אין באמת למשטרה איזשהו בסיס מדוייק לבדוק כמה אוהדי מקקי קנו. ברור שיש אוהדים שקנו לשם, הגיוני שלא מעט, לפי הקצב מכירה שפתאום גבר פלאים מ100 ליום לשער 8, ל1000 ביום אחד לשער 8 בלבד.
הבעיות כרגע זה איך למנוע כניסה שלהם ואם בכלל ההנהלה מעוניינת למנוע כניסה שלהם ולא להתחרבש בתביעות משפטיות אם וכאשר יהיו
כל עוד המשטרה מציעה פתרון של שטח הפרדה(סגירת המכירה בטרם עת, לפני סולד אאוט) אז לכאורה אין מניעה להכניסם מבחינה משפטית
היו צריכים להתעקש ולעצור את המכירה לשערים של מקקי עד בירור העניין ולהשאיר ביציעי מקקי מקום לאפשרות העברת אוהדיהם, אבל ההנהלה שלנו חסרת אמביציה, חסרת מיץ, חסרת עמוד שדרה, אז בורכנו מה שנקרא.
האדס כתב: ↑10 פברואר 2022, 10:41
התוצאה של כל כהטמטום הזה? אלפי אוהדים יתקעו בחוץ בגלל בדיקות קפדניות של שלושה סדרנים.
כתוב בהודעה שמבקשים להקדים את הגעתם לאצטדיון בעקבות הבידוק! לא צפוי גשם בשבת ולכן אין סיבה לא למלא את הבקשה!
מנסים למנוע הסתננות והמהלך הוא מהלך מבורך! לא צריך לחפש בכוח דברים לא טובים!!!
נערך לאחרונה על ידי Or_5 ב 10 פברואר 2022, 10:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
האדס כתב: ↑10 פברואר 2022, 10:41
התוצאה של כל כהטמטום הזה? אלפי אוהדים יתקעו בחוץ בגלל בדיקות קפדניות של שלושה סדרנים.
כתוב בהודעה שמבקשים להקדים את הגעתם לאצטדיון בעקבות הבידוק! לא צפוי גשם בשבת ולכן אין סיבה לא למלא את הבקשה!
מנסים למנוע הסתננות והמהלך הוא מהלך מבורך! לא צריך לחפש בכוח דברים לא טובים!!!
לא באמת מנסים
מנסים להראות לך, האוהד, שהם עשו דברים
לנסות באמת, זה כשזה קורה לפני יומיים לפחות, לעצור מכירה ולהשאיר אצלהם ביציעים שטח ריק ליתר ביטחון
זה למשל ניסיון
מצד אחד, ההנהלה מביעה נכונות לטפל באירוע וזה כבר הרבה יותר ממה שהיה עד היום.
מצד שני, אם אני אוהד מכבי אני ממש לא מתרשם מההודעה הזו. חולצה בורדו ומעיל שחור + לייק ללאה קטמין + 2 תגובות לעמוד בפייסבוק, מקבל צעיף משער 11 ויאללה לעבודה.
היתרון במתווה הזה הוא שיש מצב שהמשטרה המפגרת תוותר על ההפרדה ותחשוב שאשכרה זה יפתור את הבעיה, ואז אפשר לשבת צמוד לשער 11 ולזיין את כל הנבלות האלה שקנו ל-8.
צ'ימבויקה כתב: ↑10 פברואר 2022, 11:27
מצד שני, אם אני אוהד מכבי אני ממש לא מתרשם מההודעה הזו. חולצה בורדו ומעיל שחור + לייק ללאה קטמין + 2 תגובות לעמוד בפייסבוק, מקבל צעיף משער 11 ויאללה לעבודה.
היתרון במתווה הזה הוא שיש מצב שהמשטרה המפגרת תוותר על ההפרדה ותחשוב שאשכרה זה יפתור את הבעיה, ואז אפשר לשבת צמוד לשער 11 ולזיין את כל הנבלות האלה שקנו ל-8.
במקום יאללה לעבודה, יאללה הביתה.
מאד פשוט.
לצערי אני לא רואה תרחיש שבו כוחות שיטור נכנסים לתוך שער 8 ומוציאים בכוח 1500-2000 איש.
או שמוציאים אותם לפני הכניסה לשער או שהם בפנים.
במקום יאללה לעבודה, יאללה הביתה.
מאד פשוט.
לצערי אני לא רואה תרחיש שבו כוחות שיטור נכנסים לתוך שער 8 ומוציאים בכוח 1500-2000 איש.
או שמוציאים אותם לפני הכניסה לשער או שהם בפנים.
האמת היא שאני גם לא רואה תרחיש של 1500 אוהדי מכבי בשער 8.
נשמע כמו נתון מופרך לחלוטין, בטח ובטח שהיה להם גם את שער 13 וזה לא שמכבי רצה לאליפות.
נראה לי סתם בלון נפוח של המשטרה כדי לקבל עוד שכר לשוטרים וגם להגיד "עשינו את העבודה"
נשמע לי מופרך שזה רק 1500. לדעתי יותר לכיוון ה-3000-4000.
מה שנשמע מופרך זה כל מיני אנשים שהסבירו איך יגיעו 20 אלף אוהדי הפועל לראות את עידן ורד במדי הפועל.