קובי רפואה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אני יכול להבין את מי שחושש מחוזה שלהם, מה לעשות
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אז זה יהיה ככה עכשיו עם הבקרה עם כל שחקן שנרצה להחתים?
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 22 דצמבר 2021, 07:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

כן יש מאמנים שלא מאמינים בשיטה של לחץ גבוהה...
אם אתה רוצה דוגמאות מהעולם אז מוריניו מעולם לא שיחק בלחץ גבוהה...
בארץ אבוקסיס מימר קורצקי לרוב משחקים על מתפרצות...
מי אמור לעשות לחץ? מי שיהיה על המגרש ויתאים לשיטה שלו.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 856 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
הערבויות של 2.5 מיליון הן לא על הפסיקות מול עאבד ובוזגלו?red in blood כתב: ↑22 דצמבר 2021, 01:50חייבים להגיד שזו דרישה הזוייה, 2 וחצי מיליון שקל עבור חוזה של 20 אלף לחודש למשך שנה וחצי מקסימום, ואני מבין למה מערערים על זה.
וזה לא סותר את זה שההנהלה חייבת לספק לו את התנאים כדי להתחיל לאמן כבר עכשיו כמו שצריך, שזה אומר לשלם את הערבות כדי שיוכל להתחיל לעבוד, ואז לערער כדי שישחררו את הכספים הללו.
יאללה הביתה!!!
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
דווקא לא שאלתי את זה בקטע רע.
אם יש חובות לשלם והחובות האלו יערימו קשיים, אז וואלה מגיע לנו.
יחד, רק יחד! 

- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
הבקרה טוענת שזה באמת כדי שיוכלו לשלם גם להם במקרה הצורך, אבל זה לא אמור להיות קשור אחד לשני. אם יש חוב עומד שאנחנו לא משלמים, שיממשו את הערבויות הקיימות של הקבוצה. לא סביר שאם רוצים להחתים מאמן, צריך להעמיד ערבויות בכמה מיליונים, פי כמה מהחוזה מקסימום שלו.יהלום14אדום כתב: ↑22 דצמבר 2021, 10:53הערבויות של 2.5 מיליון הן לא על הפסיקות מול עאבד ובוזגלו?red in blood כתב: ↑22 דצמבר 2021, 01:50חייבים להגיד שזו דרישה הזוייה, 2 וחצי מיליון שקל עבור חוזה של 20 אלף לחודש למשך שנה וחצי מקסימום, ואני מבין למה מערערים על זה.
וזה לא סותר את זה שההנהלה חייבת לספק לו את התנאים כדי להתחיל לאמן כבר עכשיו כמו שצריך, שזה אומר לשלם את הערבות כדי שיוכל להתחיל לעבוד, ואז לערער כדי שישחררו את הכספים הללו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אל תתנו לניסנובים דלק או רוח גבית מהשטויות שהם עושים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
לא סתם לאף אחד זה לא קורה חוץ מהפועל
-
- קיבל.ה 939 לייקים
לא יעמוד על הקווים בשבת, שבוע אחרי שחתם בקבוצה. איזה חלמאות אלוהים שישמור.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
כבר מעבר לחלמאות, יורקים לנו בפנים.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
שישלמו ואחר כך יקיימו את המשא ומתן לשחרור הסכום.. אי אפשר להמשיך ככה ובסוף גם לרפואה ימאס מהשטויות האלה
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
אם היינו לוקחים אנשים רנדומליים משער 13 ואומרים להם שהם יכולים לנהל את הפועל( בידיעה שיעשו הכל כדי להחריב אותה) אני ממש לא בטוח שהיו עושים עבודה יותר גרועה מצמד האפסים.טפי עליהם
-
- קיבל.ה 856 לייקים
הבעיה עם כל מי שניהל את הפועל בתקופה שאני אוהד אותה היא שזה לא רק יכולות. הדבר הכי חשוב שאנחנו לא בטוחים לגביו הוא האינטרס. וזה כולל את כולם!
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אז למה לא להעמיד את הקבוצה למכירה?
איך יוציאו הכי פחות כסף? שימכרו, לא?
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
אל תשכח שכרגע הם במצב מצויין מבחינתם:
הם בעלים של קבוצה מאוד מסוקרת ועם הרבה אוהדים,יש מעט מאוד הוצאות מכיסם הפרטי.
זה כנראה שווה להם כי כמעט כל יום מדברים עליהם,תמונות בכל האתרים,ראיונות וכו וכו.
ברגע שימכרו,מי ישמע או ידבר עליהם?
בנוסף זו לא תהיה ממש מכירה מבחינתם- כי עם כל החובות,במידה ויבוא מישהו,מקסימום יקח את הקבוצה+ החובות ללא תשלום נוסף
-
- קיבל.ה 101 לייקים
אבל הם מבקשים כסף תמורת הקבוצהבז'רנו כתב:אל תשכח שכרגע הם במצב מצויין מבחינתם:
זה כנראה שווה להם כי כמעט כל יום מדברים עליהם,תמונות בכל האתרים,ראיונות וכו וכו.
בנוסף זו לא תהיה ממש מכירה מבחינתם- כי עם כל החובות,במידה ויבוא מישהו,מקסימום יקח את הקבוצה+ החובות ללא תשלום נוסף
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
ברור.הם מבקשים כסף כרגע כי הם לא באמת רוצים למכור.ברגע האמת,שכבר אי אפשר יהיה לדחות תשלומים וחובות(ובמידה ויהיה במקרה מישהו שיהיה מוכן לקחת את החובות) הם ימסרו בחינם תוך 30 שניותכפיר אדום כתב: ↑23 דצמבר 2021, 16:23אבל הם מבקשים כסף תמורת הקבוצהבז'רנו כתב:אל תשכח שכרגע הם במצב מצויין מבחינתם:
-
- קיבל.ה 856 לייקים
נו, אז יש אינטרס או אין?בז'רנו כתב: ↑23 דצמבר 2021, 16:17אל תשכח שכרגע הם במצב מצויין מבחינתם:

בשנייה שהאינטרס הראשי הוא לא טובת הקבוצה אנחנו בבעיה במיוחד אם מדובר ב״אוהדים״.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אני לא חושב שזה עניין של סיקור.בז'רנו כתב: ↑23 דצמבר 2021, 16:17אל תשכח שכרגע הם במצב מצויין מבחינתם:
אין לי ספק שהם אוהדי הקבוצה, אוהדים אותה, ובשבילם להיות בעלי הפועל זה להגשים חלום.
ובשם להמשיך להגשים את החלום הזה, הם מוכנים לפגוע בקבוצה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
מובילים 0-1. מוציא קשר מכניס חלוץ.
לא בטוח שלא הייתי מוציא את אייזן אבל אהבתי. ממש.
משדר שהוא בא לנצח גם במשחק חלש שלנו.
לא בטוח שלא הייתי מוציא את אייזן אבל אהבתי. ממש.
משדר שהוא בא לנצח גם במשחק חלש שלנו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
קובי אוהב משחקים נגד מכבי פתח תקווה... (ראו ערך 6 0 ועוד משחק שבו הורדנו אותם ליגה ) מסתפק רק ב1 קטן במשחק הבא
-
- קיבל.ה 623 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא הצלחתי להבין את התפקוד של אינבינדר היום.
התחיל בצד ימין של המעוין.
בהמשך עבר להיות סוג של חלוץ כדי שדוידה ירוץ על הקו עם המגן.
אחרי זה עבר להיות האחורי.
ואז עבר להיות בצד שמאל של המעוין.
נראה שהיתה מטרה 1 מבחינת המאמנים וזה שאינבינדר ישחק... ממש התעקשו על זה ועשו שמניות באויר כדי להסתיר אותו.
התחיל בצד ימין של המעוין.
בהמשך עבר להיות סוג של חלוץ כדי שדוידה ירוץ על הקו עם המגן.
אחרי זה עבר להיות האחורי.
ואז עבר להיות בצד שמאל של המעוין.
נראה שהיתה מטרה 1 מבחינת המאמנים וזה שאינבינדר ישחק... ממש התעקשו על זה ועשו שמניות באויר כדי להסתיר אותו.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
יש איזוו שיטה חדשה שהרבה קבוצות רצות איתה בשנתיים האחרונות, גם באירופה וניר קלינגר אימץ, שבבעיטת חמש במקום שהשוער יעיף את הכדור לחצי של היריב, נעמדים 2 הבלמים בשפיצים של רחבת החמש, השוער משחרר פס לאחד מהם וכך הקבוצה מתחילה הנעת כדור ממש מתוך הרחבה קדימה.
אני מודה שאני לא מבין את ההיגיון של השיטה הזו, אבל בדבר אחד אני בטוח, היא לא התאימה להפועל תל אביב, כששטקוס מוסר פס לקולו או טראורה, כל אחד מהם מתחיל להסתבך עם הרגליים ולחפש את הקשרים האחוריים שלא תמיד באים לקבל, או שהם נגרים בעצמם (עיין ערך הופמייסטר), היריבה לוחצת אותנו גבוה ואנחנו מאבדים כדור אחרי כדור, שלא לדבר על זה שגם אי אפשר בכלל לצאת לנבדל ככה כי השחקנים האחוריים נמצאים ממש ליד השוער. בטח כשיש שוער עם משחק רגל סביר פלוס כמו שטקוס.
אז אחד הדברים שרפואה עשה כשהגיע זה לבטל את השטות הזו ולבקש משטקוס לבעוט בעיטות שוער רחוק וקדימה לעבד החלוצים כמו פעם, זה עובד נהדר ורק על זה היה שווה להחליף מאמן
אני מודה שאני לא מבין את ההיגיון של השיטה הזו, אבל בדבר אחד אני בטוח, היא לא התאימה להפועל תל אביב, כששטקוס מוסר פס לקולו או טראורה, כל אחד מהם מתחיל להסתבך עם הרגליים ולחפש את הקשרים האחוריים שלא תמיד באים לקבל, או שהם נגרים בעצמם (עיין ערך הופמייסטר), היריבה לוחצת אותנו גבוה ואנחנו מאבדים כדור אחרי כדור, שלא לדבר על זה שגם אי אפשר בכלל לצאת לנבדל ככה כי השחקנים האחוריים נמצאים ממש ליד השוער. בטח כשיש שוער עם משחק רגל סביר פלוס כמו שטקוס.
אז אחד הדברים שרפואה עשה כשהגיע זה לבטל את השטות הזו ולבקש משטקוס לבעוט בעיטות שוער רחוק וקדימה לעבד החלוצים כמו פעם, זה עובד נהדר ורק על זה היה שווה להחליף מאמן

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
השיטה הזאת טובה כאשר אתה מסוגל להניע כדור. כי היא מרווחת את המגרש ומאפשרת לך הרבה יותר אפשרויות. כאשר אין לך יכולת להניע כדור היא חסרת טעם.
אבל מה שעוד לא הבנתי למה בכדור שוער כולם מתכנסים לאותם 20 מטר. יש פעמים שהמגן עומד לבד בצד על חצי מגרש טבמקום למסור לו ושהחלוץ / קיצוני יעשה תנועה לקבל ממנו כדור הוא פשוט רץ לאמצע יחד עם כולם.
אבל מה שעוד לא הבנתי למה בכדור שוער כולם מתכנסים לאותם 20 מטר. יש פעמים שהמגן עומד לבד בצד על חצי מגרש טבמקום למסור לו ושהחלוץ / קיצוני יעשה תנועה לקבל ממנו כדור הוא פשוט רץ לאמצע יחד עם כולם.
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
משחק קודם ב4-1 דקה 91, צורח על השחקנים לעלות להתקפה.
במשחק אתמול מובילים 1-0, שני מורחקים, עדיין משחק עם 2 חלוצים במקום לעשות בונקר, מה שהוביל לסחיטת הפנדל.
כמה התגעגעתי לקובי
במשחק אתמול מובילים 1-0, שני מורחקים, עדיין משחק עם 2 חלוצים במקום לעשות בונקר, מה שהוביל לסחיטת הפנדל.
כמה התגעגעתי לקובי

IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
רפואה בסיום: "הקבוצה שבאה לנצח - גם מנצחת".
אומר הכל.
אומר הכל.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אחלה גבר
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
איפה הוא ואיפה קלינגר
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
החילופים שלו היום היו לא טובים.
כולל חילוף הזוי שמציב את טראורה הנגר כמגן ימני.
כולל חילוף הזוי שמציב את טראורה הנגר כמגן ימני.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
חילופים לא טובים?
הכניס את השחקן שבנה את המהלך של הגול הראשון (שאצל אף אחד פה לא נכנס חילוף חמישי), השחקן שסחט את הפאול לכדור החופשי, ואת כובש שער הניצחון.
הכניס את השחקן שבנה את המהלך של הגול הראשון (שאצל אף אחד פה לא נכנס חילוף חמישי), השחקן שסחט את הפאול לכדור החופשי, ואת כובש שער הניצחון.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
התחלת להיות דמגוג?
הוא הכניס את טראורה במקום אזוגי, זה פשוט חילוף רע כי טראורה חסר קשר לכדורגל ולא מסוגל להיות בלם אז בטח שלא מגן, יכל להכניס במקומו את מזרחי/ישראלוב.
הוא הכניס את הופמייסטר על דוידה, איך זה בדיוק חילוף טוב שאנחנו חייבים גול?
אם דוידה גמור אז תכניס את יואב תומר יחד עם שלומי אזולאי ולא במקומו ותוציא את איינבינדר/אליאס (שניהם היו נוראיים בכל אופן).
ניצחנו במזל.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
זו שיטה בעיקר שהגיעה מהכדורגל הספרדי לדעתי. אני חושב שפפ היה זה שהביא אותה. פשוט לשמור על הכדור אצלך, החזקת כדור כמטרה (כמובן שזה אמצעי בשביל לשלוט במשחק) וזה אכן מתאים לקבוצות שיודעות להניע כדור. זה דורש שכל הזמן יהיו לפחות 2 אופציות מסירה ותנועה בלי כדור כמו גם שחקנים טכניים שבסוף יודעים לשחק לעומק. קלינגר עשה את ב -16 של הפועל אבל שכח שגם צריך להמשיך קדימה.שחר כתב: ↑25 דצמבר 2021, 23:51 יש איזוו שיטה חדשה שהרבה קבוצות רצות איתה בשנתיים האחרונות, גם באירופה וניר קלינגר אימץ, שבבעיטת חמש במקום שהשוער יעיף את הכדור לחצי של היריב, נעמדים 2 הבלמים בשפיצים של רחבת החמש, השוער משחרר פס לאחד מהם וכך הקבוצה מתחילה הנעת כדור ממש מתוך הרחבה קדימה.
אז אחד הדברים שרפואה עשה כשהגיע זה לבטל את השטות הזו ולבקש משטקוס לבעוט בעיטות שוער רחוק וקדימה לעבד החלוצים כמו פעם, זה עובד נהדר ורק על זה היה שווה להחליף מאמן![]()
זה כמובן בניגוד גמור לכדורגל מהאסכולה של יורגן קלופ שאמר פעם ״מי צריך 70% החזקת כדור״
-
- קיבל.ה 856 לייקים