קובי רפואה
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
הפסד רביעי רצוף במאני טיים של העונה. גרם להפסדי עתק מאובדן הפלייאוף העליון. שילך להזדיין
שער 5 זה הלב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
הקבוצה בהחלט לא נראת טוב, חומר השחקנים חלש מאוד.
לזכותו יאמר שהוא לא בנה את הקבוצה, לחובתו יאמר שבניית קבוצה גם ככה לא הצד החזק שלו ציפיתי שהקבוצה תראה הרבה פחות גרוע בשלב הזה.
לזכותו יאמר שהוא לא בנה את הקבוצה, לחובתו יאמר שבניית קבוצה גם ככה לא הצד החזק שלו ציפיתי שהקבוצה תראה הרבה פחות גרוע בשלב הזה.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
זו פעם ראשונה בכל הזמן שרפואה מאמן אותנו שהתבטלנו על המגרש, והתוצאה בהתאם. מאוד לא אהבתי את זה וזה גם גם לא מתאים לרפואה.
אגב, זו גם פעם ראשונה תחת רפואה שהפסדנו ביותר משער אחד.
אגב, זו גם פעם ראשונה תחת רפואה שהפסדנו ביותר משער אחד.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
לזכותו ייאמר שאיך אפשר לצפות מהשחקנים לבוא עם מוטיבציה ואמונה עצמית כשבאמצע העונה אחד השחקנים הטובים שלנו נמכר, והוא גם פותח בזמן שהראש שלו בסין.
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
הוא לא בחר את קולו האוויר.
בשבת מגיע המאני טיים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
בשבת מגיע המאני טיים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אין ממש שום דבר שאפשר להגיד לזכותו היום. גם עם סגל של ליגה לאומית (שזה סוג של מה שיש לנו בחלק ניכר מהעמדות) צריך לשחק כדורגל. מה ההבדל בין קרית שמונה לבינינו מבחינת סגל?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לא הגיע כדי שנשחק כדורגל היום.
המזל שלו שהיו קצת טעויות שיפוט כדי שידברו על זה פחות
המזל שלו שהיו קצת טעויות שיפוט כדי שידברו על זה פחות
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לך הביתה לך.
שמגיעים למשחקים מול קבוצות נהוג לעבור על קלטות שלהם ולהכין את הקבוצה לפני.
הייתי בושה וחרפה במגרש היום, לא הגענו לחצי מצב מסוכן קח אחריות!
מי אתה שתהפוך את הפועל לבושה שהייתה היום?
אני חושב שהפועל חייבת לשאוף למקסימום בכל משחק כל הזמן, אבל אחרי היום? אם אנחנו לא בפליאוף לא אכפת לי.
מה צריך את זה? לספוג עוד משחקי רפיסות כאלה?
שמגיעים למשחקים מול קבוצות נהוג לעבור על קלטות שלהם ולהכין את הקבוצה לפני.
הייתי בושה וחרפה במגרש היום, לא הגענו לחצי מצב מסוכן קח אחריות!
מי אתה שתהפוך את הפועל לבושה שהייתה היום?
אני חושב שהפועל חייבת לשאוף למקסימום בכל משחק כל הזמן, אבל אחרי היום? אם אנחנו לא בפליאוף לא אכפת לי.
מה צריך את זה? לספוג עוד משחקי רפיסות כאלה?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
ואגב הייתי עובד איתם באימונים מאה אחוז מהזמן על משחק בעצירה + נגיעה בחלק הקדמי ואיך שומרים על כדור. כמות הכדורים שאיבדנו תוך פחות מ3 שניות היא פסיכית.
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
לפחות לא גונב דעת כמו קלינגר האפס
-
- קיבל.ה 291 לייקים
אמנם אני לא מופתע אבל כן מבואס כי היה סוג של רושם שהשינוי שהיה בהתחלה עם קובי זה מעבר לאנרגיות שינוי מאמן.
אבל ככל שחולף הזמן מבינים שאין שום שינוי מקצועי,הכל ארעי והקבוצה פשוט לא מאומנת,לא מגיעה למשחקים במוד נכון,ולא עושה התאמות ליריב.
אבל העיקר שמשחקים התקפי… זה השקר הכי גדול שיש.
ועוד משהו,תמיד אמרתי גם בזמן קלינגר וגם באופוריה של קובי שאנחנו כמו 6/7 קבוצות מבחינת רמה ונילחם על הפלייאוף עד הרגע האחרון.
ככה שלא זו הבעיה עם קובי אלא הגישה למשחקים,הכנה לקויה,הרכבים לא טובים,וניהול משחק רע לרוב.
אין לנו מה לחפש בפלייאוף העליון.
הדיסוננס של מועדון כביר עם קהל עצום אל מול קבוצה קטנה וניהול כושל ימשיך להדהד ולרדוף אותנו עד שיגיע רוכש.
קובי בגישה שלו רק מקצין את הדיסוננס הזה.
אני כבר בוגר מסלול ומכיר את כל סוגי הסבל עם המועדון הזה,אני מעדיף לחיות עם האמת כמו שהיא מאשר בשקר טוטאלי.
אבל ככל שחולף הזמן מבינים שאין שום שינוי מקצועי,הכל ארעי והקבוצה פשוט לא מאומנת,לא מגיעה למשחקים במוד נכון,ולא עושה התאמות ליריב.
אבל העיקר שמשחקים התקפי… זה השקר הכי גדול שיש.
ועוד משהו,תמיד אמרתי גם בזמן קלינגר וגם באופוריה של קובי שאנחנו כמו 6/7 קבוצות מבחינת רמה ונילחם על הפלייאוף עד הרגע האחרון.
ככה שלא זו הבעיה עם קובי אלא הגישה למשחקים,הכנה לקויה,הרכבים לא טובים,וניהול משחק רע לרוב.
אין לנו מה לחפש בפלייאוף העליון.
הדיסוננס של מועדון כביר עם קהל עצום אל מול קבוצה קטנה וניהול כושל ימשיך להדהד ולרדוף אותנו עד שיגיע רוכש.
קובי בגישה שלו רק מקצין את הדיסוננס הזה.
אני כבר בוגר מסלול ומכיר את כל סוגי הסבל עם המועדון הזה,אני מעדיף לחיות עם האמת כמו שהיא מאשר בשקר טוטאלי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
ההבדל המהותי מקלינגר זה הראיונות בסוף המשחק, לפחות הוא לא משקר אף אחד ואומר את האמת.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ואוו הוא הזוי!!!!!!! זהו!
רשמית הוא לא ראה משחקים של חיפה, אולי רק תקצירים.
"את מכבי חיפה אפשר להפתיע בכדורים ארוכים".
אתה אמיתי? קבוצה שיש עליה לחץ של שחקן וחצי ומעיפה כדור ליציע. תתבייש.
רשמית הוא לא ראה משחקים של חיפה, אולי רק תקצירים.
"את מכבי חיפה אפשר להפתיע בכדורים ארוכים".
אתה אמיתי? קבוצה שיש עליה לחץ של שחקן וחצי ומעיפה כדור ליציע. תתבייש.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
בכל זאת שיחקנו מול הקבוצה הכי טובה בארץ.
קבוצה שמביסה קבוצות.
היה חסר הפס האחרון כל הזמן וזאת בעיה לשחק בלי חלוץ.
קבוצה שמביסה קבוצות.
היה חסר הפס האחרון כל הזמן וזאת בעיה לשחק בלי חלוץ.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בבקשה גוטמן אומר את זה יפה, השיטה של לתת לחיפה ללחוץ אותך ולחפש כדורים ארוכים לא תעבוד מולם.
מי שהוציאה מולם נקודות זו מי שלחצה את הקו האחורי שלה.
לא ראוי להיות מאמן הפועל, למה לזלזל ככה ב באוהדים?
מי שהוציאה מולם נקודות זו מי שלחצה את הקו האחורי שלה.
לא ראוי להיות מאמן הפועל, למה לזלזל ככה ב באוהדים?
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
יצא טיפש בטירוף, הכי קל לבוא לשחק נגד קבוצה חזקה בבונקר ולקוות להצליח לעקוץ במתפרצות.
אבל רבאק כל בן אדם שראה את חיפה יודע שיש להם התקפה מעולה והגנה חלשה מאוד, אז למה לא לנסות לתקוף ולחון קצת את ההגנה החלשה שלהם, פשוט טמטום.
אבל רבאק כל בן אדם שראה את חיפה יודע שיש להם התקפה מעולה והגנה חלשה מאוד, אז למה לא לנסות לתקוף ולחון קצת את ההגנה החלשה שלהם, פשוט טמטום.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
פשוט, הוא לא ראה אותם.Charmander כתב:יצא טיפש בטירוף, הכי קל לבוא לשחק נגד קבוצה חזקה בבונקר ולקוות להצליח לעקוץ במתפרצות.
הוא מזלזל בתפקיד שלו ומזלזל בנו, או שהוא לא מספיק טוב.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
תהנה מהראיונות אחרי משחק.
מי מקשיב לזה בכלל?
ואתה אומר את האמת?
אתה אוהב להשוות כל דבר כי אין לך יכולת לשפוט נקודתית בן אדם,זה המפלט שלך וזו גם הסיבה שאתה לא באמת רואה משחק כי אתה בא עם אג׳נדה מובנית.
תגוון קצת,תהיה קצת קובי רפואה,כי התגובות שלך אחרי משחקים שהוא מפסיד זה קלינגר 100/100.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
עכשיו הם ילגלגו לך על גוטמן הפרשן המהולל.
כאילו הוא לא המאמן שהסב להם את רגעי האושר הכי גדולים שלהם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
לא הבנתי מה מפריעה לך ההשוואה? זה הכי רלוונטי. אין לי מה להשוות את איך שאנחנו נראים היום לאיך שנראינו ב-2010.BRUNO CONTI כתב: ↑21 פברואר 2022, 22:43תהנה מהראיונות אחרי משחק.
מי מקשיב לזה בכלל?
ואתה אומר את האמת?
אתה אוהב להשוות כל דבר כי אין לך יכולת לשפוט נקודתית בן אדם,זה המפלט שלך וזו גם הסיבה שאתה לא באמת רואה משחק כי אתה בא עם אג׳נדה מובנית.
תגוון קצת,תהיה קצת קובי רפואה,כי התגובות שלך אחרי משחקים שהוא מפסיד זה קלינגר 100/100.
אבל דווקא במה שציטטת עקצתי את רפואה שאמרתי שההבדל המהותי כרגע בין רפואה לקלינגר הוא הראיונות אחרי משחק, כלומר על המגרש אין הרבה הבדל.
-
- קיבל.ה 156 לייקים
אחלה קובי. יביא אותנו לפלייאוף העליון
-
- קיבל.ה 939 לייקים
אני לא צריך אותו בשביל שיגיד לי שהקבוצה נראתה על הפנים, את זה אני רואה בעצמי.
אם זה חומר השחקנים שנגזר עליו, אז הוא צריך להוציא ממנו את המקסימום - וזה פשוט לא זה במשחקים האחרונים (חוץ מהדרבי)
אם זה חומר השחקנים שנגזר עליו, אז הוא צריך להוציא ממנו את המקסימום - וזה פשוט לא זה במשחקים האחרונים (חוץ מהדרבי)
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
העקשנות הזו לשחק עם שחקן 10 מתחת לאין חלוץ שלנו לא ברורה
-
- קיבל.ה 291 לייקים
חשוב שהצלחתי להוציא ממך משהו קצת אחר.רדפוקס כתב: ↑21 פברואר 2022, 22:46לא הבנתי מה מפריעה לך ההשוואה? זה הכי רלוונטי. אין לי מה להשוות את איך שאנחנו נראים היום לאיך שנראינו ב-2010.BRUNO CONTI כתב: ↑21 פברואר 2022, 22:43תהנה מהראיונות אחרי משחק.
מי מקשיב לזה בכלל?
ואתה אומר את האמת?
אבל דווקא במה שציטטת עקצתי את רפואה שאמרתי שההבדל המהותי כרגע בין רפואה לקלינגר הוא הראיונות אחרי משחק, כלומר על המגרש אין הרבה הבדל.
יש תקווה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
רשמתי באשכול המשחק אבל זה נקודה חשובה מאוד על ה"מאמן" שעומד על הקווים.
בכר אומר בסוף המשחק "הגענו מוכנים למשחק לחץ על הכדור אבל לא היה לנו את מי ללחוץ כי הפועל לא הניעה כדור".
רפואה רושם פרק עצוב מאוד בהיסטוריה של המועדון הזה שנקרא הפועל ת"א.
בכר אומר בסוף המשחק "הגענו מוכנים למשחק לחץ על הכדור אבל לא היה לנו את מי ללחוץ כי הפועל לא הניעה כדור".
רפואה רושם פרק עצוב מאוד בהיסטוריה של המועדון הזה שנקרא הפועל ת"א.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
תעזבו את המאמן.הוא לא הבעיה.הוא אחד הטובים שיש כאן.
צריכים יציבות.
צריכים יציבות.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
פעם ראשונה בכל קדנציות האימון שלו שהרגשתי שאנחנו לא פקטור.
מבאס, אבל מדובר בסטיית תקן.
אכן אנחנו לא נראים טוב בחודש האחרון, והתוצאות בהתאם.
אבל צריך לזכור שבעלי הבית שלו הם חבורת נוכלים, שלא איפשרו לו להתחזק בינואר בעמדות הנחוצות, ולא עשו כלום כדי שרוסה (אחד מ-2 שחקני ההתקפה היחידים שלנו, כן?) ישאר כאן עד סוף העונה עם חשק.
רפואה הוא האיש הנכון עבורנו כרגע, ואני מתקשה להבין את ההזויים שדורשים לפטר אותו ולהביא מאמן מקטגוריית מימר.
אני מאמין שהוא יביא אותנו לפלייאוף העליון. סומך עליו שהוא יצליח לגרום לשינוי ובוודאי שלא נתבזה בפלייאוף של 19/20.
אבל צריך לזכור שבעלי הבית שלו הם חבורת נוכלים, שלא איפשרו לו להתחזק בינואר בעמדות הנחוצות, ולא עשו כלום כדי שרוסה (אחד מ-2 שחקני ההתקפה היחידים שלנו, כן?) ישאר כאן עד סוף העונה עם חשק.
רפואה הוא האיש הנכון עבורנו כרגע, ואני מתקשה להבין את ההזויים שדורשים לפטר אותו ולהביא מאמן מקטגוריית מימר.
אני מאמין שהוא יביא אותנו לפלייאוף העליון. סומך עליו שהוא יצליח לגרום לשינוי ובוודאי שלא נתבזה בפלייאוף של 19/20.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מה סטיית תקן?אונישנקו כתב:פעם ראשונה בכל קדנציות האימון שלו שהרגשתי שאנחנו לא פקטור.
אתה מבין שהוא הכין את הקבוצה בצורה ההפוכה לגמרי לאיך שצריך להגיע למשחק מול הקבוצה שמולו?
נראה לך שהוא עבר על קלטות שלהם לפני?
אולי מקסימום ראה תקצירים.
הזלזול שלו בתפקיד מאמן הפועל צריך לעלות לו במשרה.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
זה נראה רע מאוד אבל כל עוד מה שמחכה לנו בחוץ זה שרון מימר ועוד מאמנים גנריים כאלה הייתי נותן לו את הצאנס לפחות להתחיל עונה עם שחקנים שהוא בוחר , יש פה ניקוי אורוות רציני לעשות באמת שאין עם מי לצאת למלחמה פה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
דווקא אני זוכר בקדנציות קודמות בהפועל הוא היה מכין אותנו מצויין למשחקים מהסוג הזה (הפועל אמנם הפסידה אבל עמדה ונראתה טוב במגרש) לא ברור מה קורה בתקופה האחרונה
יש לך אחד מצויין דווקא לעכשיו דראפיץ׳ בשלוש שניות אומר לשירנסקי בי בי ומגיע אבל חבל על הכסף מעדיף פלייאוף תחתון ולעלות עם הצעירים אם אפשר עם חצי סגל מהנוער ולהתחיל לעבוד לעונה הבא, ואם וכאשר להשאיר את רפואה/להנחית את דראפיץ׳ או את אבוקסיס (במידה וירד עם ביתר) שזה הבחירה הכי טובה או את רן בן שמעון ( מאמן מצויין ואני תופס ממנו למרות אשדוד אי אפשר להצליח באשדוד)
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
כן, הוא הבעיה
בואו נתחפש בפורים לאחים ניסנוב ונביא ונעיף מאמן כל יומיים במקום להביא שחקנים
בואו נתחפש בפורים לאחים ניסנוב ונביא ונעיף מאמן כל יומיים במקום להביא שחקנים
-
- קיבל.ה 294 לייקים
הוא אכן לא הבעיה, אבל אתמול היה לו ניהול משחק גרוע.
נתחיל מזה שלא מסרנו 3 מסירות ברצף. כל התוכנית שלו הייתה שהבלמים לא יאבדו כדור ולהעיף קדימה.
חיכה עם החילופים עד אחרי הגול למרות שהיו לו 3 תיירים על המגרש: ינקוביץ, רוסה ותומר.
נתחיל מזה שלא מסרנו 3 מסירות ברצף. כל התוכנית שלו הייתה שהבלמים לא יאבדו כדור ולהעיף קדימה.
חיכה עם החילופים עד אחרי הגול למרות שהיו לו 3 תיירים על המגרש: ינקוביץ, רוסה ותומר.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
הגיע עם תכנית משחק מסויימת, שהייתה טעות, ולא התאים את עצמו ואת הקבוצה למה שהתרחש על הדשא.
אבל אני לא חושב שהיה עוזר לנו גם אם היה מתאים. חיפה פשוט קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו. הדבר החיידי שבאמת נורא פה שההפסד הזה מגיע אחרי 3 הפסדים רצופים.
אבל אני לא חושב שהיה עוזר לנו גם אם היה מתאים. חיפה פשוט קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו. הדבר החיידי שבאמת נורא פה שההפסד הזה מגיע אחרי 3 הפסדים רצופים.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
מאכזב אותי מאד לאחרונה. בחילופים מוזרים ומאוחרים.
שלומי אזולאי יצא מהרוטציה. למה?
רוסה ממשיך לקבל עוד ועוד קרדיט למרות שהוא לא קיים כבר כמה משחקים.
דוידה כנ"ל.
החילופים בדרבי היו מאוחרים
0-1 לחיפה בחוץ וסניור הוא הפיתרון? זה פשוט שיווע למישהו ברמה סבירה שיחזיק כדור באמצע גבוה, כי לא הצלחנו לצאת מהחצי שלנו עד שאייבינדר נכנס.
חשבתי שהוא הפנים מקלינגר את העובדה שחלוץ בודד למעלה לא יכול לעשות יותר מדי.
יואב תומר רחוק מלהיות חלות לגיטימי בליגת העל, אבל לשים אותו בודד במערכה במשחק נגד חיפה ואז לבוא בתלונות שהוא לא שיחק טוב זה לא הוגן כלפיו וכלפי האוהדים. כנ"ל אזולאי בדרבי.
שלומי אזולאי יצא מהרוטציה. למה?
רוסה ממשיך לקבל עוד ועוד קרדיט למרות שהוא לא קיים כבר כמה משחקים.
דוידה כנ"ל.
החילופים בדרבי היו מאוחרים
0-1 לחיפה בחוץ וסניור הוא הפיתרון? זה פשוט שיווע למישהו ברמה סבירה שיחזיק כדור באמצע גבוה, כי לא הצלחנו לצאת מהחצי שלנו עד שאייבינדר נכנס.
חשבתי שהוא הפנים מקלינגר את העובדה שחלוץ בודד למעלה לא יכול לעשות יותר מדי.
יואב תומר רחוק מלהיות חלות לגיטימי בליגת העל, אבל לשים אותו בודד במערכה במשחק נגד חיפה ואז לבוא בתלונות שהוא לא שיחק טוב זה לא הוגן כלפיו וכלפי האוהדים. כנ"ל אזולאי בדרבי.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 398 לייקים
אף פעם לא הבנתי למה האוהדים מתהבים כל כך את רפואה. מאמן די דומה בהתנהגותו לניר קלינגר . לא ברור מה פילוסופיית המשחק שלו, מה הוא רוצה מהקבוצה, מה עושה במשך השבוע עם הסגל, מפגין חוסר שליטה עצמית תוך כדי משחק וכו'.
זה מה שקורה כאשר אוהדים מנהלים את המועדון. ההנהלה מנסה לרצות את האוהדים ומינו מאמן שהיה מאד מקובל בקהל, רפואה הגיע. היו כמה תוצאות מצויינות ואז באה הקריסה. ההפסדים נגד מכבי תא וחיפה, בגדר ה"סבירות". הכשל האמיתי היה מול חדרה וסכנין. שם ראינו שקבוצות עם סגל די דומה לסגל שלנו (של חדרה יותר נחות אפילו) יכולות להצליח אם יש הכנה טקטית נכונה. כעת לא כל כך חשוב אם נהיה בפליי אוף עליות או לא. יש נזק כלכלי אבל זו מכבר בעיה של הבעלים. לא רואה שוני גדול מבחינת תפקוד הקבוצה עם או בלי הכסף של הפליי אוף העליון. לרדת ליגה לא רלבנטית עבורנו. עוד עונה מבוזבזת.
זה מה שקורה כאשר אוהדים מנהלים את המועדון. ההנהלה מנסה לרצות את האוהדים ומינו מאמן שהיה מאד מקובל בקהל, רפואה הגיע. היו כמה תוצאות מצויינות ואז באה הקריסה. ההפסדים נגד מכבי תא וחיפה, בגדר ה"סבירות". הכשל האמיתי היה מול חדרה וסכנין. שם ראינו שקבוצות עם סגל די דומה לסגל שלנו (של חדרה יותר נחות אפילו) יכולות להצליח אם יש הכנה טקטית נכונה. כעת לא כל כך חשוב אם נהיה בפליי אוף עליות או לא. יש נזק כלכלי אבל זו מכבר בעיה של הבעלים. לא רואה שוני גדול מבחינת תפקוד הקבוצה עם או בלי הכסף של הפליי אוף העליון. לרדת ליגה לא רלבנטית עבורנו. עוד עונה מבוזבזת.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מאמן מעולה עם קבוצה פח אשפה.
סה״כ הוא מוציא מהם מעל ומעבר.
סה״כ הוא מוציא מהם מעל ומעבר.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
אנחנו כבר איזה 8 שנים מתבטלים בכזאת צורה גם מול חיפה וגם מול מכבי להוציא כל מיני מקרים מיוחדים.
לא יודע מה התעוררתם פתאום
לא יודע מה התעוררתם פתאום