על סגרים ונגיפים (אשכול קורונה)
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
ואגב פאשיזם, גם פה יש מתנגדי חיסונים, מכחישי קורונה וכל סוגי הליצנים שיש בכל מקום אחר, אבל פה הם יודעים לא להתלונן שתו ירוק זה פאשיזם, כי אנשים פה אשכרה יודעים (וזוכרים אישית) מה זה פאשיזם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
פה איבדו אמון במדינה ובצדק.
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 28 לייקים
הגיסה שלי הבריטית, ההורים שלה ברחו מפורטוגל בתקופת הפאשיזם והתיישבו בגראנזי הבריטית.
הם אפילו הגיעו מהעיר של רונאלדו.
הם אפילו הגיעו מהעיר של רונאלדו.
סאחי הוא אויב
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אבל תראה איזה קטע, גם בפורטוגל וגם בישראל (וגם בכל מדינה אחרת בעולם) אומרים אותו דבר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
הייתי בחנוכה במדריד. בעקרון באוויר הפתוח לא היה צריך מסיכות אבל איזה 70% היו עם.
בסוף השבוע כשהיו עשרות אלפי אנשים בחוץ, כולם היו עם מסיכות גם בחוץ.
בתוך חנויות ומסעדות כולם (גם לקוחות וגם הצוות) היו עם מסיכות.
בסוף השבוע כשהיו עשרות אלפי אנשים בחוץ, כולם היו עם מסיכות גם בחוץ.
בתוך חנויות ומסעדות כולם (גם לקוחות וגם הצוות) היו עם מסיכות.
-
- קיבל.ה 28 לייקים
ובכל זאת, לדברים האלה לא קוראים חופש וזכויות אדם.
בכל העולם כבר מזמן מתעוררים.
בכל העולם כבר מזמן מתעוררים.
סאחי הוא אויב
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אני רואה בסרטונים האלה הפגנות די גדולות (לא לגמרי ברור לי ממתי ועל מה, אבל בוא נאמין לגברת).
לדעתי, אם אני לא טועה, עד כמה שאני זוכר, האפשרות לקיים הפגנות גדולות על נושא הזוי כלשהו היא מאפיין די מובהק של דמוקרטיה, וקיומה די שולל דיקטטורה.
אם אני לא טועה, הזכות להפגין ולמחות נחשבת דווקא כאחת מזכויות האזרח בדמוקרטיה, אז נדמה לי שהטענה שלך די סותרת את עצמה.
לדעתי, אם אני לא טועה, עד כמה שאני זוכר, האפשרות לקיים הפגנות גדולות על נושא הזוי כלשהו היא מאפיין די מובהק של דמוקרטיה, וקיומה די שולל דיקטטורה.
אם אני לא טועה, הזכות להפגין ולמחות נחשבת דווקא כאחת מזכויות האזרח בדמוקרטיה, אז נדמה לי שהטענה שלך די סותרת את עצמה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
דיקטטורה זה לא שחור ולבן.
יש גם הרבה אפור.
כל דיקטטורה לגופה.
יש גם הרבה אפור.
כל דיקטטורה לגופה.
סאחי הוא אויב
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
הממממ
קשה לי עם האמירה הזאת.
אני מוכן לקבל את זה שלדמוקרטיה יש כל מיני גוונים.
דיקטטורה, לטעמי לפחות, זה באופן מוחלט או שזה כבר לא דיקטטורה.
קשה לי עם האמירה הזאת.
אני מוכן לקבל את זה שלדמוקרטיה יש כל מיני גוונים.
דיקטטורה, לטעמי לפחות, זה באופן מוחלט או שזה כבר לא דיקטטורה.
-
- קיבל.ה 28 לייקים
כל אחד ומה שהוא תופס כדיקטטורה.
מבחינתי גם ילד ביסודי עם סמרטוט על הפה זו דיקטטורה.
מבחינתי גם ילד ביסודי עם סמרטוט על הפה זו דיקטטורה.
סאחי הוא אויב
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
תן דוגמה לדיקטטורה שמותר להפגין בה על מה שבא לך, כולל למחות על הוראות שהמדינה מנחיתה עליך במצב חירום.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 14:33 דיקטטורה זה לא שחור ולבן.
יש גם הרבה אפור.
כל דיקטטורה לגופה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
אני מגדיר דיקטטורה אחרת ממה שאתה מגדיר דיקטטורה.
נראה את הקניונים שורדים בלי 5 מיליון שאין להם תו שחור.
נראה את הקניונים שורדים בלי 5 מיליון שאין להם תו שחור.
סאחי הוא אויב
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
1. אני מגדיר כמו שכל העולם מגדיר, כמו שמוגדר במילון ובאנציקלופדיה. אתה מגדיר איך שבא לך.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 14:49 1. אני מגדיר דיקטטורה אחרת ממה שאתה מגדיר דיקטטורה.
2. נראה את הקניונים שורדים בלי 5 מיליון שאין להם תו שחור.
הבעיה עם זה היא שמילים מאבדות את משמעותן.
תראה, אתה חי במדינה שמחזיקה מיליוני אנשים תחת משטר צבאי, כולאת עוד כמה מיליוני בכלא הגדול בעולם (כמה ק"מ מהבית שלך) ומה שהופך אותה לדיקטטורה זה שמבקשים ממך להציג איזה נייר בכניסה למקומות מסוימים?
כשעזבתי את ישראל עדיין היו מכריחים אותי לפתוח את התיק ולתת לאיזה זר אקראי לחטט בו כדי להיכנס לקניון. אז זה לא הפריע לכם. עכשיו פתאום נהייתם אבירי זכויות האדם.
חרטא ברטא. לא קונה את זה.
2. מצדי שיפשטו רגל כולם (בלי שום קשר לקורונה, כמובן).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
אבל כאן אנחנו לא מדברים על הכיבוש.
מי אמר לך שאני לא מגדיר את ישראל כך גם בגלל הכיבוש? בטח ובטח בגלל המלחמה של המדינה בפרח.
לגבי דמוקרטיה/דיקטטורה עכשיו גם קראתי שמותר לנו להסתובב בקניונים אבל לא להכנס לחנויות, או להכנס למסעדות ולא לאכול או גם וגם.
אותי זה כבר מצחיק.
אני בכל מקרה שונא את כל הקניונים חוץ מדיזינגוף סנטר.
מי אמר לך שאני לא מגדיר את ישראל כך גם בגלל הכיבוש? בטח ובטח בגלל המלחמה של המדינה בפרח.
לגבי דמוקרטיה/דיקטטורה עכשיו גם קראתי שמותר לנו להסתובב בקניונים אבל לא להכנס לחנויות, או להכנס למסעדות ולא לאכול או גם וגם.
אותי זה כבר מצחיק.
סאחי הוא אויב
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אם אתה שונא קניונים מה אכפת לך אם צריך להציג משהו בכניסה? או אם הם יפשטו רגל?נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:03 אבל כאן אנחנו לא מדברים על הכיבוש.
אותי זה כבר מצחיק.
ואני לא יודע איך ולמה אתה חושב מה שאתה חושב, אני רק רואה מה שאתה כותב.
בחיים לא כתבת מילה על שום דבר מכל הדברים האלה, פתאום לפני יומיים גילית שיש דבר כזה "זכויות אדם" כי מישהו ביקש ממך משהו אז היית צריך תירוץ.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אם אפשר להגדיר כל דבר איך שרוצים בלי קשר למציאות ולאמת, אז אני מגדיר התנגדות לחיסונים כנאציזם אכזרי ורצחני שנובע מהרצון של מתנגדי החיסונים להרוג אזרחים אחרים.
והנה, לפי ההגדרה שלי בכל מדינה בעולם יש עכשיו נאציזם קשה. איזה כיף להמציא דברים
והנה, לפי ההגדרה שלי בכל מדינה בעולם יש עכשיו נאציזם קשה. איזה כיף להמציא דברים
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

-
- קיבל.ה 28 לייקים
מבחינתי מסיכות לילדים קטנים וחיסונים בתוך כותלי בתי הספר זו דיקטטורה.
סאחי הוא אויב
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
שווה ערך לזה שמבחינתי כל מי שמתנגד לחיסון הוא נאצי אכזר.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:31 מבחינתי מסיכות לילדים קטנים וחיסונים בתוך כותלי בתי הספר זו דיקטטורה.
"מבחינתי" זה לא טיעון.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
"מבחינתי זה ככה" זה הביטוי הכי מזוקק של גישת "אני ואפסי עוד".pelegs כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:32שווה ערך לזה שמבחינתי כל מי שמתנגד לחיסון הוא נאצי אכזר.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:31 מבחינתי מסיכות לילדים קטנים וחיסונים בתוך כותלי בתי הספר זו דיקטטורה.
"מבחינתי" זה לא טיעון.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
-
- קיבל.ה 28 לייקים
ככה זה כשלא מגדירים את הטרפת הפאשיסטית הזו כמגיפה.teknoboy כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:43"מבחינתי זה ככה" זה הביטוי הכי מזוקק של גישת "אני ואפסי עוד".pelegs כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:32שווה ערך לזה שמבחינתי כל מי שמתנגד לחיסון הוא נאצי אכזר.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:31 מבחינתי מסיכות לילדים קטנים וחיסונים בתוך כותלי בתי הספר זו דיקטטורה.
"מבחינתי" זה לא טיעון.
אני ואפסי ועוד מיליונים כאלה במדינה.
סאחי הוא אויב
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אתה אומר שבישראל יש כמה מיליונים של אנשים ששמים זין על כל העולם ומבחינתם מה שהם חושבים זה האמת?נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:50ככה זה כשלא מגדירים את הטרפת הפאשיסטית הזו כמגיפה.
אני חושש שאתה צודק, ובגלל זה ישראל נראית כמו שהיא נראית.
(אם כי זה לא קשור לקורונה בשום צורה. מה שקורה עם הקורונה פשוט מעלה את זה לפני השטח ככה שכבר אי אפשר להפיל את זה רק על הערסים וכו')
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
בדיוק, כי לדעתכם זו לא מגיפה. במציאות אנחנו לא חיים לפי ההגדרה שלכם.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:50ככה זה כשלא מגדירים את הטרפת הפאשיסטית הזו כמגיפה.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 28 לייקים
שבועת הרופאים, או שבועת הִיפּוֹקְרָטֵס, היא שבועה שמקבלים על עצמם מרבית הרופאים בתחילת דרכם. נהוג לומר את השבועה עם סיום הלימודים בבית הספר לרפואה.
השבועה נחשבת כבסיס לאתיקה הרפואית המודרנית, אולם היא לא מהווה מסמך משפטי מחייב. בשבועה מתחייב הרופא לנסות להציל חיים, לא לגרום נזק לחולה, לנהוג בטוהר מידות ולשמור על סודיות רפואית. היות שבשבועה המקורית, המיוחסת להיפוקרטס, מופיעים סעיפים שאינם רלוונטיים לימינו, מקובל כיום להשתמש בנוסחים מודרניים המבוססים על הגרסה הקדומה. בנוסחים אלו יש התייחסות לעניינים נוספים שלא מופיעים בנוסח המקורי, כגון החובה לתת טיפול שוויוני לכל אדם באשר הוא אדם.
השבועה נחשבת כבסיס לאתיקה הרפואית המודרנית, אולם היא לא מהווה מסמך משפטי מחייב. בשבועה מתחייב הרופא לנסות להציל חיים, לא לגרום נזק לחולה, לנהוג בטוהר מידות ולשמור על סודיות רפואית. היות שבשבועה המקורית, המיוחסת להיפוקרטס, מופיעים סעיפים שאינם רלוונטיים לימינו, מקובל כיום להשתמש בנוסחים מודרניים המבוססים על הגרסה הקדומה. בנוסחים אלו יש התייחסות לעניינים נוספים שלא מופיעים בנוסח המקורי, כגון החובה לתת טיפול שוויוני לכל אדם באשר הוא אדם.
סאחי הוא אויב
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
קול. מה הקשר לנושא הדיון?נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 16:03 שבועת הרופאים, או שבועת הִיפּוֹקְרָטֵס, היא שבועה שמקבלים על עצמם מרבית הרופאים בתחילת דרכם. נהוג לומר את השבועה עם סיום הלימודים בבית הספר לרפואה.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 1003 לייקים
כבר היו כמה מתאבדים שנאמר עליהם שהחיסול לקח אותם
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אני לא חושב שישראל חריגה לרעה אבל אולי אני טועהteknoboy כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:56אתה אומר שבישראל יש כמה מיליונים של אנשים ששמים זין על כל העולם ומבחינתם מה שהם חושבים זה האמת?נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:50ככה זה כשלא מגדירים את הטרפת הפאשיסטית הזו כמגיפה.
(אם כי זה לא קשור לקורונה בשום צורה. מה שקורה עם הקורונה פשוט מעלה את זה לפני השטח ככה שכבר אי אפשר להפיל את זה רק על הערסים וכו')
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
דבר איתי אחרי שתגור שבוע במקום אחר.D&3 כתב: ↑27 דצמבר 2021, 16:10אני לא חושב שישראל חריגה לרעה אבל אולי אני טועהteknoboy כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:56אתה אומר שבישראל יש כמה מיליונים של אנשים ששמים זין על כל העולם ומבחינתם מה שהם חושבים זה האמת?נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:50
ככה זה כשלא מגדירים את הטרפת הפאשיסטית הזו כמגיפה.
חוץ מזה שיש לך פה דוגמה מעולה לחוסר הסולידריות שיש בחברה הישראלית, לא יודע למה צריך עוד ראיות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אני אחדד, אני לא חושב שאחוז האנשים שחיים במציאות מדומה היא חריגה דווקא בישראל.teknoboy כתב: ↑27 דצמבר 2021, 16:14דבר איתי אחרי שתגור שבוע במקום אחר.D&3 כתב: ↑27 דצמבר 2021, 16:10אני לא חושב שישראל חריגה לרעה אבל אולי אני טועהteknoboy כתב: ↑27 דצמבר 2021, 15:56
אתה אומר שבישראל יש כמה מיליונים של אנשים ששמים זין על כל העולם ומבחינתם מה שהם חושבים זה האמת?
אחוז האנשים פה ששמים זין על העולם בוודאי חריג, אבל אני לא חושב שהרב או קרוב לכך הם חברי הכת. הרבה אנשים פה שמים זין כי ככה, בלי איזו הצדקה מופרעת
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
מסכים.
ישראל היא מדינת העל-הזין.
כמו שאמרתי, משבר הקורונה פשוט העלה את זה לפני השטח, ועל הדרך חשף שזה לא משהו שאפשר לדחוף מחוץ לגדר ("זה רק הערסים ככה", "פשוט החרדים שמים זין על המדינה", "אצל הערבים אין חוק, בגלל זה" וכו' וכו'). החרא הזה נמצא בכל מקום (שלא לומר שזאת הגישה השלטת בכל היבטי החיים בישראל), וכבר אי אפשר להכחיש את זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
חוסר סולידריות...
זה פאקינג הגוף שלי.
אתם רוצים שיתייחסו לזה כמו לכל חיסון אחר?
אז מספיק עם הכפייה, ההפחדה והאלימות.
עד כה, אף אחד לא פגע באף הורה שלא מחסן את ילדו בחיסוני ילדים, ואותו הדבר גם לשפעת.
זה פאקינג הגוף שלי.
אתם רוצים שיתייחסו לזה כמו לכל חיסון אחר?
אז מספיק עם הכפייה, ההפחדה והאלימות.
עד כה, אף אחד לא פגע באף הורה שלא מחסן את ילדו בחיסוני ילדים, ואותו הדבר גם לשפעת.
סאחי הוא אויב
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
הדגמה חיה למה שאנחנו מדברים עליו. מי שמסרב לעטות מסיכה ולהתחסן מסכן את הפאקינג גוף של האנשים סביבו.
אתה מראה בדיוק איך תפישת העולם שלך מוגבלת לטובת עצמך בלבד.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
מש"ל
"זה הגוף שלי וכולכם על הזין שלי"
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
המרחב הציבורי בישראל הוא סיוט אחד גדול של אגואיזם וחוסר סולידריות כבר שנים וזה הולך ומחמיר. ואין שום סיבה שדווקא בנושא המסיכות פתאום יהיה איזה שינוי לטובה.
ספציפית באחוז הקובידיוטים שלה אני לא חושב שישראל היא חריגה, ונראה לי שבווליום של הרעש הציבורי שהם עושים ישראל אפילו הרבה מתחת למובילות.
נראה לי זה מבהיר את כוונתי
ספציפית באחוז הקובידיוטים שלה אני לא חושב שישראל היא חריגה, ונראה לי שבווליום של הרעש הציבורי שהם עושים ישראל אפילו הרבה מתחת למובילות.
-
- קיבל.ה 28 לייקים
בפעם המיליון בפורום הזה: אני לא יכול לנשום בתוך מסיכה גם אם הייתי רוצה.
יש לי נשימה חרדתית 32 שנה.
גם זה להיות אגואיסט?
יש לי נשימה חרדתית 32 שנה.
גם זה להיות אגואיסט?
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 28 לייקים
תהרוג אותי וזהו D3
גם ככה יש לך שם של פצצה גרעינית.
גם ככה יש לך שם של פצצה גרעינית.
סאחי הוא אויב
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
יכול להיות שהם עושים פחות רעש (יותר רעש מאשר בפורטוגל, אבל זה באמת לא אומר הרבה), אבל בפועל אחוז ההתחסנות נמוך יחסית למערב, הרבה פחות אנשים מתייחסים ברצינות להנחיות (מסכות, מרחק וכו') וכו' וכו', ולדעתי זה קשור לחוסר הסולידריות הכללי (במיוחד אם מקבלים את ההנחה שבישראל אין יותר קובידיוטים מאשר במקומות אחרים).D&3 כתב: ↑27 דצמבר 2021, 16:27 המרחב הציבורי בישראל הוא סיוט אחד גדול של אגואיזם וחוסר סולידריות כבר שנים וזה הולך ומחמיר. ואין שום סיבה שדווקא בנושא המסיכות פתאום יהיה איזה שינוי לטובה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא