מומלץ עוד הערב.להעביר לבעלים אחר את כל מניות המועדון ולפרק את העמותה.
הצעה חשובה:להעביר את בעלות המועדון לבעלות אחרת
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא נמאס לכם להתבוסס בבינוניות במקרה הטוב?
מועדון עם עבר עשיר ותארים ששנים לא קרוב לכלום
מדוע בכדורגל דורשים מהבעלים למכור ובכדורסל דממה?
זו צביעות והתחסדות
מועדון עם עבר עשיר ותארים ששנים לא קרוב לכלום
מדוע בכדורגל דורשים מהבעלים למכור ובכדורסל דממה?
זו צביעות והתחסדות
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מאז שאתה פה, אנחנו מתבוססים בתחתית של התחתית.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לך תפתח אשכול מתעדכן מי חמשת המשתמשים שאתה הכי סופר.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כן? איפה זה פורסם?
באמת לא ידעתי
מישהו רוצה למכור?
פרסמו תג מחיר?
דה ניסו מה ישך
אמאאא של מתן רוצים טיפול חינם או אבאאא של מתן תוריד אתהזקן 

- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
כל דקה שפרנקו עדיין מאמן אותנו זה תעודת עניות ומשדר כמה העמותה מצדיקה את עצמה "מקצועית". בציניות כמובן
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני בטוח שלעוד אוהדים אכפת.לחמן כתב:דה ניסו מה ישך
אבל אני הבנתי שבעלות אוהדים מלאה היא הדבר הכי גרוע שיש במועדון ספורט.
שחס וחלילה לא נגיע לזה גם בכדורגל.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
חייב לומר את האמת שאני מסכים, בסופו של יום זו קבוצת ספורט לכל דבר ועניין והמטרה שלה היא להגיע כמה שיותר רחוק מבחינה ספורטיבית,מלא שנים זה לא קורה,אנשים באים עושים חברויות,מינויים ומקבלים עצבים כל פעם מחדש. אני לא אומר שקבוצה אמורה רק לנצח אבל היא אמורה מתישהו להגיע רחוק בזמן שאנחנו נמצאים בליגת העל ועד היום זה לא קרה .יש לנו קהל אוהדים שאם תשימו לב משנה לשנה מצטמק,בגלל שבסופו של דבר רובו רוצה הצלחת מקצועית לאורך זמן ולא איזה הבלחה ולצערנו זה לא מה שקורה.
כן עברנו עם אייזנברג משהו לא נעים ואני מבין את הפחד והחשש,אבל בסופו של יום תמיד אפשר לחשוב על רעיון שהעמותה תישאר חלק מהפועל ועדיין יהיה בעלים שישקיע וינסה להצעיד אותנו קדימה,זוהי האמת לכסף יש תפקיד חשוב במיוחד כיום עם המשכורות המטורפות ששחקנים מרוויחים.
כן עברנו עם אייזנברג משהו לא נעים ואני מבין את הפחד והחשש,אבל בסופו של יום תמיד אפשר לחשוב על רעיון שהעמותה תישאר חלק מהפועל ועדיין יהיה בעלים שישקיע וינסה להצעיד אותנו קדימה,זוהי האמת לכסף יש תפקיד חשוב במיוחד כיום עם המשכורות המטורפות ששחקנים מרוויחים.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
כבר היינו בסיפור הזה עם ידידיה רפופורט. כמו שאל דוד כתב, תביא בן אדם שרוצה להשקיע ויתנו לו לנהל. עד שיגיע המושיע צריך למנות מנהל מקצועי רציני שיבחר מאמן נורמלי וידאג להחתים שחקנים על בסיס הגיון.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
טוב שלא ראיתם את האשכול לפני העריכה.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
דווקא אני רואה שיפור. השנה הבינו מראש שהקבוצה היא בדיחה לא מצחיקה, בניגוד לשנים קודמות.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בכל מקום אפשרי...
בתקופה של ידידיה הוא כנציג הבעלים הפרטי ניהל את הקבוצה ביחד עם רמי והקבוצה דה פאקטו הייתה ביידים פרטיות....
אחת הבעיות של המועדון כרגע זה שהוא הופרט בשקט ולאט עד למצב שלעמותה אין בפועל כוח ומשמעות כרגע מלבד היותה עוגן כלכלי שהולך ונשחק כי זה כל מה שהוא. רק שאתה צודק שאין עתיד מקצועי ללא זה ולכן ניסו / הלכו על המהלך הזה לפני 4-5 שנים אם לא יותר
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כיום המועדון מופרט?El dudernio כתב:בכל מקום אפשרי...
בתקופה של ידידיה הוא כנציג הבעלים הפרטי ניהל את הקבוצה ביחד עם רמי והקבוצה דה פאקטו הייתה ביידים פרטיות....
אחת הבעיות של המועדון כרגע זה שהוא הופרט בשקט ולאט עד למצב שלעמותה אין בפועל כוח ומשמעות כרגע מלבד היותה עוגן כלכלי שהולך ונשחק כי זה כל מה שהוא. רק שאתה צודק שאין עתיד מקצועי ללא זה ולכן ניסו / הלכו על המהלך הזה לפני 4-5 שנים אם לא יותר
מי המשקיעים?
מי בעלי המניות?
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
למיטב ידיעתי המצב כרגע הוא בערך 51-49 לטובת העמותה, שזה גם המצב שהעמותה הגדירה כאפשרי. יש אפשרות כזאת מבחינת תקנון.De Niro כתב: ↑17 אוקטובר 2021, 10:17כיום המועדון מופרט?El dudernio כתב:בכל מקום אפשרי...
מי המשקיעים?
מי בעלי המניות?
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מי בעלי המניות לבד מהעמותה?Pumba כתב:למיטב ידיעתי המצב כרגע הוא בערך 51-49 לטובת העמותה, שזה גם המצב שהעמותה הגדירה כאפשרי. יש אפשרות כזאת מבחינת תקנון.De Niro כתב: ↑17 אוקטובר 2021, 10:17כיום המועדון מופרט?El dudernio כתב: בכל מקום אפשרי...
מי המשקיעים?
מי בעלי המניות?
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
לזכרוני מדובר במספר משקיעים פרטיים, לא מישהו אחד שמחזיק הכל, אני מניח ששליחת שאילתה לעמותה (בהנחה ואתה חבר עמותה) תענה בהקדם על ידי מי מבעלי התפקידים
ושוב- אני מדבר על סמך הזכרון, אני לא זוכר איך בדיוק זה עובד.
אאל"ט בזמנו הוגדרו מספר תנאי מפתח לקבלת אחוזי שליטה במועדון מהעמותה.
לא בצורת רכישה, אלא בצורת קבלת זכויות ניהול, המשקיע מתחייב לתת סכום מסוים ובתמורה מקבל אי-אלו אחוזים מהמועדון, כשמעל אחוז מסוים צריך לקבל את אישור האסיפה. אולי זה השתנה מאז, אבל זה היה הבסיס.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
תודה.Pumba כתב:לזכרוני מדובר במספר משקיעים פרטיים, לא מישהו אחד שמחזיק הכל, אני מניח ששליחת שאילתה לעמותה (בהנחה ואתה חבר עמותה) תענה בהקדם על ידי מי מבעלי התפקידים
לא בצורת רכישה, אלא בצורת קבלת זכויות ניהול, המשקיע מתחייב לתת סכום מסוים ובתמורה מקבל אי-אלו אחוזים מהמועדון, כשמעל אחוז מסוים צריך לקבל את אישור האסיפה. אולי זה השתנה מאז, אבל זה היה הבסיס.
מה שמדהים הוא שלא זכור לי אף פרסום עם שמות ברורים בנושא הזה.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אתמול הכותרת של אשכול זה היתה להעביר הבעלות לאוליגרך הידוע ארז אדלשטיין
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
מניח שחלקם לא רוצים שידעו מי הם, בתור משקיעים מהצד.De Niro כתב: ↑17 אוקטובר 2021, 11:04תודה.Pumba כתב:לזכרוני מדובר במספר משקיעים פרטיים, לא מישהו אחד שמחזיק הכל, אני מניח ששליחת שאילתה לעמותה (בהנחה ואתה חבר עמותה) תענה בהקדם על ידי מי מבעלי התפקידים
מה שמדהים הוא שלא זכור לי אף פרסום עם שמות ברורים בנושא הזה.
כמו ההוא שקנה את הזכויות לשם ונתן לנו אותם
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%94% ... %A1%D7%9C)
לפי מה שרשום פה דייויד קולברן(חמו של בנקס) ואבי זיידברג
לפי מה שרשום פה דייויד קולברן(חמו של בנקס) ואבי זיידברג
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
שהאוהדים שבעד להעביר את הכדורסל לבעלות פרטית ואלה שבעד להעביר את הכדורגל לבעלות אוהדים יסבירו אחד לשני למה זה וזה רעיונות גרועים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
למה זה רעיון גרוע להעביר את הכדורסל לבעלות פרטית?
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
לדעתי צריך להנהיג בעולם את המודל הגרמני, אבל זו רק דעתי
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני לא מכיר מספיק חברות שיהיו מוכנות לשים כל שנה מליונים כדי שמישהו אחר ינהל את הכסף...