D red imperia כתב:לא החלטתי עדיין אם עדיף לנו לוזונים, קטמון או נצרת עילית, בנוסף לבית"ר שזה חלום רטוב.
לוזונים זה תמיד נחמד והשנה יתווסף גם הנהי של קלינגר, אבל אני תמיד אוהב לפקוד את אצטדיון המושבה הקרוב לביתי.
קטמון יהיה נפלא וגם יחסוך לנו לפחות לעונה אחת את הנסיעה לעיר המיותרת ביקום.
נצרת עילית הכי רחוק וכנראה גם המועדון הכי מיותר בליגת העל, אבל הנסיעה לשם זכורה לי כחביבה והכנאפה של נצרת הכי טובה בארץ.
בהצלחה לכל הצדדים חוץ מבבונאז'.
D red imperia כתב:לא החלטתי עדיין אם עדיף לנו לוזונים, קטמון או נצרת עילית, בנוסף לבית"ר שזה חלום רטוב.
לוזונים זה תמיד נחמד והשנה יתווסף גם הנהי של קלינגר, אבל אני תמיד אוהב לפקוד את אצטדיון המושבה הקרוב לביתי.
קטמון יהיה נפלא וגם יחסוך לנו לפחות לעונה אחת את הנסיעה לעיר המיותרת ביקום.
נצרת עילית הכי רחוק וכנראה גם המועדון הכי מיותר בליגת העל, אבל הנסיעה לשם זכורה לי כחביבה והכנאפה של נצרת הכי טובה בארץ.
בהצלחה לכל הצדדים חוץ מבבונאז'.
המושבה אחלה אצטדיון, גם זוכר לו חסדי עבר ורגעים יפים, גם יש חניה בשפע ואפשר להגיע ברכבת שיש תחבורה ציבורית (בניגוד לבלומפילד).
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
אכזבה בבית"ר: ייתכן רוב של אוהדים ירוקים בטדי
במועדון הירושלמי המומים לקראת המשחק ב-20:30: "נקווה שהקהל יבין את החשיבות". המארחת פנתה לאוהדי חיפה: "מי שיישב ביציעים שלנו יעוף מהאצטדיון"
גיא בן זיו, one.
נראה לכם שיעשו הפרדה גם על חשבון מקומות של אוהדי ביטר לאוהדי חיפה שקנו כרטיסים או באמת יעיפו הביתה?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
רק הפועל כתב: ↑14 מרץ 2022, 18:49
חייבים ניצחון של חיפה היום על ביתר שבשבת אפשר יהיה לנצח את חיפה בלי להרגיש שנותנים למכבי אליפות
חייבים לנצח. כל משחק. בלי קשר מי תיקח אליפות בסוף העונה ולא לחשב חשבונות. לא נהיה מכבי בעונת דאבל 2010 שפתחו רגליים מול חיפה ונלחמו מולנו כמו אריות
נ.ב מבחינתי חיפה אלופה גרןע כמו מכבי אלופה.רק הסיבות שונות
תא מרבוטא כתב: ↑14 מרץ 2022, 19:03
מה? למה? מכבי חיפה זו הקבוצה הכי פרווה בעולם, למי איכפת מהם? מצידי שיקחו איזה תואר שבא להם כל עוד זה לא בא על חשבון הפועל.
חופש לפלסטין כל הכוח למעמד העובדים كل القوة للطبقة العاملة الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
סהר גמור לגמרי, הלוואי שיגמור את הקריירה שהם.
היה לו מצב עכשיו למתפרצת של 2 על 3 הוא מוסר בעצלנות אחורה ונשאר תקוע באמצע כאילו אין לו אוויר שניה אחרי שנכנס.
רק הפועל כתב: ↑14 מרץ 2022, 18:49
חייבים ניצחון של חיפה היום על ביתר שבשבת אפשר יהיה לנצח את חיפה בלי להרגיש שנותנים למכבי אליפות
חייבים לנצח. כל משחק. בלי קשר מי תיקח אליפות בסוף העונה ולא לחשב חשבונות. לא נהיה מכבי בעונת דאבל 2010 שפתחו רגליים מול חיפה ונלחמו מולנו כמו אריות
גם לראות את חיפה עוברים אותנו במספר האליפיות יהיה כמו חץ בלב, אני לגמרי בעד באר שבע במירוץ הזה.
קוקאין ואלכוהול כתב: ↑14 מרץ 2022, 22:31
גם לראות את חיפה עוברים אותנו במספר האליפיות יהיה כמו חץ בלב, אני לגמרי בעד באר שבע במירוץ הזה.
ב"ש > חיפה > ... > חיזבאללה >> מכבי.
חופש לפלסטין כל הכוח למעמד העובדים كل القوة للطبقة العاملة الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
מה? למה? מכבי חיפה זו הקבוצה הכי פרווה בעולם, למי איכפת מהם? מצידי שיקחו איזה תואר שבא להם כל עוד זה לא בא על חשבון הפועל.
כי יעקב שחר זה שימון מזרחי של הכדורגל. להתעלם מזה מבחינתי זה לטפח שחיתות. חוק יעקובו, מכוניות מהסוכנות שלו לבכירי ההתאחדות, הלבנת שחקן ששכב עם קטינות... טוב שהוא לא משריין להם מקום קבוע במוקדמות ליגת האלופות. זה בערך להיות אוהד מילאן ולהעדיף קבוע את יובה אלופה על אינטר, אפילו עם כל השחיתות של יובה שהביאה אותה לליגה השניה
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 14 מרץ 2022, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
כי יעקב שחר זה שימון מזרחי של הכדורגל. להתעלם מזה מבחינתי זה לטפח שחיתות. חוק יעקובו, מכוניות מהסוכנות שלו לבכירי ההתאחדות, הלבנת שחקן ששכב עם קטינות... טוב שהוא לא משריין להם מקום קבוע במוקדמות ליגת האלופות. זה בערך להיות אוהד מילאן ולהעדיף קבוע את יובה אלופה על אינטר, אפילו עם כל השחיתות של יובה שהביאה אותה לליגה השניה
ברור שאי אפשר להשוות אבל הוא בהחלט השימון של הכדורגל.
ב"ש זה הכי פחות גרוע, 2 האחרות איומות.