אבל דווקא בסוג משחק כזה, עם 9 שחקנים, סחטיין לשחקנים על החוכמה, הלחימה בנחיתות משמעותית (8 שחקני שדה זה חתיכת צרה וגם היה נראה שגוטליב, אזוגי ואיינבינדר במיוחד לא רחוקים מפציעה ויציאה) וכמובן על הניצחון.
תתובנות שלי מהמשחק:
א. קש היו טובים מאיתנו, ולחצו אותנו ל 30 -40 מטר מהשער בחלקים רבים מאד של המשחק. למרות שלא הינו מספיק מדויקים ידענו לעמוד לא רע בלחץ הזה. למרות הלחץ והמשחק הלא טוב יחסית שלנו, קש כמעט ולא הגיעו להזדמנויות! תשוו לדרבי.
ב. הפועל צריכה 2 קשרים אחוריים בהרכב. איבינדר לא יכול להיות אחד מה -2. הוא חייב לשחק יותר קדימה ולהיות זה שמקבל כדור.
ג. משחק טוב של אזוגי.
ד. למרות המשחק הטוב של שלומי אזולאי, הוא כמעט ולא לקח אף כדור גובה. ולא רק הוא. אבל מבצע נהדר בפנדל.
ה. ורד במשחק מאד בינוני. החמצה נוראית שלו. גם דוידה במשחק בינוני.
ו. הצהוב הראשון של טרידובסקי, זה חלק משכר לימוד להתפתחות של מגן.
נכון, לא משחק גדול שלנו, אבל עדיין לחימה מופתית (עולה בהרבה ממה שראיתי בהרבה משחקי קלינגר). ובעיקר עקשנות וחדורי מטרה לקחת את 3 הנקודות.
הלוואי כל שבוע!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אדום ותיק כתב: ↑26 דצמבר 2021, 10:58
תתובנות שלי מהמשחק:
א. קש היו טובים מאיתנו, ולחצו אותנו ל 30 -40 מטר מהשער בחלקים רבים מאד של המשחק. למרות שלא הינו מספיק מדויקים ידענו לעמוד לא רע בלחץ הזה. למרות הלחץ והמשחק הלא טוב יחסית שלנו, קש כמעט ולא הגיעו להזדמנויות! תשוו לדרבי.
ב. הפועל צריכה 2 קשרים אחוריים בהרכב. איבינדר לא יכול להיות אחד מה -2. הוא חייב לשחק יותר קדימה ולהיות זה שמקבל כדור.
ג. משחק טוב של אזוגי.
ד. למרות המשחק הטוב של שלומי אזולאי, הוא כמעט ולא לקח אף כדור גובה. ולא רק הוא. אבל מבצע נהדר בפנדל.
ה. ורד במשחק מאד בינוני. החמצה נוראית שלו. גם דוידה במשחק בינוני.
ו. הצהוב הראשון של טרידובסקי, זה חלק משכר לימוד להתפתחות של מגן.
נכון, לא משחק גדול שלנו, אבל עדיין לחימה מופתית (עולה בהרבה ממה שראיתי בהרבה משחקי קלינגר). ובעיקר עקשנות וחדורי מטרה לקחת את 3 הנקודות.
הלוואי כל שבוע!
לגבי כדורי הגובה - לי היה נראה שההרמות היו מחרידות במיוחד במשחק הזה, מעט מאוד כדורים שעלו לרחבה הגיעו לשחקן שלנו במצב הגיוני
DarkCowMoo כתב: ↑26 דצמבר 2021, 11:39
דראפיץ מאמן גבר רצח. הייתי שמח אם היה מגיע אלינו כאשר היה את כל הבלגן עם רפואה.
מדבר לעניין וגם נראה שיודע להעמיד את השחקנים על המגרש. מאוד אנדרייטד.
לא אנדרייטד דווקא בכלל. בעיניי אחד מתוך 4 מאמנים הכי טובים בארץ (עם רב״ש, בכר ורפואה)
הוקיץ' כתב: ↑26 דצמבר 2021, 11:59
האדום שק"ש חטפו הוא אחד ההזויים שנתקלתי בהם. גם איינבינדר היה צריך לחטוף צהוב שני ואדום על היד בסוף.
שאר ההחלטות נכונות.
גם טרידובסקי אגב זה לא אדום (אף אחד מהצהובים האמת).
פשוט שופט חלש שאוהב לעצור את המשחק ולשרוק. באיגוד השופטים לא מבינים את הנזק שהשופטים האלה עושים לכדורגל. שחקנים צריכים להיות מחונכים ללא ליפול. שהופמייסטר כזה מקבל שריקה על כל נפילה, אז שבא שופט נורמלי כמו פריד אתה משלם על זה בגול
אחריי שראיתי את ההילוכים החוזרים בנוגע לשיפוט :
אדום לא מוצדק לפרייאר
אדום לא מוצדק לבני
אדום מוצדק לאייזן
פנדל מוצדק על אזוגי (נתן לו מרפק לגב)
פנדל מאוד מאוד מאוד גבולי על אזולאי, אזולאי עשה סיבוב נתקע בו בכוונה וזרק את עצמו.. אפשר לשרוק ואפשר לא.
בכל מקרה מחצית ראשונה ממש זוועתית שלנו, פחות כאן מאשים את קובי כי מאוד קשה לשחק בלי צמד המגנים הפותחים שלנו, בלי אזולאי ובלי רוסה.
ואני אומר, פעם ראשונה העונה שאנחנו מנצחים בגלל טעויות שיפוט, לעומת 3 משחקים עם טעויות שיפוט שדפקו אותנו לגמרי. האמת היא שאני מבסוט על זה וכבר לא מעניין אותי הצדק כשרמת השיפוט כאן כל כך גרועה ואין לי איך לשנות את זה.
Yalla Hapoel כתב: ↑26 דצמבר 2021, 13:46
אחריי שראיתי את ההילוכים החוזרים בנוגע לשיפוט :
אדום לא מוצדק לפרייאר
אדום לא מוצדק לבני
אדום מוצדק לאייזן
פנדל מוצדק על אזוגי (נתן לו מרפק לגב)
פנדל מאוד מאוד מאוד גבולי על אזולאי, אזולאי עשה סיבוב נתקע בו בכוונה וזרק את עצמו.. אפשר לשרוק ואפשר לא.
בכל מקרה מחצית ראשונה ממש זוועתית שלנו, פחות כאן מאשים את קובי כי מאוד קשה לשחק בלי צמד המגנים הפותחים שלנו, בלי אזולאי ובלי רוסה.
דווקא אני חושב שהפנדל הראשון מאוד קלוש
השני פנדל קלאסי, עבר אותו אז שם לו רגל (מנע מצב מסוכן לגול)
כל השאר מסכים
לא חושב שהפועל ניצחה בגלל השיפוט כמו שאייל ברקוביץ' טען באולפן השבת... צריך לזכור שסיימנו את המשחק ב9 שחקנים והיינו במצב כזה בערך אותה כמות זמן כמו שהיתרון המספרי היה לטובתנו עד ההרחקה של בני טרידנבוסקי בשורה התחתונה רבע שעה הם היו ביתרון מספרי ורבע שעה אנחנו... בלי קשר לשחק עם פאקינג 9 שחקנים ו8 שחקני שדה זה הרבה הרבה יותר קשה
רק הפועל כתב: ↑26 דצמבר 2021, 14:39
לא חושב שהפועל ניצחה בגלל השיפוט כמו שאייל ברקוביץ' טען באולפן השבת... צריך לזכור שסיימנו את המשחק ב9 שחקנים והיינו במצב כזה בערך אותה כמות זמן כמו שהיתרון המספרי היה לטובתנו עד ההרחקה של בני טרידנבוסקי בשורה התחתונה רבע שעה הם היו ביתרון מספרי ורבע שעה אנחנו... בלי קשר לשחק עם פאקינג 9 שחקנים ו8 שחקני שדה זה הרבה הרבה יותר קשה
רק הפועל כתב: ↑26 דצמבר 2021, 14:39
לא חושב שהיינו מנצחים ללא ההרחקה של פרייר למען האמת.
ק"ש היו טובים יותר ואנחנו לא היינו בעניינים בכלל עד ההרחקה.