רק הפועל כתב: ↑13 פברואר 2022, 20:59
קלינגר לאחרונה עם תוצאות טובות במכבי פתח תקווה ניצחון בגביע על באר שבע בליגה על נוף הגליל וכרגע ביתרון על ביתר
גם לביתר וגם למכבי פתח תקווה אין סגל לירידת ליגה. הניהול מאחורי הקלעים, החוסר יציבות על הקווים ופילוג בין האוהדים לבעלים זה מה שהפיל את שתיהן העונה. היה צפוי שמישהו פתח תקווה תתעורר, כי סגל לא רע יש לה, רק אני לא מבין למה זה היה צריך להיות עם מאמן כל כך איום כמו קלינגר. היו יכולים להביא את בלבול שיושב כמעט שנתיים בבית כבר
לבלבול יש ג'וב בנבחרת, סוג של עוזר מאמן שיושב ביציע, לא משהו שהוא יעזוב בשביל להיאבק על ירידה בקבוצה בלי אוהדים.
באמת? לא יצא לי לעקוב אחרי הנבחרת לאחרונה. אז חוזר בי, לא בלבול, שי ברדה למשל. נוף הגליל ישר אחרי פיטורי מהוכנבוים לא בזבזו זמן והחתימו אותו אחרי כמה שעות. שי ברדה היה יכול להיות טוב לפתח תקווה, פספוס
קלינגר פשוט מאמן גרוע.
לראות אותו מנהל משחק זה משהו מחריד, תקליט שבור שמנותק מהמשחק ומכדורגל בכלל.
עולה הגנתי/מלחמה —> גונב גול —> מתבנקר, היריבה שוכבת על השער —> מתבכיין (כשהשיטה נכשלת, רוב הפעמים)
באמת מאמן של שמונה אלף. סכ"ה לוזוניה קיבלו מאמן ששוה את הכסף ששילמו. אם הם לא מעיפים אותו מחר בבוקר הם היורדת הראשונה יחד עם הפועל ירושלים, אם הם מחליפים מאמן עם הסגל שלהם הם לא יורדו
dino כתב: ↑14 פברואר 2022, 16:31
מעניין מתי יאבחנו את שרצקי, או שהוא כבר מאובחן
הבנאדם הרי לא בריא
בלי צחוק, יצא לי לעבוד בדירה שצמודה לו ודיברתי איתו קצת במעלית ובמסדרון, וואלה פיזית הוא לא נראה בריא כל כך, אבל יש מצב שהוא סתם ממש מבוגר ואני לא יודע..
DJSavta כתב: ↑14 פברואר 2022, 21:50
קש מרשימים אותי ביציאה למתפרצות, מוזר שהם בתקופה כל כך גרועה.
אני בטוח שאנחנו לא ניראה ככה נגד חיפה.
גם אני ותאכלס חבל, באמת שהם לא כאלה מפחידים הם סתם קבוצה מנופחת שרוקדת מול קבוצות חלשות ב10 שחקנים ראינו איך הם תפקדו נגד הפועל ירושלים שלחצו אותם קצת ומכבי נתניה
Chegi כתב: ↑14 פברואר 2022, 23:08
בואו נמשיך לבוא קטנים מול המועדון הענק מהכרמל שיודע לפרק קבוצות מפורקות שנמצאות ב10 שחקנים.
הפועל ירושלים הוציא מהם תיקו, נתניה תיקו וכמעט ניצחה, קרית שמונה ניצחה אותם.
אם אנחנו לא מגיעים במטרה לנצח אנחנו מטומטמים וגם טמבלים.
בדיוק הם בנו את עצמם והגיעו למצב שהם נמצאים בו (כולה 2 נקודות יתרון בצמרת)בזכות קבוצות שעולות מפוחדות מולם
לא מסכים.
יש להם התקפה מעולה ואת השחקן הכי טוב בליגה בפער(אצילי), הגנה בינונית מאוד.
הרבה משחקים הם כובשים ברבע שעה הראשונה ומשם חגיגה 3-4-5:0
צריך לעלות בלי פחד ולהיות סופר מרוכזים בהגנה.
כי גול דקה 2 ולא בטוח שנהיה מסוגלים לחזור כמו בדרבי.
Chegi כתב: ↑14 פברואר 2022, 23:08
בואו נמשיך לבוא קטנים מול המועדון הענק מהכרמל שיודע לפרק קבוצות מפורקות שנמצאות ב10 שחקנים.
הפועל ירושלים הוציא מהם תיקו, נתניה תיקו וכמעט ניצחה, קרית שמונה ניצחה אותם.
אם אנחנו לא מגיעים במטרה לנצח אנחנו מטומטמים וגם טמבלים.
בדיוק הם בנו את עצמם והגיעו למצב שהם נמצאים בו (כולה 2 נקודות יתרון בצמרת)בזכות קבוצות שעולות מפוחדות מולם
לא מסכים.
יש להם התקפה מעולה ואת השחקן הכי טוב בליגה בפער(אצילי), הגנה בינונית מאוד.
הרבה משחקים הם כובשים ברבע שעה הראשונה ומשם חגיגה 3-4-5:0
צריך לעלות בלי פחד ולהיות סופר מרוכזים בהגנה.
כי גול דקה 2 ולא בטוח שנהיה מסוגלים לחזור כמו בדרבי.
לדעתי זה דיי הוכיח את עצמו נכון יש להם התקפה מצויינת אבל קצת לחץ והם נראו זוועה נגד קבוצות לא גדולות בכלל... אם קבוצות היו עולות בגישה של ללחוץ אותם הם היו מאבדים לא מעט נקודות על זה לכן באמת צריך להעלות בלי פחד ולשחק כדורגל
מריו פצ'אלקה כתב: ↑15 פברואר 2022, 12:26
לחיפה הגנה מאוד מבולבלת ומבוהלת וללחוץ אותה זאת הדרך היחידה להפתיע, השאלה מי יעשה את זה אצלנו? הייתי עולה עם סניור/רמות, גם ככה אין מה להפסיד.
אפילו הפועל ירושלים עשו את זה בצורה טובה אז באמת שזה אפשרי
זה קודם כל תלוי בחיפה
כמה היא תבוא באטרף ומה כושר ההגנה שלנו לעמוד בלחץ שלהם
הייתי מעדיף שהם יבואו אחרי 3-0 על קרית שמונה, אז קיבלנו אותם במצב הכי גרוע לנו
dino כתב: ↑15 פברואר 2022, 13:17
זה קודם כל תלוי בחיפה
כמה היא תבוא באטרף ומה כושר ההגנה שלנו לעמוד בלחץ שלהם
הייתי מעדיף שהם יבואו אחרי 3-0 על קרית שמונה, אז קיבלנו אותם במצב הכי גרוע לנו
מאוד תלוי איך יתפתח המשחק. יש עליהם המון לחץ ואפשר לנצל את זה. אבל ברור כמו שאמרת, זה קודם כל תלוי בהם