RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2026, 19:56
המצב הנוכחי זו כבר הצלחה מסחררת
מי שהיה פה בחרא האמיתי ב12 שנה שהיציעים ריקים ורק הגרעין של 5 ועוד כמה מאות אוהדים מסביב לא יכול שלא לתפוס את הראש נוכח המספר האסטרונומי הזה
חזרנו מהאשפתות, מהכלום, מהשפל שהגענו אליו. צריכים גם להגיד תודה על המצב הנוכחי
היה קצת יותר ממאות מסביב אולי יותר באזור ה8-9 אלף בסהכ.
אבל הנקודה נכונה. מי היה מאמין על 17 אלף מנויים. פעם לא היינו מצליחים להביא 12-13 אלף אוהדים לדרבי.
שאפו ענק
כמה יותר כיף להגיע לבלומפילד למשחקים ה״רגילים״ כשאתה יודע שבכל משחק יהיו 20 אלף.
אני זוכר במשחקים הראשונים בבלומפילד החדש איך הייתי מבואס כשחשבתי שככה זה הולך להיראות עכשיו תמיד…
RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2026, 19:56
המצב הנוכחי זו כבר הצלחה מסחררת
מי שהיה פה בחרא האמיתי ב12 שנה שהיציעים ריקים ורק הגרעין של 5 ועוד כמה מאות אוהדים מסביב לא יכול שלא לתפוס את הראש נוכח המספר האסטרונומי הזה
חזרנו מהאשפתות, מהכלום, מהשפל שהגענו אליו. צריכים גם להגיד תודה על המצב הנוכחי
המצב זה הצלחה מסחררת אין ספק
אבל לגבי יציעים ריקים כאילו אנחנו איזה אשדוד זה תמונה לא נכונה
בלאומית במושבה הגיעו כ6000 למשחק רגיל ויותר לחשובים. ולדעתי 6000-8000 ממוצע בתקופות הכי קשות.
כאילו טכנית אתה צודק כי בבלומפילד הגדול 6000 מ20 אלף זה יציעים ריקים, אבל עדיין מדובר בקהל תומך
בתקופות קשות
Segev כתב: ↑21 יולי 2026, 23:48
כמה יותר כיף להגיע לבלומפילד למשחקים ה״רגילים״ כשאתה יודע שבכל משחק יהיו 20 אלף.
אני זוכר במשחקים הראשונים בבלומפילד החדש איך הייתי מבואס כשחשבתי שככה זה הולך להיראות עכשיו תמיד…
מה כיף? יהיה יותר קשה למצוא חניה ויהיו יותר פקקים.
אוכלוסיית ישראל גדלה. בעונות היפות שלנו לפני 15 שנה כשהיינו מארחים דרבי שער 11 ושער 8 היו צהובים. שאר האצטדיון אדום עם אולי טיפה קרחות ב-13. זה עוד היה בבלומפילד הישן של 14 אלף מושבים.
ובנימה אופטימית זו שמח שרכשתי מנוי ל-7 אחרי כל כך הרבה שנים
דל פיירו כתב: ↑22 יולי 2026, 14:32
אוכלוסיית ישראל גדלה. בעונות היפות שלנו לפני 15 שנה כשהיינו מארחים דרבי שער 11 ושער 8 היו צהובים. שאר האצטדיון אדום עם אולי טיפה קרחות ב-13. זה עוד היה בבלומפילד הישן של 14 אלף מושבים.
ובנימה אופטימית זו שמח שרכשתי מנוי ל-7 אחרי כל כך הרבה שנים