הם הלכו על האופציה השנייה הפעם

רק הפועל כתב: ↑14 פברואר 2022, 22:59חחח אשכרה בדיוק יצא 10![]()
![]()
![]()
כרטיסים? מתי איך איפה?
ואוו הסל של קולושוב במחצית.Frenzy כתב:חצי גמר גביע, 1:08 לסוף, "האוהדים הצהובים מתחילים ללכת הביתה"
זה והסל של קולשוב בסןף המחצית הראשונה אלה דברים שאספר לנכדים (ויש עוד הרבה זמן עד שאגיע לשם)
לנצח ב-10. חמישי מלחמה!
לגמרי.פרימו לוי כתב: ↑14 פברואר 2022, 23:39 וואו. מרגיש בפאקינג גן עדן בו ג׳ייקובן בראון הוא אלוהים. אני גר כמה דקות הליכה מהיכל הרשע הזה ואני לא זוכר איך הגעתי הביתה. אין דרך לתאר את האושר הזה, אולי זה קצת עצוב אבל אני לא מסוגל לדמיין שום מאורע בחיים שלי שיכול להסב לי אושר כמו שהפועל מסוגלת. אני מבין שכשאני אסתכל על הודעה כזאת ממרחק של זמן זה יראה כאילו יצאתי מפרופורציה, אבל פאק זה היה פשוט ערב מטורף. ועוד אחרי הדרבי כדורגל איזה שיצאתי ממנו מבואס כל כך, מרגיש כמו במניה דיפרסיה. מעריץ את כל השחקנים. איזה אושר אדיר![]()
![]()
לאושר כמו הדאבל בטדי דקה 92 שבוע אחרי שההם חוגגים בתיקו שום דבר לא יכול להשתוות.פרימו לוי כתב:וואו. מרגיש בפאקינג גן עדן בו ג׳ייקובן בראון הוא אלוהים. אני גר כמה דקות הליכה מהיכל הרשע הזה ואני לא זוכר איך הגעתי הביתה. אין דרך לתאר את האושר הזה, אולי זה קצת עצוב אבל אני לא מסוגל לדמיין שום מאורע בחיים שלי שיכול להסב לי אושר כמו שהפועל מסוגלת. אני מבין שכשאני אסתכל על הודעה כזאת ממרחק של זמן זה יראה כאילו יצאתי מפרופורציה, אבל פאק זה היה פשוט ערב מטורף. ועוד אחרי הדרבי כדורגל איזה שיצאתי ממנו מבואס כל כך, מרגיש כמו במניה דיפרסיה. מעריץ את כל השחקנים. איזה אושר אדיר![]()
גם היום תפר 23אוהד כורסא כתב: ↑14 פברואר 2022, 11:24עזוב נאחס, זה פשוט לא נכון. הבן אדם תפר רק ביום חמישי 23 נק' על הראש של צסקא.כולם הביתה כתב: ↑14 פברואר 2022, 10:48אפשר לקפל את הפורום
כולם הפכו אוהדי מחלה אחרי 3 ניצחונות
כדורסל כדורגל בליגה וגם בגביע….
ווילביקין 35 נק 7/7 לשלוש ו6 אסיסטים
תודו למגיב
האמסטף הרג את ווליבקין במחצית השניה וזה גם מה שרצח להם את המשחק.פרימו לוי כתב:קצת מקצועית - גיל בני היה ענק. חיסל את ווילבקין בחצי השני, כל הסלים שלו היו זריקות קשות מאוד. מדהים כמה מכבי עם כל התקציב שלה תלויה כל כך בשחקן אחד. אחלה גיל.
אוונס היה מדהים, בחצי הראשון במיוחד אבל בכלל. ככה דמיינתי אותו כשהביאו אותו. זה ערך מוסף מטורף פשוט כשהוא משחק ככה. והגנה נפלאה שלו.
בר היה נפלא והיה שם רגע אם אני זוכר נכון ברבע הראשון ששיחקנו רע ואז הוא ואוונס נכנסו וזה שינה לגמרי את כל המשחק. אין לי מושג מה השורה הסטטיסטית שלו מהערב אבל זה הרגיש כמו אחד המשחקים הכי טובים שלו בהפועל.
קולשוב פשוט חיזוק מדהים. לא להאמין שראשון שחררו אותו. משום מה היתה לי עליו תדמית שהוא ילד זין, אין לי מושג למה, אני מאוהבוהסל שלו על הבאזר בחצי לפנתיאון.
אוהב את זה שגם שכשטוקוטו ויאנג בערב חלש התקפית עדיין מגיעים ל90 נקודות.
אוהב את זה שפרנקו הידק את הרוטציה בטירוף. ניסה קצת את אמסלם וקלט שזה לא זה והפסיק לנסות שטויות. נתן נוק אאוט מטורף ליווני.
ג׳ייקובן מעל כולם כמובן. אגדה. והיינו כל כך הרבה יותר טובים ממכבי חצי שני, אם הם לא לוקחים מלא ריבאונד התקפה וסלים משוגעים של ווילבקין, ואם היתה נכנסת לנו אפילו אחת מהשלשות הפנויות במעבר שהחבר׳ה החטיאו שם שיכלו להקפיץ את ההפרש מכזה 10 לאיזור ה15 זה היה יכול להגמר גם הרבה יותר.