חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
טכנית לארז
קיבל.ה  2872 לייקים

אני חושב שההחתמה היחידה של הרמאים עד כה זה החלוץ החדש הזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1236 לייקים

טכנית לארז כתב: 27 יולי 2026, 09:59 נכון, הדבר שלדעתי הכי פוגע בב"ש, זה שהבלם הכי טוב שלהם (או הכי סביר), בלוריאן, עזב. והם לא הביאו שום תחליף. נשארו עם סלטקסה, ויטור ודיופ הגרוע.
אבל אצלם נגמרו הסאגות. שאפו.
כאמור, הסאגה שם החלה לפני מספר ימים.
אתה מנהל את הסאגה שלך כבר חודש וחצי ולא רואה את הסוף בזמן הקרוב.

לא תשכנע אותי שיש בעיה של ניהול מקצועי בקבוצה שידעה לשמור על קנגוואה וונטורה ככ הרבה זמן,
בזמן שאצלך מכרו את לויזו בשנייה שהליגה נגמרה.

דיופ גרוע?
ושאנדה ובואטנג מה?!
בול פגיעה.

צריך להיות ישרים.
L.S
קיבל.ה  2397 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 27 יולי 2026, 11:06
טכנית לארז כתב: 27 יולי 2026, 09:59 נכון, הדבר שלדעתי הכי פוגע בב"ש, זה שהבלם הכי טוב שלהם (או הכי סביר), בלוריאן, עזב. והם לא הביאו שום תחליף. נשארו עם סלטקסה, ויטור ודיופ הגרוע.

לא תשכנע אותי שיש בעיה של ניהול מקצועי בקבוצה שידעה לשמור על קנגוואה וונטורה ככ הרבה זמן,

דיופ גרוע?
ושאנדה ובואטנג מה?!
בול פגיעה.

צריך להיות ישרים.
האמת שהסאגה מולם כבר התחילה לפני יותר מחודש ולדעתי לא תגמר בקנגאווה בלבד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1236 לייקים

L.S כתב: 27 יולי 2026, 11:09

דיופ גרוע?
ושאנדה ובואטנג מה?!
בול פגיעה.

צריך להיות ישרים.
האמת שהסאגה מולם כבר התחילה לפני יותר מחודש ולדעתי לא תגמר בקנגאווה בלבד
נחיה ונראה.
יש מצב שאתה צודק.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1041 לייקים

דלפ כרגע על סמך שני המשחקים שהיו קשה באמת להגיד שבואטנג ושאנדה היו גרועים ולא עושים את הקפיצה המצופה מהם, הם לא מקבלים כדורים במקומות שהם צריכים וזה נגזרת מהעניין שאין לנו מוציא לפועל עיקרי בדמות ה10. לא שאני חושב שצריך להשאיר אותם בכל מקרה. בהרגשה האישית שלי אפשר להוציא מבואטנג עוד משהו ומשאנדה לא. לכן הייתי מעדיף להחליף קודם את שאנדה במידת האפשרות עוד החלון.

אוסיף ואגיד גם שמכבי כרגע נראית יותר טוב מאיתנו וגם בית''ר, באמת האמנתי שרביבו ופרץ ילכו השנה וכנראה שטעיתי. בלעדיהם מכבי מגרדת את מקום 6 במקרה הטוב.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
טכנית לארז
קיבל.ה  2872 לייקים

דיופ גרוע?
ושאנדה ובואטנג מה?!
בול פגיעה.

צריך להיות ישרים.
מה זה "הסאגה שם החלה לפני מספר ימים"? כאילו לא ידעו שבכל רגע יכולה לבוא עליו הצעה רצינית והוא הולך.

ועוד פעם אתה לוקח את הדיון ל"שנדה ובואטנג בול פגיעה". שוב אגיד לך, מותר לבקר גם את ההתנהלות של הפועל וגם לבקר התנהלות של מועדונים אחרים. זה לא או זה או זה.
אם אתה מתעקש להגיב לכל ביקורת על בש ב"כן כי בואטנג ושנדה" אז לבריאות.

ולגבי לויזו אני אגלה לך סוד: אין מועדון ב"ליגה" פה שהכוכב האדום לא שותה את הכוכב שלו אם היא רוצה בכך.
D&3
קיבל.ה  1843 לייקים

בן אדם צריך לשקול טוב טוב את הדרך שבה הוא מנתח את הקבוצה שהוא אוהד אם הוא מגיע למצב שהוא מסתכל על מכבי חיפה פותחת את העונה עם גוני נאור בלם (לצד ילד מהנוער, זוהר זסנו ושון גודלברג) ואומר לעצמו "כן הקבוצה הזו עשתה הכנה טובה מאיתנו"
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1236 לייקים

טכנית לארז כתב: 27 יולי 2026, 11:31

דיופ גרוע?
ושאנדה ובואטנג מה?!
בול פגיעה.

צריך להיות ישרים.
מה זה "הסאגה שם החלה לפני מספר ימים"? כאילו לא ידעו שבכל רגע יכולה לבוא עליו הצעה רצינית והוא הולך.

ועוד פעם אתה לוקח את הדיון ל"שנדה ובואטנג בול פגיעה". שוב אגיד לך, מותר לבקר גם את ההתנהלות של הפועל וגם לבקר התנהלות של מועדונים אחרים. זה לא או זה או זה.
אם אתה מתעקש להגיב לכל ביקורת על בש ב"כן כי בואטנג ושנדה" אז לבריאות.

ולגבי לויזו אני אגלה לך סוד: אין מועדון ב"ליגה" פה שהכוכב האדום לא שותה את הכוכב שלו אם היא רוצה בכך.
בוא ננתח את המציאות ולא ספקולציות.
ב״ש ידעה לשמור על שחקן 70 משחקים (כמעט שנתיים), זה לא זהה לקבוצה שהחזיקה בשחקן 31 משחקים.
ברמה העובדתית, קנגוואה, בניגוד ללויזו, שיחק איתם את המשחקים בקיץ. מה זה משנה שהם ידעו שיכולה לבוא אליו הצעה רצינית?
הוא לא הלך, הוא שיחק והבקיע.

אם זה הטייק שלך על ב״ש וקנגוואה, אתה אמור להיות מאוד ביקורתי כלפי הפועל שמכרה את לויזו רבע שעה אחרי שהעונה נגמרה (לגיטימי ואתה צודק שהכוכב שותה את כולם), ולא מצאה מחליף.

זה לא נוח, שאנדה ובואטנג הם עדות חיה לכך שהניהול המקצועי פה לא מושלם. זה שהיה פה רע פעם, לא אומר שאנחנו צריכים להלל כשלים נקודתיים.
אם בואטנג היה חותם על חוזה של 150 אלף יורו בעידן ניסנוב, הפורום היה עולה באש. ואפילו הורדתי בסכום, כי הוא מרוויח הרבה יותר.

אתה זה שכתבת על דיופ שהוא פלופ ורמזת לי שב״ש זה מועדון שנמצא בבעיות מקצועיות דומות לשלנו (לא נכון), אז הזכרתי פלופים שיש גם אצלך.

אני מסכים שאם וונטורה גם יעזוב אז המצב יהיה אחר לגמרי.
טכנית לארז
קיבל.ה  2872 לייקים

די נו. אתה מחשיב את העונה הראשונה של קנגוואה בבש (24/25) כעונה שבה היא "ידעה לשמור עליו"? יש גבול לגניבת דעת באמת.
וברמה העובדתית קנגוואה משחק איתם 2 מתוך 6 משחקים מוקדמות שיש להם בקיץ. אני מרשה לעצמי להאמין שאם ההצעה הייתה מגיעה לפני שבועיים-שלושה אז גם את שני המשחקים מול האיסלנדים הוא לא היה משחק.
וקנגוואה זה נושא אחד מתוך כמה וכמה נושאים שעליהם אפשר לבקר אותם לחלוטין הקיץ הזה.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1236 לייקים

D&3 כתב: 27 יולי 2026, 12:05 בן אדם צריך לשקול טוב טוב את הדרך שבה הוא מנתח את הקבוצה שהוא אוהד אם הוא מגיע למצב שהוא מסתכל על מכבי חיפה פותחת את העונה עם גוני נאור בלם (לצד ילד מהנוער, זוהר זסנו ושון גודלברג) ואומר לעצמו "כן הקבוצה הזו עשתה הכנה טובה מאיתנו"
צ׳רי פיקינג יפה.

הם רכשו בלם, קוראים לו צונאמי. הוא לא שיחק.

היה להם בלם בשם עיסאת, הם הביאו מחליף.
אתה בלי מחליף ללויזו.

אה וברוריניו, יאיר מרדכי וירין לוי זה כמובן אנשי משק.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1041 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 27 יולי 2026, 12:16
D&3 כתב: 27 יולי 2026, 12:05 בן אדם צריך לשקול טוב טוב את הדרך שבה הוא מנתח את הקבוצה שהוא אוהד אם הוא מגיע למצב שהוא מסתכל על מכבי חיפה פותחת את העונה עם גוני נאור בלם (לצד ילד מהנוער, זוהר זסנו ושון גודלברג) ואומר לעצמו "כן הקבוצה הזו עשתה הכנה טובה מאיתנו"
צ׳רי פיקינג יפה.

אתה בלי מחליף ללויזו.

הנקודה שאתה מפספס פה אבל היא שכנראה לא רוצים להתחזק בכמה עמדות אלא רק באחת

המעבר של לויזו היה לא צפוי לדעתי, לפחות לא כזה מהר.. מעבר לזה שכרגע גם לא נגרם אף נזק מזה שלא הגיע 10 עד כה (טפו טפו חמסה חמסה)
אף לא צעד לאחור :hapoel:
D&3
קיבל.ה  1843 לייקים

צ׳רי פיקינג יפה.

אתה בלי מחליף ללויזו.

אין פה שום צ'רי פיקינג.
אתה דיברת על זה שכל הגדולות עשו הכנה טובה יותר, אני בוחן את ההכנה שלהם בדרך הישירה ביותר - ההרכב שפתח במשחק הראשון.
להצדיק את הטיעון הממש ממש ממש גרוע שלך ע"י זה שבלם שהם הביאו עוד לא שיחק זה רק מראה כמה הטיעון שלך הוא ממש ממש גרוע.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1236 לייקים

D&3 כתב: 27 יולי 2026, 12:21
צ׳רי פיקינג יפה.

אתה בלי מחליף ללויזו.

אין פה שום צ'רי פיקינג.
אתה דיברת על זה שכל הגדולות עשו הכנה טובה יותר, אני בוחן את ההכנה שלהם בדרך הישירה ביותר - ההרכב שפתח במשחק הראשון.
להצדיק את הטיעון הממש ממש ממש גרוע שלך ע"י זה שבלם שהם הביאו עוד לא שיחק זה רק מראה כמה הטיעון שלך הוא ממש ממש גרוע.
ברור ברור.
למה ירין לוי ויאיר מרדכי זה לא אינדיקציה?
למה להתעלם מברוריניו?

צ׳רי פיקינג.

המילה הכנה לדעתי לא נכתבה כאן על ידי.
אני מדבר על חיזוק, הוא קשור להכנה כי עם הרכש עושים הכנה טובה.
אבל אם מבחינתך שחקן רכש שלא משחק מראה על חוסר הכנה, אז נסגור על המילה חיזוק.
D&3
קיבל.ה  1843 לייקים

בחייאת אם אתה לא עומד מאוחרי מה שאתה כותב, אולי מראש פשוט כדאי לכתוב פחות שטויות?
ShaniHTA
קיבל.ה  29 לייקים

רץ בוואצאפ (כלומר, דוברות משטרת ישראל יותר אמינה):

אל-ים יושאל אחרי הגומלין נגד לודוגורץ.

אם זה נכון, (וכנראה שלא) אז בטח יגיע קשר אחר או קרובים להביא מישהו אחר.

ונשאלת השאלה האמיתית, למה אף על פי שאני מבין שזה קבוצה של מלשבים, ומבין שהידיעות שם לא תואמות את המציאות, אני עדיין חושב שאולי אולי זה נכון?!
מספר של אברבאנל מישהו?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6471 לייקים

לא מבין על מה הויכוח.
חיפה הביאו הרבה שחקני רכש הקיץ הזה, הם עשו מהפכה כמעט כמו שעשינו בקיץ הקודם וסגרו כמעט את כל הסגל (מינוס שחקן או שניים) קצת פחות מחודש לפתיחת הליגה.
אנחנו גם סגרנו את כל הסגל כנראה מינוס שחקן אחד, השחקן האחד שחסר לנו משמעותי יותר מהשחקן האחד שחסר לחיפה.
בסוף העונה נשפוט אם זה שהחלטנו לסגור את הסגל על אף הבעיות שקיימות בו היא החלטה טובה יותר מההחלטות שחיפה קיבלו הקיץ, כי איתם נתמודד על המקום הרביעי ככל הנראה.
ShaniHTA
קיבל.ה  29 לייקים

רדפוקס כתב: 27 יולי 2026, 12:39 לא מבין על מה הויכוח.
חיפה הביאו הרבה שחקני רכש הקיץ הזה, הם עשו מהפכה כמעט כמו שעשינו בקיץ הקודם וסגרו כמעט את כל הסגל (מינוס שחקן או שניים) קצת פחות מחודש לפתיחת הליגה.
אנחנו גם סגרנו את כל הסגל כנראה מינוס שחקן אחד, השחקן האחד שחסר לנו משמעותי יותר מהשחקן האחד שחסר לחיפה.
בסוף העונה נשפוט אם זה שהחלטנו לסגור את הסגל על אף הבעיות שקיימות בו היא החלטה טובה יותר מההחלטות שחיפה קיבלו הקיץ, כי איתם נתמודד על המקום הרביעי ככל הנראה.
הויכוח נובע מסטרס גבוהה לקראת עונה, ציפייה לרכש גדול, לצד אמון במערכת, וסטירה בין השניים שיוצר סטרס עוד יותר גבוהה אצל קהל שלא בקו השפיות גם ככה
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  375 לייקים

ShaniHTA כתב: 27 יולי 2026, 12:39 רץ בוואצאפ (כלומר, דוברות משטרת ישראל יותר אמינה):

ונשאלת השאלה האמיתית, למה אף על פי שאני מבין שזה קבוצה של מלשבים, ומבין שהידיעות שם לא תואמות את המציאות, אני עדיין חושב שאולי אולי זה נכון?!
מספר של אברבאנל מישהו?
קונה אל ים השאלה - ומביאים את שי אליאס.
זה בגדול החיזוק הכי טוב שנוכל לעשות בעמדה הזו

תביא גם 10 ומגן שמאלי ואפשר לצאת לדרך
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
dino
קיבל.ה  3299 לייקים

זיטו כתב: 27 יולי 2026, 13:16
ShaniHTA כתב: 27 יולי 2026, 12:39 רץ בוואצאפ (כלומר, דוברות משטרת ישראל יותר אמינה):

מספר של אברבאנל מישהו?
קונה אל ים השאלה - ומביאים את שי אליאס.
זה בגדול החיזוק הכי טוב שנוכל לעשות בעמדה הזו

תביא גם 10 ומגן שמאלי ואפשר לצאת לדרך
למה הוא לא חתם עדיין בשום מקום, אתה לא שואל עצמך?
אולי כי ערכו גבוה מהחשש מפציעות
הוקיץ'
קיבל.ה  9205 לייקים

רדפוקס כתב: 27 יולי 2026, 12:39 לא מבין על מה הויכוח.
אני חושב שיש כאן שתי סוגיות:
1. כמה שחקנים התכוונו להביא. חלק ניכר מהאכזבה מגיע בכלל מכאן. הייתה איזשהי הנחה אצל רוב האוהדים (די סבירה בעיני) שאמנם לא נעשה מהפכות בסגל, אבל כן נחליף את שני הזרים שבבירור נפלנו איתם, את השחקן המשמעותי שאיבדנו, והייתה תקווה שישנו רצון גם לעשות קפיצת מדרגה ולחזק את הקישור. בפועל, לא היה רצון לכל ההחתמות האלו אצל הצוות המקצועי, או לפחות לא תחושת דחיפות שכזו. אנחנו נחליף את לויזו וכל דבר מעבר לכך תלוי בהזדמנויות כאלו ואחרות שיקרו או שלא.
2. הקצב בו ההחתמות מגיעות. יש הרבה תלונות על כך שאנחנו בסוף יולי ואנחנו היחידים שלא עשו החתמות, אבל האמת היא שאם אכן חסר שחקן אחד כדי להשלים את הסגל אז זה לא כזה נורא. יש עוד כמעט חודש עד שהעונה מתחילה.

מבחינתי יש כאן גם נעלם מסוים - כמה מההחלטות המתקבלות נובעות משיקול דעת של הצוות המקצועי וכמה מהגבלות תקציביות שהציב אדון ספרא. אם מדובר בהגבלות תקציביות זו כמובן זכותו, אלא שאני אישית מאוכזב מכך לאור העלייה במחירי המנויים והמכירות של בנימין ולויזו. אם זה נובע מהחלטות מקצועיות (כי הם מאמינים בהמשכיות, כי הם מאמינים שהשחקנים שאכזבו יציגו יכולת משודרגת בעונה הבאה, כי הם מאמינים בלבחור שחקנים בפינצטה וכו') אז הם כמובן יבחנו על כך, אבל אין לי בעיה כבר עכשיו להגיד שבעיני מדובר בטעות גדולה ושבמקרה הכי אופטימי אנחנו נשחזר את מה שעשינו העונה, ובסבירות יותר גבוהה אפילו נרד מדרגה אחת.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1236 לייקים

D&3 כתב: 27 יולי 2026, 12:34 בחייאת אם אתה לא עומד מאוחרי מה שאתה כותב, אולי מראש פשוט כדאי לכתוב פחות שטויות?
כתבתי רכש והכנה
אתה בחרת להתעלם מהמילה רכש.
ולעשות לה צ׳רי פיקינג ומניפולציות על הטענה שלי.
אי אפשר לומר שאנחנו עשינו יותר רכש ויותר עבודת הכנה מחיפה.
זה פשוט שקר.

לקחת משחק אחד שהם עשו ובנית עליו נרטיב של חוסר הכנה.
נתפסת על שחקן אחד ששיחק שם בלם ובנית חרטה שההכנה והרכש שלהם גרוע משלנו.

אתה גם לא התייחסת להחתמות שלהם בגזרת הישראלים: ירין לוי ויאיר מרדכי.
אתה באמת מביך.
זרתותח
קיבל.ה  156 לייקים

אנחנו במרחק של ישראלי טוב אחד וזר טוב אחד כדי שיהיה פה קונצנזוס שאפשר להתמודד על אליפות, משמע המצב לליגה לא רע.
אני חושב שלסגל צריך גם לפחות מגן שמאלי(הייתי מביא דווקא לפה את הזר ה-8 ע״ח שאנדה) וקשר אחורי הגנתי מחליף.

הרכב של: ההגנה+קישור+טוריאל ובואטנג/אלטמן מההרכב שפתח בחמישי ביחד עם מישהו שיודע להכניס כדורי עומק ולהוביל כדור ועוד שחקן התקפה שיודע להיכנס לעומק ולנצל מצבים
ביחד עם גורמים מסביב ירוץ פה לאליפות לדעתי

אז מצד אחד אני עדיין חושב שזה מוקדם לטעון או לכעוס ששני השחקנים האלה לא כאן כי ראינו בשנה שעברה אצלנו ובקבוצות אחרות שהזרים שהוכיחו את עצמם הם אלו שהגיעו ברובם בסוף החלון
מצד שני יאכזב מאוד אם אחרי הבסיס הטוב והמומנטום מהעונה שעברה לא יעשו קפיצת מדרגה שהיא יחסית קטנה בהשקעה שלה כדי להתחרות באמת על האליפות
NARKOTIKA
קיבל.ה  507 לייקים

סליחה אבל זה חלומות.
זר טוב אחד שם אותנו בסגל שקול לסגל של שנה שעברה עם לואיזו, שסיים מקום 4 וממש לא הבריק בהתקפה.

ישראלי נוסף? אם הוא כוכב, כן זה מקפיץ אותנו רמה,
אבל אין שום דיבור קונקרטי כזה
ר.ש
קיבל.ה  550 לייקים

נכון לעכשיו:
- חייבים קשר 10.
- חייבים מגן שמאל ברמה בינונית לפחות.
- חייבים מחליף סביר לפלקאו וקרייב (עדן שמיר למשל).
- צריך בלם מחליף ברמה גבוהה יותר מארצל או ישראלוב, עם כל הכבוד, או מגן ימני מחליף שיאפשר לפיבן להיות בלם מחליף.
- צריך חלוץ שלישי סביר. במיוחד כי ייתכן שנראה משחקים עם שני חלוצים העונה, אבל גם בלי קשר. לא ייתכן שאם דאפה או בואטנג מחוץ לסגל, אין חלוץ על הספסל.

כל השאר (כמו להחליף את אחד הזרים) - בונוס.
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6471 לייקים

זרתותח כתב: 27 יולי 2026, 17:00 אנחנו במרחק של ישראלי טוב אחד וזר טוב אחד כדי שיהיה פה קונצנזוס שאפשר להתמודד על אליפות, משמע המצב לליגה לא רע.
הקונצנזוס הזה איתנו בחדר? אני חושב שאנחנו רחוקים 4 שחקנים שהם בול פגיעה כדי להתמודד על האליפות.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  840 לייקים

רדפוקס כתב: 27 יולי 2026, 17:46
זרתותח כתב: 27 יולי 2026, 17:00 אנחנו במרחק של ישראלי טוב אחד וזר טוב אחד כדי שיהיה פה קונצנזוס שאפשר להתמודד על אליפות, משמע המצב לליגה לא רע.
הקונצנזוס הזה איתנו בחדר? אני חושב שאנחנו רחוקים 4 שחקנים שהם בול פגיעה כדי להתמודד על האליפות.
אתה לא חושב שבראלטה דאבס ותואם דיארה מביאים התמודדות חזקה על האליפות?
ShaniHTA
קיבל.ה  29 לייקים

Sin Queso כתב: 27 יולי 2026, 18:11
אתה לא חושב שבראלטה דאבס ותואם דיארה מביאים התמודדות חזקה על האליפות?
אם עולים עם 8 זרים בסגל שמותר 7, כל אחד ב2 מליון אירו יש מה לדבר
זרתותח
קיבל.ה  156 לייקים

איזה 4 שחקנים אתה מוציא מההרכב?
זרתותח
קיבל.ה  156 לייקים

ר.ש כתב: 27 יולי 2026, 17:33 נכון לעכשיו:
- חייבים קשר 10.
- חייבים מגן שמאל ברמה בינונית לפחות.
- חייבים מחליף סביר לפלקאו וקרייב (עדן שמיר למשל).
- צריך בלם מחליף ברמה גבוהה יותר מארצל או ישראלוב, עם כל הכבוד, או מגן ימני מחליף שיאפשר לפיבן להיות בלם מחליף.
- צריך חלוץ שלישי סביר. במיוחד כי ייתכן שנראה משחקים עם שני חלוצים העונה, אבל גם בלי קשר. לא ייתכן שאם דאפה או בואטנג מחוץ לסגל, אין חלוץ על הספסל.

כל השאר (כמו להחליף את אחד הזרים) - בונוס.
אתה רואה שחורות
ומדבר על 4-5 שחקנים שאחד מהם להרכב
כלומר מה שאני אמרתי בערך
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6471 לייקים

זרתותח כתב: 27 יולי 2026, 18:31
בואטנג, שאנדה, אלטמן וקרייב.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  905 לייקים

הולכת להיות התפתחות רצינית עם איזשהו מועמד עד מחר בערב
(גם לי אין מושג מי)
טכנית לארז
קיבל.ה  2872 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 27 יולי 2026, 18:44 הולכת להיות התפתחות רצינית עם איזשהו מועמד עד מחר בערב
(גם לי אין מושג מי)
רצינית מאוד = הודעה של סיכום והגעה?
או שזה הודעה של טלב "כן יש מועמד" ואז אחרי רבע שעה "כנראה שזה לא יקרה"?
זרתותח
קיבל.ה  156 לייקים

רדפוקס כתב: 27 יולי 2026, 18:39
זרתותח כתב: 27 יולי 2026, 18:31
בואטנג, שאנדה, אלטמן וקרייב.
על שאנדה אין עוררין
בואטנג/אלטמן- אני טוען שצריך להחליף אחד מהם ולא את שניהם.
לדעתי התקפה של טוריאל בואטנג/אלטמן, זר וישראלי טובים (נניח לדוגמא מאור לוי ודאבו) כשעל הספסל: קורין, למקין, בוסקילה, בואטנג/אלטמן ודאפה
זאת התקפה טובה יותר משנה שעברה שגם השחקנים הקיימים בה כמו דאפה למקין או בוסקילה עם פוטנציאל לעשות קפיצת מדרגה

לגבי קרייב, ברמת העיקרון מסכים. הייתי רוצה קשר אמצע יותר טוב ממנו אבל כשאני משווה כעת לחיפה(עלי מוחמד וירין לוי), מכבי (כנראה שחר וסיסוקו) ביתר (וורקו ואינו) ובש( סימן שאלה גדול אבל כבר עכשיו נראה שיתחלקו שם)
אני חושב שאפשר לשרוד במאבק עד ינואר ואז לקבל החלטות וזה לא מה שימנע מאיתנו לרוץ לאליפות
(בניגוד למשל להחלטה להשאיר את שאנדה בהרכב)
ובנוסף לזה אגיד שלא הייתי פוסל שהגעה של קשר טוב ל-10 שתקל עליו בצורך בהובלת הכדור תגרום לו להיראות טוב יותר לפחות כמו בתחילת עונה שעברה
נערך לאחרונה על ידי זרתותח ב 27 יולי 2026, 18:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
קפבלנקה
קיבל.ה  982 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 27 יולי 2026, 18:44 הולכת להיות התפתחות רצינית עם איזשהו מועמד עד מחר בערב
(גם לי אין מושג מי)
כשזה מגיע ממך אפשר להניח שזה ישראלי?
זרתותח
קיבל.ה  156 לייקים

קפבלנקה כתב: 27 יולי 2026, 18:57
(גם לי אין מושג מי)
נתניה החתימה את חזיזה ועוד זר לכנף
או מאור לוי או בילו אם צריך להמר על ישראלי
מיכאלנקו
קיבל.ה  9 לייקים

זרתותח כתב: 27 יולי 2026, 18:58
(גם לי אין מושג מי)
נגיד וישראלי.
למה בילו? הוא כנף ימין בעיקר אולי כול לשחק 10.
כל המקורבים אומרים 10 זר.

מה שכן מאור לוי מתנדנד שם מסוכסך עם רוני לוי ודי מתאים לנו בעמדות (8 על הספסל מחליף לקרייב) אולי יכול לשחק 6 לא נראלי. נשמע לי יותר הגיוני.

אבל לא יודעעעע
D&3
קיבל.ה  1843 לייקים

ההתפתחות הרצינית - חותם במכבי
זרתותח
קיבל.ה  156 לייקים

מיכאלנקו כתב: 27 יולי 2026, 19:08
זרתותח כתב: 27 יולי 2026, 18:58

נגיד וישראלי.
למה בילו? הוא כנף ימין בעיקר אולי כול לשחק 10.
כל המקורבים אומרים 10 זר.

מה שכן מאור לוי מתנדנד שם מסוכסך עם רוני לוי ודי מתאים לנו בעמדות (8 על הספסל מחליף לקרייב) אולי יכול לשחק 6 לא נראלי. נשמע לי יותר הגיוני.

אבל לא יודעעעע
אם זה מאור לוי רק אומר שהשם הזה לא דובר בכלל
לפני שלושה ימים רשמתי פה שעסקה על מאור לוי ודאבו סוגרת לנו את ההרכב

למה אולי עוד בילו בכל זאת? שיחק הרבה (בעיקר אצל אבוקסיס) העונה בתפקיד שאלטמן שיחק בחמישי- כלומר חלוץ שני שמצטרף

אני מעדיף מאור לוי אם וכאשר ובכל מקרה אנחנו בונים פה בניין על חצי הודעה שאולי תהיה התקרבות מחר בעוד יומיים.
dino
קיבל.ה  3299 לייקים

(גם לי אין מושג מי)
מקווה.
בכל מקרה, מה שחשוב פה הוא שתשמור את המידע על שמות(אם תדע) לעצמך בלבד בלי רמזים ובחי כלום ואל תחלוק עם הפורום.
ShaniHTA
קיבל.ה  29 לייקים

(גם לי אין מושג מי)
ישראלי?
שליחת תגובה