הוא צודק.El dudernio כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:17שההרחקה עשתה לו טוב. כי הפועל פתחה את המשחק וזה נתן להם את ההזדמנויות שהיו צריכים (בגדול לא מילה במילה)
אנחנו הפקרות בהגדרה
הוא צודק.El dudernio כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:17שההרחקה עשתה לו טוב. כי הפועל פתחה את המשחק וזה נתן להם את ההזדמנויות שהיו צריכים (בגדול לא מילה במילה)
אתה לא צריך להגיד לי... אז דעתי על מרכז מגרש עם 3 שחקנים ששניהם מהם זה אזולאי ואינבינדר צעקתי כבר מספיקBRUNO CONTI כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:18הוא צודק.El dudernio כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:17שההרחקה עשתה לו טוב. כי הפועל פתחה את המשחק וזה נתן להם את ההזדמנויות שהיו צריכים (בגדול לא מילה במילה)
אנחנו הפקרות בהגדרה
זה לא רק זה.El dudernio כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:19אתה לא צריך להגיד לי... אז דעתי על מרכז מגרש עם 3 שחקנים ששניהם מהם זה אזולאי ואינבינדר צעקתי כבר מספיקBRUNO CONTI כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:18הוא צודק.El dudernio כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:17
שההרחקה עשתה לו טוב. כי הפועל פתחה את המשחק וזה נתן להם את ההזדמנויות שהיו צריכים (בגדול לא מילה במילה)
אנחנו הפקרות בהגדרה
גם בזה אני מסכים...BRUNO CONTI כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:24זה לא רק זה.El dudernio כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:19אתה לא צריך להגיד לי... אז דעתי על מרכז מגרש עם 3 שחקנים ששניהם מהם זה אזולאי ואינבינדר צעקתי כבר מספיק
כל הההוויה של הקבוצה מופקרת אפס אחריות.
אין שום טקטיקה במשחק שלנו,הכל בחזקת קחו כדור שחקן למעלה,הכל פתוח לרווחה כל שחקן עושה מה בא לו.
לא יודעים להחזיק משחק,להאט קצב כשצריך,להוציא את היריב קדימה.
אין שם כלום
שמע, אתה לא קשור למציאותהאדס כתב:איבד את הקבוצה. לדעתי לא ימשיך בעונה הבאה.
מנחוס?D red imperia כתב:עוד סיבה למה חבל שעלינו לפלייאוף העליון - עוד עונה עם המנחוס הזה
המשחק היום מדבר בעד עצמו.לירון האדום כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:52מנחוס?D red imperia כתב:עוד סיבה למה חבל שעלינו לפלייאוף העליון - עוד עונה עם המנחוס הזה
בחיאת, תסביר, מה מנחוס ברפואה ?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
עזוב הוא חם על שרון מימר כבר כמה שבועות.לירון האדום כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:52מנחוס?D red imperia כתב:עוד סיבה למה חבל שעלינו לפלייאוף העליון - עוד עונה עם המנחוס הזה
אה סבבה.D red imperia כתב:המשחק היום מדבר בעד עצמו.לירון האדום כתב: ↑12 מרץ 2022, 21:52מנחוס?D red imperia כתב:עוד סיבה למה חבל שעלינו לפלייאוף העליון - עוד עונה עם המנחוס הזה
כנראה שלא מספיק.KingAlpaca כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:39 מאוד מרשים איך הוא גרם לשחקני פח האלה להראות היום.
היו הרבה דקות שהפועל אשכרה שיחקו טוב.
לא מתים אבל גם לא הורגיםChegi כתב:בני לם מסתלבט על ניהול המשחק שלו.
ברק בכר מסתלבט על ניהול המשחק שלו.
רק האוהדים שלנו מתים על החסר מושג הזה שהפסיד משחק שהוא מוביל 2-0 מול 10 שחקנים.
לא מספיק לשחק ״טוב״ צריך גם לדעת להיות ״רע״ על מנת לממש יתרון במגרש.KingAlpaca כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:52 מה בלי מימוש?
אני אומר שלך שהם שיחקו טוב במציאות, לא בפלייסטיישן.
לגמרי בסיסיGiovanni Giorgio כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:55 הייתה הפקרות על המגרש ב2-0, ממש הפקרות
נתניה עם החלטה הזויה להמשיך לשחק סופר התקפי כאילו הם גאוני כדורגל ואנחנו כמו טמבלים לא הצלחנו לנצל את זה, קבוצה נורמלית שמה להם גם את השלישי והרביעי
פשוט הפקרות על המגרש, מבחינתי המאמן הוא זה שצריך לעשות את הסדר והוא לא עשה
חומר גלם גרוע או לא, 2-0, תעשה שניה סדר במשחק, תתן להם לשחק רגוע ופשוט, ותנצח את הפאקינג חרא הזה
לא יודע מה זה אומר להיות "רע", מה היה חסר לך היום ברמה הטקטית מצד קובי רפואה?BRUNO CONTI כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:57לא מספיק לשחק ״טוב״ צריך גם לדעת להיות ״רע״ על מנת לממש יתרון במגרש.KingAlpaca כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:52 מה בלי מימוש?
אין לו את זה ואף פעם לא היה.
נכון.Giovanni Giorgio כתב:הייתה הפקרות על המגרש ב2-0, ממש הפקרות
נתניה עם החלטה הזויה להמשיך לשחק סופר התקפי כאילו הם גאוני כדורגל ואנחנו כמו טמבלים לא הצלחנו לנצל את זה, קבוצה נורמלית שמה להם גם את השלישי והרביעי
חומר גלם גרוע או לא, 2-0, תעשה שניה סדר במשחק, תתן להם לשחק רגוע ופשוט, ותנצח את הפאקינג חרא הזה
אני לגמרי בעד שהוא ילך ליציע וינשך ילדים קטנים,BRUNO CONTI כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:57לא מספיק לשחק ״טוב״ צריך גם לדעת להיות ״רע״ על מנת לממש יתרון במגרש.KingAlpaca כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:52 מה בלי מימוש?
כבר דובר פה רבות.Gili כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:00לא יודע מה זה אומר להיות "רע", מה היה חסר לך היום ברמה הטקטית מצד קובי רפואה?BRUNO CONTI כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:57לא מספיק לשחק ״טוב״ צריך גם לדעת להיות ״רע״ על מנת לממש יתרון במגרש.KingAlpaca כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:52 מה בלי מימוש?
בדיוק!!Giovanni Giorgio כתב:הייתה הפקרות על המגרש ב2-0, ממש הפקרות
כשתהיה קשור לכדורגל גם זה יהיה קשור.KingAlpaca כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:03אני לגמרי בעד שהוא ילך ליציע וינשך ילדים קטנים,BRUNO CONTI כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:57לא מספיק לשחק ״טוב״ צריך גם לדעת להיות ״רע״ על מנת לממש יתרון במגרש.KingAlpaca כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:52 מה בלי מימוש?
אבל מה זה קשור לכדורגל?
מה זה אומר להיות פרוץ? אז לדעתך היינו צריכים לרדת אחורה לשלושה קווי הגנה ולתת לנתניה לשלוט במשחק? לגיטימי, אבל לדעתי זאת טעות. בהנתן שיש לנו מרכז הגנה חלש עם ילד מהנוער ובהמשך גם שוער שני, לתת לנתניה לשלוח כדור אחרי כדור לרחבה זה הדבר האחרון שהיינו צריכים. היינו צריכים לצאת קדימה ולדאוג שהמשחק יהיה בחצי שלהם וזה מה שעשינו. בסופו של דבר היינו צריכים לשים את השלישי ולגמור את המשחק. נפלנו בביצוע, לא בקבלת ההחלטות או בטקטיקה.BRUNO CONTI כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:04כבר דובר פה רבות.Gili כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:00לא יודע מה זה אומר להיות "רע", מה היה חסר לך היום ברמה הטקטית מצד קובי רפואה?BRUNO CONTI כתב: ↑12 מרץ 2022, 22:57
לא מספיק לשחק ״טוב״ צריך גם לדעת להיות ״רע״ על מנת לממש יתרון במגרש.
הכל כתוב,אתה תמיד יכול גם לראות שידור חוזר ולנסות להגיע לזה בעצמך.
רק בשביל הבייסיק,אתה לא יכול להיות פרוץ ככה כשאתה 11 מול 10,אין שום סיבה שזה יקרה.
מאמן היריבה אומר לך בפנים שההרחקה עשתה לו טוב מה נשאר?
טוב גבר.Gili כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:14מה זה אומר להיות פרוץ? אז לדעתך היינו צריכים לרדת אחורה לשלושה קווי הגנה ולתת לנתניה לשלוט במשחק? לגיטימי, אבל לדעתי זאת טעות. בהנתן שיש לנו מרכז הגנה חלש עם ילד מהנוער ובהמשך גם שוער שני, לתת לנתניה לשלוח כדור אחרי כדור לרחבה זה הדבר האחרון שהיינו צריכים. היינו צריכים לצאת קדימה ולדאוג שהמשחק יהיה בחצי שלהם וזה מה שעשינו. בסופו של דבר היינו צריכים לשים את השלישי ולגמור את המשחק. נפלנו בביצוע, לא בקבלת ההחלטות או בטקטיקה.BRUNO CONTI כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:04כבר דובר פה רבות.
רק בשביל הבייסיק,אתה לא יכול להיות פרוץ ככה כשאתה 11 מול 10,אין שום סיבה שזה יקרה.
כל מילה.Gili כתב:מה זה אומר להיות פרוץ? אז לדעתך היינו צריכים לרדת אחורה לשלושה קווי הגנה ולתת לנתניה לשלוט במשחק? לגיטימי, אבל לדעתי זאת טעות. בהנתן שיש לנו מרכז הגנה חלש עם ילד מהנוער ובהמשך גם שוער שני, לתת לנתניה לשלוח כדור אחרי כדור לרחבה זה הדבר האחרון שהיינו צריכים. היינו צריכים לצאת קדימה ולדאוג שהמשחק יהיה בחצי שלהם וזה מה שעשינו. בסופו של דבר היינו צריכים לשים את השלישי ולגמור את המשחק. נפלנו בביצוע, לא בקבלת ההחלטות או בטקטיקה.BRUNO CONTI כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:04כבר דובר פה רבות.
חד וחלק. מתפתחת כאן איזו תופעה דמוית ביביזם סביב רפואה שבה הוא אף פעם לא טועה ואף פעם לא אשם.Chegi כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:10בדיוק!!Giovanni Giorgio כתב:הייתה הפקרות על המגרש ב2-0, ממש הפקרות
זה כמו שתוביל 8 בכדורסל דקה לסוף ותצא להתקפות מהירות.
תהיה חכם, תנצח. לא רואה מאמן בליגה שמאבד יתרון 2-0 ביתרון שחקן.
אפילו לא קלינגר.
מתפתחת? זה ישן מאדD red imperia כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:49חד וחלק. מתפתחת כאן איזו תופעה דמוית ביביזם סביב רפואה שבה הוא אף פעם לא טועה ואף פעם לא אשם.Chegi כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:10בדיוק!!Giovanni Giorgio כתב:הייתה הפקרות על המגרש ב2-0, ממש הפקרות
אפילו לא קלינגר.
הוא טעה והיה אשם בהרבה דברים שקרו במשחקים האחרונים, לא היום.D red imperia כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:49חד וחלק. מתפתחת כאן איזו תופעה דמוית ביביזם סביב רפואה שבה הוא אף פעם לא טועה ואף פעם לא אשם.Chegi כתב: ↑12 מרץ 2022, 23:10בדיוק!!Giovanni Giorgio כתב:הייתה הפקרות על המגרש ב2-0, ממש הפקרות
אפילו לא קלינגר.
אתמול הפועל שיחקו כדורגל והיו טובים יותר.האדס כתב:ואם היו מנצחים 2-0 משני גולים מקריים זה היה של רפואה?
דה פקטו הפועל ת״א משחקת כדורגל מאוד רע בחודש וחצי האחרון.
יכולות להיות הרבה סיבות, סגל גרוע, לוח משחקים קשה וכן גם מאמן שלא מתפקד.
לא מבין את תופעת העדר החיובית סביב קובי, כן גם אני הייתי בעד שיחליף את קלינגר, ואני גם חושב שזה היה צעד נכון ששינה קצת מומנטום והביא אותנו לפלייאוף העליון במבחן התוצאה.
אבל קובי נראה הססן מאוד, לא החלטי, הסגל תחתיו התפרק לחתיכות והוא נתן יד להנהלה למכירת חיסול ואי חיזוק הקבוצה.