יאללה הפועל אינעל העולם!!!
עם כרטיס בלי כרטיס בואו להיכל!!!!
בוקר טוב היום גמר הגביע!!!
-
- קיבל.ה 336 לייקים
אחרי מלא זמן שלא נכנסתי לאתר ערוץ הספורט, רציתי לראות מה כתבו לקראת גמר גביע המדינה.
מי שלא בסוד העניינים לא יכול לדעת שיש היום כזה משחק.
נגיד שהתירוץ הוא שאתמול היה צ'מפיונס ליג, שכדורגל יותר מעניין. הכותרת הראשית היא 14 נקודות לאבדיה אתמול.
על גמר הגביע אין כלום, דממה.
התקשורת אדומה, עלאק.
נגיד שהתירוץ הוא שאתמול היה צ'מפיונס ליג, שכדורגל יותר מעניין. הכותרת הראשית היא 14 נקודות לאבדיה אתמול.
התקשורת אדומה, עלאק.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
וב-1 מספרים על המדריך המיוחד שהוצאנו , כנראה בפורום , להשגת כרטיסים של אוהדי הרצליה . האמת יותר טוב שלא מרימיםjonati כתב: ↑17 פברואר 2022, 08:35 אחרי מלא זמן שלא נכנסתי לאתר ערוץ הספורט, רציתי לראות מה כתבו לקראת גמר גביע המדינה.
התקשורת אדומה, עלאק.
רדיוס לבית"ר!
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
אני גם נכנסתי לכמה אתרים ואשכרה אין התייחסות לגמר הערב לפחות ב6-7 כתבות הראשונות. זה הזייה ולא נתפס, ואחר כך באמת אומרים התקשורת אדומה חחח.. כנראה כל מי שהגמר הזה מעניין אותו יהיה היום ביד ושם.jonati כתב: ↑17 פברואר 2022, 08:35 אחרי מלא זמן שלא נכנסתי לאתר ערוץ הספורט, רציתי לראות מה כתבו לקראת גמר גביע המדינה.
התקשורת אדומה, עלאק.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לא רוצה להישמע איזה אריסטוקרט אבל אני לא צורך ספורט באתרי ספורט ישראלי כבר שנים רבות.jonati כתב: ↑17 פברואר 2022, 08:35 אחרי מלא זמן שלא נכנסתי לאתר ערוץ הספורט, רציתי לראות מה כתבו לקראת גמר גביע המדינה.
התקשורת אדומה, עלאק.
מה שאני צריך לדעת על הפועל(כדורגל וכדורסל) נמצא פה בפורום או בעמודי הקבוצה ברשתות.
בשאר הקבוצות בישראל אני לא מתעניין, וההנאה העיקרית שלי חוץ מהפועל זה NBA ופוטבול שזה יש בטונות בכל מקום אפשרי כולל יוטיוב 24/7. דיבורים, תקצירים, פנטזי, הכל.
שים לב שהתחום שהכי צומח בישראל מבחינת פודקאסטים הוא ה NBA וכדורגל אירופאי. אנשים מדירים את עצמם כבר לבד מדיונים ואתרי ספורט ישראלים.
לא חושב שנכנסתי לאתר ספורט ישראלי באופן קבוע כבר איזה 10-15 שנה.
אולי אם מישהו שולח לינק לאיזו כתבה מאד מאד ספציפית. נדיר.
החיים שלי הרבה יותר רגועים ככה. וכן, גם אם במקרה נזכה היום, לא אכנס. טוב לי כאן וברשתות החברתיות.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 17 פברואר 2022, 10:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 947 לייקים
אני לא מהשרופים של הכדורסל אבל יסכימו איתי כולם שיש פה הזדמנות למינוף הקבוצה והעלאת כמות חברי העמותה, הזדמנות שלא הייתה כאן כבר שנים
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
בדרך כלל כתבות על המשחקים האלו עולות במשך היום.7even כתב:לא רוצה להישמע איזה אריסטוקרט אבל אני לא צורך ספורט באתרי ספורט ישראלי כבר שנים רבות.jonati כתב: ↑17 פברואר 2022, 08:35 אחרי מלא זמן שלא נכנסתי לאתר ערוץ הספורט, רציתי לראות מה כתבו לקראת גמר גביע המדינה.
התקשורת אדומה, עלאק.
מה שאני צריך לדעת על הפועל(כדורגל וכדורסל) נמצא פה בפורום או בעמודי הקבוצה ברשתות.
בשאר הקבוצות בישראל אני לא מתעניין, וההנאה העיקרית שלי חוץ מהפועל זה NBA ופוטבול שזה יש בטונות בכל מקום אפשרי כולל יוטיוב 24/7. דיבורים, תקצירים, פנטזי, הכל.
שים לב שהענף הכי צומח בישראל מבחינת פודקאטים הוא ה NBA וכדורגל אירופאי. אנשים מדירים את עצמם כבר לבד מדיונים ואתרים ספורט ישראלים.
לא חושב שנכנסתי לאתר ספורט ישראלי באופן קבוע כבר איזה 10-15 שנה.
אולי אם מישהו שולח לינק לאיזו כתבה מאד מאד ספציפית. נדיר.
החיים שלי הרבה יותר רגועים ככה.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
לבוא באטרף ולתת את הכל. אדום עולה!
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
היום בוקר גמר גביע...
טוב זאת לא בטוח ההגדרה הנכונה.
גם
רע זאת לא בטוח ההגדרה הנכונה.
פשוט בוקר של גמר גביע
טוב זאת לא בטוח ההגדרה הנכונה.
גם
רע זאת לא בטוח ההגדרה הנכונה.
פשוט בוקר של גמר גביע
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אולי זה עדיף קצת להרגיע אחרי ההייפ שנוצר בעקבות הנצחון בחצי.
יותר טוב, שהמערכת תתעסק בהכנות למשחק סופר קשה על תואר במקום בשטויות בתקשורת וכתבות מאולצות שמסבירות למה לוטן אמסלם הוא השחקן החשוב בקבוצה .
יותר טוב, שהמערכת תתעסק בהכנות למשחק סופר קשה על תואר במקום בשטויות בתקשורת וכתבות מאולצות שמסבירות למה לוטן אמסלם הוא השחקן החשוב בקבוצה .
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
חחח הכותרת הראשית בone אחת המוזרות מה הקשר הפספוס של מכבי פתאום מה הם קשורים למשחק הזה בכלל
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
טירוףףףף בהיכל היום הפועללללל
חופש לפורום שדים מPELEGES
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
זה סטנדרט בכתבות הספורט, הייתי מצפה שתתרגל לזה אחרי שלושה דרבים רצופים.
זה אף פעם לא ניצחון של הפועל אלה הפסד של מכבי.
זה אף פעם לא ניצחון של הפועל אלה הפסד של מכבי.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
אשמח לטיפים איפה מחנים שם
מודה שעברו כמה שנים מאז שהייתי ביד אליהו
מודה שעברו כמה שנים מאז שהייתי ביד אליהו
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
איזה טירוף, לא חשוב שהתרגשתי ככה ממשחק מאז הפעמים הראשונות שלקחו אותי למשחקים כילד קטן.
-
לינק לשידור לאלה מאיתנו שבחו"ל ורק יכולים לקנא במי שמגיע למשחק הערב?
תודה מראש! ( :
תודה מראש! ( :
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
זה גיהנום החרא הזה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 263 לייקים
-
- קיבל.ה 239 לייקים
איך מורידים מהמיוט
-
תודה רבה רבה!!