שאר הליגה 21/22
סמדיה מאום אל פאחם נראה שחקן מעניין נטו על סמך המשחק נגד הפועל חיפה. לא מכיר מעבר אבל הוא נראה מהיר, בכושר יותר מכולם על המגרש ויודע לתת מסירות ששוברות הגנה...
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אני לא נכנס לענין של סימולציות.רק הפועל כתב: ↑11 ינואר 2022, 17:297 ניצחונות ואתה לא רק מבטיח פלייאוף אלא בסבירות מסויימת גם לא רחוק מלאיים על האליפות (אשרי המאמין) בטח אם חלק מהניצחונות יהיו על חיפה ובאר שבע הרבה פחות מזה יספיק לפלייאוףEl dudernio כתב: ↑11 ינואר 2022, 06:53מת לדעת איך הבנת את זה.
יש עוד 9 משחקים לסיבוב ו 6 נק הפרש ממקום 7. כלומר בשביל להבטיח מקום בפליאוף אתה צריך 21 נק, שזה 7 נצחונות.
יש עוד 27 נק בקופה.
יש לך נק יותר ממכבי
4 יותר מסכנין
5 יותר מקש
ו 6 יותר מאשדוד.
אם אתה משיג רק 20 נק ברגע ש:
מכבי משיגים 21 הם יכולים להיות לפניך
סכנן 25 הם יכולים להיות לפניך
קש 26 הם יכולים להיות לפניך
ואשדוד עם 27 יכולים להיות לפניך
נכון זה בטוח לא יקרה אבל 9 נק ממש לא מבטיח לך פליאוף עליון.
סכנין
המשטרה קבעה לאיזה כיוון ייבעטו הפנדלים בין הפועל חיפה להפועל אום אל פאחם
מה זה? למה? איך?
לא זכור לי דבר כזה מימיי
מה זה? למה? איך?
לא זכור לי דבר כזה מימיי
-
- קיבל.ה 1773 לייקים
ביחוד שלא הייתה שום בעיה או תקרית מצד אוהדי אום אל פאחם.Wiseguy כתב:המשטרה קבעה לאיזה כיוון ייבעטו הפנדלים בין הפועל חיפה להפועל אום אל פאחם
מה זה? למה? איך?
לא זכור לי דבר כזה מימיי
הם חייבים לערער.
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
וואו השער השני של פרייר ממש שנוי במחלוקת... וכמה מזל למכבי ממתי שחקן כמו ריקן דופק שערים כאלה דיי מבאס שאנחנו לא שם הודות לקלינגר
-
- קיבל.ה 554 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אבל מה שתיארת לא אפשרי. תקרא לזה סימולציות או איך שאתה רוצה, זה פשוט לא אפשרי מספרית כי יש לקבוצות האלה משחקים בינן לבין עצמן.El dudernio כתב: ↑11 ינואר 2022, 22:04אני לא נכנס לענין של סימולציות.רק הפועל כתב: ↑11 ינואר 2022, 17:297 ניצחונות ואתה לא רק מבטיח פלייאוף אלא בסבירות מסויימת גם לא רחוק מלאיים על האליפות (אשרי המאמין) בטח אם חלק מהניצחונות יהיו על חיפה ובאר שבע הרבה פחות מזה יספיק לפלייאוףEl dudernio כתב: ↑11 ינואר 2022, 06:53
מת לדעת איך הבנת את זה.
יש עוד 9 משחקים לסיבוב ו 6 נק הפרש ממקום 7. כלומר בשביל להבטיח מקום בפליאוף אתה צריך 21 נק, שזה 7 נצחונות.
יש עוד 27 נק בקופה.
יש לך נק יותר ממכבי
4 יותר מסכנין
5 יותר מקש
ו 6 יותר מאשדוד.
סכנין
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 960 לייקים
זה היה עוד יותר מעצבן שכמה דקות קודם לכן לא היתה בעיה לבעוט מול יציע אוהדי קביליו יפו במשחק אחר (כשהיציע מאחורי השער השני ריק). אם הוחלט שהבחירה בשער היא על ידי הגרלה, שיעשו הגרלה. מה קשורה המשטרה לכל זה? החלטה אומללה של אנשים עם דעות קדומות.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 374 לייקים
יהלום14אדום כתב: ↑12 ינואר 2022, 08:40זה היה עוד יותר מעצבן שכמה דקות קודם לכן לא היתה בעיה לבעוט מול יציע אוהדי קביליו יפו במשחק אחר (כשהיציע מאחורי השער השני ריק). אם הוחלט שהבחירה בשער היא על ידי הגרלה, שיעשו הגרלה. מה קשורה המשטרה לכל זה? החלטה אומללה של אנשים עם דעות קדומות.
ותוסיפו לזה שבאיגוד השופטים גיבו את בר נתן שציית למשטרה ועוד אמרו שמההתחלה המשטרה הייתה צריכה להוציא הנחיה שבמידה ועוברים לפנדלים לא לבעוט לשער שמאחוריו מאוכלסים אוהדי אום אל פאחם, מחשש ל״פרובוקציות״. אום אל פאחם התנהגו במשחק הזה למופת ועשו תצוגת עידוד נפלאה אני באמת לא מבין למה זה היה הכרחי.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אבל אפשר שכל קבוצה תשיג 16 נק' ואז 9 לא יספיק לך.Frenzy כתב: ↑12 ינואר 2022, 08:25אבל מה שתיארת לא אפשרי. תקרא לזה סימולציות או איך שאתה רוצה, זה פשוט לא אפשרי מספרית כי יש לקבוצות האלה משחקים בינן לבין עצמן.El dudernio כתב: ↑11 ינואר 2022, 22:04אני לא נכנס לענין של סימולציות.
יש עוד 27 נק בקופה.
יש לך נק יותר ממכבי
4 יותר מסכנין
5 יותר מקש
ו 6 יותר מאשדוד.
סכנין
למשל
לנו: ( ניצחון על נוף הגליל, תיקו מול ביתר, תיקו מול חדרה, הפסד לסכנין, הפסד בדרבי, הפסד לחיפה, הפסד לבש, ניצחון על קטמון , תיקו מול נתניה) = 9 נק ובסהכ 38.
מכבי : ( ניצחון על קטמון, ניצחון על נתניה, תיקו אשדוד, תיקו קש, ניצחון עלינו , תיקו מול כץ, ניצחון על נוף הגליל, תיקו מול ביתר, תיקו מול חדרה. ) = 16 נק ובסהכ 44.
סכנין : ( ניצחון, תיקו, תיקו, ניצחון, הפסד, ניצחון, תיקו, ניצחון, תיקו) = 16 נק ובסהכ 41.
קש : (ניצחון, ניצחון, תיקו, תיקו, הפסד, תיקו , ניצחון , ניצחון , תיקו) = 16 נק ובסהכ 40.
אשדוד ( ניצחון על חדרה, תיקו סכנין , תיקו מכבי , תיקו חיפה, הפסד בש, ניצחון קטמון, ניצחון נתניה , ניצחון לוזון, תיקו קש) = 16 נק ובסהכ 39.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
הסיכוי שכל קבוצה תשיג 16 נקודות נמוך מאוד.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
מה לא הבנת? ערבים...modag כתב: ↑12 ינואר 2022, 08:53יהלום14אדום כתב: ↑12 ינואר 2022, 08:40זה היה עוד יותר מעצבן שכמה דקות קודם לכן לא היתה בעיה לבעוט מול יציע אוהדי קביליו יפו במשחק אחר (כשהיציע מאחורי השער השני ריק). אם הוחלט שהבחירה בשער היא על ידי הגרלה, שיעשו הגרלה. מה קשורה המשטרה לכל זה? החלטה אומללה של אנשים עם דעות קדומות.
ותוסיפו לזה שבאיגוד השופטים גיבו את בר נתן שציית למשטרה ועוד אמרו שמההתחלה המשטרה הייתה צריכה להוציא הנחיה שבמידה ועוברים לפנדלים לא לבעוט לשער שמאחוריו מאוכלסים אוהדי אום אל פאחם, מחשש ל״פרובוקציות״. אום אל פאחם התנהגו במשחק הזה למופת ועשו תצוגת עידוד נפלאה אני באמת לא מבין למה זה היה הכרחי.
למה שיקבלו יחס כמו אנשים רגילים?
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
-
- קיבל.ה 623 לייקים
גם לק"ש, אשדוד והפועל חיפה יש את הרצף.El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2022, 16:11אבל קיים ולכן 9 נקודות לא מבטיחות כלום, זה כל הענין. בעצם
ובכלל לחשב כמה נקודות צריך בשביל להבטיח פליאוף עליון כשיש עוד שלישי ליגה זה מפגר...
במיוחד כשסדרת המשחקים הקשה עוד לפנינו.
-
- קיבל.ה 1618 לייקים
הוכחת ש-9 נקודות לא מספיק (לא טענו שזה מספיק אלא שמססטיסטיקה של עונות עבר זה אמור להספיק) אבל לא הוכחת למה צריך 21.El dudernio כתב: ↑12 ינואר 2022, 16:11אבל קיים ולכן 9 נקודות לא מבטיחות כלום, זה כל הענין. בעצם
ובכלל לחשב כמה נקודות צריך בשביל להבטיח פליאוף עליון כשיש עוד שלישי ליגה זה מפגר...
במיוחד כשסדרת המשחקים הקשה עוד לפנינו.
האם אתה יכול להראות מתמטית שאם נצבור רק 20 נקודות עדיין יהיו 4 קבוצות שיעברו אותנו ?
-
- קיבל.ה 5936 לייקים
למען הדיוק הנה כמות הנקודות שהספיקה לפלייאוף עליון בכל אחת מהעונות האחרונות:
2016 - 34 נקודות.
2017 - 36 נקודות.
2018 - 34 נקודות.
2019 - 33 נקודות.
2020 - 35 נקודות.
2021 - 35 נקודות.
בקיצור, הסיכוי ש-9 נקודות לא יספיקו לנו לפלייאוף עליון הוא, להערכתי, קלוש.
כמובן שזהו דיון תאורטי בלבד כי אנחנו צריכים לעשות יותר מזה ואין סיבה שלא נעשה.
2016 - 34 נקודות.
2017 - 36 נקודות.
2018 - 34 נקודות.
2019 - 33 נקודות.
2020 - 35 נקודות.
2021 - 35 נקודות.
בקיצור, הסיכוי ש-9 נקודות לא יספיקו לנו לפלייאוף עליון הוא, להערכתי, קלוש.
כמובן שזהו דיון תאורטי בלבד כי אנחנו צריכים לעשות יותר מזה ואין סיבה שלא נעשה.
-
- קיבל.ה 2320 לייקים
בן סהר גם לא פותח בגביע.
להביא
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
להביא
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
בשביל השעשוע המתמטי, 19 נקודות יספיקו בוודאות.
מבחינה מקצועית החישובים האלה לא מעניינים, אנחנו צריכים לסיים בפלייאוף העליון בקלות והמטרה צריכה להיות לפחות מקום 4.
מבחינה מקצועית החישובים האלה לא מעניינים, אנחנו צריכים לסיים בפלייאוף העליון בקלות והמטרה צריכה להיות לפחות מקום 4.
- teknoboy
- קיבל.ה 1829 לייקים
"שיתנו להם לבעוט רגיל, מה הם ערבים?"modag כתב: ↑12 ינואר 2022, 08:53יהלום14אדום כתב: ↑12 ינואר 2022, 08:40זה היה עוד יותר מעצבן שכמה דקות קודם לכן לא היתה בעיה לבעוט מול יציע אוהדי קביליו יפו במשחק אחר (כשהיציע מאחורי השער השני ריק). אם הוחלט שהבחירה בשער היא על ידי הגרלה, שיעשו הגרלה. מה קשורה המשטרה לכל זה? החלטה אומללה של אנשים עם דעות קדומות.

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 533 לייקים
הוא מוזמן לבוא לשבת לידי בשער 2.לירון האדום כתב: ↑12 ינואר 2022, 19:04 בן סהר גם לא פותח בגביע.
להביא
זה הכי קרוב שהוא צריך להיות לקבוצה הזאת.
-
- קיבל.ה 2320 לייקים
יש לך חלוץ ישראלי טוב יותר פנוי?redead כתב:הוא מוזמן לבוא לשבת לידי בשער 2.לירון האדום כתב: ↑12 ינואר 2022, 19:04 בן סהר גם לא פותח בגביע.
להביא
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
ביתר קבוצה פח פשוט אפילו אנחנו עם קלינגר נראנו טוב נגדם
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
ביטר מפורקים
אם לא יבוא שם מנהל/בעלים חדש, המועדון הזה יורד ליגה מנטלית הם גמורים לגמרי
אם לא יבוא שם מנהל/בעלים חדש, המועדון הזה יורד ליגה מנטלית הם גמורים לגמרי
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
אולי יש שם כישרון, אבל הם היו צריכים איינבינדרים וכאלה כדי להתמודד עם שברים כאלו בבעלות, בניהול ובאווירה
בוא נאמר שירדן שועה יכול להיות כישרוני עד מחר, אבל הוא טאמבל
בוא נאמר שירדן שועה יכול להיות כישרוני עד מחר, אבל הוא טאמבל
-
- קיבל.ה 533 לייקים
מכל הבחינות מוכן להמר ולתת דקות משחק לשחקנים אחרים יותר זולים עם עתיד לפניהם.לירון האדום כתב: ↑12 ינואר 2022, 20:13יש לך חלוץ ישראלי טוב יותר פנוי?redead כתב:הוא מוזמן לבוא לשבת לידי בשער 2.לירון האדום כתב: ↑12 ינואר 2022, 19:04 בן סהר גם לא פותח בגביע.
להביא
-
- קיבל.ה 533 לייקים
מה יוסי מזרחי בגיל 205 צריך את השיט הזה על הראש שלו ? כמעט פשע לשים אותו שם על הספסל
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
רציני שאם אני חיפה אני מוריד הילוך.. רק למען הבריאות של יוסי מזרחי ממש קשה לו המצב הזה רואים את זה עליו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא מאד אוהב את המועדון ומאד אכפת לו, וכשזה קורה בחיים לפעמים מקבלים החלטות שגויות.אהבה זה כואב.לפעמים מאד.redead כתב:מה יוסי מזרחי בגיל 205 צריך את השיט הזה על הראש שלו ? כמעט פשע לשים אותו שם על הספסל
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
צריך לנסות לשדוד מביתר את רוטמן/תמיד עדי/הרמן
-
- קיבל.ה 412 לייקים
יוסי מזרחי אומר בראיון עכשיו שבית"ר לא ברמה של ליגת העל.
אני באמת לא מצליח להבין מה האינטרס של מאמן קבוצה שנלחמת על הירידה להגיד דבר כזה.
מילא היה שם מצב כלכלי שמאפשר חיזוק, ואז היה אפשר לטעון שהוא אומר את זה כדי שהבעלים יביאו חיזוק. אבל ברור לכולם שזה לא המצב שם ותנועת השחקנים אמורה להיות מבית"ר לקבוצות אחרות.
משהו מאוד לא מסתדר לי בכל הסיפור הזה.
אני באמת לא מצליח להבין מה האינטרס של מאמן קבוצה שנלחמת על הירידה להגיד דבר כזה.
מילא היה שם מצב כלכלי שמאפשר חיזוק, ואז היה אפשר לטעון שהוא אומר את זה כדי שהבעלים יביאו חיזוק. אבל ברור לכולם שזה לא המצב שם ותנועת השחקנים אמורה להיות מבית"ר לקבוצות אחרות.
-
- קיבל.ה 1966 לייקים
הם עושים הצגות כדי שחוגג יתגמש וימכור וככה יבוא חיזוק בינואר או לפחות הקבוצה לא תצטרך למכור שחקנהים מרכזיים ולהימכר.
אני לא רואה אותם יורדים ליגה ללא מינוס 9.
אני לא רואה אותם יורדים ליגה ללא מינוס 9.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
במילה אחת.לחץ.אונישנקו כתב:יוסי מזרחי אומר בראיון עכשיו שבית"ר לא ברמה של ליגת העל.
עם כל הניסיון שלו , הוא מרגיש בצדק מבחינתו , שהשארות בליגה העונה תהיה מאד גבולית.
אולי הוא קצת מגזים , אבל זה בגלל הלחץ שהוא נמצא בו.
לחץ משפיע על כולנו מי יותר מי פחות.מי שאומר שלא פשוט משקר.אולי זו הסיבה העיקרית שהוא באמת לא רוצה לאמן בוגרים.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 12 ינואר 2022, 22:06, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1966 לייקים
הנה קריאף הגבר דומע עכשיו ברקנטי בראיון.
איזה אח על מלא.
איזה אח על מלא.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
הוא לא מאמן רלוונטי לכדורגל המודרני.De Niro כתב: ↑12 ינואר 2022, 22:06זה נאמר מתוך לחץ אני מניח.אונישנקו כתב:יוסי מזרחי אומר בראיון עכשיו שבית"ר לא ברמה של ליגת העל.
עם כל הניסיון שלו , הוא מרגיש בצדק מבחינתו , שהשארות בליגה העונה תהיה מאד גבולית.
לחץ משפיע על כולנו מי יותר מי פחות.מי שאומר שלא פשוט משקר.אולי זו הסיבה העיקרית שהוא באמת לא רוצה לאמן בוגרים.
גוטמן(שהוא לא פרגוסון)בא להפועל ב2008 במצב הרבה יותר קשה,הנהלה לא פחות מפורקת,סגל יותר גרוע ופחות נקודות וייצב אותנו יפה מאד.סתם תירוצים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא מאמן מעולה.הכלים שלו חלשים ולא שווים יותר מאיך שהם נראים.נקודה.J-R כתב:הוא לא מאמן רלוונטי לכדורגל המודרני.De Niro כתב: ↑12 ינואר 2022, 22:06זה נאמר מתוך לחץ אני מניח.אונישנקו כתב:יוסי מזרחי אומר בראיון עכשיו שבית"ר לא ברמה של ליגת העל.
גוטמן(שהוא לא פרגוסון)בא להפועל ב2008 במצב הרבה יותר קשה,הנהלה לא פחות מפורקת,סגל יותר גרוע ופחות נקודות וייצב אותנו יפה מאד.סתם תירוצים