עוד בלוף לאומית ששרפנו עליו מזומנים קריטיים, אבל אפשר בדיוק כמו עם טראורה לחדול את הדקות שהוא מקבל העונה עד לשחרור?
מבחינתי להמשיך את הניסוי של שחקני נוער לפני שהוא רואה עוד דקה במגרש.
טוויזר
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
לא מזמן רשמתי פה שהבחור לא ברמה הנאותה. יותר לכיוון אמצע טבלה בלאומית...ואין לי שום דבר אישי נגדו.
טענו שאני מגזים. לא ברור העסק.
טענו שאני מגזים. לא ברור העסק.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 294 לייקים
כל מילה.
מחפש משהו שהוא יודע לעשות טוב ואני לא מוצא.
מחפש משהו שהוא יודע לעשות טוב ואני לא מוצא.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אחד הגרועים שהיו פה.
החילוף הכי מחליש שהיה העונה.
החילוף הכי מחליש שהיה העונה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
חלש להחריד, לא ראיתי עדיין פעולה אחת טובה שלו והיו אין סוף רעות.
לא מובן איך אופק ביטון נישלח להפועל ירושלים ולא הוא.
לא מובן איך אופק ביטון נישלח להפועל ירושלים ולא הוא.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
שניהם בדיוק אותו פרופיל, שחקנים שקנו מהלאומית בכ-200-300 אלף שקל והם במקרה הטוב שחקני ספסל שוליים ובמקרה הרע חסרי קשר למקצוע.
אגב, אופק ביטון עדיין שחקן הפועל לפי מה שאני יודע.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
ביטון לפחות שם איזה שלוש ארבע גולים השחקן החלש הזה לא מצליח לתת פס ,יותר חלש מטראורה שהוא נכנס ידעתי שאנחנו מפסידים הכי גרוע שהיה פה, גם סניור שישאר בנוער עוד עונה שבכללי שאני מסתכל על השחקנים שלנו יש לנו קבוצה חלשה מאוד והעיקר שהבעלים הזבל האלה רק משחררים ולא מביאים כלום לא בטוח בכלל עם הסדר משחקים שלנו שאנחנו בפליאוף
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
משחקני הרכש המיותרים האלה שמגיעים כל עונה, לא ברור למה מבזבזים כסף על שחקנים כאלה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אני קודם כל מאשים את קובי. רוסה גם אם הוא ביום רע מאוד ביחס לעצמו לא צריך להיות מוחלף מהסיבה הפשוטה שזו האלטרנטיבה. לא צריך לזעזע אם הזעזוע לא מקדם אותך.
אחכ אני מאשים את מקבלי ההחלטות שחשבו שהוא אשכרה שווה כסף וראוי לחולצה. הדבר הראשון שבוקסה צריך לעשות זה לנקות את כל השחקני פוסטר האלה גם אם על חשבונם באים רחמנא ליצלן ילדים מהנוער (למה גניס לא היה בסגל?!)
ונסיים בטוויזר, שלא הפסיק להחליק ולהתקשות. הזכיר לי את אגם הברבורים. בושה וחרפה.
אחכ אני מאשים את מקבלי ההחלטות שחשבו שהוא אשכרה שווה כסף וראוי לחולצה. הדבר הראשון שבוקסה צריך לעשות זה לנקות את כל השחקני פוסטר האלה גם אם על חשבונם באים רחמנא ליצלן ילדים מהנוער (למה גניס לא היה בסגל?!)
ונסיים בטוויזר, שלא הפסיק להחליק ולהתקשות. הזכיר לי את אגם הברבורים. בושה וחרפה.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
לא ברור מדוע הוא עוד רואה דשא??
מה יש בו שאין בסניור או בגניס.
דרך אגב איפה היה גניס?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
מה יש בו שאין בסניור או בגניס.
דרך אגב איפה היה גניס?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
לגמרי.צ'ימבויקה כתב: ↑30 ינואר 2022, 22:47 אני קודם כל מאשים את קובי. רוסה גם אם הוא ביום רע מאוד ביחס לעצמו לא צריך להיות מוחלף מהסיבה הפשוטה שזו האלטרנטיבה. לא צריך לזעזע אם הזעזוע לא מקדם אותך.
מילא להחליף בגניס, אבל בטוויזר?
שרוסה יישאר על המגרש גם אם הוא הכי חלש.
מה זה לעזאזל החילוף הזה?
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 30 ינואר 2022, 23:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הוא בכלל שיחק איתו חצי מהזמן כקשר אמצע ליד אינבינדר
-
- קיבל.ה 516 לייקים
קיבל במצטבר כמעט 200 דק׳ העונה.
לא ראיתי ממנו פעולה אחת טובה. מאבד המון כדורים, לא מדוייק, מתקשה להשתלט על כדורים פשוטים.
אין פיזיות או מהירות מיוחדת, לא מסירה, לא בעיטה, לא דריבל.
מה יש שם?
לא ראיתי ממנו פעולה אחת טובה. מאבד המון כדורים, לא מדוייק, מתקשה להשתלט על כדורים פשוטים.
אין פיזיות או מהירות מיוחדת, לא מסירה, לא בעיטה, לא דריבל.
מה יש שם?
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
חחח כל פעם שהוא משחק הערך שלו יורד עוד מעט הוא בשלילי כבר.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
חלש מאוד. מוזר שמצא את עצמו על מגרש בסיטואציה הזו.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
ניב סנדל, עלי כנאנה, דן עזריה....כל עונה יש איזה כוכב שמביאים מהליגה השניה בתקווה לעקוץ ואחרי שכל מאמן בסבב העונתי מבן עם מי יש לו עסק ומייבש אותו מיד אחרי, הוא נעלם בעונות הבאות לנבכי הליגות התחתונות.