הוקיץ' כתב: ↑19 נובמבר 2021, 00:26
הלך המומנטום כתב: ↑19 נובמבר 2021, 00:03
יובל כתב: ↑18 נובמבר 2021, 17:22
מה.
מה הקשר בין איך שהוא שומר לאיזו עמדה הוא.
יש פה שתי טענות:
1. אין לנו רכז
2. אמר שהוא שומר טוב, אז תסתכל איך הוא שומר. ומעבר לזה אין לנו אפשרות לשמור על רכזי היריבה. וכן יש קשר, כי ברגע שהטענה היא שהוא זה שאמור לעזור בהובלת הכדור, טענה שאני ממש לא מסכים איתה, אני מצפה ממנו שיהיה זה שגם ישמור גארדים. כשהוא עוזר בהובלת כדור בעמדה 2 אני לא ממפה משלודברנד בעמדה 4, מזלמנסון ובמשחקים האחרונים מטוקוטו כופה החילופים לשמור גארדים.
בכלל מכל מה שאני קורא פה יש לנו רכז מהטובים שידע המועדון, אנחנו מאוד דומיננטיים בצבע אז איך למען השם אנחנו במאזן כלכך גרוע?
התשובה שלי: בראון לא רכז טוב, ריבאונדים זה לא מדד מוחלט לשליטה בצבע ואילולא יום הקליעות המזעזע של חולון היינו עכשיו במאזן 1-5 ומדברים אחרת לגמרי.
יש לנו קבוצה לא טובה, לא מאוזנת, לא מאומנת ואם אתם חושבים אחרת זה בסדר גמור אבל אז זה אומר שאנחנו כנראה רואים את הדברים אחרת לחלוטין.
אני לא ראיתי מישהו פה שטען שבראון הוא מהרכזים הטובים שידע המועדון וגם אני לא טענתי שריבאונדים=שליטה בצבע (אם כי זה בהחלט פרמטר מאוד מאוד חשוב). יותר מכך, גם אם בראון היה סטיב נאש והיה לנו יתרון בצבע זה עדיין לא מבטיח קבוצה טובה.
לגבי יום הקליעה הגרוע של חולון, באותה מידה אפשר לטעון שאלמלא טעויות מחרידות של פרנקו שגרמו לנו לאבד משחקים שכבר היו אצלנו בכיס, אנחנו עכשיו במאזן 4-2 חיובי.
בשורה התחתונה פתחנו את העונה כששני שחקני ההתקפה הבולטים שלנו בכושר לא טוב, אנחנו לא שומרים בכלל ורמת המאמץ והמוטיבציה שואפת לאפס. בשני המשחקים האחרונים (או יותר נכון, משחק וחצי אחרונים) בראון במגמת שיפור משמעותית, יש מחויבות הרבה יותר רצינית וגם הפתרונות ההגנתיים יותר נכונים. אם יגיע סנטר שיתן לנו אימפקט הגנתי משמעותי, רמת המחויבות תמשיך ככה ויאנג יכנס לכושר, אנחנו יכולים להיות קבוצה בהחלט טובה.
היה פה מישהו שכתב: בראון הרכז הכי טוב שהיה פה בשנים האחרונות. טעות שלי במינוח אבל עדיין המסר שלו ברור.
מחויבות זה אחלה, שוב זה לא פתרון מקצועי. ובוא נראה איך פרנקו מכין את הקבוצה לאילת, לא לקבוצה גדולה.
יש הבדל ענק בין טעויות של מאמן לבין יום קליעה רע ואתה מבין לגמרי למה. יום קליעה רע זו נפילה סטטיטית, קבלת החלטות גרועה של מאמן לאורך כל כך הרבה משחקים זו הסטטיסטיקה עצמה.
הרי גם מול גליל, מול נס ציונה ומול הפועל חיפה פתחנו פער גבוה כבר מההתחלה. מה שהחזיר אותנו למשחקים מול גליל ונס ציונה הייתה מחויבות וזה מחזיר אותי לנקודה הראשונה - מחויבות זה הכרח ממי שמתפרנס מהמקצוע הזה - זו לא שיטה עם כל הכבוד.
מקווה שבראון ייכנס לעניינים.
אולי אתם רואים אור בקצה המנהרה, אני לצערי רואה שכונה במגרש, כדורסל לא קבוצתי, הורכב סגל שלא יודע לעשות הגנה, ויש בעיה בהובלת הכדור.
מקווה להודות בכל דבר שטעיתי בסוף העונה, בינתיים זה ממש לא זה.