שאלברט בורלא התאהב בישראל ומתעניין בקבוצה.
רוכש למועדון - צעדים פרקטים של אוהדים/מתווכים/אנשי עסקים לאיתור רוכש
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
מה אומרים בסביבתך הקרובה?

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 411 לייקים
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp
“ צברי, אגב, הוא אוהד הפועל ת"א במקור. מבחינה כספית, לפי אנשים בשוק ההון, יש לו את היכולת להחזיק קבוצה ”
יש מצב זה אמיתי?זה באמת עצוב אם כן.
אוהד הפועל מעדיף לקנות את הקבוצה החולה הזאת בלי מחלקת נוער בלי שום נכס בלי מתקן אימונים בלי הכנסות מקהל.
זה פשוט הזייה הפועל עמוק בחרא הרבה יותר ממה שחשבתי.
“ צברי, אגב, הוא אוהד הפועל ת"א במקור. מבחינה כספית, לפי אנשים בשוק ההון, יש לו את היכולת להחזיק קבוצה ”
אוהד הפועל מעדיף לקנות את הקבוצה החולה הזאת בלי מחלקת נוער בלי שום נכס בלי מתקן אימונים בלי הכנסות מקהל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זה לא אותו אדם שרצה לקנות לא מזמן את הפועל סל?אורלנדיץ' כתב:https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp
זה לא היה נשמע רציני בזמנו לכאורה
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 338 לייקים
כרגע נראה שהוא קנה בסוף מוואן כתבה לקקנית, זה יותר זול.De Niro כתב: ↑22 אוקטובר 2021, 21:38זה לא אותו אדם שרצה לקנות לא מזמן את הפועל סל?אורלנדיץ' כתב:https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp
זה לא היה נשמע רציני בזמנו לכאורה
-
- קיבל.ה 245 לייקים
אם ה"מועמדים" לקנות את בית"ר זה אנשים כמו יאיר צברי אתם יכולים לישון בלילה בשקט
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אנחנו נישן בשקט בלילה אם וכאשר יהיה רוכש להפועל.
בינתיים , כנראה יהיו מעט רגעי נחת (שצריך להעריך) ולא מעט דאגות וסבל.
בינתיים , כנראה יהיו מעט רגעי נחת (שצריך להעריך) ולא מעט דאגות וסבל.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
לצברי יש קשרים גם טובים בקולומביה: “אביא משם כמה שחקנים טובים, המטרה שלי שבית"ר תהיה הקבוצה הטובה בישראל, אשנה את פני הכדורגל". איש העסקים מודה: “אני אוהד הפועל ת"א בנשמתי, תורם להם כל שנה, אבל הרב פייקובסקי שגע אותי על בית"ר, וזו גם הקבוצה של המדינה, הבירה של ישראל
לצברי יש כבר תכניות בקשר לקבוצה מהבירה: “הרב עמי פייקובסקי יהיה הנציג שלי בקבוצה. אני לא מבין בכדורגל וכמעט לא הייתי במשחקים בחיים שלי. פייקובסקי חבר ילדות של רוני קלדרון. אגב, רוני גדל אצל אמא שלי בבית, ישן במחסן אצלנו. דוביד שווייצר היה מגיע לקחת אותו לאימונים מהבית שלי".
one
בא לעשות סיבוב הופעות.
לצברי יש כבר תכניות בקשר לקבוצה מהבירה: “הרב עמי פייקובסקי יהיה הנציג שלי בקבוצה. אני לא מבין בכדורגל וכמעט לא הייתי במשחקים בחיים שלי. פייקובסקי חבר ילדות של רוני קלדרון. אגב, רוני גדל אצל אמא שלי בבית, ישן במחסן אצלנו. דוביד שווייצר היה מגיע לקחת אותו לאימונים מהבית שלי".
one
בא לעשות סיבוב הופעות.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
האידיוט הזה בטוח שיש לו שורשים בהפועל?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
להזכיר לך שיאיר לוין גם אוהד הפועל?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
נס משמיים שהיצור הזה לא אצלנו. תפור עלינו לעבור איזה עונה וחצי תחתיו בדרך לשאול.dino כתב: ↑23 אוקטובר 2021, 11:57 לצברי יש קשרים גם טובים בקולומביה: “אביא משם כמה שחקנים טובים, המטרה שלי שבית"ר תהיה הקבוצה הטובה בישראל, אשנה את פני הכדורגל". איש העסקים מודה: “אני אוהד הפועל ת"א בנשמתי, תורם להם כל שנה, אבל הרב פייקובסקי שגע אותי על בית"ר, וזו גם הקבוצה של המדינה, הבירה של ישראל
one
בא לעשות סיבוב הופעות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
הוא לא באמת יכול או מוכן לרכוש קבןצה, שהיא לא ביטר עזרא
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
הרב פייק-ובסקי אמיתי?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 645 לייקים
הבן אדם חתיכת ליצן. עכשיו הוא אמר שהוא רוצה לרכוש את ביתר בגלל שהרב אמר לו
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
אז הרווחת פעמיים-גם צעיר וגם לא מכיר אותוההוא שאמרו לו כתב: ↑23 אוקטובר 2021, 12:44אין לי מושג מי זה את האמת, יכול להיות שאני צעיר מדי

- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
לא שאני חושב שיש לזה איזשהו סיכוי, אבל הלוואי שהיצור הזה יקנה את ביתר
-
- קיבל.ה 148 לייקים
לא יודע מי זאת המשפחה הזאת מניו יורק שמתעניינת בבית"ר, אבל יודע משהו אחד: הסיפור איתם זאת ההוכחה לכך שכן יש עניין מצד אנשי עסקים בכדורגל הישראלי.
זה יכול להיות מסיבות של יח"צ, של יהדות, קידום אינטרסים - לא משנה מה. עדיין מדובר במוצר שאפשר למכור.
ההבדל בינינו לבית"ר?
אצלם הקבוצה על המדף עם סכום פחות או יותר ידוע ונאמן שמתעסק בלמכור את הקבוצה.
זה יכול להיות מסיבות של יח"צ, של יהדות, קידום אינטרסים - לא משנה מה. עדיין מדובר במוצר שאפשר למכור.
ההבדל בינינו לבית"ר?
אצלם הקבוצה על המדף עם סכום פחות או יותר ידוע ונאמן שמתעסק בלמכור את הקבוצה.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
לשאול התכוונת עם חולם או עם שורוק (לא שיש הבדל משמעותי בין השניים) ?teknoboy כתב: ↑23 אוקטובר 2021, 13:01נס משמיים שהיצור הזה לא אצלנו. תפור עלינו לעבור איזה עונה וחצי תחתיו בדרך לשאול.dino כתב: ↑23 אוקטובר 2021, 11:57 לצברי יש קשרים גם טובים בקולומביה: “אביא משם כמה שחקנים טובים, המטרה שלי שבית"ר תהיה הקבוצה הטובה בישראל, אשנה את פני הכדורגל". איש העסקים מודה: “אני אוהד הפועל ת"א בנשמתי, תורם להם כל שנה, אבל הרב פייקובסקי שגע אותי על בית"ר, וזו גם הקבוצה של המדינה, הבירה של ישראל
one
בא לעשות סיבוב הופעות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ההבדל -
ביתר למכירה
הפועל לא למכירה
נורא קשה להבין שהבן אדם היחידי שהעמיד את הפועל למכירה ב-20 ומשהו שנים האחרונות היה אלי טביב, וכמובן שהוא קיבל על זה כסף.
ביתר למכירה
הפועל לא למכירה
נורא קשה להבין שהבן אדם היחידי שהעמיד את הפועל למכירה ב-20 ומשהו שנים האחרונות היה אלי טביב, וכמובן שהוא קיבל על זה כסף.
-
- קיבל.ה 26 לייקים
שאנשים יתחילו להרים את הכפפה במקום לדבר פה ולחכות למשיח.
יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים - عربا ويهودا يرفضون أن يكونوا أعداء
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
זה ההבדל? הפועל עמדה למכירה רק לפני כמה שנים (על ידי המפרק) בסכומים הרבה יותר נמוכים, ללא צורך בביצוע בדיקת נאותות, וחוץ מיוחננוף שבא לעשות סיבוב אף אדם עם יכולות כלכליות נורמליות לא באמת התעניין
-
- קיבל.ה 148 לייקים
בא יוחננוף, ובאו הניסנובים, ובאו המשפחה מכפר קאסם - וכל אלה הגיעו תוך חודש אחד ומוגבל כאשר הקבוצה בדרך הבטוחה לליגה הלאומית.oleg neduda כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:05זה ההבדל? הפועל עמדה למכירה רק לפני כמה שנים (על ידי המפרק) בסכומים הרבה יותר נמוכים, ללא צורך בביצוע בדיקת נאותות, וחוץ מיוחננוף שבא לעשות סיבוב אף אדם עם יכולות כלכליות נורמליות לא באמת התעניין
האם זה המיליארדים להם אנחנו מתפללים? לא. אבל כרגע כשהמועדון יותר בריא אפשר לשאוף לשם ולשים סוף סוף את הקבוצה על המדף.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
עדיין החובות לא נעלמו ולא יעלמו.ההוא עם האדום כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:13בא יוחננוף, ובאו הניסנובים, ובאו המשפחה מכפר קאסם - וכל אלה הגיעו תוך חודש אחד ומוגבל כאשר הקבוצה בדרך הבטוחה לליגה הלאומית.oleg neduda כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:05זה ההבדל? הפועל עמדה למכירה רק לפני כמה שנים (על ידי המפרק) בסכומים הרבה יותר נמוכים, ללא צורך בביצוע בדיקת נאותות, וחוץ מיוחננוף שבא לעשות סיבוב אף אדם עם יכולות כלכליות נורמליות לא באמת התעניין
האם זה המיליארדים להם אנחנו מתפללים? לא. אבל כרגע כשהמועדון יותר בריא אפשר לשאוף לשם ולשים סוף סוף את הקבוצה על המדף.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
ברור שהם לא יעלמו אבל אם זה ייסגר בסופו של דבר על 15 מיליון ש"ח, זה לא כזה סכום בשמיים בעבור אדם עם אמצעים.555 כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:52עדיין החובות לא נעלמו ולא יעלמו.ההוא עם האדום כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:13בא יוחננוף, ובאו הניסנובים, ובאו המשפחה מכפר קאסם - וכל אלה הגיעו תוך חודש אחד ומוגבל כאשר הקבוצה בדרך הבטוחה לליגה הלאומית.oleg neduda כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:05
זה ההבדל? הפועל עמדה למכירה רק לפני כמה שנים (על ידי המפרק) בסכומים הרבה יותר נמוכים, ללא צורך בביצוע בדיקת נאותות, וחוץ מיוחננוף שבא לעשות סיבוב אף אדם עם יכולות כלכליות נורמליות לא באמת התעניין
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
יוחננוף לא בא לעשות סיבוב...oleg neduda כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:05זה ההבדל? הפועל עמדה למכירה רק לפני כמה שנים (על ידי המפרק) בסכומים הרבה יותר נמוכים, ללא צורך בביצוע בדיקת נאותות, וחוץ מיוחננוף שבא לעשות סיבוב אף אדם עם יכולות כלכליות נורמליות לא באמת התעניין
ההתאחדות והניסנובים עשו עלינו סיבוב
-
- קיבל.ה 623 לייקים
אין כבר בעיות עם הניסנובים, מאז שאודליה פה.El dudernio כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 16:36יוחננוף לא בא לעשות סיבוב...oleg neduda כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:05זה ההבדל? הפועל עמדה למכירה רק לפני כמה שנים (על ידי המפרק) בסכומים הרבה יותר נמוכים, ללא צורך בביצוע בדיקת נאותות, וחוץ מיוחננוף שבא לעשות סיבוב אף אדם עם יכולות כלכליות נורמליות לא באמת התעניין
ההתאחדות והניסנובים עשו עלינו סיבוב
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
נכון, אבל זה כמו אדם שרוכש רכב. יש לו את הכסף כדי להוסיף על התיקונים, אבל בפועל אף אחד לא עושה את זה כי מדובר בנזקים שלא הוא עשה. מה שעושים זה מורידים מהסכום שסוכם כדי לקזז עלויות נוספות ידועות. בהפועל הם כנראה דורשים מחיר גבוה ביחס לנכסים + לשלם את החובות בחו״ל. גם אדם עם המון אמצעים לא רוצה לשלם סתם.יהלום14אדום כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:55ברור שהם לא יעלמו אבל אם זה ייסגר בסופו של דבר על 15 מיליון ש"ח, זה לא כזה סכום בשמיים בעבור אדם עם אמצעים.555 כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:52עדיין החובות לא נעלמו ולא יעלמו.ההוא עם האדום כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:13
בא יוחננוף, ובאו הניסנובים, ובאו המשפחה מכפר קאסם - וכל אלה הגיעו תוך חודש אחד ומוגבל כאשר הקבוצה בדרך הבטוחה לליגה הלאומית.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
18 מיליון על חובות וזה עוד לפני ההשקעה בקבוצה.יהלום14אדום כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:55ברור שהם לא יעלמו אבל אם זה ייסגר בסופו של דבר על 15 מיליון ש"ח, זה לא כזה סכום בשמיים בעבור אדם עם אמצעים.555 כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:52עדיין החובות לא נעלמו ולא יעלמו.ההוא עם האדום כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:13
בא יוחננוף, ובאו הניסנובים, ובאו המשפחה מכפר קאסם - וכל אלה הגיעו תוך חודש אחד ומוגבל כאשר הקבוצה בדרך הבטוחה לליגה הלאומית.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
תסתכל על זה כעל עלות "נכס", זה לא ממש משנה אם זה לסגירת חובות או הולך לכיס של בעלים קודמים.הלך המומנטום כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 17:29נכון, אבל זה כמו אדם שרוכש רכב. יש לו את הכסף כדי להוסיף על התיקונים, אבל בפועל אף אחד לא עושה את זה כי מדובר בנזקים שלא הוא עשה. מה שעושים זה מורידים מהסכום שסוכם כדי לקזז עלויות נוספות ידועות. בהפועל הם כנראה דורשים מחיר גבוה ביחס לנכסים + לשלם את החובות בחו״ל. גם אדם עם המון אמצעים לא רוצה לשלם סתם.יהלום14אדום כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 15:55ברור שהם לא יעלמו אבל אם זה ייסגר בסופו של דבר על 15 מיליון ש"ח, זה לא כזה סכום בשמיים בעבור אדם עם אמצעים.
יאללה הביתה!!!