גם במשחקי הכנה ראו שהוא נורא מתאים לתפקיד הזה של המחליף של ביטון בניגוד לסרדל. בשעה טובה אחרי יותר מדי דקות שביטון באנקר ולא עושה כלום נזכרו להעלות אותו
אני אמרתי עליו שהוא אחלה עוד בתחילת עונה רק על פי כמה משחקים שראיתי אותו בכפר קאסם.. אין ספק שבן ביטון הוא הבכיר אבל לא יקרה כלום אם אזוגי יפתח לפעמים ויקבל דקות משמעותיות,תחרות זה תמיד טוב. לא כמו שנה שעברה עם סרדל שספק אם הוא שחקן כדורגל בכלל
ביטון בתקופה מאוד חלשה, פתח רע מאוד את העונה, היתה עליה ביכולת ושוב ירידה, בממוצע הוא לרוב היה חלש
בהחלט הייתי נותן לו לנוח, מה גם שיש לו עכשיו מתיחת שריר
משחק טוב שלו, עבודת הגנה טובה על קני סייף (שחגג כשביטון היה במגרש) וגם על המחליפים. בנוסף יש לו הגבהות כדור בכלל לא רעות.
במשחקי ההכנה שיחק ותמיד צויין לטובה.
לא ברור מדוע לא נתנו לו הזדמנויות ממשיות עד עכשיו בעיקר במשחקים שבן ביטון שבק.
לא יודע מה מצבו של בן ביטון, אבל אזוגי הרוויח בצדק מקום בהרכב למשחק הבאץ
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אדום ותיק כתב: ↑22 דצמבר 2021, 10:21
משחק טוב שלו, עבודת הגנה טובה על קני סייף (שחגג כשביטון היה במגרש) וגם על המחליפים. בנוסף יש לו הגבהות כדור בכלל לא רעות.
במשחקי ההכנה שיחק ותמיד צויין לטובה.
לא ברור מדוע לא נתנו לו הזדמנויות ממשיות עד עכשיו בעיקר במשחקים שבן ביטון שבק.
לא יודע מה מצבו של בן ביטון, אבל אזוגי הרוויח בצדק מקום בהרכב למשחק הבאץ
כי קיים חשד שקלינגר וכל הבכירים הזקנים, ראו עין בעין כל דבר
ראה מה היה עם רוסה עד שהיה לחץ תקשורתי/קהל לא להוציא אותו ראשון(זה כי הוא זר ולא מהחבר׳ה)
היה בסדר גמור. בעיקר שקריית שמונה שיחקה טוב מאיתנו ושלטה כ 60 דקות.
הוא לא פחות טוב מביטון ונותן למאמן אופציות למשחקים בהם ביטון מזייף\נפצע\נכנס מוקדם מידי לבעיית צהובים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אדום ותיק כתב: ↑26 דצמבר 2021, 10:37
היה בסדר גמור. בעיקר שקריית שמונה שיחקה טוב מאיתנו ושלטה כ 60 דקות.
הוא לא פחות טוב מביטון ונותן למאמן אופציות למשחקים בהם ביטון מזייף\נפצע\נכנס מוקדם מידי לבעיית צהובים.
כל מילה.
אם ביטון נותן משחק שניים לא טובים אין שום סיבה שהוא לא יקבל צ'אנס, היה בסדר גמור אתמול.
טכנית לארז כתב: ↑26 דצמבר 2021, 10:23
אם נשים בצד את הפנדל, הוא לא היה כ"כ טוב אתמול לדעתי.
מסכים אבל ראו שפשוט לא הלך לו אתמול, לא היה חד בפעולה האחרונה ומדויק מספיק במסירות.
וזה בניגוד לעב"ם בצד השני שרואים שהוא לא קשור למקצוע.
אתה יכול פעם אחת בלי לקלל שחקנים של הפועל?
שאני כותב ששחקן עב"ם זה מה שמפריע לך? אני יכול למצוא לך בקלות כינויים יותר גרועים שהדביקו לאותו שחקן רק אתמול באשכול המשחק.
היחיד שאני באמת מטנף עליו זה עידן ורד שאני פשוט לא סובל אותו כשחקן וכאישיות.
רדפוקס כתב:
מסכים אבל ראו שפשוט לא הלך לו אתמול, לא היה חד בפעולה האחרונה ומדויק מספיק במסירות.
וזה בניגוד לעב"ם בצד השני שרואים שהוא לא קשור למקצוע.
שאני כותב ששחקן עב"ם זה מה שמפריע לך? אני יכול למצוא לך בקלות כינויים יותר גרועים שהדביקו לאותו שחקן רק אתמול באשכול המשחק.
Nati כתב: ↑26 דצמבר 2021, 14:44
זה לא רק הוא.
אתה מקלל את כולם.
טוב אבא.
יש כפתור הלשנה למנהלים אם לא נאה לך מה שאני רושם, אתה מוזמן לדווח עלי שכתבתי על שחקן עב"ם שהוא עב"ם.
בפורום הקודם גם הייתה אופציה להסתיר הודעות של משתמשים שאתה לא מחבב, תבדוק אם עדיין קיים.
רדפוקס כתב:
זה לא רק הוא.
אתה מקלל את כולם.
טוב אבא.
יש כפתור הלשנה למנהלים אם לא נאה לך מה שאני רושם, אתה מוזמן לדווח עלי שכתבתי על שחקן עב"ם שהוא עב"ם.
בפורום הקודם גם הייתה אופציה להסתיר הודעות של משתמשים שאתה לא מחבב, תבדוק אם עדיין קיים.
להלשין?מה יש פה להלשין?(להלשין שאתה לא בנאדם נחמד?מאמין שאין בנאדם אחד פה שלא יודע את זה.)פשוט שאלתי אם אתה יכול פעם אחת בלי לקלל שחקנים של הפועל.
הרבה שנים אני בפורום,אפילו פעם אחת לא השתמשתי באופציה של הסתרה או הלשנה.גם לא נגד כאילו שממש לא סבלתי.
Giovanni Giorgio כתב: ↑08 ינואר 2022, 23:15
אם רק נצליח להביא לכאן בלמים שיאפשרו למגנים שלנו להצטרף הרבה להתקפות ואנחנו נהייה קבוצה עם יתרון משמעותי על רוב הליגה כי מגנים תוקפים יש לנו
יש לנו אחד לפחות, ועוד אחד שלאט לאט מבין איך לשחק איתו יחד. התחלה טובה.