אתה לא צריך "להתעסק בזה".
בסך הכל ביקשתי ממך מקרה אחד בו שופטים דפקו אותם בסיטואציה קריטית של משחק בשנתיים האחרונות.
תיבת החמש
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אתה רוצה שאני אעבור עכשיו על 80 משחקים ביוטיוב? למה, מה ייצא לי מזה? אם אני אמצא את המקרים הזה זה ישנה את דעתך? מספיק אני מבזבז זמן להתקשקש איתך פה על משהו שלא יוביל לכלום.טכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2021, 15:45 אתה לא צריך "להתעסק בזה".
בסך הכל ביקשתי ממך מקרה אחד בו שופטים דפקו אותם בסיטואציה קריטית של משחק בשנתיים האחרונות.
אני מנסה להעביר לך איזשהוא מסר ואתה מתעלם ממנו. לגיטימי. אני באמת מקווה בשבילך שתתמקד קדימה בדברים החשובים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
בוא נגיד שאם היה מקרה אחד שבו שופט דפק אותם בסיטואציה קריטית של משחק, ובטח אם היו הרבה מקרים כאלה - היית כבר זוכר לפחות אחד כזה.
המסר שלך נחמד. במבחן המציאות הוא לא רלוונטי.
אגב אפרופו יוטיוב. מצורף פנדל לפי חוקי מכבי (לא באמת הייתי צריך לחפש, זה פשוט הפנדל הכי הזוי שזכור לי שנשרק):
אגב אפרופו יוטיוב. מצורף פנדל לפי חוקי מכבי (לא באמת הייתי צריך לחפש, זה פשוט הפנדל הכי הזוי שזכור לי שנשרק):
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 858 לייקים
מי עכשיו מניח הנחות?טכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2021, 15:52 בוא נגיד שאם היה מקרה אחד שבו שופט דפק אותם בסיטואציה קריטית של משחק, ובטח אם היו הרבה מקרים כאלה - היית כבר זוכר לפחות אחד כזה.
איך המסר שלי לא עובר את מבחן המציאות?
אתה מבין בכלל מה אני מנסה להגיד לך?
משהו מהבכיינות שלך ושל מישהו אחר שינה משהו?
הרי דופקים אותנו השופטים, התקשורת, עמיחי שפיגלר, בתי הדין, הקאס ובית הדין הבינלאומי לפשעי מלחמה בהאג.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
סבבה.
עדיין מחכה שתשים פה דוגמא אחת מסכנה למקרה בו השופטים דפקו את מכבי.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני אתפנה יותר מאוחר, אעבור על כל האתרים, על כל המשחקים שלהם ואשים לך. תתזכר אותי פעם ביום אם זה בסדר מבחינתךטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2021, 16:14 סבבה.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אתה מודע לזה שבדרבי יכולנו בכיף לחטוף אדום עוד במחצית הראשונה אחרי תפיסה ברורה של קולו על פריצה בדרך לשער?
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אתה מודע לזה שציינתי את זה בעמוד הקודם?
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
אז למה אתה עדיין מחכה שמישהו ישים פה דוגמא אחת מסכנה למקרה בו השופטים דפקו את מכבי.
אתה שמת אותה בעצמך (יכלו גם להרחיק את ביטון בצהוב שני)
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אז יש לנו בשנה וחצי 10 מקרים גבוליים (חלקם לא באמת גבוליים גם) בדרבים שהלכו עם מכבי (5 שערים שלהם, 3 פנדלים שהגיעו לנו, פנדל מומצא למכבי והגול של אייזן) ועוד 1 שהלך עם הפועל (קולו).
אין ספק שהכל מקרי ומי שלא קופץ בכיין.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הגול של אייזן לא גבולי בשום יקוםטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2021, 16:59 אז יש לנו בשנה וחצי 10 מקרים גבוליים (חלקם לא באמת גבוליים גם) בדרבים שהלכו עם מכבי (5 שערים שלהם, 3 פנדלים שהגיעו לנו, פנדל מומצא למכבי והגול של אייזן) ועוד 1 שהלך עם הפועל (קולו).
-
- קיבל.ה 858 לייקים
מאיזו בחינה? לא היה פאול באמצע שם? (לא זוכר על מי)El dudernio כתב: ↑10 נובמבר 2021, 17:04הגול של אייזן לא גבולי בשום יקוםטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2021, 16:59 אז יש לנו בשנה וחצי 10 מקרים גבוליים (חלקם לא באמת גבוליים גם) בדרבים שהלכו עם מכבי (5 שערים שלהם, 3 פנדלים שהגיעו לנו, פנדל מומצא למכבי והגול של אייזן) ועוד 1 שהלך עם הפועל (קולו).
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אז רק שאני אבין, אומרים לך שאף אחד לא ילך ויאתר כל מיני טעויות נגד מכבי, אתה בתגובה אומר "תביאו אחת", וכשמביאים לך אחת אז אתה אומר שזו ההוכחה שצדקת כי בעצם יש רק אחת וכל השאר לטובתם?
ואגב, בני צודק, שופט יותר קפדן (שלא לומר אמיץ) יכול בכיף לשלוף צהוב שני לביטון.
ואגב, בני צודק, שופט יותר קפדן (שלא לומר אמיץ) יכול בכיף לשלוף צהוב שני לביטון.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
אז תסתכל במה שכתבתי: לא דיברתי עכשיו מילה על הגמר, אבל על דרבי השמואלביץ׳ כן, כי שם זה היה מוגזם. גם הגול של פרץ וגם העבירה על אלטמן.redrony כתב: ↑10 נובמבר 2021, 10:54כן, כמו שכתבתי לך, זה לא סותר. ההתאהבות בהתקרבנות של אכלו לי שתו לי היא פאתטית. הרי הפרשנות היא לא אובייקטיבית, אם זה היה הפוך אז אין לי ספק שאף אחד לא היה חושב שיש עבירה וגם למרפק היו מוצאים הצדקה ולידיים של קולו (?) על פריצה (בחצי) הראשון היו אומרים שזה אדום. כל אחד בא מהכיוון שלו וכל אחד נהנה משום מה להרגיש שדופקים אותו.הלך המומנטום כתב: ↑10 נובמבר 2021, 10:45צריך להפריד בין שני הדברים:
משחק דרבי שלישי ברציפות שיש מקרים גבוליים עד ברורים שהשאירה הולכת עם מכבי.
לגבי הבעיות של הקבוצה, צורת המשחק, ההתבטלות המוחלטת בכל דרבי, במיוחד אחרי ההובלה, צריך לדון גם בזה וזה נעשה. תסתכל באשכול המשחק.
אפשר לדון על כמה נושאים במקביל.
וכן, ב 1:1 מכבי הבקיעו גול שהיה אמור להפסל.
ֿהגול שהפועל הבקיעו בגביע עם כל הצער היה אמור להפסל לפי חוקי הואר הנוכחיים כי פאול היה שם (לא אדום, אבל פאול). לדעתי הוא לא צריך להפסל כי זה לא היה במהלך הישיר של הגול, אבל בארץ פוסלים על זה, בדיוק כמו הגול שפסלו לחיפה נגדינו בבלומפילד לפני שנתיים כי היתה נגיעת יד בחצי.
ככה זה, כל קהל אוהדים עם הסיפור שלו,
אבל שים לב, כל המקרים הגבוליים בשלושת הדרבים האחרונים הלכו איתם. תקרא לזה התבכיינות, תקרא לזה בשם אחר אבל זה המצב.
גם עכשיו אמרתי, לא בטוח שהשער צריך היה להיפסל אבל במקרים גבוליים אחרים השופטים והוואר בדקו יותר לעומק, כשכאן ספק עבירה, ספק יד ופשוט העבירו את זה הלאה.
אתה יכול לקרוא פה שיש לי הרבה ביקורת כלפי שתי הקבוצות שלנו (רגל וסל) ואני לא חוסך אותן ומשתדל להיות ענייני, אבל גם המצבים האלה של מקרי שיפוט גבוליים שהולכים איתם, זה גם מתסכל כאוהד והפורום זו אחלה פלטפורמה כדי לפרוק את אותם תיסכולים.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
שתי נקודות נוספת שמגיעות גם מאזור ההתבכיינות:
1. מה שעובד על השופטים בארץ זה בעיקר לחץ תקשורתי ולא לחץ של קהל. לחץ תקשורתי הוא בדיעבד שקול וצודק לאור בדיקות ולחץ של קהל הוא רגעי ומגיע ממקום לא אובייקטיבי. במכבי עושים את זה חדשות לבקרים ואצלנו המועדון שותק.
2. אצלם כל משהו גבולי השחקנים נופלים על הדשא וישר רצים לשופט שניים שלושה שחקנים נוספים. זה גורם לוואר לבחון שוב מקרים. אצלנו פשוט קמים עם הראש למטה וממשיכים לחידוש המשחק. זה עצוב אבל אפילו יריב טפר אמר על זה: גוטליב לא התלונן אז לא הייתה עבירה. רק שימו לב להישכבות של דור פרץ בגמר ושל ייני בגול עכשיו, קצת מגע ונשכבים, יבדקו את זה בוואר, הרי אם לא נשרקה עבירה ומגלים שלא הייתה עבירה, הם לא יקבלו צהוב על התחזות. הלוואי ושטקוס היה קצת הרבה פחות תמים. אולי היו פוסלים למכבי איזה שער.
1. מה שעובד על השופטים בארץ זה בעיקר לחץ תקשורתי ולא לחץ של קהל. לחץ תקשורתי הוא בדיעבד שקול וצודק לאור בדיקות ולחץ של קהל הוא רגעי ומגיע ממקום לא אובייקטיבי. במכבי עושים את זה חדשות לבקרים ואצלנו המועדון שותק.
2. אצלם כל משהו גבולי השחקנים נופלים על הדשא וישר רצים לשופט שניים שלושה שחקנים נוספים. זה גורם לוואר לבחון שוב מקרים. אצלנו פשוט קמים עם הראש למטה וממשיכים לחידוש המשחק. זה עצוב אבל אפילו יריב טפר אמר על זה: גוטליב לא התלונן אז לא הייתה עבירה. רק שימו לב להישכבות של דור פרץ בגמר ושל ייני בגול עכשיו, קצת מגע ונשכבים, יבדקו את זה בוואר, הרי אם לא נשרקה עבירה ומגלים שלא הייתה עבירה, הם לא יקבלו צהוב על התחזות. הלוואי ושטקוס היה קצת הרבה פחות תמים. אולי היו פוסלים למכבי איזה שער.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
זה נכון, דור פרץ שכב שם איזה חצי שעה כאילו ירו בו ובשנייה שנשלף אדום לאייזן הוא קם והתחיל לרוץ.הלך המומנטום כתב: ↑10 נובמבר 2021, 18:06 שתי נקודות נוספת שמגיעות גם מאזור ההתבכיינות:
אין לי ספק שאם פרץ היה קם באותו שניה ומנסה למנוע את השער שלנו אז או שהיו מאשרים את הגול בלי ואר או אחרי ואר היו מאשרים.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
הוא אפילו אמר את זה בראיון בתקשורת שהוא לא קם עד שהשופט מתערבshaharot כתב: ↑10 נובמבר 2021, 18:15זה נכון, דור פרץ שכב שם איזה חצי שעה כאילו ירו בו ובשנייה שנשלף אדום לאייזן הוא קם והתחיל לרוץ.הלך המומנטום כתב: ↑10 נובמבר 2021, 18:06 שתי נקודות נוספת שמגיעות גם מאזור ההתבכיינות:
אין לי ספק שאם פרץ היה קם באותו שניה ומנסה למנוע את השער שלנו אז או שהיו מאשרים את הגול בלי ואר או אחרי ואר היו מאשרים.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
אני כמעט בטוח שגם יש ציטוט של דור פרץ שהוא אומר שהוא המשיך לשכב אחרי מה שקרה שם נטו כדי שאולי יפסלו שער אם יהיהshaharot כתב: ↑10 נובמבר 2021, 18:15זה נכון, דור פרץ שכב שם איזה חצי שעה כאילו ירו בו ובשנייה שנשלף אדום לאייזן הוא קם והתחיל לרוץ.הלך המומנטום כתב: ↑10 נובמבר 2021, 18:06 שתי נקודות נוספת שמגיעות גם מאזור ההתבכיינות:
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
אפשר לקרוא לזה בהרבה שמות אבל ברומא התנהג כרומאי - רמת השיפוט בארץ כלכך נמוכה, יש דברים מאוד מסויימים שעלולים להשפיע עליהם לקבל החלטות, מכבי משתמשים בשכל ומבצעים את זה בצורה מדויקת, אנחנו אפילו לא חושבים אפילו בכיוון הזה
שטקוס - נגעו בך בזמן שהיית באוויר והכדור נכנס אחרי שנפלת - תישאר על הדשא.
ביטון - באת להרחיק כדור מהקו והוא פגע באיזה איבר לא ברור של ייני ושינה כיוון - תרוץ לשופט בעודך מצביע על היד ותתלונן.
קבוצה של נאיביים!!!!!
שטקוס - נגעו בך בזמן שהיית באוויר והכדור נכנס אחרי שנפלת - תישאר על הדשא.
ביטון - באת להרחיק כדור מהקו והוא פגע באיזה איבר לא ברור של ייני ושינה כיוון - תרוץ לשופט בעודך מצביע על היד ותתלונן.
קבוצה של נאיביים!!!!!
-
- קיבל.ה 141 לייקים
איינבינדר רץ על השופט אחרי הגול של מכבי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
לא זוכר אבל מאמין לך!!
אני מצפה מהשחקנים ש״נפגעו״ לשכב ולהתפתל (כמו ייני) ואלו שראו את היד לרוץ ולנדנד לו.
אני מצפה מהשחקנים ש״נפגעו״ לשכב ולהתפתל (כמו ייני) ואלו שראו את היד לרוץ ולנדנד לו.
-
- קיבל.ה 294 לייקים
איינבנידר באמת רץ לשופט. אבל תאמת אין לי מושג על מה בדיוק הוא התלונן שם.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
100% פאולכץ ואדום.redrony כתב: ↑10 נובמבר 2021, 17:08מאיזו בחינה? לא היה פאול באמצע שם? (לא זוכר על מי)El dudernio כתב: ↑10 נובמבר 2021, 17:04הגול של אייזן לא גבולי בשום יקוםטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2021, 16:59 אז יש לנו בשנה וחצי 10 מקרים גבוליים (חלקם לא באמת גבוליים גם) בדרבים שהלכו עם מכבי (5 שערים שלהם, 3 פנדלים שהגיעו לנו, פנדל מומצא למכבי והגול של אייזן) ועוד 1 שהלך עם הפועל (קולו).
לא פאול ובטח לא אדום...El dudernio כתב: ↑10 נובמבר 2021, 17:04הגול של אייזן לא גבולי בשום יקוםטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2021, 16:59 אז יש לנו בשנה וחצי 10 מקרים גבוליים (חלקם לא באמת גבוליים גם) בדרבים שהלכו עם מכבי (5 שערים שלהם, 3 פנדלים שהגיעו לנו, פנדל מומצא למכבי והגול של אייזן) ועוד 1 שהלך עם הפועל (קולו).
תראה את המשחק של ליברפול נגד ווסטהאם ביום ראשון תיקול דיי דומה על ג'ורדן הנדרסון השופט אפילו לא שרק.
ואני אוהד ליברפול...
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
פקקים לשוקית זה אדום.אדום בבית כתב: ↑11 נובמבר 2021, 07:02לא פאול ובטח לא אדום...El dudernio כתב: ↑10 נובמבר 2021, 17:04הגול של אייזן לא גבולי בשום יקוםטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2021, 16:59 אז יש לנו בשנה וחצי 10 מקרים גבוליים (חלקם לא באמת גבוליים גם) בדרבים שהלכו עם מכבי (5 שערים שלהם, 3 פנדלים שהגיעו לנו, פנדל מומצא למכבי והגול של אייזן) ועוד 1 שהלך עם הפועל (קולו).
תראה את המשחק של ליברפול נגד ווסטהאם ביום ראשון תיקול דיי דומה על ג'ורדן הנדרסון השופט אפילו לא שרק.
ואני אוהד ליברפול...
גם אם שופט באנגליה פסק אחרת זה לא משנה שבמקרה הסה השופט הישראלי צדק.
-
- קיבל.ה 8 לייקים
יד ברורה של מיגל ויקטור ברחבה לפני כמה משחקים בטרנר. גם השופט הראשי לא ראה וגם "השופט הבינלאומי" גרינפלד התעלם.טכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2021, 15:45 אתה לא צריך "להתעסק בזה".
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
בגדול,בדרבים בשנים האחרונות מכבי יכולים אולי לבכות על כל מיני החלטות שגויות "קטנות" מולנו שהשיא שלהן הוא אי הוצאת צהוב שני לשחקן שלנו.בצד שלנו- אי הוצאת צהוב שני או אדום לשחקן של מכבי הן הטעויות ה"קטנות", וכל ההחלטות הקריטיות הלכו לצד שלהם בלי יוצא מן הכלל.חלקם אפילו לא נבדקו ע"י שופטי הוואר . אז זה שהפועל משחקת חרא זה ברור, אבל אנחנו לא אמורים בנוסף לכך גם להידפק מהשיפוט.
ואתם יודעים מה? אני לא מחובבי קלינגר בלשון המעטה, אבל אני מבין לגמרי את ההתפרצות שלו על השופטים בגמר הגביע. אם אותי כאוהד רצף החלטות השיפוט נגדם מתסכל,אני לא רוצה לדעת איך הייתי חווה את זה על הקווים כשמגיעים לפיק בדקה 115 בגמר הגביע,זה באמת בלתי נסבל ואתה מרגיש חסר אונים כבר , לרמת האין טעם לשחק כדורגל.
רק תחשבו על התגובות של הקהל ושל המועדון הצהוב אם המצבים היו הפוכים ומאשרים לנו את כל השערים הגבוליים/לא חוקיים האלה והולכים איתנו בכל ההחלטות הקריטיות האלה - להזכירכם אחרי הוצאת האדום הלא מוצדק לזהבי בדרבי פואד(שלפי התקנון המעוות הוא אכן מוצדק) הם ניסו לפוצץ את המשחק,שחקנים שלהם קראו לקהל לפרוץ לדשא מה שאכן קרה.
ואתם יודעים מה? אני לא מחובבי קלינגר בלשון המעטה, אבל אני מבין לגמרי את ההתפרצות שלו על השופטים בגמר הגביע. אם אותי כאוהד רצף החלטות השיפוט נגדם מתסכל,אני לא רוצה לדעת איך הייתי חווה את זה על הקווים כשמגיעים לפיק בדקה 115 בגמר הגביע,זה באמת בלתי נסבל ואתה מרגיש חסר אונים כבר , לרמת האין טעם לשחק כדורגל.
רק תחשבו על התגובות של הקהל ושל המועדון הצהוב אם המצבים היו הפוכים ומאשרים לנו את כל השערים הגבוליים/לא חוקיים האלה והולכים איתנו בכל ההחלטות הקריטיות האלה - להזכירכם אחרי הוצאת האדום הלא מוצדק לזהבי בדרבי פואד(שלפי התקנון המעוות הוא אכן מוצדק) הם ניסו לפוצץ את המשחק,שחקנים שלהם קראו לקהל לפרוץ לדשא מה שאכן קרה.
רדיוס לבית"ר!