שער 7 עליון
-
- קיבל.ה 949 לייקים
אלא אם יגידו לי יושבי השער שהם מעדיפים שם על 8 תחתון אני לא רואה סיבה הגיונית לא להעביר אותם לשם
לראות כ8-9 אלף אנשים מגיעים ועדיין איצטדיון חצי ריק זה פשוט מבאס, אם הקומות העליונות יהיו ריקות זה יהיו משמעותית פחות מוגרש
כל הכיף בבלומפילד שהיציעים על המגרש, נראה לי הזוי לוותר על זה
לראות כ8-9 אלף אנשים מגיעים ועדיין איצטדיון חצי ריק זה פשוט מבאס, אם הקומות העליונות יהיו ריקות זה יהיו משמעותית פחות מוגרש
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
לפתוח את 8 תחתון אומר שצריך לפתוח את הכניסות ל-8.
זה אומר סדרנים ומאבטחים.
זה אומר להוציא כסף.
ניסנובים
זה אומר סדרנים ומאבטחים.
זה אומר להוציא כסף.
ניסנובים
אם יש מעבר בין 7 ל8 אז להכניס את יושבי שער 8 דרך שער 7.
כמו שהכניסו את יושבי שער 5 דרך שער 4 בגביע, רק שכאן זה לא יצור עוד עומסים כי כמות האנשים שיכנסו תהיה שווה לכמות שאמורה להכנס לשער 7 (עליון+תחתון)
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מאוד פשוט
שער 7 ו8 עליון יציע משפחות 30 ש״ח מחיר אחיד לא מסומן או 40 מבוגר 20 ילד
שער 7 ו8 תחתון 45 ש״ח מחיר אחיד לא מסומן או 60 מבוגר 30 ילד
שער 2 60 ש״ח מחיר אחיד מסומן או 80 מבוגר 40 ילד
איך נכנסים - מחליטים ערב המשחק, ככל שיש ביקוש מביאים עוד מאבטחים, זה אמור לעבוד בהלימה להכנסה ולא להפך.
איך נכנסים - מחליטים ערב המשחק, ככל שיש ביקוש מביאים עוד מאבטחים, זה אמור לעבוד בהלימה להכנסה ולא להפך.
באמת טמטום. גם מבחינה טלוויזיונית וגם מבחינת השפעה על המשחק.
ככל שהפועל לא מסוגלת למלא את בלומפילד החדש, היא צריכה לשאוף למלא את הטבעת התחתונה.
רק במשחקים גדולים למכור ליציע העליון.
אבל, ההנהלה לא רוצה ליצור תקדים, היא רוצה להשאיר לעצמה את האפשרות למכור את שער שמונה ליריבות הגדולות - מכבי, חיפה, בית"ר וכו'.
ככל שהפועל לא מסוגלת למלא את בלומפילד החדש, היא צריכה לשאוף למלא את הטבעת התחתונה.
אבל, ההנהלה לא רוצה ליצור תקדים, היא רוצה להשאיר לעצמה את האפשרות למכור את שער שמונה ליריבות הגדולות - מכבי, חיפה, בית"ר וכו'.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
להרוס את האצטדיון הזה כבר.
במשחקי בית נגד הגדולות אני מרגיש במשחק חוץ,
במשחקי בית נגד קבוצות בלי הרבה קהל אני מרגיש שרחוק ממני מתנהל איזה משחק שאין לי קשר אליו.
אשכרה היה לאיצטדיון הזה אחלה בסיס לבניה של משהו נהדר, ובאו והרסו לנו אותו.
נח לישיבה, ויותר מסודר משמעותית ממה שהיה לפני כן, אבל גמרו לו על הצורה.
במשחקי בית נגד הגדולות אני מרגיש במשחק חוץ,
במשחקי בית נגד קבוצות בלי הרבה קהל אני מרגיש שרחוק ממני מתנהל איזה משחק שאין לי קשר אליו.
אשכרה היה לאיצטדיון הזה אחלה בסיס לבניה של משהו נהדר, ובאו והרסו לנו אותו.
נח לישיבה, ויותר מסודר משמעותית ממה שהיה לפני כן, אבל גמרו לו על הצורה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מעדיף שער 7 על שער 8 בכל מצב.Giovanni Giorgio כתב: ↑02 ינואר 2022, 11:09 אלא אם יגידו לי יושבי השער שהם מעדיפים שם על 8 תחתון אני לא רואה סיבה הגיונית לא להעביר אותם לשם
-
- קיבל.ה 623 לייקים
מאוד פשוט כיצד הקבוצה תתפרק.האדס כתב: ↑02 ינואר 2022, 13:27 מאוד פשוט
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מאוד פשוט לרשום הודעה בלי להסביר, שזה בערך מה שאתה עושה בנושא של הכרטיסים.
עכשיו במקום שנשחק במשחק של אתה האנליסט שמבין הכל ואנחנו המטומטמים, בוא תסביר איך ההצעה שלי לתמחור תביא לפירוק המועדון.
עכשיו במקום שנשחק במשחק של אתה האנליסט שמבין הכל ואנחנו המטומטמים, בוא תסביר איך ההצעה שלי לתמחור תביא לפירוק המועדון.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
שלא לדבר על זה שלהפוך את 7 תחתון להיות יציע מסומן פשוט הרג את שער 2.
חוץ מה-100 מקומות שנמצאים במקרה מתחת לגג הפצפון החדש, אין עכשיו שום סיבה לשלם יותר על זווית פחות טובה.
זה היה פשוט מאוד לעשות את זה טוב -
שער 5 - יציע עידוד, מנויים בלבד.
שער 7 תחתון - יציע עמידה.
שער 7 עליון - יציע עמידה מוזל (נפתח רק במשחקים מסויימים).
שער 8 תחתון - יציע עמידה עם מבצעים למשפחות.
שער 8 עליון - עמידה מוזל עם מבצעים למשפחות (נפתח רק במשחקים גדולים).
שער 2 - יציע מסומן.
שער 13 - יציע מסומן מוזל (נפתח רק במשחקים גדולים).
שער 11 - שישרפו.
חוץ מה-100 מקומות שנמצאים במקרה מתחת לגג הפצפון החדש, אין עכשיו שום סיבה לשלם יותר על זווית פחות טובה.
שער 2 - יציע מסומן.
שער 11 - שישרפו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
אכן צריך להתכחש לטריבונה העליונה הזאת ולפתוח אותה רק כשיש סולד אאוט לשאר המגרש . צריך להוריד את המחיר בשער 2 ככה שיושבי שער 7 עליון שהיו מעדיפים לשבת ב-2 אבל לא קונים בגלל המחיר יוכלו להיות שם וליצור נוכחות היקפית יותר של הקהל, אין שום סיבה שכרטיס לשער 2 יעלה יותר מ-7 , מה יש שם סרוויס למושבים? אם זה בגלל הגג אז לא זכור לי שבטרנר העלו את המחירים בגלל שיש גג בכל המגרש, או הורידו אותם כשהורידו אותו
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 245 לייקים
את עלויות המאבטחים והסדרנים אפשר לכסות עם פרסומות על הטריבונה העליונה. את הרווח השולי הם יראו אחר כך מנצחונות שיבואו בעקבות לחץ על שופטים ושחקנים יריבים.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
ההכנסות ירדו משמעותית, הקהל לא מגיע ולא משנה באיזה שעה ובאיזה מחיר, הוא לא מגיע. אם מתחילת העונה אלו היו המחירים הפועל הייתה קורסת.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
אין לי בעיה שקהל חוץ יקבל גם את 13 בנוסף ל11red in blood כתב: ↑02 ינואר 2022, 17:43 שלא לדבר על זה שלהפוך את 7 תחתון להיות יציע מסומן פשוט הרג את שער 2.
שער 2 - יציע מסומן.
שער 11 - שישרפו.
אם הפועל ממלאים את כל 2 +5 +7 תחתון +8 תחתון אז שיפתחו את העליונים
long live the zapta
מרגיש שזה ברור לכולם מה נכון לעשות כדי שתהיה אווירה קצת יותר ביתית, חוץ מלהנהלה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הפועל הייתה קורסת? תגיד מה אתה גרסת רובוט של מושיק תאומים בשילוב עם חיים רמון?
קודם כל הפועל לא קורסת ולא תקרוס, הפועל ת״א זה מועדון שרק מההכנסות ממנויים, זכויות שידור וטוטו יכול להעמיד כל שנה קבוצה של 4-8.
שנית, הפוטנציאל העצום שיש באצטדיון החדש הוא להכניס יותר קהל ולא לפגוע בהכנסות + להגדיל את כמות המנויים משנה לשנה.
הקהל לא מגיע? אתה זוכר שבשנת 2011, שנה אחרי הדאבל הממוצע אוהדים היה בדיוק כמו עכשיו, עם קבוצה שנראת פח זבל ב-4 עונות האחרונות?
עם תמחור נכון ושיווק נכון (לאורך זמן, לא רק למשחק בית אחד בעונה) אפשר להגיע לפחות ל-11 אלף מנויים תוך שנתיים ולהגדיל את כמות הקהל ב-5% בכל עונה.
מצד שני זה יעשה לך באלגן באשכול כרטיסים, לא יודע מה עדיף.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
מה יעזור להגדיל את כמות המנויים ולא את ההכנסה?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
יש מי שבונה להגיע ל15 אלף מנויים.האדס כתב:הפועל הייתה קורסת? תגיד מה אתה גרסת רובוט של מושיק תאומים בשילוב עם חיים רמון?
קודם כל הפועל לא קורסת ולא תקרוס, הפועל ת״א זה מועדון שרק מההכנסות ממנויים, זכויות שידור וטוטו יכול להעמיד כל שנה קבוצה של 4-8.
שנית, הפוטנציאל העצום שיש באצטדיון החדש הוא להכניס יותר קהל ולא לפגוע בהכנסות + להגדיל את כמות המנויים משנה לשנה.
הקהל לא מגיע? אתה זוכר שבשנת 2011, שנה אחרי הדאבל הממוצע אוהדים היה בדיוק כמו עכשיו, עם קבוצה שנראת פח זבל ב-4 עונות האחרונות?
עם תמחור נכון ושיווק נכון (לאורך זמן, לא רק למשחק בית אחד בעונה) אפשר להגיע לפחות ל-11 אלף מנויים תוך שנתיים ולהגדיל את כמות הקהל ב-5% בכל עונה.
מצד שני זה יעשה לך באלגן באשכול כרטיסים, לא יודע מה עדיף.
נקווה שהם(אם יקרה)ידעו איך להגיע לשם.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
בשביל מספרים כאלה הקבוצה צריכה להיות אטרקטיבית, להיאבק כמה עונות רצופות בצמרת, לשחק במפעלים אירופאיים.
לנו אפילו אין אישור לשחק באירופה והקבוצה כבר בכמה עונות חרבנה, אז איך הקהל יגיע בהמוניו?
לנו אפילו אין אישור לשחק באירופה והקבוצה כבר בכמה עונות חרבנה, אז איך הקהל יגיע בהמוניו?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אגב, לא רק שמנוי אמור לגלם הכנסה בטוחה (בניגוד לכרטיסים שחיים על מומנטום, ארטקטיביות קבוצה ומצב היריבות), ולא רק שזה הדבר שמועדון כדורגל הכי צריך לקדם בתקופת קורונה (שהסיכון לסגירת יציעים והגבלות נמצא בפרופיל גבוה), גם מנוי אמור לאפשר לך קשר ישיר לאוהדים להכנסות נוספות, בראש ובראשונה מרצ׳נדייז, דבר שהפועל כושלת בו עונה אחרי עונה.
-
- קיבל.ה 313 לייקים
על מה אתה מדבר? שער 8 מעולם לא נמכר ליריבות הגדולות, זה תמיד 11 ו-13yos כתב: ↑02 ינואר 2022, 13:32 באמת טמטום. גם מבחינה טלוויזיונית וגם מבחינת השפעה על המשחק.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 623 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אתה רוצה לקטוף תפוחים..
(גם אני יודע לרשום סתם משהו להוסיף שתי נקודות ולהמשיך ביום שלי)
(גם אני יודע לרשום סתם משהו להוסיף שתי נקודות ולהמשיך ביום שלי)
לדעתי אין פה שאלה וזה מהלך מתבקש שיעבירו את האוהדים משער 7 העליון לשער 8 תחתון ואת השערים 7-8 העליונים יכסו בכיסוי אדום משהו של הפועל אפילו של האולטראס (אולי אני אופטימי אבל בזה הקהל שלנו הכי טוב בארץ)
בצורה הזו בלומפילד יהפך להיות -
- הרבה יותר ביתי
- יראה יותר מלא (גם בטלויזיה וגם במגרש)
- הקהל ישב יותר קרוב ויראה יותר טוב
- תהיה הרבה יותר אווירה ויותר רעש באצטדיון, יזכיר את בלומפילד של פעם
כשיהיו לנו 25 אלף צופים בכל משחק בית אשנה את דעתי
עד אז חייבים לעשות עם זה משהו בהקדם !
- הרבה יותר ביתי
כשיהיו לנו 25 אלף צופים בכל משחק בית אשנה את דעתי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ממש ממש ממש ממש לא.benfruch כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:08 לדעתי אין פה שאלה וזה מהלך מתבקש שיעבירו את האוהדים משער 7 העליון לשער 8 תחתון ואת השערים 7-8 העליונים יכסו בכיסוי אדום משהו של הפועל אפילו של האולטראס (אולי אני אופטימי אבל בזה הקהל שלנו הכי טוב בארץ)
- הרבה יותר ביתי
כשיהיו לנו 25 אלף צופים בכל משחק בית אשנה את דעתיעד אז חייבים לעשות עם זה משהו בהקדם !
שער 7 זה שער של אוהדים הפועל. מי אתה או מי כל אחד אחר שיעביר אותם לשער 8 שמזוהה עם מכבי.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני ממש הייתי נמנע מהכיוון הזה. בלומפילד הוא אצטדיון של הפועל, שמזוהה עם הפועל. השאיפה היא שכולו יהיה מלא באוהדי הפועל, אם אפשר גם שער 11El dudernio כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:43ממש ממש ממש ממש לא.benfruch כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:08 לדעתי אין פה שאלה וזה מהלך מתבקש שיעבירו את האוהדים משער 7 העליון לשער 8 תחתון ואת השערים 7-8 העליונים יכסו בכיסוי אדום משהו של הפועל אפילו של האולטראס (אולי אני אופטימי אבל בזה הקהל שלנו הכי טוב בארץ)
- הרבה יותר ביתי
כשיהיו לנו 25 אלף צופים בכל משחק בית אשנה את דעתיעד אז חייבים לעשות עם זה משהו בהקדם !
שער 7 זה שער של אוהדים הפועל. מי אתה או מי כל אחד אחר שיעביר אותם לשער 8 שמזוהה עם מכבי.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
זה ברור.. ועדין שער שבע קם עכשיו ושער 8 גרמני...redrony כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:48אני ממש הייתי נמנע מהכיוון הזה. בלומפילד הוא אצטדיון של הפועל, שמזוהה עם הפועל. השאיפה היא שכולו יהיה מלא באוהדי הפועל, אם אפשר גם שער 11El dudernio כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:43ממש ממש ממש ממש לא.benfruch כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:08 לדעתי אין פה שאלה וזה מהלך מתבקש שיעבירו את האוהדים משער 7 העליון לשער 8 תחתון ואת השערים 7-8 העליונים יכסו בכיסוי אדום משהו של הפועל אפילו של האולטראס (אולי אני אופטימי אבל בזה הקהל שלנו הכי טוב בארץ)
- הרבה יותר ביתי
בלומפילד עבר שיפוץ ששינה אותו
בבלומפילד הישן שער 7 הכיל כ-2800 מקומות
בבלומפילד החדש שער 7 עליון+תחתון מכיל כ-5500 מקומות (כמעט כפול)
לא אמרתי לוותר על 7, אלא קודם לאכלס את 7 תחתון ואז 8 תחתון ורק אז לפתוח את 7 עליון במידת הצורך..
מה גם שבעונת הדאבל האחרונה ולאחריה כשהיינו ממלאים את בלומפילד היו מוכרים מנויים אפילו לשער 8
בכל מקרה ככה אפשר ליצור טבעת כמעט מלאה סביב המגרש
לא אמרתי לוותר על 7, אלא קודם לאכלס את 7 תחתון ואז 8 תחתון ורק אז לפתוח את 7 עליון במידת הצורך..
מה גם שבעונת הדאבל האחרונה ולאחריה כשהיינו ממלאים את בלומפילד היו מוכרים מנויים אפילו לשער 8
-
- קיבל.ה 623 לייקים
קודם שיציע 7 תחתון יהיה מלא ואז תדברו על לפתוח את יציע 8 תחתון.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
זה ביאליק?El dudernio כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:49זה ברור.. ועדין שער שבע קם עכשיו ושער 8 גרמני...redrony כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:48אני ממש הייתי נמנע מהכיוון הזה. בלומפילד הוא אצטדיון של הפועל, שמזוהה עם הפועל. השאיפה היא שכולו יהיה מלא באוהדי הפועל, אם אפשר גם שער 11El dudernio כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:43
ממש ממש ממש ממש לא.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
מתי בדיוק שער 8 הפך להיות מזוהה עם מכבי ?El dudernio כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:43ממש ממש ממש ממש לא.benfruch כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:08 לדעתי אין פה שאלה וזה מהלך מתבקש שיעבירו את האוהדים משער 7 העליון לשער 8 תחתון ואת השערים 7-8 העליונים יכסו בכיסוי אדום משהו של הפועל אפילו של האולטראס (אולי אני אופטימי אבל בזה הקהל שלנו הכי טוב בארץ)
- הרבה יותר ביתי
לא היה מזוהה איתם מעולם (בבלומפילד הישן ישן של לפני הכיסאות הוא היה מזוהה עם בית"ר ו-9 עם חיפה) ולא כזה גם היום
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני חושב שזה לא צריך להיות השיקול.benfruch כתב: ↑03 ינואר 2022, 10:53 בלומפילד עבר שיפוץ ששינה אותו
בשער 5 יש אוכלוסיה מסויימת, בשער 7 יש את הקהל שלו וגם בשער 2.
קח את שער 8, תעשה אותו שער יותר ״רך״ ותמכור אליו מינויי משפחות במחירים מאוד מאוד מאוד נמוכים.
הורה פלוס ילד ב 700 שקל, פלוס שני ילדים ב 900. כאלה.
פשוט תביא אנשים לא משנה איך. 8 עליון, 8 תחתון, 29 צפון.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כמובן שהמחירים לא משקפים משחקים גדולים כמו דרבי, חיפה, בית״ר וב״ש. בסוף מנוי תמיד יהיה יותר כלכלי, וזה בנוסף ליתרון נוחות משמעותי שהוא מעניק לך כאוהד.
(שלא נדבר על תמריצים שאפשר לייצר כמו הנחה בחנות אוהדים, מחיר מוזל למנויים בחידוש, קדימות למשחקי חוץ - בקיצור לא חסר)