לא,ג׳ימי בטח לא חביב.
די,די,נמאס כבר מהצמד הזה
ג׳ימי חביב?
-
- קיבל.ה 683 לייקים
פשוט סיוט לראות משחק שהם משדרים.
לאף אחד מהם אין מושג בכדורגל, חביב מקשקש בלי הכרה כל מיני נתונים מטופשים שלא מעניינים אף אחד, ג׳ימי בעצמו לדעתי לא מבין מה הוא אומר. נורא
לאף אחד מהם אין מושג בכדורגל, חביב מקשקש בלי הכרה כל מיני נתונים מטופשים שלא מעניינים אף אחד, ג׳ימי בעצמו לדעתי לא מבין מה הוא אומר. נורא
-
- קיבל.ה 462 לייקים
משחק קודם שידרו לירן שכנר ואוזן, איזה הבדל. חבל שהערוץ הזה מחרבן על הצופים שלו, מוטי חביב הוא ליצן מעצבן, וג'מי עילג ודביל שכל מה שמעניין אותו לסגור חשבונות. התעללות מתמשכת.
-
- קיבל.ה 683 לייקים
-
- קיבל.ה 351 לייקים
למה תמיד אנחנו נופלים בשעות שלהם עכשיו הבנתי למה ביתר לא רוצים לשחק בשבת
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
- DJSavta
- קיבל.ה 327 לייקים
למישהו יש סטטיסטיקות לאורך השנים של כמה פעמים הם שידרו אותנו?
לדעתי מכל הקבוצות אותנו מוטי חביב שידר הכי הרבה.
לדעתי מכל הקבוצות אותנו מוטי חביב שידר הכי הרבה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
עם כמה שזה צמד הזוי אני מעדיף את מוטי חביב על פני רמי ויץ ומוכן לקבל אותם בכל שבוע כל עוד נשחק בכל מחזור בשבת בשעה 15:00.
-
- קיבל.ה 173 לייקים
איך אדם שהיה שחקן מאוד מרשים ואין ספק שמבין בתחום, מתאר ומנתח את הנעשה במשחק(שהוא היה כל כך טוב בו) ברמה כל כך עלובה?
לא מצליח לתפוס את זה כל פעם מחדש..
על כל פנים האינטראקציה בין שניהם מובילה לסבל בלתי אנושי.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
זה שהוא היה שחקן גדול(אחד הכי גדולים שהיו בארץ.היום הוא היה משחק ברמות הכי גבהות שיש*),לא אומר שהוא יודע איך להתבטא.ליאור א. כתב:איך אדם שהיה שחקן מאוד מרשים ואין ספק שמבין בתחום, מתאר ומנתח את הנעשה במשחק(שהוא היה כל כך טוב בו) ברמה כל כך עלובה?
*נבחן באסטון וילה(שהייתה אלופת אירופה בזמנו)שרצתה להחתים אותו.אבל הפועל לא הייתה מכונה לשחרר אותו.
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
גם לא הצלחתי להגיע למשחק וגם כאבו לי האוזניים
It's 1991 and I refuse to come wack
- הפוסט קיבל לייק אחדלירון האדום
-
- קיבל.ה 284 לייקים
הויכוחים שלו עם שייע זה תמיד על הדברים הכי קטנים ומטופשים, שבדרך כלל גם לא קשורים למשחק. ממש קרב מוחות מסעיר שגורם לכולנו לדמם מהאזניים שבוע אחרי שבוע.
נשבר כבר.
בסוף נגלה שאיציק ושרון משלמים לצ'רלטון בקופונים לסופר פראם כדי שישבצו אותם ואת ה"צלע השלישית" ג'ימי טורק קבוע למשחקים של הפועל כדי להגביר מוטיבציה אצל אוהדים להגיע למגרש.
נשבר כבר.
בסוף נגלה שאיציק ושרון משלמים לצ'רלטון בקופונים לסופר פראם כדי שישבצו אותם ואת ה"צלע השלישית" ג'ימי טורק קבוע למשחקים של הפועל כדי להגביר מוטיבציה אצל אוהדים להגיע למגרש.
את הסם הכי גדול
- הפוסט קיבל לייק אחדSickleCell
- בז'רנו
- קיבל.ה 568 לייקים
היה גם קטע אחד שלא החלטתי אם היה יותר ביזארי או קינקי.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑08 ינואר 2022, 17:24 הויכוחים שלו עם שייע זה תמיד על הדברים הכי קטנים ומטופשים, שבדרך כלל גם לא קשורים למשחק. ממש קרב מוחות מסעיר שגורם לכולנו לדמם מהאזניים שבוע אחרי שבוע.
נשבר כבר.
חביב אמר בשידור שמעולם הוא לא קרא לבחור בן 18 " סניור".
שייע ,בטון מעט פדופילי אמר לו- " אבל סניוריטה כן"..
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1001 לייקים
היה את הקטע הזה שחביב קרא לאוראל גרינפלד שישב בואר אוראל דגני.
היה גם קטע לאחר הגול השני שהוא אמר שאליאס/הילדים יכולים לגעת בעצמם(לא זוכר את ההקשר אבל אם אני זוכר נכון זה היה אמור להיות כמו לטפוח להם על השכם רק שהוא שכח את הביטוי)
היה גם קטע לאחר הגול השני שהוא אמר שאליאס/הילדים יכולים לגעת בעצמם(לא זוכר את ההקשר אבל אם אני זוכר נכון זה היה אמור להיות כמו לטפוח להם על השכם רק שהוא שכח את הביטוי)
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- הפוסט קיבל 2 לייקיםלירון האדום • כפיר אדום
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
אני התחברתי דווקא לקטעים בהם חביב מתקן את שייע על טעויות בעובדות ושייע הופך את זה ככה שהוא לא טעה אלא הובן לא נכון.
קרב מוחות מרהיב.
קרב מוחות מרהיב.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםלירון האדום • כפיר אדום • Red Wolf
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
לא חושב שבחיים היה צוות יותר גרוע בשער השבת לדורותיה
-
- קיבל.ה 101 לייקים
הקטע הזה הרג אותי. שייע היה נוראי היוםרדפוקס כתב:אני התחברתי דווקא לקטעים בהם חביב מתקן את שייע על טעויות בעובדות ושייע הופך את זה ככה שהוא לא טעה אלא הובן לא נכון.
קרב מוחות מרהיב.
-
- קיבל.ה 220 לייקים
מזעזעים. פיגוע למוח. גם כשניסיתי לא הצלחתי להתעלם מהם.
-
- קיבל.ה 564 לייקים
בספורט 1 אפשר לראות את הליגה האנגלית בשפת מקור. חבל שבמקרה הזה מוטי חביב ושייע/ג'ימי זאת השפת מקור
-
- קיבל.ה 126 לייקים
מעניין מי החבר הטוב שלהם (ג'ימי ושייע) בצ'רלטון שמסדר להם את הג'וב הזה. בלתי נסבלים.