדרטי של ההתאחדות, אפשר להוסיף ולשכלל את הסעיף הזה לטובת הצדדים.
כמובן, שהזמן לנסח לשאת ולתת על הסעיף והתרופות השונות, הוא בזמן עריכת החוזה ולא באילוץ של פיטורי מאמן.
אולי ילמדו לקח לעתיד.
שם מציינים את התנאים והתרופות שזכאי כל צד להפעיל לסיום החוזה. מניסיוני בעבר, זהו אחד הנושאים שעליו מדברים לא מעט במומ !
גם בחוזה סטנדרטי של ההתאחדות, אפשר להוסיף ולשכלל את הסעיף הזה לטובת הצדדים.
כמובן, שהזמן לנסח לשאת ולתת על הסעיף והתרופות השונות, הוא בזמן עריכת החוזה ולא באילוץ של פיטורי מאמן.
אולי ילמדו לקח לעתיד.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 428 לייקים
אז אני מבין שלא יהיה פרחים מחר לקלינגר חחחח
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
כנראה הם חושבים שיש להם קבוצה בליגה האנגליתNati כתב:״מצחיק״ שבכל מקום הם תמיד מצהירים שאם יבוא מישהו רציני הם ייתנו את הקבוצה בחינם.
אז אף אחד לא מבקש ממכם לתת בחינם.אבל עם כל החובות למה לא לבקש רק את מה ששמתם?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
חלון העברות, עוד מבחן לאיכות הבעלים
קחו אחריות על הנזק שרק אתם בלבד גרמתם עם עאבד ובוזגלו ותשאו בתוצאות ופעם ראשונה בחיים שלכם תכניסו את היד לכיס, תראו מה יש שם, אם בכלל נשאר משהו שם אחרי שהכנסתם 4 שקל למועדון
קחו אחריות על הנזק שרק אתם בלבד גרמתם עם עאבד ובוזגלו ותשאו בתוצאות ופעם ראשונה בחיים שלכם תכניסו את היד לכיס, תראו מה יש שם, אם בכלל נשאר משהו שם אחרי שהכנסתם 4 שקל למועדון
-
- קיבל.ה 148 לייקים
הלוואי שהאולטראס יעשו משהו אקטיבי נגדם שהוא לא על הפגיעה באגו שלהם.
לא ללכת לקלל אותם בבית, ולא לשיר ההנהלה הבני זונות כשאלוהים יודע מה הם רוצים - פשוט מאוד שלט "הבטחתם לחפש רוכש - תקיימו". משהו כדי שזה יעלה על סדר היום ועיתונאיים יתחילו לשאול אותם על זה
לא ללכת לקלל אותם בבית, ולא לשיר ההנהלה הבני זונות כשאלוהים יודע מה הם רוצים - פשוט מאוד שלט "הבטחתם לחפש רוכש - תקיימו". משהו כדי שזה יעלה על סדר היום ועיתונאיים יתחילו לשאול אותם על זה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
למה נראה לך שזה מעניין את האולטראס?ההוא עם האדום כתב: ↑20 ינואר 2022, 14:03 הלוואי שהאולטראס יעשו משהו אקטיבי נגדם שהוא לא על הפגיעה באגו שלהם.
כל עוד יש כרטיסים, דגלים ותופים הם מבסוטים.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
פוש בסמס מהקבוצה.
אין פרטים או יציע או מחיר, רק טופס להשאיר פרטים קשר אישיים.

אין פרטים או יציע או מחיר, רק טופס להשאיר פרטים קשר אישיים.

-
- קיבל.ה 239 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הלוואי, חולשת הליגה ששמה אותנו איכשהו בחלק הטבלה העליון מסנוורת חלק מהאוהדים.ההוא עם האדום כתב:הלוואי שהאולטראס יעשו משהו אקטיבי נגדם שהוא לא על הפגיעה באגו שלהם.
הם אסון יותר גרוע מטביב לדעתי
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
רק שיהיה ברור
חוסר היכולת להגדיל את התקציב, זה לא גזירה משמיים כמובן
בניגוד למה שהניסנובים היו רוצים שהאוהדים יחשבו
בכל עונה, תמיד יש להם את התירוץ לא להכניס כסף, כגזירה משמיים
אם הקורונה, זה ואחרים.
היינו ממש רוצים לשים עוד כסף בהפועל, אבל לא נותנים לנו..
חוסר היכולת להגדיל את התקציב, זה לא גזירה משמיים כמובן
בניגוד למה שהניסנובים היו רוצים שהאוהדים יחשבו
בכל עונה, תמיד יש להם את התירוץ לא להכניס כסף, כגזירה משמיים
אם הקורונה, זה ואחרים.
היינו ממש רוצים לשים עוד כסף בהפועל, אבל לא נותנים לנו..
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שנה הבאה, אך אחת כמה וכמה עם נצליח להגיע לאירופה, אמורה להיות שנת המבחן....
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מקווה מאוד שכבר נדע את היקף החובות המדוייק אחרי כל 2000 הערעורים בשוויץ ואז בכוכב הלכת מאדים
-
- קיבל.ה 428 לייקים
אתה באמת משווה אותם לטביב.Chegi כתב: ↑02 פברואר 2022, 21:05הלוואי, חולשת הליגה ששמה אותנו איכשהו בחלק הטבלה העליון מסנוורת חלק מהאוהדים.ההוא עם האדום כתב:הלוואי שהאולטראס יעשו משהו אקטיבי נגדם שהוא לא על הפגיעה באגו שלהם.
בעלים שלקחת דאבל ושחקת בליגת האלופות
שהיה לך שחקנים כמו דאגלס אניימה שכטר ורמוט באדיר והרשימה עוד ארוכה
בזמן שאיתם אתה עם שחקנים כמו טוויזר טראורה דיבה אולה והרשימה עוד ארוכה
אני לא רוצה לדבר על מאזן הדרבים בינהם
בזמנו אני שנאתי את טביב אבל להשוות את הלצנים האלה אליו זה על גבול הדבליות. דיי עדיף היום שנשתוק בסופו של דבר טביב היה הבעלים הכי טוב שלנו בעשרים שנה האחרונות. ולשמוע את זה מימני זה באמת לא רגיל אבל היום למדתי להשלים עם האמת ואני בטוח שיש עוד הרבה שחושבים כמוני רק קשה להם להגיד את זה
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
מעניין ששכחת את מונידוגיס כתב:אתה באמת משווה אותם לטביב.Chegi כתב: ↑02 פברואר 2022, 21:05הלוואי, חולשת הליגה ששמה אותנו איכשהו בחלק הטבלה העליון מסנוורת חלק מהאוהדים.ההוא עם האדום כתב:הלוואי שהאולטראס יעשו משהו אקטיבי נגדם שהוא לא על הפגיעה באגו שלהם.
בזמנו אני שנאתי את טביב אבל להשוות את הלצנים האלה אליו זה על גבול הדבליות. דיי עדיף היום שנשתוק בסופו של דבר טביב היה הבעלים הכי טוב שלנו בעשרים שנה האחרונות. ולשמוע את זה מימני זה באמת לא רגיל אבל היום למדתי להשלים עם האמת ואני בטוח שיש עוד הרבה שחושבים כמוני רק קשה להם להגיד את זה
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
בדאבל טביב עדיין לא היה הבעלים, בגלל תקופה הצינון. אולי רק דברים מאחורי הקלעים, אבל הוא לא קיבל את ההחלטות.דוגיס כתב: ↑03 פברואר 2022, 17:44אתה באמת משווה אותם לטביב.Chegi כתב: ↑02 פברואר 2022, 21:05הלוואי, חולשת הליגה ששמה אותנו איכשהו בחלק הטבלה העליון מסנוורת חלק מהאוהדים.ההוא עם האדום כתב:הלוואי שהאולטראס יעשו משהו אקטיבי נגדם שהוא לא על הפגיעה באגו שלהם.
נכנס רק עונה לאחר מכן, והתחיל לרוקן לאט לאט את המועדון.
זוכר שמינה את הבת שלו למנכ״לית במשכורת עתק בלי שהיא בכלל תגיע לבקר במועדון? זו דרך ״חוקית״ להוציא כספים מקבוצה. טביב לא הרים אותנו למעלה, הוא נכנס אלינו כקבוצה בשיא ומוטט אותנו. ואחריו היו אמנם אחרים שדאגו לעשות וידוא הריגה, אבל הוא זה שהוריד אותנו מגדולה.
אין ולא היה גנב יותר גדול ממנו בכדורגל הישראלי. הניסנובים נוראיים וחייבים לעוף, אבל אני אעדיף אותם עליו בכל רגע נתון.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הם הרבה אבל הרבה יותר גרועים מאלי טביב.
לא יודע מאיפה להתחיל בכלל.
לא יודע מאיפה להתחיל בכלל.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 220 לייקים
לא צריך להפוך את זה לתחרות של פח מול פחת, זה סתם דיון עקר.
גם הניסנובים וגם טביב בעלים גרועים בדרכים שלהם. שניהם לא היו צריכים להיות ולא צריכים להיות בעלים של קבוצה עם שאיפות כמו הפועל.
גם הניסנובים וגם טביב בעלים גרועים בדרכים שלהם. שניהם לא היו צריכים להיות ולא צריכים להיות בעלים של קבוצה עם שאיפות כמו הפועל.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
מאיזשהי סיבה אני רוצה להגיד שאני שמח שזה החלון האחרון שהם אחראיים מקצועית.
אבל יש לי תחושה שכבר עכשיו בוקסה אחראי על הכל. אם ככה זה נראה שהוא אחראי אז זה באמת גרוע.
חבל ומדכא ממש. זה החלון הכי גרוע מזה שנים לא רק בגלל ההיעדר הרכש. תודעתית.
אבל יש לי תחושה שכבר עכשיו בוקסה אחראי על הכל. אם ככה זה נראה שהוא אחראי אז זה באמת גרוע.
חבל ומדכא ממש. זה החלון הכי גרוע מזה שנים לא רק בגלל ההיעדר הרכש. תודעתית.
-
- קיבל.ה 515 לייקים
בסוף גם לבוקסה תהיה מגבלת תקציב ברורה. הוא לא יוכל לגרום להם להכניס את היד לכיס.
אם הוא זה שאחראי לפסול את סירושטיין ולתת במקומו כבר צ׳אנס לשחקן בית צעיר אז זו החלטה נכונה וטובה.
הפועל נכנסה לחלון הזה עם תקציב מצומצם מאוד כמו תמיד ו״שיחקה״ כרגיל לא נכון. אני לא יודע אם הוא ניהל את זה.
כשאין לך כסף אין שום סיכוי לנסות לגנוב סחורה ״חמה״ שמישהי מבין חיפה/ב״ש/מכבי רוצה, זה לא האיזור והתקציבים שלנו. חבל על האנרגיות.
עדיף לחפש משהו אחר מתחת לרדאר או מליגה אחרת. אבל לשם כך צריך סקאוטינג והכנה זה לא בשלוף.
-
- קיבל.ה 135 לייקים
צנציפר אמר היום ב5 באוויר שרפואה וגם בוקסנבאום אישרו את סירושטיין אבל ניסנוב העדיף לשלם לטום אחי מרדכי שכר חיילRed Ghost כתב: ↑03 פברואר 2022, 20:13בסוף גם לבוקסה תהיה מגבלת תקציב ברורה. הוא לא יוכל לגרום להם להכניס את היד לכיס.
אם הוא זה שאחראי לפסול את סירושטיין ולתת במקומו כבר צ׳אנס לשחקן בית צעיר אז זו החלטה נכונה וטובה.
הפועל נכנסה לחלון הזה עם תקציב מצומצם מאוד כמו תמיד ו״שיחקה״ כרגיל לא נכון. אני לא יודע אם הוא ניהל את זה.
כשאין לך כסף אין שום סיכוי לנסות לגנוב סחורה ״חמה״ שמישהי מבין חיפה/ב״ש/מכבי רוצה, זה לא האיזור והתקציבים שלנו. חבל על האנרגיות.
עדיף לחפש משהו אחר מתחת לרדאר או מליגה אחרת. אבל לשם כך צריך סקאוטינג והכנה זה לא בשלוף.
המשתמש על שם רז שלמה
-
- קיבל.ה 515 לייקים
נראה לי שסך הכל המניות של צנציפר קצת ירדו היום אבל אם זה נכון אז מאכזב שזה מה שהם אישרו/רצו... אולי ניסנוב באמת האמין שיצליח איכשהו להשחיל את מרמנטיני וזה היה השיקול.
לא משנה, שורה תחתונה, יש תקרת זכוכית מאוד ברורה לקבוצה כשניסנובס מחזיקים בה והיא מאוד נמוכה ביחס לאימפריה שהיא הפועל תל אביב. הישגיים לא נהיה איתם לעולם.
לא משנה, שורה תחתונה, יש תקרת זכוכית מאוד ברורה לקבוצה כשניסנובס מחזיקים בה והיא מאוד נמוכה ביחס לאימפריה שהיא הפועל תל אביב. הישגיים לא נהיה איתם לעולם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
זה בעיקר מעיד על שיקול הדעת הרע של בוקסנבוים (זה שרפואה לא מוצלח בהבאת שחקנים אנחנו כבר יודעים).סנטה קלאוס כתב: ↑03 פברואר 2022, 20:18צנציפר אמר היום ב5 באוויר שרפואה וגם בוקסנבאום אישרו את סירושטיין אבל ניסנוב העדיף לשלם לטום אחי מרדכי שכר חיילRed Ghost כתב: ↑03 פברואר 2022, 20:13בסוף גם לבוקסה תהיה מגבלת תקציב ברורה. הוא לא יוכל לגרום להם להכניס את היד לכיס.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
מתישהו, כל עניין מגבלת התקציב צריך להיעלם. ולא בגלל שפתאום יש תקציב, אלא בגלל שצריך לדעת להתנהל גם בלעדיו.Red Ghost כתב: ↑03 פברואר 2022, 20:13בסוף גם לבוקסה תהיה מגבלת תקציב ברורה. הוא לא יוכל לגרום להם להכניס את היד לכיס.
לא צריך גם לחשוב כאילו אנחנו מסכנים, הפועל קבוצה עם מאות אלפי אוהדים. להפועל חיפה יש תקציב דומה לשלנו ויש להם סגל הרבה יותר מרשים.
יש פה טעויות של אנשים שלא מבינים בכדורגל ולא מבינים בעסקים. זה חייב להשתנות.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
בוקסה מאמין בעבודה עם נתונים ודאטה, לא בתחושות על שחקנים.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2022, 21:26זה בעיקר מעיד על שיקול הדעת הרע של בוקסנבוים (זה שרפואה לא מוצלח בהבאת שחקנים אנחנו כבר יודעים).סנטה קלאוס כתב: ↑03 פברואר 2022, 20:18צנציפר אמר היום ב5 באוויר שרפואה וגם בוקסנבאום אישרו את סירושטיין אבל ניסנוב העדיף לשלם לטום אחי מרדכי שכר חיילRed Ghost כתב: ↑03 פברואר 2022, 20:13
בסוף גם לבוקסה תהיה מגבלת תקציב ברורה. הוא לא יוכל לגרום להם להכניס את היד לכיס.
מכיוון שהוא רק נכנס ואני מאמין שעדיין הוא מקים את התשתיות לזה, קשה לי לשפוט אותו על החלטות בחלון ההעברות הזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
אין דאטה בעולם שתכשיר את ההחתמה של מיקי סירושטיין אחרי שלא שיחק מאז תחילת העונה ו-32 מלאו לו.red in blood כתב: ↑04 פברואר 2022, 00:37בוקסה מאמין בעבודה עם נתונים ודאטה, לא בתחושות על שחקנים.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2022, 21:26זה בעיקר מעיד על שיקול הדעת הרע של בוקסנבוים (זה שרפואה לא מוצלח בהבאת שחקנים אנחנו כבר יודעים).סנטה קלאוס כתב: ↑03 פברואר 2022, 20:18
צנציפר אמר היום ב5 באוויר שרפואה וגם בוקסנבאום אישרו את סירושטיין אבל ניסנוב העדיף לשלם לטום אחי מרדכי שכר חייל
מכיוון שהוא רק נכנס ואני מאמין שעדיין הוא מקים את התשתיות לזה, קשה לי לשפוט אותו על החלטות בחלון ההעברות הזה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
תביעות חול האלו הם עצם בגרון, תוצאות הביופסיה שעוד לא הגיעו וכשהן יגיעו, נדע מה הסיכוי שלנו, מה ההליך הרפואי להנצל ולאן מועדות פנינוEl dudernio כתב: ↑03 פברואר 2022, 19:47די כבר.... אין קשר.... מה הקטע בלהיות ציני ואנטי הקבוצה שאתה אוהד?
לא ברור לכם שגם אופא מושכים את הזמן כי הסוגיה הזאת לא נוחה גם לא מבחינה משפטית?
הן מבחינת רוכשים חדשים ובעיקר מבחינת היכולת של הניסנובים להחזיק במועדון.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
חלון העברות בסימן הפיטורים המוזרים של עאבד ובוזגלו
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
פיפ"א הודיעה שעל האדומים לשלם דמי השבחה לאקסית של טראורה
פרסום ראשון. פיפ"א הודיעה הבוקר (חמישי) להתאחדות על כך שהפועל תל אביב נקנסה בסכום של 40 אלף יורו, בעקבות תביעה שהגישה קמאסר הגינאית נגד האדומים. מדובר בקבוצה בה גדל מוחמד טראורה שעבר כזכור להפועל תל אביב בקיץ האחרון.
האדומים יכולים לערער על ההחלטה, אבל בהתאחדות העבירו את המסר. אם האדומים לא יסגרו את החוב או יערערו, הם לא יוכלו לצרף שחקנים חדשים בחלון ההעברות
ספורט 5
גאה כל כך בניהול שבו כל יומיים אנחנו מערערים ורואים יותר בוררים משחקנים זרים
פרסום ראשון. פיפ"א הודיעה הבוקר (חמישי) להתאחדות על כך שהפועל תל אביב נקנסה בסכום של 40 אלף יורו, בעקבות תביעה שהגישה קמאסר הגינאית נגד האדומים. מדובר בקבוצה בה גדל מוחמד טראורה שעבר כזכור להפועל תל אביב בקיץ האחרון.
האדומים יכולים לערער על ההחלטה, אבל בהתאחדות העבירו את המסר. אם האדומים לא יסגרו את החוב או יערערו, הם לא יוכלו לצרף שחקנים חדשים בחלון ההעברות
ספורט 5
גאה כל כך בניהול שבו כל יומיים אנחנו מערערים ורואים יותר בוררים משחקנים זרים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מזל גדול שהמפרק בחר בהצעה שלהם על השאר כי התחייבו ל"ניהול שפוי וטיפול בחובות".
אחלה טיפול, להביא עוד חובות.
עכשיו יגישו ערעור, וימרחו את זה ועוד 8 שנים לא נוכל לשחק באירופה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
האם יש אורגניזם חי שהגיע למועדון / עזב אותו לפי הספר ?
איך מגיעים למצב שקבוצה אפריקנית שכוחת אל הולכת לקבל 40 אלף יורו על הליצן הזה ? גם אם נתנתק לרגע מזה שהוא התגלה כשחקן מביך. איך הגיעו למצב שמשלמים כסף על שחקן בפרופיל הזה (ממדינה כזו ומליגה כזו) ?
זו עסקה שבה קבוצת האם הייתה צריכה להשאר עם 30% מהכרטיס בזכות הצ'אנס שהוא מקבל בליגה בכירה יותר (במקרה הטוב).
כל ילד יזהה את המסחרה שלכם ואת הקופונים לכאורה של רון ללוי/שלכם .
איך מגיעים למצב שקבוצה אפריקנית שכוחת אל הולכת לקבל 40 אלף יורו על הליצן הזה ? גם אם נתנתק לרגע מזה שהוא התגלה כשחקן מביך. איך הגיעו למצב שמשלמים כסף על שחקן בפרופיל הזה (ממדינה כזו ומליגה כזו) ?
זו עסקה שבה קבוצת האם הייתה צריכה להשאר עם 30% מהכרטיס בזכות הצ'אנס שהוא מקבל בליגה בכירה יותר (במקרה הטוב).
כל ילד יזהה את המסחרה שלכם ואת הקופונים לכאורה של רון ללוי/שלכם .
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אותי בעיקר מטרידה כמות המעורבות בערעורים, תביעות ובוררויות שעוטפת אותנו מאז בואם של הניסנובים(וזה בכלל לא משנה אם במקרה העכשוי, הצדק עמם או לא).
אייל סגל גם כל שבועיים מגיע לבוררות? גם לו אין מיליארדים בבנק. חדרה גם כל יומיים על תביעות? אפילו לוזון אני בספק.
ואני בכלל לא מנסה להביא דוגמה מאיפה שאנחנו צריכים להיות, בקלאסה של הטופ של הליגה כאן
יש כאן מבנה התנהלות מאוד אופייני לניסנובים ולא גורל או טעויות של אחרים. זה מה שמטריד מאוד.
מעבר להרבה פגיעות שזה עושה לנו, זה מחרב לגמרי את השם של הפועל ת״א
זה גם מחלחל לשאר המערכות ואין להפריד בין ההתנהלות הזו לבסופו של יום ליכולת המקצועית על הדשא וגם לשכונת הפציעות שריר.
וכמובן-
בבצלחה לך בוקסה
אייל סגל גם כל שבועיים מגיע לבוררות? גם לו אין מיליארדים בבנק. חדרה גם כל יומיים על תביעות? אפילו לוזון אני בספק.
ואני בכלל לא מנסה להביא דוגמה מאיפה שאנחנו צריכים להיות, בקלאסה של הטופ של הליגה כאן
יש כאן מבנה התנהלות מאוד אופייני לניסנובים ולא גורל או טעויות של אחרים. זה מה שמטריד מאוד.
זה גם מחלחל לשאר המערכות ואין להפריד בין ההתנהלות הזו לבסופו של יום ליכולת המקצועית על הדשא וגם לשכונת הפציעות שריר.
וכמובן-
בבצלחה לך בוקסה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
dino כתב: ↑17 מרץ 2022, 09:53 אותי בעיקר מטרידה כמות המעורבות בערעורים, תביעות ובוררויות שעוטפת אותנו מאז בואם של הניסנובים(וזה בכלל לא משנה אם במקרה העכשוי, הצדק עמם או לא).
וכמובן-
בבצלחה לך בוקסה
!!
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
כמה אני שונא אותם רק אתם אלוהים וכל מי שמכיר אותי יודע
חופש לפורום שדים מPELEGES
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אין לי בעיה שישלמו לגינאים 40 אלף על טראורה, אבל הפועל צריכה לתבוע אותם על 100 על הונאה על כך שהם הוציאו לנו חשבונית שבה נכתב שהפריט שנקנה היה ״שחקן כדורגל״.
מה חדש איתם? הם מנהלים את זה כמו טביב, לא משלמים את מה שמגיע ובסוף בונים על פשרות, ככה מקצצים הוצאות.
מה חדש איתם? הם מנהלים את זה כמו טביב, לא משלמים את מה שמגיע ובסוף בונים על פשרות, ככה מקצצים הוצאות.
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
אין קשר בין אירופה ובין החובות מלפני הפירוק לחובות הנוכחיםChegi כתב:מזל גדול שהמפרק בחר בהצעה שלהם על השאר כי התחייבו ל"ניהול שפוי וטיפול בחובות".
Sent from my SM-G996B using Tapatalk