השופט
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
אומנם טעה בפנדל(בשביל מה יש ואר)אבל ממש אהבתי את השיפוט שלו היום.
סוף סוף שופט ישראלי שנותן לשחק.ולא פחות חשוב,לא מנסה לגנוב את ההצגה.
סוף סוף שופט ישראלי שנותן לשחק.ולא פחות חשוב,לא מנסה לגנוב את ההצגה.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
אהבה?
רק איחולים קשים
רק איחולים קשים
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
שופט יכול גם לטעות.Giovanni Giorgio כתב:אהבה?
רק איחולים קשים
הבעיה זה הואר הנבלות
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
שיפוט מצוין חוץ מטעות אחת קריטית שבעידן הואר לא היתה צריכה לקרות
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
מסכים, אחלה של משחק שלו היום. שכטר עשה על זה קריירה והוא נפל כמו מיליון שופטים לפניו, הבעיה שמאז הגיע מוצר שקוראים לו ואר שהיה צריך להתערב
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 949 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
היה לו יופי של משחק.
לא היתה עבירה על הופמייסטר בגול הראשון ובכלל נתן לשחק, לא שרק על כל נגיעה.
שלט במשחק, חבל שליאני זיין אותו בסוף
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
לא היתה עבירה על הופמייסטר בגול הראשון ובכלל נתן לשחק, לא שרק על כל נגיעה.
שלט במשחק, חבל שליאני זיין אותו בסוף
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
הגיעה הזמן שיראיינו שופטים אחרי משחק ויקרינו להם החלטה שיצטרכו להסביר אותה.
אני לא מאשים את פריד אבל מי שישב בואר חייב להסביר את מה שהיה אתמול.
אני לא מאשים את פריד אבל מי שישב בואר חייב להסביר את מה שהיה אתמול.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
נתן לשחק ללא ספק בכלל.
הכדורגל הישראלי מלא בשחקני תאטרון שמפצים על היעדר יכולת ואתמול הוא התעלם מהם כמו שצריך.
חבל שהרס בסוף כי הוא כנראה מעולם לא שמע על שכטר, אבל כאמור זו לא אשמתו כנראה. כנראה.
הכדורגל הישראלי מלא בשחקני תאטרון שמפצים על היעדר יכולת ואתמול הוא התעלם מהם כמו שצריך.
חבל שהרס בסוף כי הוא כנראה מעולם לא שמע על שכטר, אבל כאמור זו לא אשמתו כנראה. כנראה.
יחד, רק יחד! 

- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
ככה צריך לשפוט.לתת למשחק לרוץ ואז כל השחקנים המעפנים האלה שעושים הצגה כאילו ירו בהם בכל פעם שעושים להם גליץ קמים תוך שנייה.
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
אני יודע שהכדורגל בארץ הוא חובבני בתחפושת של מקצועני, אבל אולי כדאי לשקול את השיטה של הnba שאם שופטים, במקרה הזה ליאני, עושים שגיאה הם נקנסים.
וככה אולי הוא לא יקבל החלטות שנופלות על השופט הראשי או במקרה הזה מאשימים אותו תחת מעטפת בשם "שופטי הvar"
וככה אולי הוא לא יקבל החלטות שנופלות על השופט הראשי או במקרה הזה מאשימים אותו תחת מעטפת בשם "שופטי הvar"
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
אגב גם שחקן או 2 שלנו קמו אתמול אחרי שניה כי הם הבינו שלא יקבלו חסד מהשופט. ואני בסדר גמור עם זה
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 02 דצמבר 2021, 11:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
נכון-שמתי לב לזה.
אני חושב שגם הופמייסטר ניסה לעשות את זה-וזה הביא לפנדל הראשון.אם היה יודע שהשופט לא יקנה את ההצגות האלה-היה מעיף
את הכדור לקיבינימאט ולא מנסה לסחוט עבירה על פארש
-
- קיבל.ה 858 לייקים
מה זה ״אם הוא היה יודע״, זה לא היה בדקה 10. ראית את השופט, הוא לא שורק, נותן למשחק לרוץ, מה אתה נופל?
ובלי קשר, לצורת השיפוט של השופטים בישראל יש חלק לא מבוטל לרמת הכדורגל בארץ. שיפוט עם אוריינטציה הגנתית מפחד לטעות, כל נפילה פאול. אחת הסיבות שהכדורגלן הישראלי רך כל כך ומכור להצגות.
שופטים טועים בפנדלים ואדומים ונבדלים, הבעיה הכי גדולה היא ניהול המשחק השוטף. שייקחו באיגוד השופטים את השיפוט של פריד ויבינו שככה צריך להיות משחק כדורגל, גם במחיר של לא לשרוק פאול (שלא בטוח שהיה) על הופמייסטר אתמול. פעם הבאה אולי יהיה לו שכל לא ליפול, כי לא היתה לו שום סיבה ליפול
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
אתה רוצה שכדורגל ישראלי ישנה בתוך 80 דקות הרגלים של 15 שנים?redrony כתב: ↑02 דצמבר 2021, 10:42מה זה ״אם הוא היה יודע״, זה לא היה בדקה 10. ראית את השופט, הוא לא שורק, נותן למשחק לרוץ, מה אתה נופל?
ובלי קשר, לצורת השיפוט של השופטים בישראל יש חלק לא מבוטל לרמת הכדורגל בארץ. שיפוט עם אוריינטציה הגנתית מפחד לטעות, כל נפילה פאול. אחת הסיבות שהכדורגלן הישראלי רך כל כך ומכור להצגות.
שופטים טועים בפנדלים ואדומים ונבדלים, הבעיה הכי גדולה היא ניהול המשחק השוטף. שייקחו באיגוד השופטים את השיפוט של פריד ויבינו שככה צריך להיות משחק כדורגל, גם במחיר של לא לשרוק פאול (שלא בטוח שהיה) על הופמייסטר אתמול. פעם הבאה אולי יהיה לו שכל לא ליפול, כי לא היתה לו שום סיבה ליפול
אם ממחר בבוקר כל השופטים ישפטו כמו אתמול-יקח עוד עונה שלמה לנקות את כל ההצגות האלה
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני לא רוצה כלום, אני מצביע על הבעיותבז'רנו כתב: ↑02 דצמבר 2021, 10:50אתה רוצה שכדורגל ישראלי ישנה בתוך 80 דקות הרגלים של 15 שנים?redrony כתב: ↑02 דצמבר 2021, 10:42מה זה ״אם הוא היה יודע״, זה לא היה בדקה 10. ראית את השופט, הוא לא שורק, נותן למשחק לרוץ, מה אתה נופל?
אם ממחר בבוקר כל השופטים ישפטו כמו אתמול-יקח עוד עונה שלמה לנקות את כל ההצגות האלה
-
- קיבל.ה 753 לייקים
בפעם הראשונה אני רואה בפורום חוות דעת חיובית על שופט במשחק שבו הפסדנו בגלל טעות שיפוט . מסכים שהשיפוט היה טוב.
לגבי הפנדל של שכטר, מלכתחילה זאת טעות של פריד! הוא עמד מספיק קרוב לראות את מה שכל העולם רואה ששכטר מתחיל לפול לפני שהבלם ניגש אליו.
הואר הוסיף חטא על פשע שלא תיקן אותו.
ממתין לתובע ההתאחדות שיעמיד לדין את שכטר על משחק לא ספורטיבי (איזה נאיבי אני...)
לגבי הפנדל של שכטר, מלכתחילה זאת טעות של פריד! הוא עמד מספיק קרוב לראות את מה שכל העולם רואה ששכטר מתחיל לפול לפני שהבלם ניגש אליו.
ממתין לתובע ההתאחדות שיעמיד לדין את שכטר על משחק לא ספורטיבי (איזה נאיבי אני...)
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 858 לייקים
פריד יכול לטעות. אני מהטלויזיה הייתי בטוח שזה פנדל (נכון שהוא קרוב יותר אבל שחקן עשה גליץ׳ ב-16 ושכטר הוא באמת אומן).אדום ותיק כתב: ↑02 דצמבר 2021, 12:50 בפעם הראשונה אני רואה בפורום חוות דעת חיובית על שופט במשחק שבו הפסדנו בגלל טעות שיפוט . מסכים שהשיפוט היה טוב.
אגב, אין לי בעיה עם טעויות שיפוט כאלה. שופטים הם לא רובוטים ויכולים לפספס וכל עוד אנשים עושים הם גם טועים. הואר זה כבר סיפור אחר ופה יש הרבה פחות מקום לסלחנות
-
- קיבל.ה 753 לייקים
גליץ ב 16 זה עדיין לא עבירה. לא על כל גליץ שורקים. בהשאלה מהחוק הפלילי, אין כאן עבירה מסוג "נסיון לרצח". לטעמי השריקה שגויה לחלוטין.redrony כתב: ↑02 דצמבר 2021, 13:46פריד יכול לטעות. אני מהטלויזיה הייתי בטוח שזה פנדל (נכון שהוא קרוב יותר אבל שחקן עשה גליץ׳ ב-16 ושכטר הוא באמת אומן).אדום ותיק כתב: ↑02 דצמבר 2021, 12:50 בפעם הראשונה אני רואה בפורום חוות דעת חיובית על שופט במשחק שבו הפסדנו בגלל טעות שיפוט . מסכים שהשיפוט היה טוב.
אגב, אין לי בעיה עם טעויות שיפוט כאלה. שופטים הם לא רובוטים ויכולים לפספס וכל עוד אנשים עושים הם גם טועים. הואר זה כבר סיפור אחר ופה יש הרבה פחות מקום לסלחנות
בלי קשר, הגלישה היתה מטומטמת, ברמות הכדורגל של אירופה כמעט ולא רואים שחקני הגנה עושים גליצים בסביבות ה 16 שלא לדבר ברחבה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
איגוד השופטים כבר בביקורת סמויה על פריד והגנה על התחת של ליאני.
"היה עדיף אם פריד לא היה שורק לפנדל", "ליאני עשה נכון שלא קרא לפריד לואר".
איזה דיסוננס מפואר שרק איגוד השופטים הרקוב יכול להפיק.
"היה עדיף אם פריד לא היה שורק לפנדל", "ליאני עשה נכון שלא קרא לפריד לואר".
איזה דיסוננס מפואר שרק איגוד השופטים הרקוב יכול להפיק.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני לא אמרתי עבירה, אמרתי שפריד יכול לטעות וזה לגיטימיאדום ותיק כתב: ↑02 דצמבר 2021, 15:32גליץ ב 16 זה עדיין לא עבירה. לא על כל גליץ שורקים. בהשאלה מהחוק הפלילי, אין כאן עבירה מסוג "נסיון לרצח". לטעמי השריקה שגויה לחלוטין.redrony כתב: ↑02 דצמבר 2021, 13:46פריד יכול לטעות. אני מהטלויזיה הייתי בטוח שזה פנדל (נכון שהוא קרוב יותר אבל שחקן עשה גליץ׳ ב-16 ושכטר הוא באמת אומן).אדום ותיק כתב: ↑02 דצמבר 2021, 12:50 בפעם הראשונה אני רואה בפורום חוות דעת חיובית על שופט במשחק שבו הפסדנו בגלל טעות שיפוט . מסכים שהשיפוט היה טוב.
בלי קשר, הגלישה היתה מטומטמת, ברמות הכדורגל של אירופה כמעט ולא רואים שחקני הגנה עושים גליצים בסביבות ה 16 שלא לדבר ברחבה.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
העניין עם החזרת הכדור שלהם בפס לשוער שתופס ביד.
אני חייב להבין, היה שינוי בחוקה?
אין יותר מסירה מזה, לא ספק לא אולי, מסירה בפס מדויק לשוער והוא תופס ביד, השופט מסמן הכל טוב. מה טוב?
זה חוקי? או שאתה פחדן לתת בעיטת 2 נגיעות בתיבת ה5?
אין יותר מסירה מזה, לא ספק לא אולי, מסירה בפס מדויק לשוער והוא תופס ביד, השופט מסמן הכל טוב. מה טוב?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מסכים הוא החזיר.Chegi כתב:העניין עם החזרת הכדור שלהם בפס לשוער שתופס ביד.
אבל לדעתי השופט לא באמת ראה את זה מזווית טובה.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני לא בטוח שהוא החזיר.. לדעתי הוא עצר כדור וזה ברח לו...
בלי קשר איזה הבדל בין באר שבע להיום בקצב המשחק ובעצירות של השופט.
בלי קשר איזה הבדל בין באר שבע להיום בקצב המשחק ובעצירות של השופט.
-
- קיבל.ה 294 לייקים
פעם ראשונה העונה שהיה שיפוט נורמלי?
-
- קיבל.ה 858 לייקים
-
- קיבל.ה 439 לייקים
פספס יד אחת ברורה ליד הרחבה של פתח תקווה אבל היה סבבה חוץ מזה, לא ציפיתי שיוסיף 6 דקות.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
לדעתי השער של פ"ת היה צריך להיפסל.
אמנם זה היה יחסית הרבה לפני הגול, אבל המהלך היה צריך להיעצר כבר בתחילתו כשהכדור יצא החוצה ליד שער 8 (Vיה אמור להיות חוץ שלנו, הקוון החליט שלא יצא).
אמנם זה היה יחסית הרבה לפני הגול, אבל המהלך היה צריך להיעצר כבר בתחילתו כשהכדור יצא החוצה ליד שער 8 (Vיה אמור להיות חוץ שלנו, הקוון החליט שלא יצא).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
שיפוט מעולה, כיף שנתן למשחק לזרום ולא עצר על כל מגע קטן. כן ירבו!
It's 1991 and I refuse to come wack