וואו איזה מדהים זה שוב להנות מהפועל, כמה התגעגעתי וכמה זה פשוט לשחק פשוט
נקווה שהתנופה והיכולת הטובה תמשיך ולדעתי צריך לעלות ככה במידה וכל מי שנפצע באמת לא יהיה כשיר: (מזכיר- ליידנר,רוסה, אביטון, בביטון, גרופר,לוסיו, אזולאי הקשר)
אני ממש לא מאוהדיו השרופים של אזולאי החלוץ אבל נראה לי לא הגיוני בעליל לעלות את יואב תומר לפניו אחרי משחק טוב של צמד ובישול.
לגבי המשחק, יהיה קשה מאוד. אשדוד משחקת פתוח ויחסית התקפי ובאה לנצח כל משחק, ק״ש לעומת זאת לדעתי ישחקו מאוד מבוקר, במיוחד אם יכבשו ראשונים.
ש.אזולאי הקשר ורוסה אלה השחקנים הכי טכניים ומוכשרים וההעדרות שלהם מול קבוצה שתשחק הגנתי וסגור היא מאוד משמעותית.
נקווה לטוב. למנף את הנצחון, הרבה אנרגיה ובטחון יעזרו!
Tenacious D כתב: ↑22 דצמבר 2021, 09:29
נקווה שהתנופה והיכולת הטובה תמשיך ולדעתי צריך לעלות ככה במידה וכל מי שנפצע באמת לא יהיה כשיר: (מזכיר- ליידנר,רוסה, אביטון, בביטון, גרופר,לוסיו, אזולאי הקשר)
גרופר או ליידנר מי שיותר כשיר על רגל אחת במקום בני טרידובסקי.
איינבינדר קשישא הרבה הרבה לפני הופמייסטר (לשחרר ומהר הוא סופר חלש).
עידן ורד לצערי יפתח למרות שהייתי מעלה לפניו צעיר גנרי אחר (טוויזר, אל-ים, סניור וכו'...) ונותן לו בעיטה בחזרב לטדי.
אזולאי אם יפתח יתן משחק גרוע כמובן, ואם רפואה גבר שיפתח עם יואב תומר כדי שהוא יכנס דקה 60 ואולי נקבל ממנו שוב משהו.
זה בדיוק ההרכב שצריך לעלות איתו
אזולאי שיחק מצוין ולא רואה סיבה הגיונית לספסל אותו
למרות הטרנד פה בפורום נגד ורד, אני חושב שהוא נתן סה״כ משחק טוב וצריך לתת לו הזדמנות להמשכיות
מה גם שאין שום שחקן מעניין על הספסל
Tenacious D כתב: ↑22 דצמבר 2021, 09:29
גרופר או ליידנר מי שיותר כשיר על רגל אחת במקום בני טרידובסקי.
איינבינדר קשישא הרבה הרבה לפני הופמייסטר (לשחרר ומהר הוא סופר חלש).
עידן ורד לצערי יפתח למרות שהייתי מעלה לפניו צעיר גנרי אחר (טוויזר, אל-ים, סניור וכו'...) ונותן לו בעיטה בחזרב לטדי.
אזולאי אם יפתח יתן משחק גרוע כמובן, ואם רפואה גבר שיפתח עם יואב תומר כדי שהוא יכנס דקה 60 ואולי נקבל ממנו שוב משהו.
זה בדיוק ההרכב שצריך לעלות איתו
אזולאי שיחק מצוין ולא רואה סיבה הגיונית לספסל אותו
למרות הטרנד פה בפורום נגד ורד, אני חושב שהוא נתן סה״כ משחק טוב וצריך לתת לו הזדמנות להמשכיות
מה גם שאין שום שחקן מעניין על הספסל
מכה קשה הפציעות.
לפחות חצי מהפצועים סובלים מפציעה חוזרת: אזולאי הקשר, לוסיו, ליידנר (למיטב זכרוני כבר שנה שעברה סבל משרירי הבטן) ואיך אפשר בלי להזכיר את המפשעה של גוטליב.
כנראה חוזרים מהר מדי אחרי שיקום לא מספיק טוב.
סביר שאורח חיים גם מאוד משפיע על התחזוקה והעמידות של השרירים בעומסים (אהמממ שלומי אזולאי).
יש מצב שהרופא שלנו הוא לא רופא אמיתי אלא "אורתופד העתיד של ישראל"?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
Red Ghost כתב: ↑23 דצמבר 2021, 19:22
מכה קשה הפציעות.
לפחות חצי מהפצועים סובלים מפציעה חוזרת: אזולאי הקשר, לוסיו, ליידנר (למיטב זכרוני כבר שנה שעברה סבל משרירי הבטן) ואיך אפשר בלי להזכיר את המפשעה של גוטליב.
כנראה חוזרים מהר מדי אחרי שיקום לא מספיק טוב.
סביר שאורח חיים גם מאוד משפיע על התחזוקה והעמידות של השרירים בעומסים (אהמממ שלומי אזולאי).
אורח חיים, אימוני כושר/כוח לא מאוזנים, חזרה מוקדמת
וגם אולי נטייה(בנוגע לפציעות החוזרות)
dino כתב: ↑24 דצמבר 2021, 12:58
הרכב משוער: ארנסט שטקוס, אלון אזוגי, אדי גוטליב,סיאנדה קולו, בני טרידובסקי, דן איינבינדר, שי אייזן, שי אליאס, עידן ורד, אושר דוידה, שלומי אזולאי
זה ההרכב הצפוי לפי אלג׳ם
הרכב כמו נגד אשדוד כשאיבינדר במקום הופמייסטר.
אני מקווה מאד שאיבינדר יחזור לשחק לרוץ ולהילחם ולא רק לעשות תנועות בידיים. מייחל שהלחימה וההשקעה תהייה כמו נגד אשדוד.
יללה הפועל מלחמה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
בהתחשב במצב,בהרכב,במומנטום של ק"ש ובעובדה שלא יהיה לנו כלום על הספסל{אולי עומר סניור?}-לא רע לנו תיקו.
כמובן שלגנוב 1-0 ולעשות בונקר כמו של הפיהרר בברלין יהיה עדיף