מאמן 22/23
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
כמובן שיש עוד אבל נתתי את הבולטים.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 308 לייקים
עדיפות ראשונה להמשיך עם רפואה. אם לא - דראפיץ/בלבול
את הסם הכי גדול
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אחר - שרון מימר
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
להמשיך עם רפואה ואם לא אז דראפיץ
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
דראפיץ׳ או רפואה
שניהם מבחינתי הכי ראויים בארץ אחרי ברק בכר ופחות או יותר כמו רבש
שניהם מבחינתי הכי ראויים בארץ אחרי ברק בכר ופחות או יותר כמו רבש
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
רפואה ראשי אוזן עוזר מאמן זה דבר ריאלי?
רדיוס לבית"ר!
רוני לוי לחוזה ארוך טווח של 4 שנים.
יהיו עליות, יהיו מורדות.
הקבוצה זקוקה ליציבות.
יהיו עליות, יהיו מורדות.
הקבוצה זקוקה ליציבות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אין כמו היציבות של רוני לוי, כדורגל גרוע לאורך כל הדרך.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
בעד דראפיץ', אם וכאשר רפואה נכשל (מקום 6 ומטה).
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אם רפואה נכשל בעד מאמן זר.
אם לא אז אוזן ואם לא דראפיץ.
אם לא אז אוזן ואם לא דראפיץ.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
רק מנדיונדו
long live the zapta
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אחד הסקרים המחמיאים ביותר למאמן בהפועל.
ובצדק מוחלט.
ובצדק מוחלט.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
תוצאות הסקר משקפות את הדעה שלי, רפואה ואם לא אז בין דראפיץ לאוזן.
דראפיץ משחק התקפי ונראה כדמות חיובית ששחקנים יתחברו אליה, ואוזן מצטייר כמאמן אינטליגנט ויש לו את הפלוס של היסטוריית עבודה עם בוקסה ועם הנוכלים שמנהלים את המועדון.
דראפיץ משחק התקפי ונראה כדמות חיובית ששחקנים יתחברו אליה, ואוזן מצטייר כמאמן אינטליגנט ויש לו את הפלוס של היסטוריית עבודה עם בוקסה ועם הנוכלים שמנהלים את המועדון.
It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 336 לייקים
אחר - להחזיר את פרדי דוד
וברצינות אורי אוזן
וברצינות אורי אוזן
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מה למען השם אורי אוזן עשה בכדורגל כאן שמצדיק מינוי שלו למאמן הפועל? שאל "למה באלימות" בפעם האלף אחרי בעיטה חזקה מדי בשידור בטלוויזיה?
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
חחחח. אבל באמת, אני חושב שהאוהדים מיצו את הלופ הבלתי נגמר הזה של המימרים והקלינגרים (אני אישית עדיין מאמין ברפואה). אבל במקרה ויוחלט להיפרד שווה לצאת מהקופסא, כן נשמע מהפודקאסט שלו שהוא יודע כדורגל (כמובן שבתיאוריה זה קל יותר).האדום הצורר כתב: ↑02 מרץ 2022, 20:08 מה למען השם אורי אוזן עשה בכדורגל כאן שמצדיק מינוי שלו למאמן הפועל? שאל "למה באלימות" בפעם האלף אחרי בעיטה חזקה מדי בשידור בטלוויזיה?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
גם המאמן הצעיר האחרון שמינו הצטיין בפודקאסטמריו פצ'אלקה כתב:חחחח. אבל באמת, אני חושב שהאוהדים מיצו את הלופ הבלתי נגמר הזה של המימרים והקלינגרים (אני אישית עדיין מאמין ברפואה). אבל במקרה ויוחלט להיפרד שווה לצאת מהקופסא, כן נשמע מהפודקאסט שלו שהוא יודע כדורגל (כמובן שבתיאוריה זה קל יותר).האדום הצורר כתב: ↑02 מרץ 2022, 20:08 מה למען השם אורי אוזן עשה בכדורגל כאן שמצדיק מינוי שלו למאמן הפועל? שאל "למה באלימות" בפעם האלף אחרי בעיטה חזקה מדי בשידור בטלוויזיה?
-
- קיבל.ה 673 לייקים
גם מוטי איווניר הוא פרשן טוב. בסוף מאמן כדורגל צריך להיות בעיקר אדם שיודע לבנות קבוצה ולנהל אותה, בעיקר ברמה האנושית. החלק הראשון אולי קשור להבנה כללית של המשחק, החלק השני בכלל לא. לאורי אוזן אין בכלל ניסיון כמאמן בוגרים למיטב ידיעתי.מריו פצ'אלקה כתב: ↑02 מרץ 2022, 20:39חחחח. אבל באמת, אני חושב שהאוהדים מיצו את הלופ הבלתי נגמר הזה של המימרים והקלינגרים (אני אישית עדיין מאמין ברפואה). אבל במקרה ויוחלט להיפרד שווה לצאת מהקופסא, כן נשמע מהפודקאסט שלו שהוא יודע כדורגל (כמובן שבתיאוריה זה קל יותר).האדום הצורר כתב: ↑02 מרץ 2022, 20:08 מה למען השם אורי אוזן עשה בכדורגל כאן שמצדיק מינוי שלו למאמן הפועל? שאל "למה באלימות" בפעם האלף אחרי בעיטה חזקה מדי בשידור בטלוויזיה?
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
חיכיתי לתגובה הזאת, אין לי ויכוח עם זה.De Niro כתב: ↑02 מרץ 2022, 20:42גם המאמן הצעיר האחרון שמינו הצטיין בפודקאסטמריו פצ'אלקה כתב:חחחח. אבל באמת, אני חושב שהאוהדים מיצו את הלופ הבלתי נגמר הזה של המימרים והקלינגרים (אני אישית עדיין מאמין ברפואה). אבל במקרה ויוחלט להיפרד שווה לצאת מהקופסא, כן נשמע מהפודקאסט שלו שהוא יודע כדורגל (כמובן שבתיאוריה זה קל יותר).האדום הצורר כתב: ↑02 מרץ 2022, 20:08 מה למען השם אורי אוזן עשה בכדורגל כאן שמצדיק מינוי שלו למאמן הפועל? שאל "למה באלימות" בפעם האלף אחרי בעיטה חזקה מדי בשידור בטלוויזיה?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
הוא חבר של עומר בוקסנבוים והוא לכאורה נשמע לחלק מהאנשים אינטליגנט (באופן יחסי לענף).האדום הצורר כתב: ↑02 מרץ 2022, 20:08 מה למען השם אורי אוזן עשה בכדורגל כאן שמצדיק מינוי שלו למאמן הפועל? שאל "למה באלימות" בפעם האלף אחרי בעיטה חזקה מדי בשידור בטלוויזיה?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אתם לדעתי ממעיטים מערכו של בוקסה.
מדובר באינטיליגנט אמיתי.
הוא מבין שאם הוא ימנה את מאמן הנוער לשעבר הוא יאבד מיידית את כל הקרדיט מהקהל , מהתקשורת , ותוך חודשיים שניהם יטוסו הביתה יחד , כי זה כשלון ידוע מראש.
הוא יותר חכם ושקול ממה שנוטים לחשוב כאן ובתקשורת.
מדובר באינטיליגנט אמיתי.
הוא מבין שאם הוא ימנה את מאמן הנוער לשעבר הוא יאבד מיידית את כל הקרדיט מהקהל , מהתקשורת , ותוך חודשיים שניהם יטוסו הביתה יחד , כי זה כשלון ידוע מראש.
גם פפ לא עשה הרבה לפני שקיבל את ברצלונה הגדולה, זה קודם כל תלוי במערכת מסביבו.האדום הצורר כתב: ↑02 מרץ 2022, 20:08 מה למען השם אורי אוזן עשה בכדורגל כאן שמצדיק מינוי שלו למאמן הפועל? שאל "למה באלימות" בפעם האלף אחרי בעיטה חזקה מדי בשידור בטלוויזיה?
הוא יודע כדורגל ויודע לאמן כדורגל, הוכיח את זה בכל הזדמנות בנוער ובתור פרשן.
-
- קיבל.ה 336 לייקים
עשה עבודה טובה בנוער, מכיר את החומר הקיים, מכיר את המערכת, עבד עם בוקסה ועם האחים וצלח כמה שנים איתם.
אני לא מחזיק מדראפיץ יותר מדי, רפואה מתחיל להראות סימנים של קלינגריזם, רוני לוי יש לו אליפויות וניסיון במועדונים גדולים והוא מאמן שאני לא רוצה לראות בחיים בהפועל כי עם כל הניסיון שלו הוא מאמן לא טוב שלא מסתדר חברתית ודי מקובע. וגם מייד יתחילו הדיבורים על כמה הוא מתאים לאופי של הפועל של הגנה קשוחה ולהוציא אחת אפסים עם השיניים.
מכל המאמנים שצויינו לא רואה אף אחד מסיים את השנה הבאה בהפועל, היחיד שעוד יכול להפתיע בגלל הסיבות שציינתי הוא אוזן.
אני לא מחזיק מדראפיץ יותר מדי, רפואה מתחיל להראות סימנים של קלינגריזם, רוני לוי יש לו אליפויות וניסיון במועדונים גדולים והוא מאמן שאני לא רוצה לראות בחיים בהפועל כי עם כל הניסיון שלו הוא מאמן לא טוב שלא מסתדר חברתית ודי מקובע. וגם מייד יתחילו הדיבורים על כמה הוא מתאים לאופי של הפועל של הגנה קשוחה ולהוציא אחת אפסים עם השיניים.
מכל המאמנים שצויינו לא רואה אף אחד מסיים את השנה הבאה בהפועל, היחיד שעוד יכול להפתיע בגלל הסיבות שציינתי הוא אוזן.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מעניין שרק אוהדי הפועל מדברים על מאמן חסר ניסיון.
לא שמעתי שהוא אפילו צויין בתקשורת כמועמד רציני למועדון אחר.אבל להפועל כקבוצה ראשונה בקריירה? מתאים.לא לומדים כלום.
לאמן זה לא לפרשן ואימון נוער הוא שמיים וארץ לעומת בוגרים במועדון גדול.
כן , יש אחד בני לם אבל הוא קורץ מחומר אחר לחלוטין.
לא שמעתי שהוא אפילו צויין בתקשורת כמועמד רציני למועדון אחר.אבל להפועל כקבוצה ראשונה בקריירה? מתאים.לא לומדים כלום.
לאמן זה לא לפרשן ואימון נוער הוא שמיים וארץ לעומת בוגרים במועדון גדול.
כן , יש אחד בני לם אבל הוא קורץ מחומר אחר לחלוטין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
אתה הסוכן שלו?De Niro כתב: ↑02 מרץ 2022, 22:34 אתם לדעתי ממעיטים מערכו של בוקסה.
מדובר באינטיליגנט אמיתי.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
איך אנשים יכולים לחשוב שרוני לוי מאמן כדורגל?
מלך ההדלפות של ישראל כל החברים בעיתונאות מנסים להציל לו את הקריירה.. הוא כל מה שמגעיל בכדורגל בארץ, כולל רמת המשחק
מלך ההדלפות של ישראל כל החברים בעיתונאות מנסים להציל לו את הקריירה.. הוא כל מה שמגעיל בכדורגל בארץ, כולל רמת המשחק
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
תודה רבה.InFlames כתב:איך אנשים יכולים לחשוב שרוני לוי מאמן כדורגל?
לא מאמן, לא הגיע לשום דבר אף פעם בכל הקבוצה שהיה וקיבל הזדמנויות מעולות.
האליפויות בחיפה לא עליו עם כל הכבוד.
חבר טוב ואהוב על אנשי התקשורת שבנו לו את השם לא סתם.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 294 לייקים
לא מבין מה הרצח אופי הזה על רפואה. היה רצף של משחקים לא קלים, ניהל אותם בסדר גמור לדעתי. האשמה יותר על השחקנים שעשו טעויות נגד מכבי, חיפה וב״ש.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
רפואה ואם לא אז להילחם על דראפיץ כי לדעתי אוזן עוד לא מוכן לבוגרים בטח לא למועדון עם לחץ כמו הפועל
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 573 לייקים
כמה פפ ישנם? זה שיש פפ לא אומר שכל מאמן נוער יככב כמוהו. כמו שלא כל שחקן יוצא האקדמיה של ברסה זה מסי. יש גם גרועים ובינונייםאודיכהן כתב: ↑02 מרץ 2022, 22:43גם פפ לא עשה הרבה לפני שקיבל את ברצלונה הגדולה, זה קודם כל תלוי במערכת מסביבו.האדום הצורר כתב: ↑02 מרץ 2022, 20:08 מה למען השם אורי אוזן עשה בכדורגל כאן שמצדיק מינוי שלו למאמן הפועל? שאל "למה באלימות" בפעם האלף אחרי בעיטה חזקה מדי בשידור בטלוויזיה?
הוא יודע כדורגל ויודע לאמן כדורגל, הוכיח את זה בכל הזדמנות בנוער ובתור פרשן.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
למה מה ברק בכר עשה לפני שקיבל את ק״ש ?! היה עוזר מאמן?! עדיף להוביל קבוצת נוער (בטח שהיא הפועל ת״א).האדום הצורר כתב: ↑02 מרץ 2022, 20:08 מה למען השם אורי אוזן עשה בכדורגל כאן שמצדיק מינוי שלו למאמן הפועל? שאל "למה באלימות" בפעם האלף אחרי בעיטה חזקה מדי בשידור בטלוויזיה?
יצא לי להאזין לאוזן הרבה פעמים, בפודקסטים למשל, והוא אומר הרבה יותר מ-״למה באלימות״ על בעיטה.
ראשית, הוא צעיר שרעב ללמוד ולא מקובע כמו יתר הוטארנים. שנית, אין בן אדם על הפלנטה הזו שמכיר את שחקני המחלקה טוב ממנו.
שלישית, כן, הוא בניגוד ליתר המאמנים הצעירים שהימרו עליהם (ע״ע אופיר חיים), בן אדם אינטליגנט וזה בעיניי פרמטר בבחירת מאמן (וגם שחקן אגב).
מיצינו את הסחל׳ה הרגיל של קלינגר, רפואה סילבס, מימר או דרפיץ׳. אני לא מבין מאיפה הזלזול הזה באוזן שאלה האלטרנטיבות שלך. הרי זה לא שמאמן זר, ברק בכר או רב״ש ינחתו כאן.
- פיטר אורלנדיץ'
- קיבל.ה 10 לייקים
אני חושב שקובי מאמן טוב ואני בעדו תמיד.
הוא לא מאמן שמביא אקסטרה הוא שייך לאלה שפשוט לא הורסים כמו אלו שהתרגלנו שהיו ובכדורגל הישראלי זה נדיר.
יש פה עדר נלהב של מעריצים אחריו שמצדיק כל מה שהוא עושה וזה לא מוצדק הוא טועה הרבה ויש לו גם טעויות בניהול משחק כמו הרצון העז לא לעשות חילופים לדוגמא במשחקים האחרונים.
אין מה לשפוט אותו על החצי עונה הזו הפועל קבוצה לא יציבה שקשה לה להשתחרר מהפחד לתקוף שהשתרש מימי המאמן הקודם שהדבר היחיד שהיה טוב בתקופתו הוא הסבלנות של הבעלים כלפיו.
הוא צריך להשאר ללא ספק והמבחן האמיתי שלו יהיה בקיץ ובכמה הוא יסכים להיות בובה של הניסנובס.
עם זאת לא מבין את הלעג לאורי אוזן ולזה שהוא מאמן ללא ניסיון.
ובהנחה שקובי לא יהיה אז מבין החלופות הגנריות שיכולות לבוא ולהתחלף אחרי תקופת זמן שכל מה שנראה בתקופה זה מאמן שמנסה לשמור על תפקידו.
הוא מאמן שהצליח בנוער והיה שותף להתרוממות המטורפת שלה הוא איש עם יחסי אנוש טובים ויכולת לפתח אנשים ושחקנים.
לי אין ספק שאם יש משהו שהייתי רוצה לראות מהניהול החדש זה מחשבה לטווח ארוך והתבססות על מחלקת הנוער ונראה שהוא איש שיכול להשתלב עם חזון שכזה.
הייתי שמח לראות אותו חוזר להפועל בקרוב ולא יודע באיזה תפקיד,אולי מנהל מקצועי של הנוער במקום בוקסה או עוד מאמן או עוזר מאמן עם הבנה שזה יהיה המועדון הראשון שיאמן ביום מן הימים.
יש לי הרגשה שהוא איש טוב ואיש מקצוע טוב שהייתי רוצה לראות בהפועל וגם בתור מאמן חסר ניסיון אני חושב שיש לו יתרונות על שאר הסילבסים וכו.
הוא לא מאמן שמביא אקסטרה הוא שייך לאלה שפשוט לא הורסים כמו אלו שהתרגלנו שהיו ובכדורגל הישראלי זה נדיר.
יש פה עדר נלהב של מעריצים אחריו שמצדיק כל מה שהוא עושה וזה לא מוצדק הוא טועה הרבה ויש לו גם טעויות בניהול משחק כמו הרצון העז לא לעשות חילופים לדוגמא במשחקים האחרונים.
אין מה לשפוט אותו על החצי עונה הזו הפועל קבוצה לא יציבה שקשה לה להשתחרר מהפחד לתקוף שהשתרש מימי המאמן הקודם שהדבר היחיד שהיה טוב בתקופתו הוא הסבלנות של הבעלים כלפיו.
הוא צריך להשאר ללא ספק והמבחן האמיתי שלו יהיה בקיץ ובכמה הוא יסכים להיות בובה של הניסנובס.
עם זאת לא מבין את הלעג לאורי אוזן ולזה שהוא מאמן ללא ניסיון.
ובהנחה שקובי לא יהיה אז מבין החלופות הגנריות שיכולות לבוא ולהתחלף אחרי תקופת זמן שכל מה שנראה בתקופה זה מאמן שמנסה לשמור על תפקידו.
הוא מאמן שהצליח בנוער והיה שותף להתרוממות המטורפת שלה הוא איש עם יחסי אנוש טובים ויכולת לפתח אנשים ושחקנים.
לי אין ספק שאם יש משהו שהייתי רוצה לראות מהניהול החדש זה מחשבה לטווח ארוך והתבססות על מחלקת הנוער ונראה שהוא איש שיכול להשתלב עם חזון שכזה.
הייתי שמח לראות אותו חוזר להפועל בקרוב ולא יודע באיזה תפקיד,אולי מנהל מקצועי של הנוער במקום בוקסה או עוד מאמן או עוזר מאמן עם הבנה שזה יהיה המועדון הראשון שיאמן ביום מן הימים.
יש לי הרגשה שהוא איש טוב ואיש מקצוע טוב שהייתי רוצה לראות בהפועל וגם בתור מאמן חסר ניסיון אני חושב שיש לו יתרונות על שאר הסילבסים וכו.
חשבו שאשתנה