על סגרים ונגיפים (אשכול קורונה)
-
- קיבל.ה 28 לייקים
אז הכליות שלי נוטות לייצר אבנים וכדאי שאשתה מים, אבל עם נגיפים ווריאנטים אני טוב, אז חסכו ממני את הרעל המסוכן הזה.
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בני....בני12 כתב: ↑27 דצמבר 2021, 19:07רק מראה לך שהאמירות שלך שהגוף שלך עובד טוב היא קשקוש.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 19:02חרדה נשימתית זה מגיל 14 חלק מה-ocd שלי.
לגבי השאר רק צריך לשתות מים.
7 שנים וחצי בלי כאבים.
אז נפשית אני לא משהו, לפחות בריאות פיזית נסה להשאיר לי.
ואת ההמלצה לשתות מים לא קבלת מרופא רוצח ?
למה אתה מקשיב לזה ? אני במקומך הייתי מפסיק לשתות מים במיידית.
נחמן אש רואה הכל דרך עננת העשן שיוצאת מראותיו לאחר יניקה ממושכת של חריכת העשב המתוק.
מאחר וכרגע משרד הבריאות ( היה אצל ליצמן עד לא מזמן והחרדים מתנגדים לו) לכן יש בו אנטי כלפי הממסד בכלל ומשרד הבריאות בפרט.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לא, אנחנו ממשיכים לדבר על הסיבות שבגללן אתה מאמין בשטויות שאתה מאמין בהן.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
לא תדע עד שלא תנסה.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 19:24 אז הכליות שלי נוטות לייצר אבנים וכדאי שאשתה מים, אבל עם נגיפים ווריאנטים אני טוב, אז חסכו ממני את הרעל המסוכן הזה.
ממליץ לך להדבק בקורונה (רצוי דלתא) ולבדוק אם הגוף שלך באמת עמיד כמו שאתה חושב שהוא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
איזה פחד, דלתא
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
לסיכום -teknoboy כתב: ↑27 דצמבר 2021, 19:18מבחינה אפידמיולוגית.D&3 כתב: ↑27 דצמבר 2021, 19:13מעניין מבחינת היענות או מבחינה אפדימיואלוגית?teknoboy כתב: ↑27 דצמבר 2021, 19:04
1. כן, נקודת הפתיחה של ישראל גרועה יותר. לא ברור לי איך מועיל לנו לשקלל את זה בחישוב שלנו. לא נראה לי שהמטרה היא להשחיר מדינות או להרים להן.
נקודת הפתיחה גרועה יותר, ולכן (בין השאר) המצב בהווה פחות טוב (מבחינת שיעור התחסנות). זה הנתון שמעניין פה.
2. לא בטוח שהיא פחות מועדת לתחלואה קשה.
בהנחה שהחלמה וחיסון לא מעניקים חסינות של מאה אחוז (ונכון להיום ידוע שלא, במיוחד באומיקרון), שיעור גבוה של חולים באוכלוסיה יגרור גם שיעור גבוה של חולים בגילאים שמועדים לתחלואה קשה (בהנחה שלא מטילים סגר על מבוגרים וכאלה).
כלומר אותם אלה שכן מועדים לתחלואה יהיו חשופים יותר להדבקה, ובסך הכול ממש לא ברור לי שהמכפלה תצא יותר קטנה.
ומקום 28 בתחלואה לנפש אבל 87 בתמותה לנפש כנראה אומר שהיא פחות מועדת( מקום 16 בבדיקות לנפש, כנראה מוריד אותנו כמה מקומות טובים אבל לא מספיק לבדו להסביר את הפער, אפילו לא קרוב )
אתה צודק לגבי התמותה, כי בגילאים הצעירים פשוט יש פחות.
בעצם מה שכתבתי רלוונטי לשכבות הגיל המועדות לתחלואה\תמותה, ופחות לאוכלוסיה הכללית.
1. ההיענות לחיסונים בישראל לא רעה בכלל ביחס למערב.
2. המצב החיסוני בישראל לא משהו, בגלל מבנה האוכלוסייה.
3. נקודה 2 אומרת שפרט כלשהו באוכלוסית הסיכון בישראל נמצא בסיכון גבוהה יותר בהשוואה למקבילו בפורטוגל נגיד .
4. אבל, מבנה האוכלוסייה בישראל אומר שמבחינת מספרים המצב פה טוב ביחס למערב, כי אחוז האוכלוסייה בסיכון נמוך.
נתון מעניין:
ב-2021 קליפורניה מאבדת 1% מהאוכלוסייה כתוצאה מהגירה שלילית. אכן ייתכן וההגירה השלילית מושפעת מאוד גורמים שונים, אבל קשה להתעלם מהקורלציה בין ההגירה החיובית למדינות בהן באופן יחסי החופש לא נפגע להגירה השלילית ממדינות בהן יש יותר כפייה.
כמו שהיה לפני הקורונה בני האדם נוטים להגר לאיפה שיש יותר חופש.
ובקרוב אצלינו?
המבוסטרים תופסים את מכונות האקמו ללא מחוסנים
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
אולי תסביר איך בן אדם ללא סימפטומים יכול לתפוס מכונת אקמו ?
-
- קיבל.ה 28 לייקים
הפחדות כרגיל.
בחרתי שלא להאמין להם ולבני 12.
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
מדהים שתושבי קליפורניה כבר שנים עוזבים, הם ידעו שבעתיד ייקחו להם את החופש!!!
ואנשים עוזבים בגלל חופש לא בגלל מיסים מסתבר
ואנשים עוזבים בגלל חופש לא בגלל מיסים מסתבר
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
ועוד -
קורלציה בין מיעוט הגבלות להגירה חיובית? חייב להיות עדות לכך שבמקומות עם מיעוט הגבלות מתו מלא זקנים, ואז התפנו מלא דירות שעברו אליהם תושבי חוץ.
אני עושה את זה נכון?
קורלציה בין מיעוט הגבלות להגירה חיובית? חייב להיות עדות לכך שבמקומות עם מיעוט הגבלות מתו מלא זקנים, ואז התפנו מלא דירות שעברו אליהם תושבי חוץ.
אני עושה את זה נכון?
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
נכון.D&3 כתב: ↑27 דצמבר 2021, 19:33לסיכום -
1. ההיענות לחיסונים בישראל לא רעה בכלל ביחס למערב.
2. המצב החיסוני בישראל לא משהו, בגלל מבנה האוכלוסייה.
3. נקודה 2 אומרת שפרט כלשהו באוכלוסית הסיכון בישראל נמצא בסיכון גבוהה יותר בהשוואה למקבילו בפורטוגל נגיד .
4. אבל, מבנה האוכלוסייה בישראל אומר שמבחינת מספרים המצב פה טוב ביחס למערב, כי אחוז האוכלוסייה בסיכון נמוך.
מ-3+4 יוצא לנו שהמספרים טובים אבל הם אשליה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לא אומר שאתה צריך להאמין לכל כתבה בעיתון, אבל "בחרתי לא להאמין"?
בשאלה כזאת אתה לא אמור לבחור, אתה אמור להסתכל על המציאות, לבדוק אותה טוב, ולהחליט מה נכון. אין פה שאלה של אמונה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
אני לא מאמין שהמציאות שמתוארת היא אכן כזו.
סאחי הוא אויב
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הבנתי.
וגם הבנתי שאתה עושה את זה בלי סיבה (לפחות לא הצלחנו להוציא ממך סיבה).
פשוט החלטת מראש שכולם משקרים ונפתרה הבעיה. לא צריך יותר להתמודד עם דברים מבאסים כמו זה שהעולם הוא לא סרט של וולט דיסני.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
עד מתי אנשים שלא מבינים חשבון? אבא תרחם!
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
להאמין שכולם משקרים לך זה הרבה יותר קל מאשר לנסות לבנות תמונה מורכבת של עולם מלא באנשים מורכבים.
זה משחרר אותך מהצורך להפעיל את הראש ולהשתמש בהגיון בכל פעם שאתה מקבל מידע חדש, כדי להחליט עד כמה המידע הזה אמין או לא.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

-
- קיבל.ה 237 לייקים
מה אתה אומר על אודליה סוויסה מהישרדות?
-
- קיבל.ה 28 לייקים
סבתא, אתה רואה שעושים לינץ' לבן ברית ותיק שלך פה ואתה לא נוקף אצבע?!
חוסלת גם?
חוסלת גם?
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 673 לייקים
https://vinayprasadmdmph.substack.com/p ... ished=true
לפי מחקר חדש המבוסס על נתוני מחקר שעוסק במיוקרדיטיס אחרי חיסון, הסיכוי לחוות דלקת בשריר הלב כתוצאה מהחיסון עבור גברים מתחת לגיל 40, גדול מהסיכוי לחוות אותה אחרי הדבקות בקורונה.
לפי מחקר חדש המבוסס על נתוני מחקר שעוסק במיוקרדיטיס אחרי חיסון, הסיכוי לחוות דלקת בשריר הלב כתוצאה מהחיסון עבור גברים מתחת לגיל 40, גדול מהסיכוי לחוות אותה אחרי הדבקות בקורונה.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אמנם הבלוג שאליו קישרת לא מציין זאת, אבל במחקר נמצא שיש דווקא הבדל רציני בשיעור של מיוקרדיטיס.האדום הצורר כתב: ↑27 דצמבר 2021, 23:00 https://vinayprasadmdmph.substack.com/p ... ished=true
We estimated an extra two (95% confidence interval (CI) 0, 3), one (95% CI 0, 2) and six (95% CI 2, 8) myocarditis events per 1 million
people vaccinated with ChAdOx1, BNT162b2 and mRNA-1273, respectively, in the 28 days following a first dose and an extra
ten (95% CI 7, 11) myocarditis events per 1 million vaccinated in the 28 days after a second dose of mRNA-1273. This compares
with an extra 40 (95% CI 38, 41) myocarditis events per 1 million patients in the 28 days following a SARS-CoV-2 positive test.
ובעברית:
אחרי חיסון - תוספת של 1 או 1 או 6 או 10 או 1 מקרים למיליון אחרי חיסון (תלוי איזו חיסון ואיזו מנה, בוא נגיד שעשרה מקרים למיליון).
אחר בדיקה חיובית - תוספת של ארבעים (40) מקרים למיליון, פי 4 מהחיסון עם הכי הרבה תופעות.
יש גם בונוס:
We also observed increased risks of pericarditis and cardiac arrhythmias following a positive SARS-CoV-2 test. Similar associations were not observed with any of the COVID-19 vaccines, apart from an increased risk of arrhythmia following a second dose
of mRNA-1273.
כלומר יש תופעות שמאומתים סובלים מהן אבל מחוסנים לא.
כל זה כתוב כבר בתקציר שכתוב בכתב מודגש בעמוד הראשון, כן? זה לא שצריך לחפור במאמר יותר מדי.
https://www.nature.com/articles/s41591-021-01630-0.pdf
עריכה: עכשיו אני קולט שהלכת בעקבות הבלוג ובחרת בפינצטה את הנתון שמסתדר עם הטענה שאתה מנסה לקדם. יפה לכם.
עריכה 2: כבר קשה לדעת אם מדובר בסתם קטיף דובדבנים או שמא בעוד דוגמה של אני ואפסי עוד ("אתם רואים? לי יש יותר סיכוי לחטוף מיוקרדיטיס מהחיסון ולכל השאר על הזין").
אבל אני מודה שאני נוטה לראשון, כי אם זה אני ואפסי עוד אז להתעלם מכל שאר הסיכונים והסכנות שיש (גם בקורונה וגם בחיסון) ולהתמקד בדבר אקראי שבו עדיף לחלות בקורונה זה ממש ממש טיפשי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
מה שמשעשע שאפילו בקטיף הדובדבנים שהוא יצא אליו הוא חזר עם דןבדבן רקוב -
הסיכון לדלקת מהחיסון של פייזר נמוך בהרבה מהסיכון מהקורונה, ויש לי הרגשה שאם אחפור ואבדוק את רמת הדלקת ומשך החלמה אמצא עוד דברים כאלה
הסיכון לדלקת מהחיסון של פייזר נמוך בהרבה מהסיכון מהקורונה, ויש לי הרגשה שאם אחפור ואבדוק את רמת הדלקת ומשך החלמה אמצא עוד דברים כאלה
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
שלא לדבר על זה שמדובר בדלקת קלה (ברוב רובם של המקרים) שטיפול אנטיביוטי פשוט יפתור בלי שום צורך לאישפוז.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
איך בדיוק אנטיביוטיקה עוזרת בדלקת שאינה ממקור חיידקי?
(אני לא אומר קטגורית שזה לא עובד, אני שואל כי אין לי מושג בנושא)
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
טוב, הסתכלתי שוב במאמר ולא הצלחתי למצוא שום התייחסות ל"גברים בני פחות מארבעים".teknoboy כתב: ↑27 דצמבר 2021, 23:14 עריכה 2: כבר קשה לדעת אם מדובר בסתם קטיף דובדבנים או שמא בעוד דוגמה של אני ואפסי עוד ("אתם רואים? לי יש יותר סיכוי לחטוף מיוקרדיטיס מהחיסון ולכל השאר על הזין").
אבל אני מודה שאני נוטה לראשון, כי אם זה אני ואפסי עוד אז להתעלם מכל שאר הסיכונים והסכנות שיש (גם בקורונה וגם בחיסון) ולהתמקד בדבר אקראי שבו עדיף לחלות בקורונה זה ממש ממש טיפשי.
יש התייחסות לגברים\נשים. יש התייחסות לגיל לפי ארבעים ומטה\יותר מארבעים.
תסיקו מזה מה שאתם רוצים לגבי הנטייה של הצורר לראות את דמותו במחקרים שהוא מביא לנו ולגבי החשיבות של זה מבחינתו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 673 לייקים
וואי, טקנובוי, תהיה בריא. המאמר אליו התייחסתי נמצא בקישור בתוך הקישור שצירפתי כאן. כמו שכתבתי, זו סקירה שעולה מתוך המאמר המקורי (שאליו אתה התייחסת). אני לא יכול לצרף אותו כאן ישירות כי זה לינק להורדה, אז מוזמנים להכנס. אין שום "דובדבן רקוב", הדברים מתוך המחקר הם כמו שכתבתי אותם: לגברים בני פחות מ40 לפי הנתונים האלו סיכוי גבוה יותר לקבל מיוקרדיטיס אחרי חיסון שני ושלישי של פייזר מאשר אחרי קורונה:
Associations were strongest in males" younger than 40 years for all vaccine types with an
additional 3 (95%CI 1, 5) and 12 (95% CI 1,17) events per million estimated in the 1-28 days
following a first dose of BNT162b2 and mRNA-1273, respectively; 14 (95%CI 8, 17), 12 (95%CI 1,
7) and 101 (95%CI 95, 104) additional events following a second dose of ChAdOx1, BNT162b2
and mRNA-1273, respectively; and 13 (95%CI 7, 15) additional events following a third dose of
BNT162b2, compared with 7 (95%CI 2, 11) additional events following COVID-19 infection"
דרך אגב, מותר לפעמים, בטח אחרי שמבינים שטועים, לכתוב שהייתה טעות במקום לטנף על המתדיין השני. זה לא יוריד מכבוד הכותב.
Associations were strongest in males" younger than 40 years for all vaccine types with an
additional 3 (95%CI 1, 5) and 12 (95% CI 1,17) events per million estimated in the 1-28 days
following a first dose of BNT162b2 and mRNA-1273, respectively; 14 (95%CI 8, 17), 12 (95%CI 1,
7) and 101 (95%CI 95, 104) additional events following a second dose of ChAdOx1, BNT162b2
and mRNA-1273, respectively; and 13 (95%CI 7, 15) additional events following a third dose of
BNT162b2, compared with 7 (95%CI 2, 11) additional events following COVID-19 infection"
דרך אגב, מותר לפעמים, בטח אחרי שמבינים שטועים, לכתוב שהייתה טעות במקום לטנף על המתדיין השני. זה לא יוריד מכבוד הכותב.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לינק אין בעיה לשים, עובדה ששמתי.האדום הצורר כתב: ↑28 דצמבר 2021, 08:54 וואי, טקנובוי, תהיה בריא. המאמר אליו התייחסתי נמצא בקישור בתוך הקישור שצירפתי כאן. כמו שכתבתי, זו סקירה שעולה מתוך המאמר המקורי (שאליו אתה התייחסת). אני לא יכול לצרף אותו כאן ישירות כי זה לינק להורדה, אז מוזמנים להכנס. אין שום "דובדבן רקוב", הדברים מתוך המחקר הם כמו שכתבתי אותם: לגברים בני פחות מ40 לפי הנתונים האלו סיכוי גבוה יותר לקבל מיוקרדיטיס אחרי חיסון שני ושלישי של פייזר מאשר אחרי קורונה:
לא יודע אם שמת לב, אבל עיינתי במאמר והבאתי מתוכו ציטוטים.
אני מודה שלא מצאתי את החלק המצוטט במאמר.
למרבה המוזרות, גם עכשיו כשחיפשתי מילים בודדות מתוכו, לא מצאתי. באיזה עמוד ופסקה זה?
אפשר גם את הלינק למאמר, כדי שנוכל לוודא שאנחנו מדברים על אותו דבר?
המאמר שאני הסתכלתי בו זה המאמר שהיה בלינק הראשון בבלוג שקישרת אליו - https://www.nature.com/articles/s41591-021-01630-0.pdf (מאת מרטינה פאטון ושות')
עריכה: כמו שאתה רואה, כשאני מבין שאני טועה אין לי שום בעיה להודות בזה.
מצד שני, אני מכיר פה אבל איזה משתמש או שניים שנוהגים לזרוק טענה, וכשהיא מתרסקת להם על הפרצוף במקום לכתוב "אופס, טעות" הם פשוט נעלמים לכמה ימים בתקווה שעד אז נושא הדיון יתחלף. אז אני מבין למה טרחת להדגיש את האופציה היותר מוצלחת.
עריכה 2: התקדמתי במשחק "חפשו את המטמון", מצאתי מאיפה הציטוט ומאיפה כותרת הבלוג ומאיפה הטענה שלך מגיעה.
למי שמתעניין אבל לא מעוניין במשחקים, להלן הלינק: https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 1.full.pdf
לא הסתכלתי יותר מדי. זה pre-print, אבל בואו פשוט נניח שזה מחקר מוצלח ושמצאו בו בדיוק את מה שהצורר כתב.
חברים, אפשר לפתוח שמפניות. מצאנו איזה מדד אקראי שהחיסון יותר מסוכן בו לאוכלוסייה קטנה כלשהי מאשר המחלה, אז אם נשכח לרגע מכל הקטע של לחלות, של אלה שיחלו יותר קשה, של אלה שיסבלו מלונג קוביד ושל אלה שבמחלה שלהם יתבטאו תופעות שאינן מיוקרדיטיס - אם נתעלם מכל אלה ונסתכל רק על ספירת מקרי מיוקרדיטיס (ליתר ביטחון גם לא נבדוק את חומרת התופעה הזאת ואיזה טיפול היא הצריכה), ייצא לנו שהחיסון יותר מסוכן מלחלות.
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 28 דצמבר 2021, 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
יש בבלוג היפר לינק למסמך שיצא לפני יןמיים שבו גם עושים את ההפרדה לפי מין
ויש בכללי דברים מעניינים שאולי אכתוב יותר מאוחר
ויש בכללי דברים מעניינים שאולי אכתוב יותר מאוחר
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
כן, מצאתי.
חבל, עדיף שבמקום לשלוח אותנו לחפש את המטמון הצורר היה פשוט נותן את הלינק.
אני חושב שאם הוא היה פשוט נותן את הלינק, הוא היה פשוט מקבל את התשובה "אז מה", כי המיוקרדיטיס המוגבר הזה באמת בטל בשישים לעומת התועלות של החיסונים.
ככה יצא מזה איזה עניין.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לפי נתונים ראשוניים אך מבאסים, החלמה מאומיקרון לא מעניקה הגנה נגד דלתא (ואולי גם לא כל כך נגד זנים אחרים), כך שהתרומה שלה לחסינות עדר נמוכה מהמקווה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
בכלל עד כה מסתמן שהאומיקרון מתנהג בצורה שונה מהדלתא.
קראתי על איזה ניסוי שמצא שהוא מתרבה הרבה יותר טוב באיזור הפה והגרון מאשר בריאות, בניגוד לזנים שקדמו לו.
אם אני לא טועה קישרו את זה לאיזה גן שנמצא בריאות, שעזר לזנים הקודמים לחדור לתאים, בעוד שהאומיקרון לא הושפע ממנו.
ככל שחולף הזמן, מגלים עוד ועוד שינויים בהתנהגות האומיקרון לעומת זנים קודמים.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
זאת אחת מהסיבות לקיצור התקופה שבין הידבקות להדבקה, לא? כל העסק קורה "יותר בחוץ".kruvi כתב: ↑28 דצמבר 2021, 13:28 בכלל עד כה מסתמן שהאומיקרון מתנהג בצורה שונה מהדלתא.
קראתי על איזה ניסוי שמצא שהוא מתרבה הרבה יותר טוב באיזור הפה והגרון מאשר בריאות, בניגוד לזנים שקדמו לו.
אם אני לא טועה קישרו את זה לאיזה גן שנמצא בריאות, שעזר לזנים הקודמים לחדור לתאים, בעוד שהאומיקרון לא הושפע ממנו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
כן, בהחלט. העומס הנגיפי הרבה יותר גדול באזור הפה והגרון.teknoboy כתב: ↑28 דצמבר 2021, 13:33זאת אחת מהסיבות לקיצור התקופה שבין הידבקות להדבקה, לא? כל העסק קורה "יותר בחוץ".kruvi כתב: ↑28 דצמבר 2021, 13:28 בכלל עד כה מסתמן שהאומיקרון מתנהג בצורה שונה מהדלתא.
-
- קיבל.ה 28 לייקים
יש פה אמנם אוסטרלי שיכחיש את המידע, אבל זה מאוסטרליה לפני חודש.
שכל אחד ישפוט.
מחנה בידוד באוסטרליה.
יש תרגום למי שפחות מסתדר עם אנגלית.
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מי מכחיש שהיה פה סגרים ארוכים?או שהיו מלונות קורונה?או מחנות בידוד?נחמן אש הפרויקטור כתב:
יש פה אמנם אוסטרלי שיכחיש את המידע, אבל זה מאוסטרליה לפני חודש.
שכל אחד ישפוט.
מחנה בידוד באוסטרליה.
יש תרגום למי שפחות מסתדר עם אנגלית.
פה באוסטרליה עד שהתחילו לחסן אנשים דגלו בסופגנייה/Doughnut(אפס נדבקים,אפס מתים).
עכשיו כשמעל 90% מחוסנים החיים חזרו כמעט לשיגרה.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
בפגישת הזום האחרונה של זקני ציון נמסר כי כל אזרחי אוסטרליה שאינם לטאות כבר חוברו עצבית לרשת ה 5G, ועל כן לא צפויים שם ב 2022 סגרים, רק זריקות שתטענה את הצ'יפים. יש להם סוללות רק לחצי שנה כל פעם.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 28 לייקים
https://theparadise.ng/the-number-of-at ... -shocking/
ספורטאים שנפטרים מדום לב.
המספרים מצביעים על זינוק.
ספורטאים שנפטרים מדום לב.
המספרים מצביעים על זינוק.
סאחי הוא אויב