עידן סרור כתב: ↑23 דצמבר 2020, 15:48
כל כך צפוי שניסו הולך להרוס את המשחק הזה עם בזבוזי זמן וכדורגל מגעיל
יש סיכוי לתיקו אפס, אתה אומר?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
להשאיר את הקרביים על המגרש גם אם זה רק בשביל שניסו לא יחגוג על חשבוננו. וגם כדי שיהיה סיכוי להישאר בליגה כמובן.
אם לקלינגר יהיו ביצים הוא יעלה עם המערך שסיים את המשחק מול ב״ש (352). גם ככה אין לנו מה להפסיד וכמה שיותר שחקנים בחצי של סכנין יקשה עליהם לעשות משהו התקפי. זה לא שהם מבריקים יותר מידי.
אני מאוד אשמח אם המשחק יתבטל, אבל צריך לזכור שסכנין הייתה כבר במצב דומה והדבר לא עניין אף אחד ועלה לה בשבעייה מנתניה. זה לא יהיה הוגן כלפיהם לבטל את המשחק, דווקא כשהם בצד המרוויח.
Ron.T כתב:אני מאוד אשמח אם המשחק יתבטל, אבל צריך לזכור שסכנין הייתה כבר במצב דומה והדבר לא עניין אף אחד ועלה לה בשבעייה מנתניה. זה לא יהיה הוגן כלפיהם לבטל את המשחק, דווקא כשהם בצד המרוויח.
Ron.T כתב: ↑23 דצמבר 2020, 17:28
אני מאוד אשמח אם המשחק יתבטל, אבל צריך לזכור שסכנין הייתה כבר במצב דומה והדבר לא עניין אף אחד ועלה לה בשבעייה מנתניה. זה לא יהיה הוגן כלפיהם לבטל את המשחק, דווקא כשהם בצד המרוויח.
זה שזה לא היה פייר כלפי סכנין אז , לא הופך את זה הוגן כלפינו.
המשחק חייב להתבטל
אנחנו לא במצב של להיות אבירים ואכפתיים.
קבוצה שמהירה כל כך לבטל חוזים בגלל כוח עליון, צריכה ללחוץ בכל הערוצים האפשריים כדי לבטל משחק שיכול להוריד אותה ליגה.
קבוצה שמהירה כל כך לבטל חוזים בגלל כוח עליון, צריכה ללחוץ בכל הערוצים האפשריים כדי לבטל משחק שיכול להוריד אותה ליגה.
אין ספק שזה אינטרס של הפועל לבטל את המשחק, אני סקפטי אם המנהלת תעשה את זה. רק הנחייה של משרד הבריאות יכולה לדעתי למנוע את המשחק.
אין ספק שזה אינטרס של הפועל לבטל את המשחק, אני סקפטי אם המנהלת תעשה את זה. רק הנחייה של משרד הבריאות יכולה לדעתי למנוע את המשחק.
הבעיה הכי גדולה שלי בהרכב הזה היא שאין אף שחקן שמסוגל לתת פס קדימה ואף אחד שמסוגל לעבור שחקן בדריבל, אני לא רואה איך נבקיע ככה גול.
מעבר לזה אני לא רואה סיבה לשחק במערך של שלושה בלמים במשחק כזה, כמו שנאמר פה כבר היה עדיף לוותר על שלמה/סרדל ולהכניס את דוידה או אליאס כדי שיהיה עוד שחקן שיכול לתרום במשחק ההתקפה.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
אחד עם כיפה כתב: ↑23 דצמבר 2020, 18:54
האמת שדווקא אהבתי את ההרכב.
האתגר הוא התיאום בין שלושת הבלמים, אבל ההרכב הזה משחק על מתפרצות ובאלגן, ולקבוצה המפורקת שאנחנו זה בערך מה שיש לנו להציע.
ה3 בלמים הזה נכשל כל פעם, למה שיצליח היום? ועוד עם הירש כנף ימין, 2 קשרי אמצע ודוידה ואליאס על הספסל.
האתגר הוא התיאום בין שלושת הבלמים, אבל ההרכב הזה משחק על מתפרצות ובאלגן, ולקבוצה המפורקת שאנחנו זה בערך מה שיש לנו להציע.
ה3 בלמים הזה נכשל כל פעם, למה שיצליח היום? ועוד עם הירש כנף ימין, 2 קשרי אמצע ודוידה ואליאס על הספסל.
לדעתי זה יהיה יותר 352 מאדר 523. הירש ויצחק ישחקו באמצע, אלטמן מאחוריהם בשלישיית קישור עם שייזן ובואטנג וסרגל וגרופר יצטרכו לתת עבודה חזקה באגפים.
סוף סוף הוא מגדל קצת ביצים והולך על כל הקופה. אי אפשר אחרת.
מה זה הצד המרוויח?
אני בטוח שהם רוצים שהשחקנים שלהם ישחקו עם שחקנים חולים כדי ששוב תהיה שם מכת הדבקות.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
זה ליצור באלגן ולוותר מראש על האמצע לטובת משחק קצוות.
אני מסכים ש3 בלמים כמעט לא עובד אף פעם, אבל אהבתי את הרצון לטרוף את המשחק.
לירון האדום כתב: ↑23 דצמבר 2020, 18:55
זיקרי לא שווה ספסל?
איך אליאס לא בהרכב??
השחקן היחידי בקישור שלנו שמראה יכולת
נורמלית ובמשחק הכי חשוב הוא לא בהרכב.
אולי זה שזיקרי לא בסגל מסמן שהוא עוזב בינואר? לידור כהן במקומו כנראה
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
באתרים השונים אמרו שיש שחקנים שיצאו שליליים אבל יש להם תסמינים, אולי זה אחד מהמקרים.
בכל מקרה, כל הרכב ששלמה בהרכב הוא הרכב זוועתי.
נקווה לגנוב 1:0 בכדורגל מסריח.
איזה מאמן פח.
לא רק שהמערך הנורא הזה נכשל פעם אחר פעם העונה, הוא גם הצליח לבחור את כל השחקנים הלא נכונים. דוידה, השחקן היחיד שמסוגל לייצר משהו בקבוצה הזו, על הספסל. אליאס, מנקודות האור הבודדות בקבוצה (על אף המשחק הנורא שלו מול ב"ש) על הספסל. אייזן, כנראה השחקן הכי חלש אצלנו העונה אחרי שלמה, רשום בהרכב בטאבו. יש שלישייה התקפית ללא אף שחקן שמסוגל לעבור את השומר שלו, פשוט חבורת שחקנים סופר מוגבלת.
אבל בסדר, כרגיל נראה נורא במחצית הראשונה, רוב הסיכויים נחטוף גול ואז קלינגר יעשה חילופי פאניקה כדי לנסות להציל את המשחק. מתכון מנצח.
דני גרופר כתב: ↑23 דצמבר 2020, 18:54
יחסית, בהתחשב במצב ההרכב יחסית סביר, יש 3 שחקנים שמסוגלים על הנייר לשים כדור בשער הבעיה שאין אף שחקן שנראה שמסוגל למסור להם את הכדור הזה
על הגנה אין מה לדבר..
אין לי מושג איפה אליאס
ומעל הכל - דניG, האיש למשימות סבירות
אם התכוונת להירש אז גם הוא לא זוכר מתי הוא כבש לאחרונה