מה זאת אומרת איך זה עוזר ? שלב ראשון בפתרון של בעיה הוא להסתכל למציאות בעיניים , בתקווה שהפעולות שיבואו בהמשך ישנו את המצב הקיים . אם המאמן לא מתייחס ליכולת ומבחינתו הכל בסדר , אז השלב הראשון וההכרחי הזה לא מתקיים , ואפשר לעצור כבר פה את התהליך .BRUNO CONTI כתב: ↑06 מרץ 2022, 23:19כל עניין הראיונות אחרי משחקים יוצא מפרופורציה מי שלוקח את זה ברצינות קצת חי בסרט.Hapolo כתב: ↑06 מרץ 2022, 22:38ההבדל הגדול בין קלינגר לרפואה הוא שרפואה מציג בראיונות את עמדתו לגבי היכולת החלשה שלה , מה שמעיד על זה שהוא מודע לבעיה ויש נכונות לשנות דברים מצדו . קלינגר היה מערבב אותנו , לא מתייחס ליכולת של הקבוצה ובא לנו אחרי משחקים עם יכולת עלובה עם " נלחמנו כמו גברים".BRUNO CONTI כתב: ↑06 מרץ 2022, 22:21
כן אה?
כשקלינגר אימן אמרו סגל שחייב לעשות פלייאוף.
עכשיו לא עשו חיזוק.
אוקיי
ודרך אגב לא חושב שיש פה הרבה אנשים שלא מבקרים את רפואה על היכולת כרגע , אבל במקביל לוקחים בחשבון את ההבדלים שציינתי ורוצים לתת לרפואה גם הזדמנות לבנות קבוצה בעצמו , לפני שדורשים ממנו ללכת הבייתה. אתם באמת מעדיפים את קלינגר? כי... הוא הולך להישאר בליגה על חשבון הפועל ירושלים ונוף הגליל עם מכבי פתח תקווה?
אז נגיד שקלינגר עירבב ורפואה דובר אמת איך זה עוזר לי לראות את הגועל נפש על הדשא טוב יותר?
זה לא מעניין בכלל.
ומי זה אתם ואת מי אתם מעדיפים? לא הבנתי.
קובי כרגע המאמן ואין לי התנגדות שימשיך בעונה הבאה. אני לא בוחן אותו לעומת קלינגר זה לא מעניין,
קלינגר היה עשה והשיג מה שהשיג שם זה נגמר.
סה״כ עשיתי קצת סדר בדברים פה עבור אלה שככ אוהבים כנות ופתיחות בראיונות שאחרי משחקים…
מסכים איתך שאם הפועל של רפואה תמשיך עוד עונה להיראות ככה זה לא יעזור לי מה הוא יגיד או לא יגיד , והוא יצטרך לשלם את המחיר וללכת. אבל אני אומר כל עוד אין בשוק משהו יותר טוב , ניתן לו לעשות את העבודה והמציאות תדבר.
סליחה אם הכללתי פה בשימוש של "אתם" , פשוט ראיתי פה רצף של הודעות תוכחה מגוחכות שהגיעו פתאום אחרי שקלינגר עשה כמה ניצחונות עם מכבי פתח תקווה , כאילו כמעט 3 שנים שלו פה נמחקו , בהן הוא נכשל בבניית הקבוצה , חילופים הזויים וגישה פחדנית ועלובה שבה אתה שם גול והולך אחורה לשמור על התוצאה , ואוכל אותה על זה פעם אחר פעם