אדי גוטליב
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
זה אחלה סטטיסטיקה אבל בואו נהיה אמיתיים - לפחות חלק מהפער הוא לא כי גוטליב הוא ואן דייק (והוא אחלה בלם כן?) אלא כי האלטרנטיבה היא ברמה של ליגה ג
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 15 ינואר 2022, 22:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
אני רוצה לראות את אותה סטטיסטיקה רק עם טראורה
מחר חייב לנחות פה בלם בכיר
מחר חייב לנחות פה בלם בכיר
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
מסכים איתך שקולו וקליל גרועים יותר מאשר שאדי טוב.רדפוקס כתב: ↑15 ינואר 2022, 21:15בליגה:
ב-11 משחקים שאדי שיחק ספגנו 7 שערים.
ב-7 משחקים שהוא לא שיחק ספגנו 14 שערים.
יש בנתונים האלה כמובן הטעיה מובנית כלשהי כי הוא נעדר בחלק מהמשחקים היותר קשים, אבל עדיין זה הבדל עצום מדי כדי שהנתון של איכות היריבה יהיה גורם בלעדי למספרים האלה.
כמובן גם שזה לא רק מראה שאדי בלם טוב אלא מראה כמה קולו וטראורה בלמי לאומית, איתם אנחנו בקצב של ירידת ליגה שסופגים בממוצע 2 שערים למשחק.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הגול השני זה לא קשור לנוכחות של גוטליב או לא, קולו פשוט ביצע שגיאה של שחקן בליגה ב.
ועדיין גוטליב בעיני אחד משלושת הבלמים הטובים ביותר בליגה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ברור שזאת טעות של קולו אבל לא רק.הלך המומנטום כתב: ↑15 ינואר 2022, 23:59 הגול השני זה לא קשור לנוכחות של גוטליב או לא, קולו פשוט ביצע שגיאה של שחקן בליגה ב.
זה 0 תנועה של קולו לכדור
זה 0 תנועה של טראואה לקו לקבל כדור
זאת הוצאה חוץ שערויירתית של אזוגי
זאת אפס תנועה של איזן / אינבינדר / אליאס / דוידה
זאת בעיה מערכתית כי הפעם זה קרה קרוב לשער אבל כמעט כל הוצאת חוץ אנחנו מאבדים כדור.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
בהתחשב בזה שאייזן החליף את אליאס, רק אחד מהם אשם.
בכל מקרה, הגיע הזמן שאנחנו נהיה הרבה פחות נחמדים לתיירות הנכנסת לישראל ונשלח לפחות אחד משני התיירים ששיחקו כבלמים.
בכל מקרה, הגיע הזמן שאנחנו נהיה הרבה פחות נחמדים לתיירות הנכנסת לישראל ונשלח לפחות אחד משני התיירים ששיחקו כבלמים.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מסכים איתך.
אבל לא חושב שאם גוטליב היה השער הזה היה נמנע אלא אם הכדור היה הולך לגוטליב במקום לקולו.
הוצאת חוץ לא טובה שבמקרה הכי סביר הייתה צריכה להסתיים בהרחקה של קולו בנגיעה למעלה / לחוץ.
אבל לא חושב שאם גוטליב היה השער הזה היה נמנע אלא אם הכדור היה הולך לגוטליב במקום לקולו.
הוצאת חוץ לא טובה שבמקרה הכי סביר הייתה צריכה להסתיים בהרחקה של קולו בנגיעה למעלה / לחוץ.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אם גוטליב במקום טראורה - הוא עושה תנועה לקו ופנוי לקבל כדור. אם נחמני סוגר לכיוון שלו אז קולו חופשי לקבלצאת הכדור ונחמני בחיים לא מגיע לפניו.הלך המומנטום כתב: ↑16 ינואר 2022, 07:42 מסכים איתך.
אם גוטליב במקום קולו - הוא מתאבד על הכדור ומעיף אותו לפני נחמני.
אני שוב אומר עיקר הבעיה היא שחלוץ 1 הצליח לסגור את שני הבלמים בגלל חוסר תנועה שלהם. ומגן מטומטם שרואה שאין בלם פנוי ובכל זאת מוציא אליהם את הכדור
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
בעיני שום דבר לא יכול לנקות את קולו מהטעות הזאת של בלם ליגה ב שרואה שחלוץ רץ לעבר הכדור ובמקום להסתער על הכדור ולהגיע לפניו ולהרחיק, הוא חיכה לו.El dudernio כתב: ↑16 ינואר 2022, 08:12אם גוטליב במקום טראורה - הוא עושה תנועה לקו ופנוי לקבל כדור. אם נחמני סוגר לכיוון שלו אז קולו חופשי לקבלצאת הכדור ונחמני בחיים לא מגיע לפניו.הלך המומנטום כתב: ↑16 ינואר 2022, 07:42 מסכים איתך.
אני שוב אומר עיקר הבעיה היא שחלוץ 1 הצליח לסגור את שני הבלמים בגלל חוסר תנועה שלהם. ומגן מטומטם שרואה שאין בלם פנוי ובכל זאת מוציא אליהם את הכדור
וזה בלי שום קשר לזה שגוטליב שתי רמות מעליהם.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
בדיוקהלך המומנטום כתב: ↑16 ינואר 2022, 10:37בעיני שום דבר לא יכול לנקות את קולו מהטעות הזאת של בלם ליגה ב שרואה שחלוץ רץ לעבר הכדור ובמקום להסתער על הכדור ולהגיע לפניו ולהרחיק, הוא חיכה לו.El dudernio כתב: ↑16 ינואר 2022, 08:12אם גוטליב במקום טראורה - הוא עושה תנועה לקו ופנוי לקבל כדור. אם נחמני סוגר לכיוון שלו אז קולו חופשי לקבלצאת הכדור ונחמני בחיים לא מגיע לפניו.הלך המומנטום כתב: ↑16 ינואר 2022, 07:42 מסכים איתך.
וזה בלי שום קשר לזה שגוטליב שתי רמות מעליהם.
זה אפילו לא ליגה ב, בכדורגל בשכונה זה עיקרון ברור
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
הייתי בטוח שהשירים מתו איפשהו ב 2014, אז שרים גם או שרק יש שירים?
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
גוטליב לכשעצמו נהדר עד כה (ב-11 משחקים ששיחק וזה).
לדעתי צריך לעשות שני דברים:
1. להביא בלם נורמלי במקום טראורה
2. גם בהיעדר אותו בלם נורמלי שמגיע במקום טראורה, צריך להריץ בלם אחר לפניו ברוטציה ליד קולו (דיבה ואפילו אייזן או אליאס שיהיו בלמים לפניו).
לדעתי צריך לעשות שני דברים:
1. להביא בלם נורמלי במקום טראורה
2. גם בהיעדר אותו בלם נורמלי שמגיע במקום טראורה, צריך להריץ בלם אחר לפניו ברוטציה ליד קולו (דיבה ואפילו אייזן או אליאס שיהיו בלמים לפניו).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
את האמת שעקב בידוד לא יצא לי להגיע אתמול לצערי אבל ב2015/16 זכור לי שעוד שרו שירי שחקנים וזה נגמר עונה אחר כך אחרי הדרבי ההוא
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מקווה מאד שיאריכו במידית את החוזה של גוטליב ולא ימתינו לקייץ.
בעיקר לפני שביתר רואים רוכש על כסף גדול שמידית ירצה לחזק את ההגנה.
הוא הבלם הטוב בארץ, ויהיו הרבה קופצים עליו .
בעיקר לפני שביתר רואים רוכש על כסף גדול שמידית ירצה לחזק את ההגנה.
הוא הבלם הטוב בארץ, ויהיו הרבה קופצים עליו .
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
אם מורידים את המשחקים הקשים אז הסטטיסטיקה של קולו את טראורה עדיין עלובה באותה מידה:רדפוקס כתב: ↑15 ינואר 2022, 21:15בליגה:
ב-11 משחקים שאדי שיחק ספגנו 7 שערים.
ב-7 משחקים שהוא לא שיחק ספגנו 14 שערים.
יש בנתונים האלה כמובן הטעיה מובנית כלשהי כי הוא נעדר בחלק מהמשחקים היותר קשים, אבל עדיין זה הבדל עצום מדי כדי שהנתון של איכות היריבה יהיה גורם בלעדי למספרים האלה.
כמובן גם שזה לא רק מראה שאדי בלם טוב אלא מראה כמה קולו וטראורה בלמי לאומית, איתם אנחנו בקצב של ירידת ליגה שסופגים בממוצע 2 שערים למשחק.
8 ספיגות ב4 משחקים נגד הפועל חיפה, בני סכנין, הפועל ירושלים ונוף הגליל. ואפשר להוסיף לזה 3 ספיגות במשחק גביע נגד בני יהודה.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אין דברים כאלה
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
אהבה
יחד, רק יחד! 

- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אומר כבר שנים על שנים על שנים,
פסל.
ובעיקר היה נחמד לראות אותו מול מר אוברייטד, דגני.
פסל.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גוטליב בליגת העל הוא ואן דייקאוגוסטוס היל כתב: ↑15 ינואר 2022, 21:19 זה אחלה סטטיסטיקה אבל בואו נהיה אמיתיים - לפחות חלק מהפער הוא לא כי גוטליב הוא ואן דייק (והוא אחלה בלם כן?) אלא כי האלטרנטיבה היא ברמה של ליגה ג
-
- קיבל.ה 939 לייקים
זה בלם שמשחק בשביל שניים. אפשר שיישאר בריא?
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
דגני ניסה פעמים לבשל לילדי קובי אבל היו מפוזרים ולא מרוכזים.KingAlpaca כתב:אומר כבר שנים על שנים על שנים,
פסל.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אני מוכן להתחתן איתו אתמול
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 341 לייקים
אחלה אדי !!!
ראשון לכל כדור, מספר 1 על המגרש שאפו .
ראשון לכל כדור, מספר 1 על המגרש שאפו .
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
שר ההגנה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא רוצה לחשוב על היום שיעזוב.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
השחקן הכי גדול שלובש את החולצה האדומה מאז דמארי בשיאו
-
- קיבל.ה 878 לייקים
הייתי שמח אם אדי וטוקוטו היו עושים ילדים
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
הכי יציב בהגנה מאז דאגלס
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 53 לייקים
בלם מדהים. זה לא נורמלי כמה שהוא מחזיק אותנו.
אפילו שזה לא פוסט של קולו- משחק גרוע שלו!
תנסו לחשוב מה היה קורה אם קולו וטראורה היו משחקים כאן- ניחוש לא פרוע: לא לוקחים 3 נקודות/אפילו מפסידים.
זה אומר כמה שגוטליב מחזיק אותנו.
הייתי אומר שמגיע לו שנעודד אותו יותר, שנראה לו כמה שהוא חשוב לנו.
אגב, היום גוטליב ממש חגג עם השחקנים, דבר שלא זכור לי אחרי ניצחונות.
גוטליב אתה המלך!!!!!
תנסו לחשוב מה היה קורה אם קולו וטראורה היו משחקים כאן- ניחוש לא פרוע: לא לוקחים 3 נקודות/אפילו מפסידים.
גוטליב אתה המלך!!!!!
-
- קיבל.ה 947 לייקים
רמה מעל
איזה כיף שהוא אצלנו
איזה כיף שהוא אצלנו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 384 לייקים
נראה שהרגיש מאוד לא בנוח האמתHasolidiHTA כתב: ↑24 ינואר 2022, 23:43 בלם מדהים. זה לא נורמלי כמה שהוא מחזיק אותנו.
גוטליב אתה המלך!!!!!