קלינגר

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

אדום בבית כתב: 10 דצמבר 2020, 13:08 קלינגר לא יילך מיוזמתו גם אם ניהיה מקום אחרון בליגה השנייה ולשם שינוי טוב שכך!
קלינגר לא הבעיה של הפועל אלא חומר השחקנים הנוכחי!
נכון מאד.
ההבדל בין השנה ושנה שעברה זה שחקני התקפה שמסוגלים לבנות מצבים וגם קצת להבקיע.
הגאונים בהנהלתנו גירשו את ברשצקי ואת בוזגלו ושחררו סתם את ספירובסקי (לא שמדובר בראשפורד וברונו..) אבל היו אחראים לבישולים לשערים ולמשחק אחר.
היום אין שחקן שמסוגל לבעוט ולהבקיע מרחוק להכניס כדורים לאנטמן.
אלה סוג השחקנים שצריך להביא ומהר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

קלינגר חייב להישאר, הניסנובס ויתר הנספחים חייבים לתת לו את מה שהוא צריך בינואר
הפועל חייבת להישאר ליגה
ועם זאת, אם הוא לא מקבל את מה שהוא רוצה בינואר והמנהלים מתחילים עם השטויות שלהם לדעתי הוא צריך לקום וללכת, אני מעריך את האחריות שלו כלפי הקבוצה אבל לכל דבר יש גבול
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

כן, הוא ממש נשאר בגלל האחריות שלו לקבוצה.
הוא נשאר כי מאמנים לא מתפטרים פה. אין מנהג כזה יותר.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

kruvi כתב:כן, הוא ממש נשאר בגלל האחריות שלו לקבוצה.
להפך , מאמנים מפוטרים כאן.ויותר מהרצוי.
אם הייתה סבלנות להנהלות למאמנים טובים ומוכחים , בטווח הארוך המועדונים היו מרוויחים מכך.
הבעיה , שגם מתערבים לכאורה ברוב המועדונים בבניית הקבוצה , וגם מפטרים על טעויות , שהם עצמם הבעלים היו חלק מרכזי בהן.

סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

De Niro כתב: 15 דצמבר 2020, 13:52
אם הייתה סבלנות להנהלות למאמנים טובים ומוכחים , בטווח הארוך המועדונים היו מרוויחים מכך.
הבעיה , שגם מתערבים לכאורה ברוב המועדונים בבניית הקבוצה , וגם מפטרים על טעויות , שהם עצמם הבעלים היו חלק מרכזי בהן.
מה שכתבת כאן הוא לא ההפך ממה שכתבתי.
אני כתבתי שמאמנים לא *מתפטרים* ולא משנה מה התנאים. זה פשוט לא נהוג יותר.
גם כשמאמן מיצה את עצמו הוא מחכה שיפטרו אותו ולא מתפטר בעצמו.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

kruvi כתב:
De Niro כתב: 15 דצמבר 2020, 13:52
מה שכתבת כאן הוא לא ההפך ממה שכתבתי.
אני כתבתי שמאמנים לא *מתפטרים* ולא משנה מה התנאים. זה פשוט לא נהוג יותר.
גם כשמאמן מיצה את עצמו הוא מחכה שיפטרו אותו ולא מתפטר בעצמו.
זה הולך ביחד.
אם היה כבוד לכאורה , למקצוע המאמן מצד הבעלים, היה כבוד גם למאמנים כלפיהם וכלפי המועדונים.
סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

ביצה ותרנגולת
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אני עוד מספיק ותיק לזכור ימים , שבהם הייתה למנהלי המועדונים יראת כבוד למאמנים כאן בארץ.מאמנים היו פיגורות.
כאשר הגיעו הבעלים הפרטיים , משם זה התדרדר לכאורה, ולא רק בארץ.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

kruvi כתב: 15 דצמבר 2020, 13:48 כן, הוא ממש נשאר בגלל האחריות שלו לקבוצה.
קלינגר הוא מאמן שבקלות ימצא קבוצה חדשה שעדיפה על הפועל הנוכחית
הפועל לא תמצא מאמן שעדיף על קלינגר כרגע
אני בטוח שקלינגר לא רוצה למצוא את עצמו כרגע במעגל האבטלה אבל הוא גם לא רוצה שתירשם על שמו אחת העונות הגרועות של הפועל בהיסטוריה
הוא נשאר כי הוא רוצה להציל את הספינה הזאת ואני בטוח שאם בינואר הוא לא יקבל את מבוקשו הוא יקום וילך
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

הסיבה היחידה שקלינגר עוד רלוונטי בכדורגל הישראלי זה כי הוא מקושר לאנשי תקשורת ובוחש אצל בעלי הקבוצות.
הוא כבר היה בדרך לתהום הנשייה של הכדורגל הישראלי אחרי שנכשל בשעריים(!) ורק בגלל שתחזק קשרים עם יואב כץ הוא הצליח לקבל שוב ג'וב בהפועל חיפה.
רשומות לו בקריירה מספיק עונות גרועות עם כל מיני קבוצות מכדי שהעונה הגרועה עם הפועל תזיז לו.
לחשוב שהוא פה מתוך איזושהי אחריות זו נאיביות.
יכול מאוד להיות שהוא ימצא בקלות קבוצה אחרת, אבל מצד שני גם אביטן מצא בקלות קבוצות אחרות, ועדיין זה לא גרם לא להתפטר גם כשהיה ברור שהוא כבר לא יוביל את הקבוצה לשום מקום.
מאמנים כושלים מחכים שיפטרו אותם כדי לקבל את החוזה, ולא בגלל שום סיבה אחרת. ככה גם קלינגר.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

kruvi כתב: 15 דצמבר 2020, 16:30 הסיבה היחידה שקלינגר עוד רלוונטי בכדורגל הישראלי זה כי הוא מקושר לאנשי תקשורת ובוחש אצל בעלי הקבוצות.
הוא כבר היה בדרך לתהום הנשייה של הכדורגל הישראלי אחרי שנכשל בשעריים(!) ורק בגלל שתחזק קשרים עם יואב כץ הוא הצליח לקבל שוב ג'וב בהפועל חיפה.
רשומות לו בקריירה מספיק עונות גרועות עם כל מיני קבוצות מכדי שהעונה הגרועה עם הפועל תזיז לו.
יכול מאוד להיות שהוא ימצא בקלות קבוצה אחרת, אבל מצד שני גם אביטן מצא בקלות קבוצות אחרות, ועדיין זה לא גרם לא להתפטר גם כשהיה ברור שהוא כבר לא יוביל את הקבוצה לשום מקום.
מאמנים כושלים מחכים שיפטרו אותם כדי לקבל את החוזה, ולא בגלל שום סיבה אחרת. ככה גם קלינגר.
כשאתה מציג את הדברים כך קשה לי להתווכח איתם, יכול להיות שנסחפתי ברומנטיקה
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

כולם חכמים כשמדובר בפרנסה של אחרים.
אם הם היו במקום הזה , הם לא היו נוהגים אחרת.
בסוף מדובר כאן בפרנסה.
לדעתי , קלינגר נתן לזה הזדמנות בקיץ , כי הוא ווינר , פייטר וכי אכפת לו מהמועדון (כי הפועל מתאימה לו) , למרות שכשאיש מקצוע היה לו ברור שזו תהיה התוצאה.
אין לי ספק , שגם הוא וגם המנג'ר התריעו על כך בפני הבעלים הרבה לפני תחילת העונה.
לכן אני נוטה להסכים שאם ירגיש עם סגירת החלון , שאין לו כלים הוא יתפטר ובצדק.
הסיבה שקלינגר מאמן וימשיך לאמן גם אחרי הפועל היא שהוא מאמן כדורגל מעולה.שום סיבה אחרת.
ומי יגיע במקומו? אתם יודעים בערך , ומי ימשיך לסבול? רק אנחנו.האוהדים.

האדום הצורר
קיבל.ה  674 לייקים

הוא לא מאמן כדורגל מעולה, הוא מאמן סביר מינוס, לא מאוד יצירתי, אבל עם יחסי אנוש טובים והבנה איך לאסוף סביבו קבוצה של שחקנים ולייצר תחושת שייכות. מבחינת הבנת הכדורגל שלו לא נראה שהוא טוב במיוחד
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1329 לייקים

הדבר היחידי שיש לאחד כמו קלינגר להציע לעומת שלל מאמני הליגה הבינוניים שיש פה, זה סוגשל יוקרה מקצועית
שאותה הוא אמור היה לנצל כדי ללחוץ על חבורת הבעלים העלובה שלנו לרכש מקצועי. בינתיים הוא לא עשה את זה
אם הוא לא יעשה מהלך בינואר, אז לא מבין במה הוא יותר טוב לנו מדורה ודומיו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אני אף פעם לא מבין איזה כוח כלכלי יש למאמן מול הנהלה?
מה הוא יכול או יכול היה לעשות מולם?
למה נראה למישהו , שמאמן כדורגל אסרטיבי וחזק ככל שיהיה , יכול לשכנע אנשי עסקים , שיש להם אג'נדה כלכלית ברורה לכאורה , להוציא יותר כסף מהכיס הפרטי שלהם?
ואיך הוא אמור להתמודד עם שחקנים שהובאו למבחנים , והוחתמו ללא ידיעתו , לכאורה.
ויתרה מכך , איך זה בכלל אפשרי עם מתווה משרד האוצר?
לירון האדום
קיבל.ה  2319 לייקים

kruvi כתב:הסיבה היחידה שקלינגר עוד רלוונטי בכדורגל הישראלי זה כי הוא מקושר לאנשי תקשורת ובוחש אצל בעלי הקבוצות.
כל מילה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  334 לייקים

kruvi כתב: 15 דצמבר 2020, 16:30 הסיבה היחידה שקלינגר עוד רלוונטי בכדורגל הישראלי זה כי הוא מקושר לאנשי תקשורת ובוחש אצל בעלי הקבוצות.
ועדיין זה לא אומר שהוא צריך להיות מפוטר/להתפטר. קודם כל ממקום מקצועי אני כן חושב שחשוב לו להצליח להציל את העונה הזאת (או זאת ההרגשה לפחות שמקבלים מהראיונות שלו) כי בסופו של דבר ירידת ליגה עם הפועל תהיה כתם מאוד משמעותי ברזומה שלו, וגם כי אני כן חושב שבגלל כל מה שרשמת יש לו עדיין מה להוכיח.
האם הוא המאמן שייקח את הפועל כל הדרך חזרה לצמרת? לא, אבל הוא כן יכול להיות זה שייצב את הקבוצה במרכז טבלה.
הדבר שהכי חסר להפועל תל אביב בשנים האחרונות זה יציבות על הקווים וקו מחשבה שמסתכל על העתיד ולא רק על איך להתמודד עם עונה כזאת או אחרת.
קלינגר כבר הוכיח שיש לו חיבור טוב למועדון (לא לבעלים, למועדון) ואני חושב שגם הוא מחפש משרה יציבה שהוא יוכל להישאר בה תקופה וכרגע כמו שזה נראה ההנהלה כן מגבה אותו.
שוב, תפטר את קלינגר ותביא את דורה/קורצקי/עמיר תורג’מן ודומיהם ואז מה? שנה הבאה שוב נראה פרצוף חדש על הקווים שיש לו דרך משלו, שיגיד שכל הסגל לא מתאים לשיטה שלו ושוב נחליף את כל הקבוצה וככה לעולם לא נצא מהבור.
קלינגר צריך לקבל את השחקנים שהוא רוצה בינואר, כי הוא כבר הראה שכשהשחקנים מקשיבים לו הקבוצה נראית לא רע. תוסיף לתמהיל הנוכחי קשר אמצע שיודע לתת פס קדימה (לא חייב להיות ברמת ג׳וסואה כדי להצליח פה, גם חצי ממנו יעשה את העבודה) ושחקן קו שיודע להיכנס לאמצע והקבוצה תראה טוב.
שוב, לדעתי הדבר שהפועל הכי צריכה כדי לצאת מכל הברוך הזה שהיא נקלעה אליו זה פשוט יציבות על הקווים. מאמן שיכתיב את הדרך במשך כמה עונות, יכיר את הקבוצה והחסרונות שלה, יידע לשלב צעירים ויידע כל עונה מחדש בדיוק את החלקים שצריך כדי להתקרב עוד צעד להשלמת הפאזל.
בהנחה שההם שם למעלה ייתנו לו שקט מקצועי (גם אם לא תקציב ענק) קלינגר הוא האיש המתאים למשימה הזאת, גם אם זה פשוט כי אין אף אלטרנטיבה טובה יותר.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

Carajo כתב:
ועדיין זה לא אומר שהוא צריך להיות מפוטר/להתפטר. קודם כל ממקום מקצועי אני כן חושב שחשוב לו להצליח להציל את העונה הזאת (או זאת ההרגשה לפחות שמקבלים מהראיונות שלו) כי בסופו של דבר ירידת ליגה עם הפועל תהיה כתם מאוד משמעותי ברזומה שלו, וגם כי אני כן חושב שבגלל כל מה שרשמת יש לו עדיין מה להוכיח.
האם הוא המאמן שייקח את הפועל כל הדרך חזרה לצמרת? לא, אבל הוא כן יכול להיות זה שייצב את הקבוצה במרכז טבלה.
הדבר שהכי חסר להפועל תל אביב בשנים האחרונות זה יציבות על הקווים וקו מחשבה שמסתכל על העתיד ולא רק על איך להתמודד עם עונה כזאת או אחרת.
קלינגר כבר הוכיח שיש לו חיבור טוב למועדון (לא לבעלים, למועדון) ואני חושב שגם הוא מחפש משרה יציבה שהוא יוכל להישאר בה תקופה וכרגע כמו שזה נראה ההנהלה כן מגבה אותו.
שוב, תפטר את קלינגר ותביא את דורה/קורצקי/עמיר תורג’מן ודומיהם ואז מה? שנה הבאה שוב נראה פרצוף חדש על הקווים שיש לו דרך משלו, שיגיד שכל הסגל לא מתאים לשיטה שלו ושוב נחליף את כל הקבוצה וככה לעולם לא נצא מהבור.
קלינגר צריך לקבל את השחקנים שהוא רוצה בינואר, כי הוא כבר הראה שכשהשחקנים מקשיבים לו הקבוצה נראית לא רע. תוסיף לתמהיל הנוכחי קשר אמצע שיודע לתת פס קדימה (לא חייב להיות ברמת ג׳וסואה כדי להצליח פה, גם חצי ממנו יעשה את העבודה) ושחקן קו שיודע להיכנס לאמצע והקבוצה תראה טוב.
שוב, לדעתי הדבר שהפועל הכי צריכה כדי לצאת מכל הברוך הזה שהיא נקלעה אליו זה פשוט יציבות על הקווים. מאמן שיכתיב את הדרך במשך כמה עונות, יכיר את הקבוצה והחסרונות שלה, יידע לשלב צעירים ויידע כל עונה מחדש בדיוק את החלקים שצריך כדי להתקרב עוד צעד להשלמת הפאזל.
בהנחה שההם שם למעלה ייתנו לו שקט מקצועי (גם אם לא תקציב ענק) קלינגר הוא האיש המתאים למשימה הזאת, גם אם זה פשוט כי אין אף אלטרנטיבה טובה יותר.
כל מילה
סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

Carajo כתב: 15 דצמבר 2020, 18:16
הטיעון של היציבות הוא טיעון כבד משקל, אני מסכים. העובדה שבשוק המאמנים לא נמצא כרגע אף אחד שהוא "מניה בטוחה" גם היא נמצאת בטור ה"נגד" לפיטורים, זה נכון.
יחד עם זאת, לקלינגר יש חלק נכבד בעובדה שאנחנו עם פאקינג 6 מתוך 30 עם כמה החלטות הזויות שעלו לנו בנקודות.
זוכר את מור נעמן? הוא אשכרה העלה אותו בהרכב כי נראה לו הגיוני שקולו צריך לשחק בקישור. זה כמובן עלה לנו בנקודות עם גול על הראש של נעמן.
זה כמובן לא גרם לו להזיז את קולו לעמדת הבלם, וגם זה עלה לנו בנקודות על הראש של רז שלמה. וזה עוד לפני שאני מדבר על ניהול המשחק השערורייתי שלו עם חילופים שבדרך כלל מחלישים את הקבוצה.
וגם בלי לדבר על החלטה כזו או אחרת, 10 משחקים, 6 נקודות, 3 שערי זכות ולמאמן אין חלק בזה? הסגל הזה עם כל החולשה שלו שווה יותר, וקלינגר הוא האחראי העיקרי לזה שזו התפוקה שלנו.
אז כן, למרות הרצון ביציבות, והמבחר הדל, הייתי מנסה את מזלי עם מישהו אחר. בדיוק כמו שעונה שעברה זה שינה את כל העונה.
האדום הצורר
קיבל.ה  674 לייקים

יש לנו שער שדה 1 ב23 המשחקים האחרונים. תנו לנתון הזה לשקוע שנייה ותעדכנו אותי אם זה לא אומר משהו על המאמן (שלא לדבר על כך שהפעם היחידה בעונה שלמה כמעט שחזרנו מפיגור הייתה מול כפס כשהיו ב9 שחקנים).
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

האדום הצורר כתב:יש לנו שער שדה 1 ב23 המשחקים האחרונים. תנו לנתון הזה לשקוע שנייה ותעדכנו אותי אם זה לא אומר משהו על המאמן (שלא לדבר על כך שהפעם היחידה בעונה שלמה כמעט שחזרנו מפיגור הייתה מול כפס כשהיו ב9 שחקנים).
זה אומר הרבה יותר על היכולת של השחקנים
מאמן כדורגל אינו קוסם
האדום הצורר
קיבל.ה  674 לייקים

לא קוסם אבל בטח לא מאמן שצריך להלחם על ההשארות שלו...
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  461 לייקים

De Niro כתב: 16 דצמבר 2020, 10:54
האדום הצורר כתב:יש לנו שער שדה 1 ב23 המשחקים האחרונים. תנו לנתון הזה לשקוע שנייה ותעדכנו אותי אם זה לא אומר משהו על המאמן (שלא לדבר על כך שהפעם היחידה בעונה שלמה כמעט שחזרנו מפיגור הייתה מול כפס כשהיו ב9 שחקנים).
זה אומר הרבה יותר על היכולת של השחקנים
מאמן כדורגל אינו קוסם
אותו דבר אמרו על ניסו אביטן שלא הבקענו , אופיר חיים מוטי איוונר קורצקי ועוד רבים וטובים .

לא יגיע מאמן טוב יותר! קלינגר הוכיח שעם חומר שחקנים סביר הוא יכול להגיע לפליאוף העליון השנה החומר שחקנים זה קבוצת נוער עם זיקרי ואלטמן בטח שלא יבקיעו

.
טכנית לארז
קיבל.ה  1965 לייקים

ראצ'וניצה פנוי
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
לירון האדום
קיבל.ה  2319 לייקים

גם אם ינצח.
זה לא זה.
שישים את המפתחות

dino
קיבל.ה  2464 לייקים

אם שרצקי יעשה טובה ויפטר את רפואה...
אבל הניסנובים או הניסנובים. מה לא נאמר על צמד הנאלחים האלו? נאמר כבר הכל או לא?
קלינגר כנראה לא ימשיך כך נראה, אבל כל צרותינו זה לא במאמן הרי
סמל אישי של משתמש
Maor7
קיבל.ה  42 לייקים

קלינגר ילך מהסיבה הפשוטה שזה אחד הצעדים הבודדים שהחסרי יכולת האלה יכולים לעשות.
אין כסף אין כלום. המצב אנוש. מה שנשאר זה לזעזע את הכל, לערבב את הקלפים ולהתפלל חזק ממש.
נערך לאחרונה על ידי Maor7 ב 20 דצמבר 2020, 21:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אף מאמן בכיר לא יגיע.
לא לחצי עונה , ולא לעונה וחצי.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

De Niro כתב: 20 דצמבר 2020, 21:53 אף מאמן בכיר לא יגיע.
מה זה בכיר, תן לי שמות
shaharot
קיבל.ה  554 לייקים

מקווה שיעוף מפה איך שיגמר המשחק
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

dino כתב:
מה זה בכיר, תן לי שמות
בכיר אני מתכוון למאמן כזה , שיכול לתת לנו גם אופק מקצועי לעונה הבאה.
רוני לוי.
רפואה.
סילבס.
רב"ש.
בלבול.
אולי אלי כהן יסכים להגיע.לא בטוח.
לירון האדום
קיבל.ה  2319 לייקים

יאללה שיעוף הביתה.
מצידי שיביאו את אלדד שביט העיקר שילך

סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4771 לייקים

משנה את דעתי שוב, לך.
shaharot
קיבל.ה  554 לייקים

De Niro כתב: 20 דצמבר 2020, 21:59
dino כתב:
מה זה בכיר, תן לי שמות
רוני לוי.
רפואה.
סילבס.
רב"ש.
בלבול.
אופק מקצועי לא תראה עם ניסנוב.
צריך זעזוע אולי להציל איכשהו עוד את העונה
הפסד לסכנין וירדנו ליגה
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

אסור שקלינגר יילך
לירון האדום
קיבל.ה  2319 לייקים

צריך מאמן שהוא שועל קרבות תחתית
מהסוג של אלדד שביט ושלומי דורה

Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

לירון האדום כתב: 20 דצמבר 2020, 21:59 יאללה שיעוף הביתה.
מצידי שיביאו את אלדד שביט העיקר שילך

אתה חושב שאצל אלדד שביט הם יצליחו להבקיע?
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

shaharot כתב:
dino כתב: מה זה בכיר, תן לי שמות
רוני לוי.
רפואה.
סילבס.
רב"ש.
בלבול.
אופק מקצועי לא תראה עם ניסנוב.
צריך זעזוע אולי להציל איכשהו עוד את העונה
הפסד לסכנין וירדנו ליגה
אני לא בהכרח מדבר על העונה הנוכחית , שהיא הערב אפשר כבר לומר די אבודה.
אם ימנו מאמן צעיר , לא נחזור לליגת העל.
זו תהיה טעות קשה.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

dino כתב:
מה זה בכיר, תן לי שמות
רוני לוי.
רפואה.
סילבס.
רב"ש.
בלבול.
מהרשימה שם אני מחבק את רפואה ראשון ואת בלבול מעיף מהבכירים שלך
הוא בכיר רק אולי בבולבול
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

לצערי , הסיכוי שרפואה יגיע קלוש ביותר.