לזכות כמובן עומד מחיר הרכישה הנמוך יותר(ניסנובס

הפרש של כמה מאות פחות, דרך יבואן נוכרי.
ברמת העקרון, יבואן כזה או רשמי נותנים אחריות של שנה ו7 עד 9 שנים על המדחס.
ולמי שמבין מקררית- האם יש תחליף לשארפ ברמת האיכות ואמינות ביחס למחיר?(עד 3500-4000)
זה חברות מדבקה.tadmored כתב: ↑19 ספטמבר 2021, 07:19 אין לי מושג ספציפי לגבי מקררים,
אך ממעט ניסיון וידע ליבואנים מקבילים יש יכולת להביא מוצר זול יותר בקטע של המכירה, אך בבואך לקבל ולממש אחריות, יש להם פחות יכולת לתת מענה, בעיקר זמינות של חלקים, אני חושב גם מקצועית, תחנות שרות
לכן שווה שתבדוק את הנושא לא רק בהיבט של המחיר אלא ביכולת של אותו יבואן, רקע שלו במתן מענה שלו במימוש אחריות
יש להם יבואן רשמי אצל סמליין אם אני לא טועה.DJSavta כתב: ↑19 ספטמבר 2021, 09:59 הדבר היחיד שאני יכול לעזור כאן, זה להתרחק ממקררי סמסונג!
לא כי המקררים שלהם לא טובים, אלא כי השירות שלהם הוא פשוט מתחת לכל ביקורת (הם עובדים עם קבלן שנקרא 'אלקטרוניקס פרו' יימח שמם).
כבר כמה שנים מתנהלת מולם תביעה ייצוגית לא קטנה, חיפוש קצר בגוגל ואפשר למצוא יותר פרטים.
נכון, סמליין עובדים עם אלקטרוניקס פרו (טפי).הסבתא של הפועל כתב: ↑19 ספטמבר 2021, 15:46יש להם יבואן רשמי אצל סמליין אם אני לא טועה.DJSavta כתב: ↑19 ספטמבר 2021, 09:59 הדבר היחיד שאני יכול לעזור כאן, זה להתרחק ממקררי סמסונג!
לא כי המקררים שלהם לא טובים, אלא כי השירות שלהם הוא פשוט מתחת לכל ביקורת (הם עובדים עם קבלן שנקרא 'אלקטרוניקס פרו' יימח שמם).
כבר כמה שנים מתנהלת מולם תביעה ייצוגית לא קטנה, חיפוש קצר בגוגל ואפשר למצוא יותר פרטים.
אין מדריך בעברית?dino כתב:מה עושה מי שמעוכב התפתחותי טכנולוגית, עם כל הקטע של כיוון הטמפרטורות? נראה שזה דורש הבנה מעבר ללהדליק מאוורר