redrony כתב: ↑06 פברואר 2022, 14:20
מתאים זה אדם שיש ביכולות הכלכליות שלו להביא את הפועל להיות השגית והם גם עם הראש במקום סביר. אין לי מושג למה אתה קורא לגולדהאר הזוי. גיידמאק הוא הזוי, אגייר הזוי. גולדהאר הוא סלע של יציבות כבר 13 שנה לדעתי.
אני חושב שדי ידעו שהוא הולך להשקיע המון כסף בקבוצה.
הניסנובים הבנת שיש להם תקרת זכוכית מאוד מאוד נמוכה ובנוסף זה נכון ששוב קיבלת אנשים בעיתיים ויותר גרוע מכך, לא יודעים לנהל כדורגל.
השאלה מה זה להוציא אותם, מה האלטרנטיבה. כי אם לא תהיה אלטרנטיבה הפועל ירדו ליגה
עדיף כבר שתהיה בידיים של האוהדים, אני בטוח שהם ימצאו הרבה יותר תורמים פר עונה מאשר הניסנובס שגורמים יותר בעיות כלכליות מאשר עזרה בכלום כסף שהם שמים בקבוצה.
בפאקינג נוף הגליל נראה שהבעלים משקיע יותר מהם פר עונה.
מתאים זה אדם שיש ביכולות הכלכליות שלו להביא את הפועל להיות השגית והם גם עם הראש במקום סביר. אין לי מושג למה אתה קורא לגולדהאר הזוי. גיידמאק הוא הזוי, אגייר הזוי. גולדהאר הוא סלע של יציבות כבר 13 שנה לדעתי.
הניסנובים הבנת שיש להם תקרת זכוכית מאוד מאוד נמוכה ובנוסף זה נכון ששוב קיבלת אנשים בעיתיים ויותר גרוע מכך, לא יודעים לנהל כדורגל.
עדיף כבר שתהיה בידיים של האוהדים, אני בטוח שהם ימצאו הרבה יותר תורמים פר עונה מאשר הניסנובס שגורמים יותר בעיות כלכליות מאשר עזרה בכלום כסף שהם שמים בקבוצה.
אני לא ממש מבין מה זה בידיים של האוהדים. קטמון? קביליו? באיזה ליגה אתה רוצה להיות. מה זה לא שמים כסף? הם שמים ערבויות בתחילת כל עונה, יש לך את הסכומים האלה? מי יתרום, האוהדים? 100 שקל לשנה?
איזה מנגנון יבחר את היו״ר? איך הוא יעבוד עם האולטראס? אתה מבטיח לי שבהנהלה כזו לא יהיו אינטרסים?
הדבר האחרון שהפועל צריכה זה לעבור לידיים של האוהדים
האדס כתב: ↑06 פברואר 2022, 08:01
מטרת העל שלי זה להעיף את הניסנובים מהפועל.
לצערי אני בין הבודדים שרואים את זה כעיקר וכאת המשחקים כטפל.
מסכים איתך.
הניסנובס בהפועל זה לטחון מים.
מצד שני יכול היה גם להיות רע יותר.
תמיד יכול להיות גרוע יותר.
אבל עדיף לחפש את הטוב יותר.
איתם האופק הכי גרוע, בעלים שלא שמים שקל כי אין להם, לנהל וידע בסיסי בכדורגל גם אין להם. אז תסלחו לי האופק איתם הוא הגרוע ביותר. ואני איתך מטרת העל שלי זה לא לראות אותם בהפועל ואמרתי את זה כבר שנה הבאה שקל הם לא יראו מימני. ואנחנו צריכים להתקבץ כקבוצה ולא לקנות מנוי שנה הבאה עד שאין רכש רציני . אני באמת חושב שפעולה כזאת יכולה לעזור לנו לראות סגל יותר איכותי מהחרא הזה של השנים האחרונות ואם לא שימכרו 700 מנויים. שנה הבאה מקווה שיהיה פה עוד כמה שחושבים כמוני וננסה להריץ את הרעיון
אני לא ממש מבין מה זה בידיים של האוהדים. קטמון? קביליו? באיזה ליגה אתה רוצה להיות. מה זה לא שמים כסף? הם שמים ערבויות בתחילת כל עונה, יש לך את הסכומים האלה? מי יתרום, האוהדים? 100 שקל לשנה?
איזה מנגנון יבחר את היו״ר? איך הוא יעבוד עם האולטראס? אתה מבטיח לי שבהנהלה כזו לא יהיו אינטרסים?
הדבר האחרון שהפועל צריכה זה לעבור לידיים של האוהדים
זה גם מעבר....
לבוזגלו הם נתנו ערבות אישית.
לגוטליב גם.
הקבוצה בכל שנה בגרעון של מליון שניים שהם מכסים (בהלוואות בעלים אומנם אבל זה כסף שנכנס למועדון)
לירון האדום כתב: ↑06 פברואר 2022, 20:58
חדרה מנצחת בדקה ה93.
אנחנו 4 נקודות ממקום 7.
להפועל חיפה יש את סכנין ואז את הסריה של שלושת הראשונות.
וגם 4 מנתניה
לירון האדום כתב:בית"ר מסיימת ב 0:0 מול נוף הגליל.
לביתר פשוט אין הגנה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
ה0-0 הכי טוב שראיתי.
ניצן הציל להם תצורה, ונוף הגליל יצאו לכמה מתפרצות שכל קבוצה נורמלית כובשת והם הצליחו לחטוף לעצמם או למסור אחורה.
אם היו פוגשים היום קבוצה נורמלית אפילו רמת מכב* פ"ת היה נגמר 3-0 לרעת ביטר.
נקווה שלא יצברו ביטחון על המשחק הזה
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
כמו במקרים קודמים השיפוט של פריד תרם לכך שהמשחק של ביתר נוף גליל יתפתח בקצב טוב ובלי עצירות מיותרות. מהנה לצפות במשחקים שהוא שופט ולראות את כל המקרים שאחרים היו שורקים סתם. הסטנדרט חייב להיות העדפת אי שריקה כשיש ספק ולתת לואר לתקן אם יש צורך.
מסכים איתך.
הניסנובס בהפועל זה לטחון מים.
מצד שני יכול היה גם להיות רע יותר.
תמיד יכול להיות גרוע יותר.
אבל עדיף לחפש את הטוב יותר.
איתם האופק הכי גרוע, בעלים שלא שמים שקל כי אין להם, לנהל וידע בסיסי בכדורגל גם אין להם. אז תסלחו לי האופק איתם הוא הגרוע ביותר. ואני איתך מטרת העל שלי זה לא לראות אותם בהפועל ואמרתי את זה כבר שנה הבאה שקל הם לא יראו מימני. ואנחנו צריכים להתקבץ כקבוצה ולא לקנות מנוי שנה הבאה עד שאין רכש רציני . אני באמת חושב שפעולה כזאת יכולה לעזור לנו לראות סגל יותר איכותי מהחרא הזה של השנים האחרונות ואם לא שימכרו 700 מנויים. שנה הבאה מקווה שיהיה פה עוד כמה שחושבים כמוני וננסה להריץ את הרעיון
תמיד שאתה אומר על משהו הכי גרוע תביא אלטרנטיבה, אבל באמת, מנומקת. ואני האחרון שחושב שהם בעלים ראויים להפועל
שורה תחתונה הפועל זו אימפריה וככזאת היא ראויה לבעלים אימפריה.
כל עוד אנחנו בידי הניסנובס זה חתימה על בינוניות ותקרת זכוכית מאד ברורה.
אי אפשר לחלום על שום דבר.
יחד עם זאת כמו שאמרתי לפני כן יכול להיות וגם היה יותר גרוע בהרבה…
צריך גם לציין לטובה את העבודה במחלקת הנוער שלדעתי תיתן לנו בוסט בעתיד,הנוער זה הבסיס להכל גם במקרה של בעלים עשיר.
שם נוצרת הזהות ומשם הכל מתחיל ועל כך שאפו גדול להם.
לזה צריך להתווסף ארגון מקצועי יותר בבוגרת,המשכיות,וכסף.
הפוטנציאל של המועדון הזה הוא עצום ואולי הקהל הגדול שיגיע לדרבי יזיז משהו אצל מישהו.
הלוואי
דוגיס כתב: ↑06 פברואר 2022, 23:35
משחק מעולה של ביתר נוף הגליל זה משחק של שלוש שלוש. וואלה אל תהיו בטוחים שקבוצות שנלחמות על הפליאוף יקחו נקודות קלות נגד הארבע האחרונות
כל קבוצה שרוצה להיכנס לפליאוף צריכה לפרק את ביתר בקלילות, לפי הכותרת בone נשמע שנוף הגליל נראתה נגדה כמו פריס סן זרמן
לירון האדום כתב:בית"ר מסיימת ב 0:0 מול נוף הגליל.
לביתר פשוט אין הגנה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
ה0-0 הכי טוב שראיתי.
ניצן הציל להם תצורה, ונוף הגליל יצאו לכמה מתפרצות שכל קבוצה נורמלית כובשת והם הצליחו לחטוף לעצמם או למסור אחורה.
אם היו פוגשים היום קבוצה נורמלית אפילו רמת מכב* פ"ת היה נגמר 3-0 לרעת ביטר.
נקווה שלא יצברו ביטחון על המשחק הזה
מריו פצ'אלקה כתב: ↑07 פברואר 2022, 19:34
ניסו אביטן מקבל הזדמנות פז לאמן את בני יהודה ואם יעלה איתם כנראה באורך פלא לחזור לליגת העל. מעניין אם הוא ידפוק את זה.
הוא אימן בכלל מאז שפיטרנו אותו? או שהוא מסתמך על הכסף שיקבל מהבוררות מול הניסנובס
ניסו אביטן מקבל הזדמנות פז לאמן את בני יהודה ואם יעלה איתם כנראה באורך פלא לחזור לליגת העל. מעניין אם הוא ידפוק את זה.
הוא אימן בכלל מאז שפיטרנו אותו? או שהוא מסתמך על הכסף שיקבל מהבוררות מול הניסנובס
אימן בסכנין.
דרך אגב בני יהודה הפסידה בבית 2:0 והיא מקום 10 כרגע
אין ספק שמכבי חיפה הקבוצה הכי טובה בארץ ועם זאת יש להם חולשות והם לא מושלמים העונה אין באמת תחרות והם צריכים לקחת בקלות כי באר שבע לא קבוצה באמת (מכבי כרגע היא השנייה הכי טובה ובפער)