ינואר הגיע
-
- קיבל.ה 347 לייקים
שאלה שמעניינת אותי.
איך עובד מערך הסקאוטינג בהפועל לאיתור שחקנים זרים?
יש מדינות קטנות שהכדורגל שם זה לא הדבר הכי פופלרי כמו לטביה למשל.
יש לי חבר הוא סטודנט לומד שם אומר שהליגה עצמה יותר חלשה מישראל אבל מגיעים לשם שחקנים זרים מדי פעם בלי סכום העברה וקורעים רשתות וממשיכים ליעד הבא שלהם אחרי שנה-שנתיים.
מועדון כמו שלנו לא יכול להתמקד בכאלה שחקנים? כמובן בטובים שבניהם ולא בנגרים.
איך עובד מערך הסקאוטינג בהפועל לאיתור שחקנים זרים?
יש מדינות קטנות שהכדורגל שם זה לא הדבר הכי פופלרי כמו לטביה למשל.
יש לי חבר הוא סטודנט לומד שם אומר שהליגה עצמה יותר חלשה מישראל אבל מגיעים לשם שחקנים זרים מדי פעם בלי סכום העברה וקורעים רשתות וממשיכים ליעד הבא שלהם אחרי שנה-שנתיים.
מועדון כמו שלנו לא יכול להתמקד בכאלה שחקנים? כמובן בטובים שבניהם ולא בנגרים.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
ינקוביץ' הוצע לפי וואלה.
כפי שכבר כתבתי בעבר, הייתי הולך על זה בכל הכוח.
כפי שכבר כתבתי בעבר, הייתי הולך על זה בכל הכוח.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עוד שחקן שמחזיק כדור ותוקע את המשחק?
לא תודה.
לא תודה.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
הוא בא בחינם זה המדיניות שלהם והוא לא חלוץ אז סיכוי גבוה שיחתום. אמא שלהם זו** הם יביאו חלוץ כבר חמש שנים בוכים לחלוץ מגיע ינואר משחררים חלוץ ולא מביאים שאלוהים יעזור לנו איך הם נפלו עלינו
קשה להעריך יכולות של שחקן שהיה נקודת אור מעומעמת בקבוצה סופנית. עדיף מכלום לדעתי
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
מצד אחד, שחקן עם יכולות פיזיות וטכניות מעל לליגה שלנו.
מצד שני, כמו שכתבתי בעבר, יש כנראה סיבות למה הוא כאן.
מצד שני, כמו שכתבתי בעבר, יש כנראה סיבות למה הוא כאן.
לפי דעתי החתמה מעולה! במשחק נגד חדרה כבר ראו שאם לא אזולאי השמן, אין לך קשר יצירתי שיניע ויתן מסירות טובות חוץ מרוסה. הוא לא בא על תקן עוד שחקן קישור אפור, יכול להוסיף טכניקה ולתת כדורים טובים קדימה. אם לא חלוץ, אז לפחות שחקן בסגנון שלו.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
השחקן הכי אוברייטד בליגה. חלש מאוד.
הימור שלי מקבל יותר אדומים מגולים/בישולים
הימור שלי מקבל יותר אדומים מגולים/בישולים
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
ינקוביץ׳
הלוואי
אמן
יאללה אלו עם הגג מיליון, תנו בראש
מונטנגרו
(מישהו ראה פעם את הסרט?)
הלוואי
אמן
יאללה אלו עם הגג מיליון, תנו בראש
מונטנגרו

(מישהו ראה פעם את הסרט?)
נערך לאחרונה על ידי dino ב 01 פברואר 2022, 12:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
בכל מקרה נותן מגוון של אפשרויות ומערכים בהתקפה, מתאים מאוד לרפואה לוותר על הקישור ולשחק 4-2-3-1 עם דוידה בימין/בחוד, ינקוביץ' באמצע/ימין ורוסה בשמאל/באמצע, כשגם אזולאי הקשר כשהוא לא פצוע ואזולאי החלוץ (בחוד או בשמאל) משתלבים. אבל כל זה בתיאוריה בלבד כמובן. מפה ועד שזה יצליח אלוהים גדול, ועוד בלי חלוץ אמיתי מי יודע מה כל זה שווה.
נערך לאחרונה על ידי Nitay153 ב 01 פברואר 2022, 13:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אחלה שחקן, יכול לשחק במקום שלומי אזולאי הקשר.
חסר לו שחקן כזה, הלוואי ויגיע
חסר לו שחקן כזה, הלוואי ויגיע
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אחלה קובי והכל, אבל זה נראה שרפואה הוא האדם היחיד בעולם שחושב שאנחנו צריכים קשר ולא חלוץ.
מה הסיפור? הוא כ"כ מחזיק מאזולאי את תומר?
מה הסיפור? הוא כ"כ מחזיק מאזולאי את תומר?
- Red Wolf
- קיבל.ה 814 לייקים
הוא בלם או חלוץ?
אם לא אז לא להביא
אם לא אז לא להביא
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
מבחינת עמדה הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים. העמדה הטבעית שלו אמורה להיות באמצע ולא בכנף. אם אכן כך, הוא אמור לבוא על חשבון עידן ורד ובכך להוריד את התלות ברוסה ובדוידה ולחלק כדורים טובים יותר לחלוצים (המוגבלים).
החתמה כזו היא הודאה בטעות על אזולאי הפציע ועל ורד הכלום ושום דבר. שניהם בסוף העונה צריכים ללכת.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
גם אני חושב כמוהו. אין בקבוצה הזו שחקן שיודע לתת פס חכם (ולא נפצע כל רבע שעה). אולי רוסה לפרקים.
לצד זאת, אין חלוצים בעלויות שלנו שיודעים לייצר לעצמם. אפילו הקבוצות הגדולות בארץ מתקשות לאתר חלוצים כאלה (תראה את דוניו, סהר או פריצה). אם היית אומר לי דמארי, יבואה או ברדה הייתי לוקח בשמחה אבל כבר אין שחקנים בפרופיל הזה.
לכן אני חושב שהערך המוסף שנקבל מקשר גבוה יותר.
**כל זה לא סותר את העובדה שחובה לצרף לסגל חלוץ בכיר אמיתי בעונה הבאה אבל רק אחרי שסוגרים את הקישור ומוודאים שהוא מספיק איכותי.**
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
לא מכיר אותו. אם הוא זרתותח שבוקסה רוצה בהסתכלות לעונה הבאה אז להביא
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
חייבים בלם, רצוי גם חלוץ
מביאים קשר למרות שיש לנו כבר 17
אחלה הפועל
מביאים קשר למרות שיש לנו כבר 17
אחלה הפועל
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
תביאו את בוא'צי אם כבר למה אותו ?
-
- קיבל.ה 949 לייקים
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
המקום היחיד בו הופמייסטר שוחרר כרגע זה אותו מקום בו ינקוביץ' חתם - בספקולציות של התקשורת.
כרגע אין שום הודעה רשמית וזה לא מופיע באתר ההתאחדות.
כרגע אין שום הודעה רשמית וזה לא מופיע באתר ההתאחדות.
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
-
- קיבל.ה 949 לייקים
עד מתי החלון פתוח?
long live the zapta
-
- קיבל.ה 878 לייקים
מה העמדה שיש לנו הכי הרבה עומס בה?
קישור?
מעולה תביא עוד שחקן ועדיף שיהיה בינוני שלא רץ.
קישור?
מעולה תביא עוד שחקן ועדיף שיהיה בינוני שלא רץ.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
מועדון שחושב טיפה נורמלי (שזה כמובן לא מועדון כמן שלנו(בדיוק כמו ההודעה האחרונה שכתבתי פה מעליי))
משאיל את אופק ביטון שחתום לעוד שנתיים בהפועל ומשאיר את הופמייסטר שגם ככה עוזב בסוף העונה.
במקום שאופק ביטון ישחק במועדון אחר ויצבור ביטחון, הוא יהיה פה קשר שישי. השאלה זה יכולת אדירה, במיוחד למועדון עם מחלקת נוער מרשימה כמו שלנו, אם היו יודעים לנצל אותה כמו שצריך היינו במקום אחר.
משאיל את אופק ביטון שחתום לעוד שנתיים בהפועל ומשאיר את הופמייסטר שגם ככה עוזב בסוף העונה.
במקום שאופק ביטון ישחק במועדון אחר ויצבור ביטחון, הוא יהיה פה קשר שישי. השאלה זה יכולת אדירה, במיוחד למועדון עם מחלקת נוער מרשימה כמו שלנו, אם היו יודעים לנצל אותה כמו שצריך היינו במקום אחר.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
נראה לי כבר אין סיכוי לחלוץ ובלם או רק לאחד מהם
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הבעיה של אופק ביטון זה לא ביטחון אלא שהוא שחקן בינוני והוא מסמל עוד החתמה גרועה מהלאומית.Money כתב: ↑01 פברואר 2022, 19:24 מועדון שחושב טיפה נורמלי (שזה כמובן לא מועדון כמן שלנו(בדיוק כמו ההודעה האחרונה שכתבתי פה מעליי))
-
- קיבל.ה 291 לייקים
הוא החתמה טובה בהרבה מורד וגם מ אזולאי השמן בדיעבד.האדס כתב: ↑01 פברואר 2022, 21:50הבעיה של אופק ביטון זה לא ביטחון אלא שהוא שחקן בינוני והוא מסמל עוד החתמה גרועה מהלאומית.Money כתב: ↑01 פברואר 2022, 19:24 מועדון שחושב טיפה נורמלי (שזה כמובן לא מועדון כמן שלנו(בדיוק כמו ההודעה האחרונה שכתבתי פה מעליי))
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מבחינת עלות תועלת זה נכון.
באופן כללי זה מסוג השחקנים שאפשר לראות שאין פוטנציאל מעבר. ככה שזה לא משנה אם הוא טוב מעידן ורד (שׁהוא מחריד), משנה לצורך הדיון (מה שהגבתי עליו) זה שאין משמעות אם הוא מושאל או לא.
באופן כללי זה מסוג השחקנים שאפשר לראות שאין פוטנציאל מעבר. ככה שזה לא משנה אם הוא טוב מעידן ורד (שׁהוא מחריד), משנה לצורך הדיון (מה שהגבתי עליו) זה שאין משמעות אם הוא מושאל או לא.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
מסכים עם חלק מהדברים.
עדיין אם זה תלוי בי הוא נשאר בסגל לפני שניהם.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
חמישיGiovanni Giorgio כתב:עד מתי החלון פתוח?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אתה מודע לזה ששילמו עליו דמי מעבר של כ-300 אלף שקל?BRUNO CONTI כתב: ↑01 פברואר 2022, 22:09הוא החתמה טובה בהרבה מורד וגם מ אזולאי השמן בדיעבד.האדס כתב: ↑01 פברואר 2022, 21:50הבעיה של אופק ביטון זה לא ביטחון אלא שהוא שחקן בינוני והוא מסמל עוד החתמה גרועה מהלאומית.Money כתב: ↑01 פברואר 2022, 19:24 מועדון שחושב טיפה נורמלי (שזה כמובן לא מועדון כמן שלנו(בדיוק כמו ההודעה האחרונה שכתבתי פה מעליי))
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
אני הכי הייתי בעד ורד, ושוב ושוב אמרתי שצריך לתת לו זמן אבל הוא הגיע למצב כזה שאתה יודע מראש שהוא לא יתרום כלום על המגרש.
הייתי משאיר את אופק ביטון בלי לחשוב בכלל.
לפחות יש לו חוש לשערים. את זה אי אפשר לקחת ממנו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מה הסיכוי שיביאו חלוץ?
-
- קיבל.ה 949 לייקים
ספורט 5 עם פרסום על מרמנטיני לב״ש ב600 אלף, וואלה מחיר לכל כיס
חבל שאנחנו לא מועדון נורמלי, זאת רכישה טובה
long live the zapta
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
החתמה מוזרה שלהם אם וכאשר. אני באופן אישי אף פעם לא הבנתי את ההייפ סביבו. כנראה השם מרמרנטיני מוכר יותר מרוסה.Giovanni Giorgio כתב: ↑02 פברואר 2022, 11:43 ספורט 5 עם פרסום על מרמנטיני לב״ש ב600 אלף, וואלה מחיר לכל כיס
הוא כן לגמרי בסטנדרטים שלנו ולא הייתי מתנגד, אבל לקבוצה עם תקציב כמו של ב"ש ?! תמוה בעיניי.