הערכה ראשונית: שער 5 יסגר בדרבי
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כך עולה מפרסומים של כמה כתבים (שכמובן מוזנים כבר מהדיינים וההתאחדות),
אני מניח שעבור אותו קומץ שהשנאה שלו למכבי היא חזות הכל, היה שווה לזרוק מכל הבא ליד על שוער זר שבזבז זמן, רק כדי להחמיץ את הדרבי.
שיקול דעת מקובל.
אני מניח שעבור אותו קומץ שהשנאה שלו למכבי היא חזות הכל, היה שווה לזרוק מכל הבא ליד על שוער זר שבזבז זמן, רק כדי להחמיץ את הדרבי.
שיקול דעת מקובל.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אותם כתבים שמפרסמים ש "אוהדי הפועל השליכו מיכל גז", ממש עבודת צוות.
אני מאוד מקווה שהנהלת הפועל תפרסם כבר הערב על שלילת מנויים לחלק מהקופים, ובלי קשר שלא יעלו לדרבי אם סוגרים את שער 5
אני מאוד מקווה שהנהלת הפועל תפרסם כבר הערב על שלילת מנויים לחלק מהקופים, ובלי קשר שלא יעלו לדרבי אם סוגרים את שער 5
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
זה תקדים שסוגרים לנו ולא לעוד 2-3 קבוצות שאוהדיהם משליחים חפצים גם כן?
באיזה זכות משפטית?
באיזה זכות משפטית?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
היופי הוא שהם זורקים חפצים על שוער כמחאה על כך שהוא מבזבז זמן - דבר שגורם לאותו שוער לבזבז עוד זמן.
גאונים אחד אחד.
גאונים אחד אחד.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
אצל כל הקהלים יש את הכמה שיזרקו חפצים. זה משהו שאי אפשר באמת למגר אותו ולכן כל ההתעסקות בזה הוא התיפייפות אחת גדולה.
העניין הוא שיש קבוצות שמענישים אותן על כל חתיכת לגו ויש כאלה שמותר להן הכל.
העניין הוא שיש קבוצות שמענישים אותן על כל חתיכת לגו ויש כאלה שמותר להן הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
רק מזכיר שמכבי זרקו חפצים והביאו לעצירת המשחק 3 פעמים (!!) ולא קיבלו שום סגירת יציע למרות שהיה להם על תנאי
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
אם סוגרים לנו את היציע עכשיו למשחק אחד אחרי שלמכבי ויתרו פעמיים עם הדיין שהבן שלו אוהדת שלהם הפועל צריכה לא לעלות לשחק (או במילים אחרות להפוך שולחנות). אבל כמובן שזה לא יקרה.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
תעירו אותי כשמישהו בהנהלת הפועל יחליט לתבוע את אחד הקופים.
הבדיחה על חשבוננו.
הבדיחה על חשבוננו.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
גם לחיפה ויתרו ועוד היה להם על תנאי.טכנית לארז כתב:אם סוגרים לנו את היציע עכשיו למשחק אחד אחרי שלמכבי ויתרו פעמיים עם הדיין שהבן שלו אוהדת שלהם הפועל צריכה לא לעלות לשחק (או במילים אחרות להפוך שולחנות). אבל כמובן שזה לא יקרה.
אבל אצלנו, התקשורת כבר בונה את העונש
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 428 לייקים
למה לא לעלות שיסגרו את השער של הזבלים האלה שישבו בבית או ישלמו על כרטיס נמאס מהנרקומנים האלה עושים בושה לכל הקהל שלנו. פוגע בקבוצה באופן ישיר עוזרים לבזבז זמן לעצור את המשחק לא מצליח להבין את ההגיון באמת שלא מצליח ואי אפשר להגיד כמה אנשים חצי מהאצדטיון היה על הדשא זה לא אחד או שתיים.טכנית לארז כתב: ↑15 ינואר 2022, 20:49 אם סוגרים לנו את היציע עכשיו למשחק אחד אחרי שלמכבי ויתרו פעמיים עם הדיין שהבן שלו אוהדת שלהם הפועל צריכה לא לעלות לשחק (או במילים אחרות להפוך שולחנות). אבל כמובן שזה לא יקרה.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
שאלה קצת מוגזמת ומנופחת אני יודע.. אבל בתור מנויים, יש לנו אפשרות באופן אישי להתאגד ולהגיש תביעה אזרחית נגד זורקי החפצים(שאני מניח שלא יהיה קשה לעלות על מי הם) בגין הכסף במנוי שהולך לנו על המשחקים שאנחנו מפספסים?
אני מדבר על לתפוס 10-15 במצלמות ולתבוע ייצוגית על מחיר כרטיס ביחס למנוי כפול 5,000 מנויים
אני מדבר על לתפוס 10-15 במצלמות ולתבוע ייצוגית על מחיר כרטיס ביחס למנוי כפול 5,000 מנויים
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
וגם חיפה עם על תנאי וגרמו לעציגה לפחות פעם אחת וקיבלו קנס מזעריred_boy כתב:רק מזכיר שמכבי זרקו חפצים והביאו לעצירת המשחק 3 פעמים (!!) ולא קיבלו שום סגירת יציע למרות שהיה להם על תנאי
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
חבל שאף אחד מהקשורים לתחום המשפטים במועדון לא קורא פה, כי ידע במשפטים אין לו כנראה, אז אולי לפחות יקבל רעיונות לטיעונים
אתה אמיתי?? אני בכלל לא הייתי במשחק ואני צריך לשבת בבית בגלל הבני זונות האלה?! אחוז בודד של ערסים שמקומם בטדי זרקו חפצים לא כל שער 5 והאחוז הזה אין לו שום קשר לאולטראס שהם גם לא גננת של אף אחד.דוגיס כתב: ↑15 ינואר 2022, 20:56למה לא לעלות שיסגרו את השער של הזבלים האלה שישבו בבית או ישלמו על כרטיס נמאס מהנרקומנים האלה עושים בושה לכל הקהל שלנו. פוגע בקבוצה באופן ישיר עוזרים לבזבז זמן לעצור את המשחק לא מצליח להבין את ההגיון באמת שלא מצליח ואי אפשר להגיד כמה אנשים חצי מהאצדטיון היה על הדשא זה לא אחד או שתיים.טכנית לארז כתב: ↑15 ינואר 2022, 20:49 אם סוגרים לנו את היציע עכשיו למשחק אחד אחרי שלמכבי ויתרו פעמיים עם הדיין שהבן שלו אוהדת שלהם הפועל צריכה לא לעלות לשחק (או במילים אחרות להפוך שולחנות). אבל כמובן שזה לא יקרה.
ד"א, אוהדי המחלה פרצו למגרש היום בטדי, מעניין אם יעשו להם משהו (ברור שלא).

-
- קיבל.ה 334 לייקים
הם יוכיחו בפעם המי-יודע-כמה שיש דין למכבי וחיפה, ויש דין להפועל.
צפו לסגירה ארוכה.
צפו לסגירה ארוכה.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
ההנהלה ביטלו מנויים ל6 זורקי זין
עכשיו רק המשכיות
עכשיו רק המשכיות
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
כל הכבוד, רק ככה ננצח את הנבלות האלה שכל קשר בינם לבין הפועל מקרי בהחלט
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
מדהים, שיפמפו את זה בכל מקום שיכנס לילדים זין האלה טוב טוב לראש. נמאס מהתופעה ההזויה הזאת?
It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 26 לייקים
איזה עיתוי, 4 שעות לפני הדיון בבית הדין.
אני מניח שהזהות של המתפרעים הייתה ידוע להם עוד בסוף המשחק...
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
היה צריך לקרות מזמן, אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם.
-
- קיבל.ה 148 לייקים
ברור, אבל גם יח"צ צריך לדעת לתזמן.הצבי ישראל כתב: ↑19 ינואר 2022, 12:35 איזה עיתוי, 4 שעות לפני הדיון בבית הדין.
החלטה נכונה ואמיצה, מקווה שהאולטראס לא יעשו דווקא או משהו כזה.
סופסוף!!!
נמאס לי לראות אותם ביציע. נמאס לי לקבל עונשים לא פרופורציונליים בגללם. נמאס לי שהם חושבים שהם דוחפים את הקבוצה במקום להבין שהם עוזרים ליריבה לבזבז זמן. עוד לא נולד השוער או הבלם שיחדש משחק מהר יותר בגלל שזורקים עליו זבל. נמאס לי להיות נבוך בכל פעם שאני רואה טמבל זורק ולשאול את עצמי איך זה שאני והייצור אוהדים את אותה קבוצה.
הייתי מוסיף להם התייצבות בתחנת המשטרה בזמן המשחק לשאר העונה.
איחלתי לייצור בהצלחה.
בברכה.
נמאס לי לראות אותם ביציע. נמאס לי לקבל עונשים לא פרופורציונליים בגללם. נמאס לי שהם חושבים שהם דוחפים את הקבוצה במקום להבין שהם עוזרים ליריבה לבזבז זמן. עוד לא נולד השוער או הבלם שיחדש משחק מהר יותר בגלל שזורקים עליו זבל. נמאס לי להיות נבוך בכל פעם שאני רואה טמבל זורק ולשאול את עצמי איך זה שאני והייצור אוהדים את אותה קבוצה.
הייתי מוסיף להם התייצבות בתחנת המשטרה בזמן המשחק לשאר העונה.
איחלתי לייצור בהצלחה.
בברכה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
והנה ההוכחה שהניסנובים אוהבים כסף יותר מאשר את עצמם. בשעה טובה
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
רק 6?
בקלות הייתי מוצא שם 60.
בקלות הייתי מוצא שם 60.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
אוי לא רק שהם לא יעשו דווקא, מזיז.ההוא עם האדום כתב: ↑19 ינואר 2022, 13:07ברור, אבל גם יח"צ צריך לדעת לתזמן.הצבי ישראל כתב: ↑19 ינואר 2022, 12:35 איזה עיתוי, 4 שעות לפני הדיון בבית הדין.
החלטה נכונה ואמיצה, מקווה שהאולטראס לא יעשו דווקא או משהו כזה.
-
- קיבל.ה 135 לייקים
חבר אמר היום שב5 באוויר טענו שהסיבה שמכבי וחיפה לא מקבלות עונש של סגירת יציעים היא העובדה שרוב האצטדיון מנויים אז אין לאן לדחוף את יושבי 10-11/הצפוני.
יש איפשהו להשיג את הקטע הזה? או מישהו במקרה שמע את זה גם?
אם זה נכון זה כבר בדיחה לא מצחיקה
המשתמש על שם רז שלמה
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
זה כמו להגיד - "יש לכם יותר מנויים - מותר לכם להתפרע ואי אפשר להפעיל סנקציה כזו נגדכם". מאחורי כל זה יש איזה שהוא פחד מלהתמודד עם מצב כזה אצל מכבי, כי אצל הפועל וביתר אפשר לשלוח את האנשים האלה ששללו להם כניסה שהם כבר שילמו עליה ושישלמו שוב וזה יעבור בשקט.סנטה קלאוס כתב: ↑19 ינואר 2022, 17:55 חבר אמר היום שב5 באוויר טענו שהסיבה שמכבי וחיפה לא מקבלות עונש של סגירת יציעים היא העובדה שרוב האצטדיון מנויים אז אין לאן לדחוף את יושבי 10-11/הצפוני.
זה פשוט בדיחה שאין דין אחיד לכולם, והם עוד נותנים עונשים על תנאי לסגירת יציע גם למכבי וגם לחיפה - איפה העונשים האלה עכשיו ולמה טשטשו אותם? למכבי היה על תנאי לסגירת יציעים 10-11, זרקו חפצים וגם גרמו לעצירת משחק נגד סכנין, קיבלו רק קנס. איפה העונש הזה נעלם ולמה אף אחד לא מדבר עליו?
חבורה של כלום, ובדיחה אחת גדולה. הנה שלחו את ביתר למשחק בלי קהל. אנחנו בטח נקבל עונש דומה.
דין למכבי ודין לשאר.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 411 לייקים
שער 5 ייסגר למשחק אחד, מול חדרה.
שוב נצטרך לסבול הוצאה כספית, בנוסף למאות שקלים ששילמנו על המנוי. אלא אם כן הניסנובים יהיו פיירים ויבינו כי 50 אוהדי חדרה שיכנסו בחינם יהוו הפסד קטן בהרבה מאלפי אוהדים ממורמרים על הוצאה כספית נוספת.
כל זה בגלל כמה ילדים שחושבים שאם הם זורקים חפצים למגרש (אגב, לרוב זה אפילו לא קרוב לפגיעה) זה הופך אותם לאנשי אולטראס או וואטאבר.
שוב נצטרך לסבול הוצאה כספית, בנוסף למאות שקלים ששילמנו על המנוי. אלא אם כן הניסנובים יהיו פיירים ויבינו כי 50 אוהדי חדרה שיכנסו בחינם יהוו הפסד קטן בהרבה מאלפי אוהדים ממורמרים על הוצאה כספית נוספת.
כל זה בגלל כמה ילדים שחושבים שאם הם זורקים חפצים למגרש (אגב, לרוב זה אפילו לא קרוב לפגיעה) זה הופך אותם לאנשי אולטראס או וואטאבר.
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
אני שואל כזה דבר - אנשים מוכנים לבוא (עזבו שהם כבר שילמו על זה ואתה לוקח להם את זה מהיד), המוצר הזה גם ככה עם אפס ביקוש. הכדורגל פה מת. חצי ליגה פה משחקת מול יציעים ריקים אנשים לא רוצים לבוא. אז 5000 שכן מוכנים לבוא ולסבול כדורגל זבל, לשלם, לצאת מהבית, קור, גשם, קורונה - אתה מרחיק אותם? רק מראה כמה הכל פה רקוב מהיסוד.
כתם אם נעלה לשחק. ומכבי כרגיל יצאה אתמול עם קנס. מצפצפים על אנשים.
שנה הבאה זה יהיה נורמה וחצי עונה ניהיה בחוץ, פראייר מי שיחדש מנוי.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 948 לייקים
כולם בני זונות
מה אני אשם מה??? כבר 3 משחקים פאדי
חבורה של מטומטמים
מה אני אשם מה??? כבר 3 משחקים פאדי
חבורה של מטומטמים
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
מפתיע שהדיון התקיים. חשבתי שידחו לנו אותו כי זכור לי שלפני שבועיים דחו דיון למכבי אחרי שהם השליכו חפצים נגד סכנין בטענה שהם "פועלים לאיתור המשליכים".
חשבתי שידחו לנו גם. מוזר.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
לא משנה מה היו עושים אגב, כל עוד אלו הטיעונים שלהם.
מרגיש כאילו אודליה והעוד מישהו שהביאו, היו בבירור אצל הגננת שלהם.
רק שאנשים מהיציע התעוררו ויתחילו להעיר לאנשים שסביבם להפסיק לזרוק זה יקרה. לא מצלמות ולא אבטחה. אגב, זה בדרך כלל ילדים בני 12-16 לא האולטרס.
מרגיש כאילו אודליה והעוד מישהו שהביאו, היו בבירור אצל הגננת שלהם.
רק שאנשים מהיציע התעוררו ויתחילו להעיר לאנשים שסביבם להפסיק לזרוק זה יקרה. לא מצלמות ולא אבטחה. אגב, זה בדרך כלל ילדים בני 12-16 לא האולטרס.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
העיקר הזבלים מקבלים רק קנס של 7500 ואחר כך עוד אומרים שההתאחדות לא מושחתת
נערך לאחרונה על ידי ofri ב 19 ינואר 2022, 20:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 294 לייקים
כל מילהScofield כתב: ↑19 ינואר 2022, 20:08 אני שואל כזה דבר - אנשים מוכנים לבוא (עזבו שהם כבר שילמו על זה ואתה לוקח להם את זה מהיד), המוצר הזה גם ככה עם אפס ביקוש. הכדורגל פה מת. חצי ליגה פה משחקת מול יציעים ריקים אנשים לא רוצים לבוא. אז 5000 שכן מוכנים לבוא ולסבול כדורגל זבל, לשלם, לצאת מהבית, קור, גשם, קורונה - אתה מרחיק אותם? רק מראה כמה הכל פה רקוב מהיסוד.
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
אבל בואו נרוץ לקנות כרטיסים גם מול חדרה כי "טובת הקבוצה מעל הכל". אולי נתפלל לקומבינה שוב ולכרטיס ב20 שקל. איזה פראיירים אנחנו. יא אללה.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
בדיעבד אם היו דוחים יש מצב שהיו סוגרים את שער 5 בדרביטכנית לארז כתב: ↑19 ינואר 2022, 20:09 מפתיע שהדיון התקיים. חשבתי שידחו לנו אותו כי זכור לי שלפני שבועיים דחו דיון למכבי אחרי שהם השליכו חפצים נגד סכנין בטענה שהם "פועלים לאיתור המשליכים".