איינבינדר
-
- קיבל.ה 291 לייקים
כבר גמרו פה אותו ואת ביטון.
אין עוררין לגביו
אין עוררין לגביו
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כשהוא לא הגרזן ומתפנה לכדורגל ולא לריצות חסור סיכוימ אחרי שחקנים הוא נראה טוב יותר....
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
מי שלא חושב שהוא השחקן הכי חשוב בהפועל, חסר מושג. סורי.
יחד, רק יחד! 

- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
משחק טוב ראשון שלו העונה. נקווה שימשיך ככה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
השילוב עם שחקן שעושה הגנה עושה לו טוב.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
אני באמת לא מבין איך אנשים פה בפורום אומרים להוריד אותו לספסל עד כמה אתם לא מבינים בכדורגל שאתם אומרים דבר כזה.
הבחור בא אלינו שלא הצלחנו לחבר פס, קבוצה שלא יכולה לנצח קבוצה מליגה א ביותר מגול הוא ובן ביטון שינו את כל הקבוצה ואנשים אומרים פה שירד לספסל אני מתחיל את ה11 מימנו ומבן ביטון. העבודה שהוא עושה זה הרבה מעבר מפס לגול או חילוץ כדור אם זה לסדר את השחקנים לעודד להפעיל לחץ על השופט לדחוף קדימה לרוץ כמו משוגע ולהטריף את השחקנים אם אתם לא מצליחים לראות את הדברים החשובים האלה אז צר לי אבל אין לכם מושג בכלל
הבחור בא אלינו שלא הצלחנו לחבר פס, קבוצה שלא יכולה לנצח קבוצה מליגה א ביותר מגול הוא ובן ביטון שינו את כל הקבוצה ואנשים אומרים פה שירד לספסל אני מתחיל את ה11 מימנו ומבן ביטון. העבודה שהוא עושה זה הרבה מעבר מפס לגול או חילוץ כדור אם זה לסדר את השחקנים לעודד להפעיל לחץ על השופט לדחוף קדימה לרוץ כמו משוגע ולהטריף את השחקנים אם אתם לא מצליחים לראות את הדברים החשובים האלה אז צר לי אבל אין לכם מושג בכלל
אחי זה רק פורום שדים...בד''כ מה שנכתב כאן לא עובר אצל קלינגר.דוגיס כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 09:59 אני באמת לא מבין איך אנשים פה בפורום אומרים להוריד אותו לספסל עד כמה אתם לא מבינים בכדורגל שאתם אומרים דבר כזה.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 428 לייקים
חחחחחח למרות שהייתי מוכן שיעבור אליו קצת מהדברים שכתובים כאןאדום בבית כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 10:06אחי זה רק פורום שדים...בד''כ מה שנכתב כאן לא עובר אצל קלינגר.דוגיס כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 09:59 אני באמת לא מבין איך אנשים פה בפורום אומרים להוריד אותו לספסל עד כמה אתם לא מבינים בכדורגל שאתם אומרים דבר כזה.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
נכס. הרכש הכי חשוב שלנו בעונות האחרונות.
תמיד שנאתי לשחק מולו כי הוא שחקן חכם שמתסכל אותך בהגנה וגם יודע להכנס לראש של היריבים והשופטים. בדיוק מה שאתה רוצה בצד שלך. וכשזה בא יחד עם האגרסיביות והנחישות בהגנה ומסירות חכמות בהתקפה, מה עוד אפשר לבקש? רק שישאר בריא.
תמיד שנאתי לשחק מולו כי הוא שחקן חכם שמתסכל אותך בהגנה וגם יודע להכנס לראש של היריבים והשופטים. בדיוק מה שאתה רוצה בצד שלך. וכשזה בא יחד עם האגרסיביות והנחישות בהגנה ומסירות חכמות בהתקפה, מה עוד אפשר לבקש? רק שישאר בריא.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
עזוב נו, רשמו פה להחליף אותו באייזן לא מזמן. עם כל האהבה לאייזן, אלו סתם משפטי הטרלה, לא משהו שצריך לקחת ברצינות.דוגיס כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 09:59 אני באמת לא מבין איך אנשים פה בפורום אומרים להוריד אותו לספסל עד כמה אתם לא מבינים בכדורגל שאתם אומרים דבר כזה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 5888 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
נכון מאודדוגיס כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 09:59 אני באמת לא מבין איך אנשים פה בפורום אומרים להוריד אותו לספסל עד כמה אתם לא מבינים בכדורגל שאתם אומרים דבר כזה.
אלא אם המשחק היה מורכב מרובוטים ואז רובוט אליאס היה אולי מועדף על פניו, כשרובוט איינבינדר היה מאבד מהאנרגיה או מכלוליו המזדקנים
-
- קיבל.ה 341 לייקים
אחלה אייבי.
שמשחק לצד הופמייסטר המשחק די תקוע, הייתי רוצה לראות אותו עם אזולאי.
שמשחק לצד הופמייסטר המשחק די תקוע, הייתי רוצה לראות אותו עם אזולאי.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
הכניס את סכנין למשחק עם האיבוד הזה באמצע בדקה 20 ומשהו. זה היה איבוד של גול.
עד אותו רגע הם לא עשו דבר.
סהכ היה בסדר לדעתי.
קצת קשה שאין לו ממש תרומה התקפית חוץ מכדורעם יפים לצדדים פה ושם (הגול נגד חדרה למשל וגם היום נתן כדור אחד יפה לדוידה).
סהכ היה בסדר לדעתי.
קצת קשה שאין לו ממש תרומה התקפית חוץ מכדורעם יפים לצדדים פה ושם (הגול נגד חדרה למשל וגם היום נתן כדור אחד יפה לדוידה).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
אין שום טעם לשחק איתו ועם הופמייסטר ביחד.
בטח לא במערך הזה.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
בטח לא במערך הזה.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
יפה שהאיבוד המטומטם שגרם לגול נגד נוף הגליל לא השפיע עליו, חוסר אחריות
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הוא החליק/נתקל בדשא, קורה
אם היה מנסה להעביר שם שחקנים במצב כזה כמו אחרון האליאסים, הייתי יותר מריר
אם היה מנסה להעביר שם שחקנים במצב כזה כמו אחרון האליאסים, הייתי יותר מריר
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
זאת הייתה עבירה ברורה ושופט לא אפס שורק בקלותטכנית לארז כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:35 הכניס את סכנין למשחק עם האיבוד הזה באמצע בדקה 20 ומשהו. זה היה איבוד של גול.
סהכ היה בסדר לדעתי.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
מעריך אותו וחושב שהתפקוד שלו קריטי לאיך שהקבוצה נראית.
עם זאת, חבל שלא בכבוד שלו לגשת להודות לקהל גם במשחק שהסתיים בהפסד, להבדיל מרוב שחקני הקבוצה שכן עשו זאת, למרות שאדון קפטן ברח לחדר הלבשה כמו שפן.
עם זאת, חבל שלא בכבוד שלו לגשת להודות לקהל גם במשחק שהסתיים בהפסד, להבדיל מרוב שחקני הקבוצה שכן עשו זאת, למרות שאדון קפטן ברח לחדר הלבשה כמו שפן.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
יש לי המון נגד זה שהוא מונה לקפטן, אבל תמיד אחרי הפסדים הוא הראשון לבוא לקהל ובדרך כלל מביא את כולם אחתו. אולי היום הייתה סיבה אישית לא לשפוט ישר.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לא שמתי לב לזה שהוא הגיע להודות לקהל... אני חושב שהם כולם באו לרדת עד שורד או בן אמרו להם לבוא לקהל
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מעניין על מה כעס וצעק על טויייזר בגול האחרון(הסגירה הרפויה?)
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
אני חושב שהוא הלך לעמדת הראיונותאונישנקו כתב:מעריך אותו וחושב שהתפקוד שלו קריטי לאיך שהקבוצה נראית.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
אסון של שחקן. פשוט אוויר היום.
ולמרות שטראורה מתחזה לשחקן כדורגל ואחד הבלמים הכי גרועים שהיו פה, לכדור הרע שאייבינדר מסר לו יש חלק באדום.
ולמרות שטראורה מתחזה לשחקן כדורגל ואחד הבלמים הכי גרועים שהיו פה, לכדור הרע שאייבינדר מסר לו יש חלק באדום.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
מול קישור ברמה כזו אין לו מה למכור.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
קצת קשה כשכולם כבלמים אצלנו מדקה 10
כן הייתי רוצה לראות יותר אותו ואת ורד, את ביטון, מורידים מהלחץ של הקבוצה, אבל זה קשה עם גישה כזו על הקווים.
כן הייתי רוצה לראות יותר אותו ואת ורד, את ביטון, מורידים מהלחץ של הקבוצה, אבל זה קשה עם גישה כזו על הקווים.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
מה אתם רוצים ממנו? נתן בישול ענק ונלחם עם הנגרים שיש לנו בהגנה. הלוואי 11 כמוהו בהרכב.
-
- קיבל.ה 570 לייקים
אסון של שחקן שבישל את היתרון, ובזכותו האמצע שלנו נראה ברוב המשחקים סביר כולל בסגל הירוד לפני עונה.
לפי ההיגיון שלך אליסון חרא של שוער, וצריך להחליף אותו, כי הוא הבקיע עצמי ותפס אויר בשלישיה שליברפול ספגו אתמול.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
קשה איתו וקשה בלעדיו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
היה בסדר גמור אתמול.
אין מה לעשות, מבין הקשרי אמצע שלנו - הוא הראשון שהייתי שם בהרכב.
וכן נתן בישול גדול בנגיעה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מסכים לגבי רמת הבאנקר בהרכב. גם מבחינתי. האמין ביותר בסגל.טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2021, 09:38 היה בסדר גמור אתמול.
ואתמול כשטקטית כולם חוץ מדוידה בלמים, קשה לבדוק אותו כקשר.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
הקישור של מכבי פירק אותו ואת הופמייסטר בקלילות. בעיני היה מתבקש להעביר את אליאס לקישור שיעזור להשתלט על כדורים.
אגב, למעט המסירה הנוראית לטראורה שנגמרה באדום הוא גם כמעט עלה לנו בגול כשדפק גליץ' באמוק לכיוון קניקובסקי (שכמובן עבר אותו בקלילות) ואז הוסיף עבירה על סף הרחבה. למזלנו הנגיחה של פריצה בנס טיילה על הקו ולא נכנסה.
אגב, למעט המסירה הנוראית לטראורה שנגמרה באדום הוא גם כמעט עלה לנו בגול כשדפק גליץ' באמוק לכיוון קניקובסקי (שכמובן עבר אותו בקלילות) ואז הוסיף עבירה על סף הרחבה. למזלנו הנגיחה של פריצה בנס טיילה על הקו ולא נכנסה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
היה חייב לעבור ל 5:3:2 כשאיבינדר מקדימה ואיזן והופמייסטר מאחורה.הוקיץ' כתב: ↑08 נובמבר 2021, 10:01 הקישור של מכבי פירק אותו ואת הופמייסטר בקלילות. בעיני היה מתבקש להעביר את אליאס לקישור שיעזור להשתלט על כדורים.
בהמשך להחליף אותו באזולאי ולנסות לעקוץ שוב עם מסירה מעל ההגנה לדווידה / רוסה.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
היה זוועה אתמול. איך אפשר להגיד שהיה בסדר? אמנם הכל זו אשמת המאמן שלא ידע להעמיד אותם על המגרש, אבל ההרחקה של טראורה התחילה באיבוד כדור שלו, לא היה קרוב בכלל להחזיק את האמצע (שוב, מערך שגוי וצורת משחק הזויה של קלינגר), איבודי כדור, שיחק רק אחורה.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
איך ההרחקה של טראואה התחילה באיבוד כדור שלו?
הוא נתן לו כדור פשוט אחורה, טראורה ניסה להעיף, לא הצליח ואז טעה ועשה צהוב שני.
איבוד כדור של איינבינדר בטוח לא היה שם.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
בגלל שהוא חושב אחורה. נתן כדור לבלם שלוחצים אותו והוא לא מאוד טכני. זה שטראורה גולם זה כבר סיפור אחר, שחקן חכם צריך להבין את זה. גם חצי דקה אחר כך הוא מסר איזה כדור מה 16 שלנו שנחטףטכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2021, 11:56 איך ההרחקה של טראואה התחילה באיבוד כדור שלו?
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
סבבה אבל אי אפשר לקרוא לזה "איבוד כדור".
-
- קיבל.ה 856 לייקים