קובי רפואה
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
איזה הבדלים בין הדרבים...
אם רק הינו משחקים כדורגל גם בדרבי הראשון.
דבר אחד אני משתגע, איך לא הגיע חלוץ?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 673 לייקים
חלוץ עולה הרבה כסף.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
מאז שוינפלד לא היה פה חלוץ (כמה שנים זה? 5? 6?), נראה שאנחנו המשוגעים שעדיין מופתעים שלא מביאים כזה כנראה.לירון האדום כתב: ↑12 פברואר 2022, 23:29 איזה הבדלים בין הדרבים...
-
- קיבל.ה 673 לייקים
נראה לי שאם היה בקופה זה בעיקר בתחילת השנה כשהוציאו מאות אלפי דולרים על אזולאי הקשר, ורד, ולוסיו, שלושה שחקנים שבמצטבר באיזה 40 משחקים תרמו משהו כמו 2 שערים ו2 בישולים. בינואר זה כבר הרבה יותר קשה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
אני מצפה שהוא יעבוד על קבלת החלטות, אבל גם צריך להודות שהיכולת להשפיע על קבלת החלטות היא יחסית מוגבלת. אתה יכול להגיד לבלם שלא יתמזמז עם הכדור ויעיף אותו כשהוא תחת לחץ אם הטכניקה שלו היא לא טובה, אבל אצל שחקנים בחלק הקדמי שם קבלת ההחלטות היא הרבה יותר אינסטינקטיבית, זה יותר קשה.redrony כתב: ↑05 פברואר 2022, 19:48זה נכון מאוד. אני לא בטוח שבקבוצה לא עובדת, אבל קבלת החלטות בחלק ההתקפי מאוד לא טובה ואכן, אני מצפה ממאמן שיראה את רוסה הולך עם הראש בקיר שישנה את זה. ליידנר עם יציאה פנטסטית קדימה, דריבל אבל ראש בקיר, זו עבודה של מאמן.BRUNO CONTI כתב: ↑05 פברואר 2022, 18:16 מספיק לדבר על הרכב.
הרכב זה דבר אחד ותכנית משחק זה דבר אחר.
הרכב לא מנצח משחקים אלא איך שהקבוצה עובדת יחד על הדשא.
הקבוצה לא עובדת כבר 4 משחקים רצוף.
ההרכב לא רלוונטי בכלל
כל הדיבורים על הרכבים ומערכים לא מאוד רלוונטיים בעיניי. חוץ מ 20 דקות ראשונות הקישור אמצע עשה את העבודה של להשיג את הכדור, אבל שמשחקים לא נכון ובעיקר מחליטים לא נכון אין עם מה לעבוד.
אז נכון, הפועל מוגבלת בכשרון, ואלה שיש להם יותר כשרון משחקים לא חכם.
בסוף רוב העבודה של המאמן זו ההצבה והפריסה של השחקנים על המגרש, בניית תבניות לחץ ותבניות של יציאה למתפרצות והכנת שיטת משחק למשחקים ספציפיים.
היום קובי פישל עם ההצבה בהרכב של איינבינדר שבעיני גרמה לנו להיות בעמדת נחיתות פיזית באמצע, מה שהתרגם ללא מעט חורים במרכז השדה (וכמובן השער הראשון).
מעבר לזה, העמידה של השחקנים על המגרש הייתה מצוינת, משחק הלחץ הניב לא מעט חטיפות וגם ההצטרפות הייתה טובה. בסופו של דבר הבקענו 2 שערים ויצרנו עוד לא מעט מצבים שהיו צריכים להיגמר ברשת. מבחינה התקפית קשה לצפות ליותר.
מבחינה הגנתית חטפנו שלושה שערים, אבל רק הראשון היה כתוצאה מבעיה טקטית, השניים האחרים נבעו ממתנות שהשחקנים שלנו חילקו. עם זה אין הרבה מה לעשות.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
שורה תחתונה, העמיד את הקבוצה טוב היום.
אני לא מסכים שהשער הראשון היה בעיה טקטית והאחרים חלוקת מתנות.
קודם כל הייתי מצפה שתהיה הוראה ברורה להעיף כדורים במצבים שיש סיכוי סביר לאבד אותם באיזור מסוכן (השני).
דבר שני, בגול השלישי, שימו מישהו על הכדור שם במקום לאפשר לדן ביטון להעיף בנוחיות כדור לרחבה. זה כבר מתכון לצרות. תכריח אותם לשחק קצר ע"H הצבת שחקן ליד הכדור.
אני לא מסכים שהשער הראשון היה בעיה טקטית והאחרים חלוקת מתנות.
קודם כל הייתי מצפה שתהיה הוראה ברורה להעיף כדורים במצבים שיש סיכוי סביר לאבד אותם באיזור מסוכן (השני).
דבר שני, בגול השלישי, שימו מישהו על הכדור שם במקום לאפשר לדן ביטון להעיף בנוחיות כדור לרחבה. זה כבר מתכון לצרות. תכריח אותם לשחק קצר ע"H הצבת שחקן ליד הכדור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אם לא היה מכניס את ורד לא היה לי שום תלונה אליו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 291 לייקים
כל הגולים של גוטליב.
בראשון יצא קדימה כשלא היה צריך לצאת ופתח אותנו למתפרצת.
אם כבר יצאת מהעמדה שלך תעשה פאול.
בגול השני גם מסר לא טוב ולאחר מכן הוסיף חטא על פשע יצא מהעמדה שלו ופתח אותנו לגמרי לגול קל.
בשלישי נגח אחורה כמו מטומטם,
הפסדנו היום ליטרלי בגלל שחקן אחד.
מי שחושב שאני רעיל שיקרא מחר בבוקר את הטור של קופר ויגיד לו שהוא גם רעיל.
אין טענות לקובי היום למרות שהייתי מעדיף את אייזן ושי על אייבינדר.
בגול השני גם מסר לא טוב ולאחר מכן הוסיף חטא על פשע יצא מהעמדה שלו ופתח אותנו לגמרי לגול קל.
-
- קיבל.ה 336 לייקים
עשה חילופים שהחלישו אותנו משמעותית.
ההתעקשות על אייבינדר וההוצאה של אליאס בשביל אייזן, עשתה לנו רע.
ההוצאה של ינקוביץ ודוידה גמרה את הסיכוי להבקיע את גול הנצחון.
ההתעקשות על אייבינדר וההוצאה של אליאס בשביל אייזן, עשתה לנו רע.
ההוצאה של ינקוביץ ודוידה גמרה את הסיכוי להבקיע את גול הנצחון.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
גם אליאס ביקש חילוף
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
דוידה ואליאס היו עם מתיחות. אלה היו חילופים כפויים.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
החילופים היו בסדר גמור.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 336 לייקים
לא ראיתי את זה מהבית, אז הנחתי שמדובר בפציעות. של דוידה ואליאס וינקוביץ שחזר מפציעה.
ועדיין כל החילופים האלה החלישו אותנו משמעותית. וזו בעיה של סגל קצר מדי. כשאתה מכניס את ורד ואזולאי דקה 85 אתה משדר שוויתרת על המשחק ועל להכריע אותו.
בסך הכל אני מרוצה מאיך שנראינו, שיפור עצום מהדרבי הקודם. השמיכה שלנו קצרה והשחקנים שלהם הרבה יותר מאומנים, טכניים ופיזיים משלנו. ועדיין שיחקנו כדורגל ולפרקים נראינו טוב.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
מת על גוטליב אבל מסכים בכל מילה.BRUNO CONTI כתב: ↑13 פברואר 2022, 00:46 כל הגולים של גוטליב.
אם היינו מקבלים את גוטליב הטוב והקר רוח במשחק כזה זה היה נגמר אחרת.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
עמדנו טוב מאד בחלק הקדמי, עם מגבלות הסגל שלנו.
החילופים לדעתי הגיעו מאוחר.
מה כבר שלומי אזולאי (ו-ורד) יכולים לתרום דקה 85?
מהגול שני שלנו עד דקה 78 בערך השתלטנו על המשחק אבל זה נעלמנו.
שם היה צריך להגיע חילוף. ראו שינקוביץ' מחזיק את הצד בלי אויר מדקה 70 בערך.
סה"כ קובי החזיר את הגאווה בקבוצה אחרי הבושה בדרבי הקודם. היה לנו בכיס.
החילופים לדעתי הגיעו מאוחר.
מה כבר שלומי אזולאי (ו-ורד) יכולים לתרום דקה 85?
מהגול שני שלנו עד דקה 78 בערך השתלטנו על המשחק אבל זה נעלמנו.
שם היה צריך להגיע חילוף. ראו שינקוביץ' מחזיק את הצד בלי אויר מדקה 70 בערך.
סה"כ קובי החזיר את הגאווה בקבוצה אחרי הבושה בדרבי הקודם. היה לנו בכיס.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 13 פברואר 2022, 21:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 856 לייקים
אני מסכים רק לגבי קבלת ההחלטות. אליאס, רוסה, אלה הבעיות העיקריות. אני לא חושב שאייבינדר הוא זה שבגגלו היתה נחיתות באמצע, אבל זה נכון שהוא רך. התחליף היחיד זה אייזן,הוקיץ' כתב: ↑13 פברואר 2022, 00:22אני מצפה שהוא יעבוד על קבלת החלטות, אבל גם צריך להודות שהיכולת להשפיע על קבלת החלטות היא יחסית מוגבלת. אתה יכול להגיד לבלם שלא יתמזמז עם הכדור ויעיף אותו כשהוא תחת לחץ אם הטכניקה שלו היא לא טובה, אבל אצל שחקנים בחלק הקדמי שם קבלת ההחלטות היא הרבה יותר אינסטינקטיבית, זה יותר קשה.redrony כתב: ↑05 פברואר 2022, 19:48זה נכון מאוד. אני לא בטוח שבקבוצה לא עובדת, אבל קבלת החלטות בחלק ההתקפי מאוד לא טובה ואכן, אני מצפה ממאמן שיראה את רוסה הולך עם הראש בקיר שישנה את זה. ליידנר עם יציאה פנטסטית קדימה, דריבל אבל ראש בקיר, זו עבודה של מאמן.BRUNO CONTI כתב: ↑05 פברואר 2022, 18:16 מספיק לדבר על הרכב.
הרכב זה דבר אחד ותכנית משחק זה דבר אחר.
הרכב לא מנצח משחקים אלא איך שהקבוצה עובדת יחד על הדשא.
הקבוצה לא עובדת כבר 4 משחקים רצוף.
ההרכב לא רלוונטי בכלל
כל הדיבורים על הרכבים ומערכים לא מאוד רלוונטיים בעיניי. חוץ מ 20 דקות ראשונות הקישור אמצע עשה את העבודה של להשיג את הכדור, אבל שמשחקים לא נכון ובעיקר מחליטים לא נכון אין עם מה לעבוד.
אז נכון, הפועל מוגבלת בכשרון, ואלה שיש להם יותר כשרון משחקים לא חכם.
בסוף רוב העבודה של המאמן זו ההצבה והפריסה של השחקנים על המגרש, בניית תבניות לחץ ותבניות של יציאה למתפרצות והכנת שיטת משחק למשחקים ספציפיים.
היום קובי פישל עם ההצבה בהרכב של איינבינדר שבעיני גרמה לנו להיות בעמדת נחיתות פיזית באמצע, מה שהתרגם ללא מעט חורים במרכז השדה (וכמובן השער הראשון).
מעבר לזה, העמידה של השחקנים על המגרש הייתה מצוינת, משחק הלחץ הניב לא מעט חטיפות וגם ההצטרפות הייתה טובה. בסופו של דבר הבקענו 2 שערים ויצרנו עוד לא מעט מצבים שהיו צריכים להיגמר ברשת. מבחינה התקפית קשה לצפות ליותר.
מבחינה הגנתית חטפנו שלושה שערים, אבל רק הראשון היה כתוצאה מבעיה טקטית, השניים האחרים נבעו ממתנות שהשחקנים שלנו חילקו. עם זה אין הרבה מה לעשות.
הפועל משחקים כדורגל מאוד לא חכם רב הזמן, מסתובבים הפוך, מסירות לא נכונות. על זה רפואה חייב לתת את הדעת וזו עבודה שלו.
חוץ מזה, הפועל לפחות אתמול ניסו לשחק כדורגל, גם מעודד
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
זה לא רק עניין הרכות, האיטיות של איינבינדר גרמה לו כל הזמן לאחר לסגירה כך שדן ביטון וקניקובסקי כל הזמן קיבלו את הכדור בין הקישור להגנה. עם אייזן שם זה עולם אחר.
אני לא טוען שנתנו משחק גדול אתמול, אבל הכיוון היה נכון מאוד. גם העמידה של השחקנים, גם משחק הלחץ, גם ההצטרפות. היו גם כמה רעיונות התקפיים לא רעים בכלל.
אגב, אחת הבעיות שלנו בתקופה האחרונה זה דווקא רוסה. לפני הפציעה הוא היה כלי התקפי מאוד חשוב גם בגלל היכולת שלו לייצר מספרים, אבל לא פחות בגלל היכולת שלו לקבל את הכדור על קו הקישור האחורי של היריבה ולהסתובב לכיוון השער. מאז שהוא חזר מהפציעה הוא בכושר הרבה פחות טוב והרבה פחות יעיל. דווקא אתמול היו לו הבלחות שהזכירו את היכולת מלפני הפציעה.
אני לא טוען שנתנו משחק גדול אתמול, אבל הכיוון היה נכון מאוד. גם העמידה של השחקנים, גם משחק הלחץ, גם ההצטרפות. היו גם כמה רעיונות התקפיים לא רעים בכלל.
אגב, אחת הבעיות שלנו בתקופה האחרונה זה דווקא רוסה. לפני הפציעה הוא היה כלי התקפי מאוד חשוב גם בגלל היכולת שלו לייצר מספרים, אבל לא פחות בגלל היכולת שלו לקבל את הכדור על קו הקישור האחורי של היריבה ולהסתובב לכיוון השער. מאז שהוא חזר מהפציעה הוא בכושר הרבה פחות טוב והרבה פחות יעיל. דווקא אתמול היו לו הבלחות שהזכירו את היכולת מלפני הפציעה.
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
לירון האדום כתב: ↑12 פברואר 2022, 23:29 איזה הבדלים בין הדרבים...
-
- קיבל.ה 856 לייקים
כן, שיחקו בסדר גמור, רק אני משתגע ששחקנים לא מסוגלים לשחרר כדור בזמן ווקעים את המשחק.הוקיץ' כתב: ↑13 פברואר 2022, 14:16 זה לא רק עניין הרכות, האיטיות של איינבינדר גרמה לו כל הזמן לאחר לסגירה כך שדן ביטון וקניקובסקי כל הזמן קיבלו את הכדור בין הקישור להגנה. עם אייזן שם זה עולם אחר.
אייזן אכן מהשנייה שנכנס היה מצוין, אבל הוא החליף את אליאס שבעיניי הוא בעיה הרבה יותר גדולה מאייבינדר. בסוף אין מה לעשות, הקישור האחורי אמצע של הפועל מורכב מ 5-4 שחקנים שלכל אחד יש פלוסים ומינוסים. פה צריך יותר התקפה, שם הגנה, במשחק כזה ותק ונסיון. בגדול הם די קרובים בבינוניות שלהם
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
קשה לי לומר לגבי חיפה אבל תאכלס את באר שבע ורוני לוי הצנון אפשר וצריך לנצח
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
אם אתה חושב שאליאס בעיה גדולה מאיינבינדר, בטח בהסתמך על המשחק אתמול, איבדת את זה.redrony כתב: ↑13 פברואר 2022, 16:03כן, שיחקו בסדר גמור, רק אני משתגע ששחקנים לא מסוגלים לשחרר כדור בזמן ווקעים את המשחק.הוקיץ' כתב: ↑13 פברואר 2022, 14:16 זה לא רק עניין הרכות, האיטיות של איינבינדר גרמה לו כל הזמן לאחר לסגירה כך שדן ביטון וקניקובסקי כל הזמן קיבלו את הכדור בין הקישור להגנה. עם אייזן שם זה עולם אחר.
אייזן אכן מהשנייה שנכנס היה מצוין, אבל הוא החליף את אליאס שבעיניי הוא בעיה הרבה יותר גדולה מאייבינדר. בסוף אין מה לעשות, הקישור האחורי אמצע של הפועל מורכב מ 5-4 שחקנים שלכל אחד יש פלוסים ומינוסים. פה צריך יותר התקפה, שם הגנה, במשחק כזה ותק ונסיון. בגדול הם די קרובים בבינוניות שלהם
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
קראתי תגובה של אוהד הפועל שרשם(לא ציטוט מדויק) : האם עדיף למות יפה כמו אתמול או לחיות מכוער כמו דרבי קלינגר?
סטייל " עדיף למות על הרגליים ..."
האמת שאני מסכים.
אתמול היינו במרחק שפיץ ישר בנעל של איינבינדר לחגיגת דרבי בדקה 90 לאחר מופע עידוד שמזכיר זמנים יפים.
הפועל חוזרת מפיגור פעמיים בדרבי וממשיכה לרצות את ה3 יותר ממכבי.
כואב להפסיד, אבל אם אתמול היה נגמר תיקו הייתי גם כואב אבל פחות.
יש הרבה ביקורות על קובי בדרבי אתמול(גם לי),
אבל הוא לא אשם שהבלם הכי "יציב" שלו מכר אותו 3 פעמים ועוד בדקות הכי קריטיות במשחק כדורגל.
אני רוצה להאמין שהוא לומד באמת את הטעויות של עצמו בכל משחק במטרה לשפר.
שורה תחתונה,
זה המאמן שאני רוצה לראות על הקווים לטוב ולרע בכל דרבי שיהיה בזמן הקרוב.
ועם גישה כמו שלו זה שאלה של דרבי או 2 עד שננצח.
האמת שאני מסכים.
אתמול היינו במרחק שפיץ ישר בנעל של איינבינדר לחגיגת דרבי בדקה 90 לאחר מופע עידוד שמזכיר זמנים יפים.
אבל הוא לא אשם שהבלם הכי "יציב" שלו מכר אותו 3 פעמים ועוד בדקות הכי קריטיות במשחק כדורגל.
שורה תחתונה,
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מסכים והאמת שהפחד הכי גדול שלי באי העפלה לפליאוף העליון הוא שרפואה לא ימשיך פה בעונה הבאה בגלל זה ואז שוב יביאו מאמן קלישאתי ובונקריסטעידן סרור כתב: ↑13 פברואר 2022, 20:28 קראתי תגובה של אוהד הפועל שרשם(לא ציטוט מדויק) : האם עדיף למות יפה כמו אתמול או לחיות מכוער כמו דרבי קלינגר?
האמת שאני מסכים.
שורה תחתונה,
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
נדמה לי שכשהוא הגיע פורסם באחד האתרים שזה לא תלוי בהפעלה לפלייאוף העליון , אבל בכדורגל הדברים נזילים כולנו יודעים.רק הפועל כתב:מסכים והאמת שהפחד הכי גדול שלי באי העפלה לפליאוף העליון הוא שרפואה לא ימשיך פה בעונה הבאה בגלל זה ואז שוב יביאו מאמן קלישאתי ובונקריסטעידן סרור כתב: ↑13 פברואר 2022, 20:28 קראתי תגובה של אוהד הפועל שרשם(לא ציטוט מדויק) : האם עדיף למות יפה כמו אתמול או לחיות מכוער כמו דרבי קלינגר?
האמת שאני מסכים.
שורה תחתונה,
-
- קיבל.ה 428 לייקים
בדרבי הקודם התביישתי ואמרתי אחרי המשחק שאחרי משחק כזה הייתי מעדיף לקבל בראש ולא להראות ככה לוזר, יהיה למשחק הבושה הזה השלכות רציניות ובאמת לא הפסקנו להפסיד. היום אחרי ההפסד הכואב אני יכול להגיד שנהנתי מהמשחק עד הדקה התשעים ואני חושב שהמשחק יתן הרבה ביטחון לשחקנים והכדורגל שלנו יהיה יותר טובעידן סרור כתב: ↑13 פברואר 2022, 20:28 קראתי תגובה של אוהד הפועל שרשם(לא ציטוט מדויק) : האם עדיף למות יפה כמו אתמול או לחיות מכוער כמו דרבי קלינגר?
האמת שאני מסכים.
שורה תחתונה,
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
בולדוגיס כתב: ↑13 פברואר 2022, 20:59בדרבי הקודם התביישתי ואמרתי אחרי המשחק שאחרי משחק כזה הייתי מעדיף לקבל בראש ולא להראות ככה לוזר, יהיה למשחק הבושה הזה השלכות רציניות ובאמת לא הפסקנו להפסיד. היום אחרי ההפסד הכואב אני יכול להגיד שנהנתי מהמשחק עד הדקה התשעים ואני חושב שהמשחק יתן הרבה ביטחון לשחקנים והכדורגל שלנו יהיה יותר טובעידן סרור כתב: ↑13 פברואר 2022, 20:28 קראתי תגובה של אוהד הפועל שרשם(לא ציטוט מדויק) : האם עדיף למות יפה כמו אתמול או לחיות מכוער כמו דרבי קלינגר?
האמת שאני מסכים.
שורה תחתונה,
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
בול 2עידן סרור כתב: ↑13 פברואר 2022, 20:28 קראתי תגובה של אוהד הפועל שרשם(לא ציטוט מדויק) : האם עדיף למות יפה כמו אתמול או לחיות מכוער כמו דרבי קלינגר?
האמת שאני מסכים.
שורה תחתונה,
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 856 לייקים
מאיזו בחינה, של שגעון? יש מצב...רדפוקס כתב: ↑13 פברואר 2022, 17:38אם אתה חושב שאליאס בעיה גדולה מאיינבינדר, בטח בהסתמך על המשחק אתמול, איבדת את זה.redrony כתב: ↑13 פברואר 2022, 16:03כן, שיחקו בסדר גמור, רק אני משתגע ששחקנים לא מסוגלים לשחרר כדור בזמן ווקעים את המשחק.הוקיץ' כתב: ↑13 פברואר 2022, 14:16 זה לא רק עניין הרכות, האיטיות של איינבינדר גרמה לו כל הזמן לאחר לסגירה כך שדן ביטון וקניקובסקי כל הזמן קיבלו את הכדור בין הקישור להגנה. עם אייזן שם זה עולם אחר.
אבל אני כבר באמת זקן.
לא אכנס להשוואה הזו כי היא פחות חשובה, אני מודה ששי אליאס, דווקא בגלל הכשרון שיש לו מוציא ממני יותר עצבים עם הכדרורים המעצבנים שלו והבכיינות
-
- קיבל.ה 856 לייקים
כן? נח לך להגיד על שחקן מהקבוצה שלך שהוא מכר אותך אתמול 3 פעמים? זה נראה משהו הגיוני לכתוב?7even כתב: ↑13 פברואר 2022, 21:59בולדוגיס כתב: ↑13 פברואר 2022, 20:59בדרבי הקודם התביישתי ואמרתי אחרי המשחק שאחרי משחק כזה הייתי מעדיף לקבל בראש ולא להראות ככה לוזר, יהיה למשחק הבושה הזה השלכות רציניות ובאמת לא הפסקנו להפסיד. היום אחרי ההפסד הכואב אני יכול להגיד שנהנתי מהמשחק עד הדקה התשעים ואני חושב שהמשחק יתן הרבה ביטחון לשחקנים והכדורגל שלנו יהיה יותר טובעידן סרור כתב: ↑13 פברואר 2022, 20:28 קראתי תגובה של אוהד הפועל שרשם(לא ציטוט מדויק) : האם עדיף למות יפה כמו אתמול או לחיות מכוער כמו דרבי קלינגר?
האמת שאני מסכים.
שורה תחתונה,
-
- קיבל.ה 856 לייקים
redrony כתב: ↑13 פברואר 2022, 22:02כן? נח לך להסכים עם מישה ושאומר על שחקן מהקבוצה שלך שהוא מכר אותך אתמול 3 פעמים? זה נראה משהו הגיוני לכתוב?7even כתב: ↑13 פברואר 2022, 21:59בולדוגיס כתב: ↑13 פברואר 2022, 20:59
בדרבי הקודם התביישתי ואמרתי אחרי המשחק שאחרי משחק כזה הייתי מעדיף לקבל בראש ולא להראות ככה לוזר, יהיה למשחק הבושה הזה השלכות רציניות ובאמת לא הפסקנו להפסיד. היום אחרי ההפסד הכואב אני יכול להגיד שנהנתי מהמשחק עד הדקה התשעים ואני חושב שהמשחק יתן הרבה ביטחון לשחקנים והכדורגל שלנו יהיה יותר טוב
-
- קיבל.ה 398 לייקים
כמובן שהסיכומים עושים בסוף אך נכון לעכשיו (ערב המשחק נגד חיפה) : לא רואה שינוי דרמטי בסגנון המשחק ובהישגים של הקבוצה בעידן רפואה לעומת עידן קלינגר. בסופו של דבר, קבוצות עם השקעה פחות משמעותית מגיעים לניקוד די דומה.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
-
- קיבל.ה 856 לייקים
בתגובה של עידן סרור. אני אגב מסכים עם רוח הדברים שלו, המשפט הזה הוציא אותי מדעתי
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא הכין את הקבוצה למשחק מול חיפה.
לא יודע אם הוא ראה בכלל משחקים של חיפה השנה.
לא לוחצים את השוער הכי גרוע בליגה במשחק רגל.
במצבים נייחים שהם הכי מסוכנים שחקנים עומדים לבד.
בכר עושה חילופים בתחילת מחצית כאילו הוא משחק מול עירוני טבריה.
לא יודע אם הוא ראה בכלל משחקים של חיפה השנה.
לא לוחצים את השוער הכי גרוע בליגה במשחק רגל.
במצבים נייחים שהם הכי מסוכנים שחקנים עומדים לבד.
בכר עושה חילופים בתחילת מחצית כאילו הוא משחק מול עירוני טבריה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
+מכניס את ורד החסר קשר למשחק.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
הביתה זה מוגזם. אבל המשחק הזה נראה כמו שכפול של קלינגר. הקרדיט שיש לו אצלי זה על זה שגם כשהתוצאות לא מדהימות היה כדורגל. במשחקים האחרונים זה לא מתקיים יותר.