האם אתם עוטים מסיכה בגלל הנגיף או כדי להימנע מדוח?
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אני רואה שוטר פעם בחודש, בקושי. אני אדם שומר חוק גם כשאין שוטרים בסביבה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- אדום טורקי
- קיבל.ה לייק אחד
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
תלוי -
כשאני מסתובב בחוץ זה מפחד מדוח
כשאני במקום סגור או בהתקהלות זה כדי להמנע מהדבקה
כשאני מסתובב בחוץ זה מפחד מדוח
כשאני במקום סגור או בהתקהלות זה כדי להמנע מהדבקה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
המסיכה לא מונעת הדבקות, היא מונעת הדבקה.אדום טורקי כתב: ↑23 דצמבר 2020, 10:08השאלה היא האם עצם העטייה של המסיכה מגיעה מהפחד להידבק נניח ואתה במרחב הפתוח
אני שם מסיכה כי אני לא רוצה להדביק אנשים אחרים
-
- קיבל.ה 945 לייקים
אני שם מסכה כי חייב, לרוב
אני מבין כי צריך להעביר את הגבול איפשהו, מתי לשים ומתי לא אבל חייב לציין שבהמון מהמקרים אני לא מרגיש שזה הכרחי ועדיין, זה לא נושא לפרשנות אישית עבור כל אזרח, חייבים להתיישר לפי איזשהו קו
אני מבין כי צריך להעביר את הגבול איפשהו, מתי לשים ומתי לא אבל חייב לציין שבהמון מהמקרים אני לא מרגיש שזה הכרחי ועדיין, זה לא נושא לפרשנות אישית עבור כל אזרח, חייבים להתיישר לפי איזשהו קו
long live the zapta
- אדום טורקי
- קיבל.ה לייק אחד
חייב להתיישר לפי איזשהו קו אם רוצים שהוירוס הזה יעלם או נחזור לחיים נורמליים אם זה גם אומר להתחסןGiovanni Giorgio כתב: ↑23 דצמבר 2020, 15:11 אני שם מסכה כי חייב, לרוב
כי לפי הרופאים אם 60 אחוז מהאוכלוסיה תתחסן אז בעוד חצי שנה נוכל להסיר מסכות
הסיכוי להדבקה כששני אנשים עוטים מסכות הוא ממש נמוך. זה חתיכת חוסר אחריות לא לנהוג ככה
בדוק שמדוח...
הונאת המאה !!!
הונאת המאה !!!
ר
רש
רשע...
רש
רשע...

בלי להיכנס כרגע לכמה הנגיף הזה מסוכן או לא, אני מאמין שהמסכה נועדה בעיקר להכניס את הציבור לאווירה של חירום ומגפה. לכן אני שם רק כדי להימנע מדוחות.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
היא בעיקר בשביל הדבקה, אבל היא גם מקטינה סיכויי הידבקות באיזה 70% על פי מחקרים (המסיכה הפשוטה כן? הכחולה)בני12 כתב: ↑23 דצמבר 2020, 13:39המסיכה לא מונעת הדבקות, היא מונעת הדבקה.אדום טורקי כתב: ↑23 דצמבר 2020, 10:08השאלה היא האם עצם העטייה של המסיכה מגיעה מהפחד להידבק נניח ואתה במרחב הפתוח
אני שם מסיכה כי אני לא רוצה להדביק אנשים אחרים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו