שיפוט
-
- קיבל.ה 948 לייקים
לא מבין ענק בכדורסל ואפילו לי עניין השיפוט בלט
חבל, לא שאני חושב שזה היה נגמר אחרת
חבל, לא שאני חושב שזה היה נגמר אחרת
long live the zapta
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
שיפוט לא טוב, שהפך להיות נוראי במאני טיים.
הגיע לשתי הקבוצות יותר.
הגיע לשתי הקבוצות יותר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
דני פרנקו "לא אהבנו את השיפוט עוד לפני שהתחיל המשחק, הפער בעבירות היה אסטרונומי". זה מה שמגיע לשופטים אחרי משחק כזה? צא על 200 שירחיקו אותך ל5 משחקים אם צריך.
זה גמר ברמה של טפירו מה שהיה פה וראוי שהוא ייכנס להיסטוריה ככזה.
זה גמר ברמה של טפירו מה שהיה פה וראוי שהוא ייכנס להיסטוריה ככזה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אין בזה כלום, לא ישנו את ההחלטות
עדיף להתנהל בצורה נכונה, יש עוד יעדים לעונה
long live the zapta
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אז בפעם הבאה שנגיע למעמדים האלו ימשיכו לדפוק אותנו כי אף אחד לא עושה רעש.Giovanni Giorgio כתב:אין בזה כלום, לא ישנו את ההחלטות
מה אכפת להם?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
כי "רעש" יעצור את זה?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
המהלך של הסל ועבירה של בר טימור שלא נשרק ואחריו לצד השני כן נשרק היה על גבול המכור.
בטח מה שקרה עם יאנג בסוף
שימותו
בטח מה שקרה עם יאנג בסוף
שימותו
-
- קיבל.ה 948 לייקים
לא חושב שהשיפוט היה נגדנו במתכוון
סתם נאחס
תהייה בטוח שבכל רגע נתון השופטים עשו את המקסימום שלהם, מה לעשות שזה לא מספיק
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מה יעזור??Chegi כתב:אז בפעם הבאה שנגיע למעמדים האלו ימשיכו לדפוק אותנו כי אף אחד לא עושה רעש.Giovanni Giorgio כתב:אין בזה כלום, לא ישנו את ההחלטות
מה אכפת להם?
כבר 50 שנה זה ככה,ובחיים זה לא ישתנה!!!
זה היה ככה בגמרים ב77 ו78 בהם השופטים חב״ד העניקו את הגביעים למכבי
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אתה רואה כדורסל ישראלע מהיום?Giovanni Giorgio כתב: ↑17 פברואר 2022, 23:14לא חושב שהשיפוט היה נגדנו במתכוון
סתם נאחס
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
זה אף פעם לא נגדנו במתכון,אבל מעניין שכול הזמן זה נגדנוGiovanni Giorgio כתב:לא חושב שהשיפוט היה נגדנו במתכוון
סתם נאחס
-
- קיבל.ה 22 לייקים
אז זהו, שהלוואי שהיינו יכולים להיות בטוחים בזה, והיינו יכולים לישון בשקט. אבל זה ישראל, וזה מכבי, ולך תדעGiovanni Giorgio כתב: ↑17 פברואר 2022, 23:14לא חושב שהשיפוט היה נגדנו במתכוון
סתם נאחס
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
אונוואקו עשה לפחות 15 עבירות במשחק הזה ועוד הרשה לעצמו להתלונן על ה4 שנשרקו לו
-
- קיבל.ה 878 לייקים
אם מחר בבוקר לא יוצאת הודעה שהפועל לא תעלה עד סוף העונה לשום משחק שאחד מהשופטים האלו ישובץ זה יהיה הביזיון הכי גדול בתולדות הפועל החדשה.
כולם יודעים מה הולך לקרות עוד לפני המשחק ואף אחר לא פצה פה.
זאת התצוגת שיפוט המכורה ביותר שראיתי במשחק מרכזי בכל הענפים והמדינות שאני ראיתי לפחות.
זאת התצוגת שיפוט המכורה ביותר שראיתי במשחק מרכזי בכל הענפים והמדינות שאני ראיתי לפחות.
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
Money כתב: ↑17 פברואר 2022, 23:27 אם מחר בבוקר לא יוצאת הודעה שהפועל לא תעלה עד סוף העונה לשום משחק שאחד מהשופטים האלו ישובץ זה יהיה הביזיון הכי גדול בתולדות הפועל החדשה.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
די נו.Money כתב: ↑17 פברואר 2022, 23:27 אם מחר בבוקר לא יוצאת הודעה שהפועל לא תעלה עד סוף העונה לשום משחק שאחד מהשופטים האלו ישובץ זה יהיה הביזיון הכי גדול בתולדות הפועל החדשה.
כלומר כן - זה מכור בטירוף, אבל מה הודעה כזו תעזור? מה להתפוצץ על השופטים יעזור? אתה חושב שדופקים אותנו ככה כי אנחנו לא עושים מספיק רעש, ואם רק נצעק הכל יסתדר?
זה הרבה יותר עמוק מזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לפני שלושה ימים היה הרבה יותר גרוע...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
הצליח לכם אה?! מקווה שאתם מבסוטים
כבר היה נדמה שאין סיכוי ברבע הראשון, אבל אז לקחתם את עצמכם בידיים ויצרתם יש מעין. משם כבר חגגתם.
אין דברים כאלה. שימותו כל השלושה.
כבר היה נדמה שאין סיכוי ברבע הראשון, אבל אז לקחתם את עצמכם בידיים ויצרתם יש מעין. משם כבר חגגתם.
אין דברים כאלה. שימותו כל השלושה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מסכים אבל אז לא היה קבוצה טובה ואונוואקוKingAlpaca כתב:לפני שלושה ימים היה הרבה יותר גרוע...
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
בלק שפט טוב. אני לא מבדיל בין שני הקירחים, המכוער המבוגר יותר פשוט שופט כדורסל איום והמכוער הצעיר יותר בן זונה גדול ואני משוכנע באלף אחוז שהוא שונא הפועל
-
- קיבל.ה 949 לייקים
אז היה גרוע מאוד, עכשיו סתם גרוע. איכשהו בשני המקרים אנחנו סבלנו מזה
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 101 לייקים
בתקציר בחדשות הספורט עכשיו לא הראו שום טעות שיפוט ולא דיברו על זה בכלל. כלום.
כבר חצי שעה אני צופה בשידור שאחרי המשחק. חוץ מרמיזה של עופר שלח בתחילת השידור על זה שהיו "עוד דברים", לא אמרו מילה אחת על טעויות השיפוט המכריעות.
כבר חצי שעה אני צופה בשידור שאחרי המשחק. חוץ מרמיזה של עופר שלח בתחילת השידור על זה שהיו "עוד דברים", לא אמרו מילה אחת על טעויות השיפוט המכריעות.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אתה מזוכיסט ברמות הכי גבוהות אני מבין. למה אתה מצפה?
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא מצפה מה"תקשורת" לעשות עבורנו את העבודה אם אנחנו לא עושים.כפיר אדום כתב:בתקציר בחדשות הספורט עכשיו לא הראו שום טעות שיפוט ולא דיברו על זה בכלל. כלום.
הכי פשוט לצייץ מחר שאף אחד משלישיית השופטים לא ישפוט אותנו יותר העונה או שלא נופיע למשחק. משם ההד יבוא לבד.
- רדנקו
- קיבל.ה 1583 לייקים
להם היה חצי מאשר לנו. כלומר שרקו לנו כפול מאשר להם. בסוף הרבע השלישי היו להם רק עשר עבירות ובמחצית רק שש.Shacham כתב:כמה היה בפאולים?
Sent from my IN2023 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
רק מהדקות האחרונות:
עבירה ברורה של או וואקו על בר טימור ב79-79.
עבירה ברורה על יאנג בשלשה כפיגור 79-83.
עבירה מומצאת על דוסון ב74-74.
סל ועבירה ברורה על בר טימור שחדר לסל, שכמובן לא נשרקה.
וזה רק מ4-5 דקות אחרונות.
מפגן שחיתות הזוי.
עבירה ברורה של או וואקו על בר טימור ב79-79.
עבירה ברורה על יאנג בשלשה כפיגור 79-83.
עבירה מומצאת על דוסון ב74-74.
סל ועבירה ברורה על בר טימור שחדר לסל, שכמובן לא נשרקה.
וזה רק מ4-5 דקות אחרונות.
מפגן שחיתות הזוי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
משהו שאני לא מבין.
באמת הרי יש את הווינר וכו' אשכרה הימורים על משחקים כאלו, ומקבלים שופטים שמחליטים מי תנצח. כשהם היו ביתרון עוד נתנו לנו שריקה פה ושם לטשטש אבל לא היה ספק שהם נותנים להם את המשחק.
זה לא ראוי לחקירה דוגמת שופטים באדום? הרבה כסף מונח פה על הכף.
ולא זה לא "טעויות שיפוט שפעם לרעתך פעם לטובתך"
באמת הרי יש את הווינר וכו' אשכרה הימורים על משחקים כאלו, ומקבלים שופטים שמחליטים מי תנצח. כשהם היו ביתרון עוד נתנו לנו שריקה פה ושם לטשטש אבל לא היה ספק שהם נותנים להם את המשחק.
זה לא ראוי לחקירה דוגמת שופטים באדום? הרבה כסף מונח פה על הכף.
ולא זה לא "טעויות שיפוט שפעם לרעתך פעם לטובתך"
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
וואו מאירסון.
בלק עוד היה סביר
אבל מאירסון זה היה לא להאמין.
שליחו של הדון פר אקסלנס
בלק עוד היה סביר
אבל מאירסון זה היה לא להאמין.
שליחו של הדון פר אקסלנס
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
לבדNati כתב:מה יעזור??Chegi כתב:אז בפעם הבאה שנגיע למעמדים האלו ימשיכו לדפוק אותנו כי אף אחד לא עושה רעש.Giovanni Giorgio כתב: אין בזה כלום, לא ישנו את ההחלטות
מה אכפת להם?
כבר 50 שנה זה ככה,ובחיים זה לא ישתנה!!!
זה היה ככה בגמרים ב77 ו78 בהם השופטים חב״ד העניקו את הגביעים למכבי
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מסתבר שערוץ הספורט כן התייחסו לזה עכשיו. הראו קמצוץ של הביזיון ושומעים את שלח מופתע מהשריקות
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 26 לייקים
העבירה שלא נשרקה ליאנג בשלוש זה הביזיון הכי גדול שראיתי.
אם זה לא מכור מה כן
אם זה לא מכור מה כן
יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים - عربا ويهودا يرفضون أن يكونوا أعداء
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
ומה עם בר טימור שתי התקפות קודם?
עבירה מיליון אחוז של אונוואקו (רביעית) שהייתה אמורה לשלוח את בר טימור לקו ב79-79.
אין מה לדון בזה בכלל.
חבל בדיעבד שלא ירדנו מהפרטק.
עבירה מיליון אחוז של אונוואקו (רביעית) שהייתה אמורה לשלוח את בר טימור לקו ב79-79.
אין מה לדון בזה בכלל.
חבל בדיעבד שלא ירדנו מהפרטק.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
איך אף אחד לא מדבר על ״העבירה״ בלתי ספורטיבית ששרקו נגד לוטם?
זו הייתה שריקה לא הרבה פחות גורלית מהעבירה ל3 על יאנג.
זו הייתה שריקה לא הרבה פחות גורלית מהעבירה ל3 על יאנג.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
ושניה לפני זה על בר טימור "עבירה רגילה" במתפרצת.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
הביזיון היה שהם אפילו לא הלכו לבדוק את זה ובעבירה של אמסלם הם אנסו את הבלתי שם. אגב העלו תקציר עבירות לערוץ הספורט ושומעים של את שלח מופתע מהשריקה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
ברור שהמקרים הספציפיים מעצבנים, במיוחד בדקות האחרונות אבל לאורך הרבעים 2-3 הם מילאו אותנו בעבירות ולהם לא היה שחקן אחד עם בעיית עבירות עד אמצע רבע רביעי.
הייתי מתוסכל במשחק אבל חשבתי שזה רק אני כי אני לא אובייקטיבי אבל חבר נייטרלי מהבית אמר לי שזה היה מזעזע.
ממש מצער ומצד שני זה נכתב פה בזמן אמת ברגע שראינו את השיבוץ הבנו שמדובר בשלוש חלאות, לא אחת, לא שתיים שלושת השופטים אלו שופטים שנהנים לשרוק נגדנו.
הייתי מתוסכל במשחק אבל חשבתי שזה רק אני כי אני לא אובייקטיבי אבל חבר נייטרלי מהבית אמר לי שזה היה מזעזע.
ממש מצער ומצד שני זה נכתב פה בזמן אמת ברגע שראינו את השיבוץ הבנו שמדובר בשלוש חלאות, לא אחת, לא שתיים שלושת השופטים אלו שופטים שנהנים לשרוק נגדנו.