ההפגנות
-
- קיבל.ה 748 לייקים
חייבים להמשיך ללחוץ עליהם בכל הכוח
הם צריכים להפוך עולמות בינואר כדי להשיג את החיזוק הדרוש, כל דבר פחות מזה מבחינתי נותן לגיטמציה להסלים את המאבק נגדם
הם צריכים להפוך עולמות בינואר כדי להשיג את החיזוק הדרוש, כל דבר פחות מזה מבחינתי נותן לגיטמציה להסלים את המאבק נגדם
long live the zapta
-
- קיבל.ה 683 לייקים
הפגנות זה בסדר, אלימות וונדליזם לא וזה גם גול עצמי. זה חייב להיפסק. מי שנותן לזה יד בוודאי שטובת הפועל לא בראש מעייניו אלא שחרור ההאגרסיות שלו בלבד
- נורמה ג'ין
- קיבל.ה 13 לייקים
מי שחושב ש"אלימות" מרחיקה רוכשים חי בסרט רציני מאוד
-
- קיבל.ה 748 לייקים
חד משמעית,
אפילו הייתי אומר שההפגנות צריכות לשנות אווירה ולא להיות הפגנות מיליטנטיות
הייתי רוצה לראות משפחות, אנשים מכל הגילאים, הפגנות ברוח טובה שיעבירו את המסר בצורה יותר חזקה
להראות שכל הקהל של הפועל כאן, כולנו רוצים את השינוי
זה לא נובע מאיזשהו רצון לשליטה במועדון, לא מנוהל באגרסיביות ושפה נמוכה אלא באמת זעקה שעולה מהנשמה
long live the zapta
- נורמה ג'ין
- קיבל.ה 13 לייקים
ראינו למה וועדות קישוט במסווה של מחאה מביא בדיוק.Giovanni Giorgio כתב: ↑15 דצמבר 2020, 13:23חד משמעית,
הייתי רוצה לראות משפחות, אנשים מכל הגילאים, הפגנות ברוח טובה שיעבירו את המסר בצורה יותר חזקה
זה לא נובע מאיזשהו רצון לשליטה במועדון, לא מנוהל באגרסיביות ושפה נמוכה אלא באמת זעקה שעולה מהנשמה
ולאו דווקא בהפועל.
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
עדיין לא ראיתי תמונה של החלון השבור ושל השער שנעקר ממקומו בבית של ניסנוב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 683 לייקים
אה, אז אם היא לא מרחיקה רוכשים אז זה בסדר, הבנתי.
חשבת אולי שהאנשים שאתה מפנה את האלימות נגדם הם אלה שאמורים לחפש לך רוכש?
-
- קיבל.ה 683 לייקים
אז כרגיל, דופקים אותנו, מכפישים אותנו, מסיתים נגדנו ואנחנו מושלמים.טכנית לארז כתב: ↑15 דצמבר 2020, 13:27 עדיין לא ראיתי תמונה של החלון השבור ושל השער שנעקר ממקומו בבית של ניסנוב.
- כרובית
- קיבל.ה 877 לייקים
לא אנחנו לא, אבל לא תפסו את מי שעשה את זה וגם לא סיפרו לנו למה חשבו שזה אוהדי הפועל ולא היו תמונות של השער שנעקר אבל העיקר זרקו בתקשורת שאלו אוהדי הפועל, גם לחצר של טביב נזרק רימון הלם וטענו שזה אנחנו, קל מאוד בתקופות האלה להפיל את זה על אוהדי הפועלredrony כתב:אז כרגיל, דופקים אותנו, מכפישים אותנו, מסיתים נגדנו ואנחנו מושלמים.טכנית לארז כתב: ↑15 דצמבר 2020, 13:27 עדיין לא ראיתי תמונה של החלון השבור ושל השער שנעקר ממקומו בבית של ניסנוב.
-
- קיבל.ה 245 לייקים
אין שום אלימות באף הפגנה, או שאתם משקרים או שאתם לוקים בהזיות.
-
- קיבל.ה 683 לייקים
-
- קיבל.ה 683 לייקים
להשוות בין רימון ההלם על טביב לעקירת שער אצל ניסנוב זו דמגוגיה זולה, אל תלך לשם ותנסה גם לא להסיר אחריות מאוהדי הפועל, כלומר מעצמך. זה דווח בתקשורת, זה מה שאנחנו ניזונים ממנו. אם תתחיל לפקפק בכל פרסום, לעולם לא תוכל להגיע לאמת, הכל הרי אפשר לתרץ ב״זה לא קרה, תוכיחו לי״.כרובית כתב: ↑15 דצמבר 2020, 14:01לא אנחנו לא, אבל לא תפסו את מי שעשה את זה וגם לא סיפרו לנו למה חשבו שזה אוהדי הפועל ולא היו תמונות של השער שנעקר אבל העיקר זרקו בתקשורת שאלו אוהדי הפועל, גם לחצר של טביב נזרק רימון הלם וטענו שזה אנחנו, קל מאוד בתקופות האלה להפיל את זה על אוהדי הפועלredrony כתב:אז כרגיל, דופקים אותנו, מכפישים אותנו, מסיתים נגדנו ואנחנו מושלמים.טכנית לארז כתב: ↑15 דצמבר 2020, 13:27 עדיין לא ראיתי תמונה של החלון השבור ושל השער שנעקר ממקומו בבית של ניסנוב.
ראה בזה כבקשה עתידית, לא לנהוג באלימות וונדליזם. זה לא מסובך ולא צריך להתנער מכל דבר, צריך לרצות שיהיה לנו טוב.
-
- קיבל.ה 245 לייקים
-
- קיבל.ה 683 לייקים
מממ, יפה...
אני מניח שאופציה שלישית לא חלפה לך בראש אפילו לשניה. אני מניח שבררת מעל לכל ספק שהדיווחים בתקשורת הם פייק ניוז אחרת מן הסתם לא היית החלטי כל כך. תכלס מה הסיכוי שאוהדי הפועל המושלמים יעשו משהו כזה....
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
-
- קיבל.ה 748 לייקים
מסכים ולא מסכיםנורמה ג'ין כתב: ↑15 דצמבר 2020, 13:24ראינו למה וועדות קישוט במסווה של מחאה מביא בדיוק.Giovanni Giorgio כתב: ↑15 דצמבר 2020, 13:23חד משמעית,
ולאו דווקא בהפועל.
יש הפגנות ומהפכות שלא היו מצליחות לולא היו משתמשים בכוח ואלימות אבל אנחנו מדברים פה על קבוצת כדורגל ולא גורל המדינה
ועוד דבר, הניסנובים קנאים לאגו שלהם, אם נצליח להאיר אותם באור שלילי ואת עצמנו בחיובי זה יהיה מנוף הלחץ הטוב ביותר
להפגין באלימות וונדליזים זה פשוט לשחק ליידים שלהם, עוד בעלים שיאשימו את הקהל של הפועל בזה שבגללו אין רוכשים ושוב חוזר הניגון
long live the zapta
מתי הפגנה הבאה??
ר
רש
רשע...
רש
רשע...
- כרובית
- קיבל.ה 877 לייקים
שלום נעים מאוד, אפשר לדבר אליי בלשון נקבהredrony כתב: ↑15 דצמבר 2020, 14:16להשוות בין רימון ההלם על טביב לעקירת שער אצל ניסנוב זו דמגוגיה זולה, אל תלך לשם ותנסה גם לא להסיר אחריות מאוהדי הפועל, כלומר מעצמך. זה דווח בתקשורת, זה מה שאנחנו ניזונים ממנו. אם תתחיל לפקפק בכל פרסום, לעולם לא תוכל להגיע לאמת, הכל הרי אפשר לתרץ ב״זה לא קרה, תוכיחו לי״.כרובית כתב: ↑15 דצמבר 2020, 14:01לא אנחנו לא, אבל לא תפסו את מי שעשה את זה וגם לא סיפרו לנו למה חשבו שזה אוהדי הפועל ולא היו תמונות של השער שנעקר אבל העיקר זרקו בתקשורת שאלו אוהדי הפועל, גם לחצר של טביב נזרק רימון הלם וטענו שזה אנחנו, קל מאוד בתקופות האלה להפיל את זה על אוהדי הפועלredrony כתב:
אז כרגיל, דופקים אותנו, מכפישים אותנו, מסיתים נגדנו ואנחנו מושלמים.
ראה בזה כבקשה עתידית, לא לנהוג באלימות וונדליזם. זה לא מסובך ולא צריך להתנער מכל דבר, צריך לרצות שיהיה לנו טוב.
אז לא הבנתי, אז צריך להאמין לכל מה שהחבר צנציפר מספר לנו? כי היו לו לא מעט ידיעות שקריות שהפיץ, לא אמרתי שזה לא קרה ויתכן שדבר כזה קרה אבל לא הייתי ישר מאשימה את אוהדי הפועל בסיפור הזה, זה הכל. פשוט גם נורא תמוה בעיניי שלא קפצו על העגלה וצילמו את השער, זה בדיוק ממה שהם חיים.
בטח שאני לא חושבת שצריך לנהוג באלימות וברור שאני רוצה שיהיה טוב, אבל אני גם לא רוצה שישר יאשימו אותנו במשהו שלא אנחנו עשינו.
- סומך
- קיבל.ה 1098 לייקים
טקנו, מהניסיון שיש לנו עם בעלים קודמים (שאותם, משום מה, האחים ניסנוב מנסים לחקות) זה לא מופרך לחשוב שיש פה סילוף במקרה הטוב או ידיעה שקרית במקרה היותר גרוע.
לבקש אסמכתאות זה לא להגן על מעשים רעים של אוהדים, זה לסרב להצטרף לעליהום הקבוע והאוטומטי נגדינו
לבקש אסמכתאות זה לא להגן על מעשים רעים של אוהדים, זה לסרב להצטרף לעליהום הקבוע והאוטומטי נגדינו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 245 לייקים
הדיווחים בערוץ היחיד בתקשורת שפרסם את הקשקוש הזה לא הכילו בדל עובדה או ראיה אלא רק את הגרסה של ניסנוב ואת המשפט המופלא "בהפועל תל אביב אישרו את הידיעה". תסלח לי שבהיעדר הוכחה אני אתעלם מהידיעה המוזמנת.redrony כתב:מממ, יפה...
אני מניח שאופציה שלישית לא חלפה לך בראש אפילו לשניה. אני מניח שבררת מעל לכל ספק שהדיווחים בתקשורת הם פייק ניוז אחרת מן הסתם לא היית החלטי כל כך. תכלס מה הסיכוי שאוהדי הפועל המושלמים יעשו משהו כזה....
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
סליחה, מה? בטוח שאתה מתכוון אליי?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- סומך
- קיבל.ה 1098 לייקים
חחחח, סליחה ומחילה, התכוונתי לרדרוני אבל כנראה שאתה כל הזמן במחשבותיteknoboy כתב:סליחה, מה? בטוח שאתה מתכוון אליי?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
חבל שאין איזה הפגנת המאה
מצב חירום צו 8 משהו כזה
הרגו את הפועל
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
מצב חירום צו 8 משהו כזה
הרגו את הפועל
- הפוסט קיבל לייק אחדRon.T
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
בימים כתיקונם, אולטראס הפועל מוציא הודעה רשמית על מחאה עם מיקום תאריך ושעה.
פרסומים בכל התקשורת, משהו בסגנון של צו 8.
אם לטביב מיררו את החיים, אז להם צריך למרר פי 4
פרסומים בכל התקשורת, משהו בסגנון של צו 8.
אם לטביב מיררו את החיים, אז להם צריך למרר פי 4
חובה לחדש ההפגנות
ניזנובס הביתההההההההה
ניזנובס הביתההההההההה
ר
רש
רשע...
רש
רשע...
-
- קיבל.ה 810 לייקים
איך כולם בשקט?
אני זוכר ימים שאחרי דבר כזה היו שורפים תמועדון
11 שעות בלי שער!
מקום אחרון בליגה!
צריך להסביר לשחקנים בצורה יפה שירידת ליגה באה יחד עם שבירת פיקת ברך
אני זוכר ימים שאחרי דבר כזה היו שורפים תמועדון
11 שעות בלי שער!
מקום אחרון בליגה!
צריך להסביר לשחקנים בצורה יפה שירידת ליגה באה יחד עם שבירת פיקת ברך
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
אין מה לשרוף את המועדון.
יש כתובת אחת, תרתי משמע.
יש כתובת אחת, תרתי משמע.
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
https://twitter.com/NZenziper/status/13 ... 200110592
אוהדי בני יהודה הגיעו למחות מול האוטובוס של השחקנים לאחר התבוסה אתמול לחיפה.
אצלנו? דממה...
כמה חבל
אוהדי בני יהודה הגיעו למחות מול האוטובוס של השחקנים לאחר התבוסה אתמול לחיפה.
אצלנו? דממה...
כמה חבל
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
השתיקה של הקהל עצובה...
אולי זה הקורונה והעובדה שאין קהל גורמת לכך שגם הקול של הקהל לא נשמע
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
זה לא רק הקורונה. זה מכלול של גורמים.לירון האדום כתב: ↑28 דצמבר 2020, 22:24 השתיקה של הקהל עצובה...
-
- קיבל.ה 22 לייקים
ככה זה שרק 300 -/+ מגיעים להפגנות, כנראה כל החרא הזה מגיע לנו.
במקום לשבת להם בבית 1,000 אוהדים אנשים פה יודעים רק לבכות ולא לעשות כלום (כמו ישראלי טיפוסי).
במקום לשבת להם בבית 1,000 אוהדים אנשים פה יודעים רק לבכות ולא לעשות כלום (כמו ישראלי טיפוסי).
״סבסטיאן סימרוטיץ׳ 3-0 להפועל ת״א, ערימת שחקנים אדומים מאושרת, הקהל שלהם מקפץ ביציע דגלים אדומים לבנים מתנופפים ימינה ושמאלה...״
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
כי הקהל כבר מיואש.
זה סוג של קלישאה אבל זה המצב.
טביב, עידו "יהיה בסדר" חג'ג', רמון, כבירי את וייצמן.
אתה אומר שמחתי כשכל אלה עפו והמצב לא משתנה. למה אני אמור לחשוב שהעפתם הניסנובים לפתע תהיה זו שתשנה דרמטית את המצב?
לכן אני חושב שיש רק אלטרנטיבה אחת.
אלא אם באמת העפה שלהם כן תהיה זושתביא את אותו "רוכש" מיוחל. לא יודע.
יודע מה? אני גם לוקח מצב שמי שמנהל את המועדון זה כמה אוהדים "אנשי ניהול" שבאמת האינטרס היחידי שלהם זה טובת הקבוצה על המצב הנוכחי.
אבל גם את זה אני לא רואה קורה.
זה סוג של קלישאה אבל זה המצב.
טביב, עידו "יהיה בסדר" חג'ג', רמון, כבירי את וייצמן.
אתה אומר שמחתי כשכל אלה עפו והמצב לא משתנה. למה אני אמור לחשוב שהעפתם הניסנובים לפתע תהיה זו שתשנה דרמטית את המצב?
לכן אני חושב שיש רק אלטרנטיבה אחת.
אלא אם באמת העפה שלהם כן תהיה זושתביא את אותו "רוכש" מיוחל. לא יודע.
יודע מה? אני גם לוקח מצב שמי שמנהל את המועדון זה כמה אוהדים "אנשי ניהול" שבאמת האינטרס היחידי שלהם זה טובת הקבוצה על המצב הנוכחי.
אבל גם את זה אני לא רואה קורה.
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
כרגע אין מה לבוא מול הבית שלהם. זו הייתה טעות אסטרטגית שהובילה לכך שאין סיכוי שהם יוציאו שקל מהכיס בינואר.
גם אם נרד ליגה, האסטרטגיה צריכה להיות לעשות מינויים, להגיע למגרש ולמחות.
גם אם נרד ליגה, האסטרטגיה צריכה להיות לעשות מינויים, להגיע למגרש ולמחות.
- הפוסט קיבל לייק אחדEl dudernio
-
- קיבל.ה 748 לייקים
הגיע הזמן שהקהל יתארגן ויתן מעצמו אחרת הסיפור נגמר, אם הקהל יתערב יש עוד סיכוי להציל משהו
long live the zapta
- הפוסט קיבל לייק אחדנייט
-
- קיבל.ה 22 לייקים
כן.
אין ספק להכניס להם כסף יתרום.
״סבסטיאן סימרוטיץ׳ 3-0 להפועל ת״א, ערימת שחקנים אדומים מאושרת, הקהל שלהם מקפץ ביציע דגלים אדומים לבנים מתנופפים ימינה ושמאלה...״
- הפוסט קיבל לייק אחדאסיטובי
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
אה ברור, כי אם לא היו באים אליהם הביתה, הם היו משקיעים מיליונים.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםדוקטור אלה • אסיטובי • טכנית לארז
- Red Wolf
- קיבל.ה 527 לייקים
הפגנה היום ב20:00 בסביון
מעניין אם יהיו התפתחויות בעקבות התביעה של הניסנוב נגד פואד
מעניין אם יהיו התפתחויות בעקבות התביעה של הניסנוב נגד פואד